Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 29.10.2023, 23:23
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 747 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() ========================================== МРЪСНИ НОМЕРА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ: КАНДИДАТ-КМЕТИЦАТА НА ГЕРБ БРЕЗОВО НИЗВЕРГНА ДОСЕГАШНИЯ УПРАВНИК ХРИСТО ЕНКОВ! https://www.pbnovini.com/gradat/2023/mrasni...k-hristo-enkov/ Очевидно е, че срещу мен има заговор. Недоумявам какви са причините, след като смело мога да кажа, че съм доказал себе си като добър управленец и това личи от десетките реализирани проекти в полза на добруването на гражданите, които са щастливи да живеят в една община, започнала да се модернизира. Никога не съм се срамувал от нито едно свое действие. Не съм участвал в задкулисни игри и затова сезирах Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, защото няма да допусна името ми да бъде очернено и забъркано в нечистоплътни политически игри. И вече получих отговор, който противоречи на обясненията на Нели Минчева, че съм отхвърлен от Изпълнителната комисия. Отговорът беше, че това е решение на местно ниво. Сами преценете що за морал притежават хората, които имат претенциите да управляват общината през следващите четири години. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |