Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 6.9.2023, 18:11
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 747 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Божков с пура в уста: У дома съм
Той е под домашен арест с електронна гривна Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/09/06/boj...581962#comments Божков преди 8 секунди Аз съм Бог! А, вие?;))) Тенгри кан преди 1 секунда До Анонимен Божков, защото го написа това;))) Ти себе си, за творец ли се смяташ? Творец на какво? Ти си нищо и никакъв слуга на Яга, пропаднал тип, завладян от блясъка на златото, защото само злато ти е в главата;))) Затова ровиш и старините и си "главен археолог на республиката". Само слугите на Яга, служат на златото му, Българите го презират! Българите са творците, а слугите на Яга са прости бачкатори, производители на злато! Не бъркайте творец с производител на Яга;))))Творец е само Тангра! Анонимен преди 29 минути Не мога само да разбера, как може само да наричате, вандалите, катъркомункрадците присвоили богатството на българия - СЪВРЕМЕННИ БИЗНЕСМЕНИ? Вие комунисти въобще знаете ли какво означава думата БИЗНЕСМЕН и къде и кога може да бъде употребена в името на даден човек? Биснесмен е този, който е творец, който е от народа и народа го обича. Биснесмен е тоя който твори за народното благоденствие и остава в историята на народа! |
![]() |
![]() ![]() ![]() |