Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 3.8.2025, 12:22
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 957 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=tUcvR1k146M...HVl2GXipzhgIfew
Венцеслав Неофитов Интервюто беше много точно и показателно къде ни е историческото място!! Не и при англосаксонците естествено!! Човека си каза правилно, че Русия си е наше чедо!! Йордан Стайков: Това е т.нар. "хибридка". Умела хибридка, наистина. Трябва да се провери въпросната личност с фланелката Металика за достоверност за всичко, което се каза за нея или казва за квото и да е друго. Аз примерно бих го арестувал тоя с фланелката и бих го разпитал изтънко. Всичко ще си каже. Другото, по-важното е, че Москва не ни иска;))) Защо? Защото ни обяви за вражеска държава! Това е показателно! Ако, наистина, те ни смятат за "братушки", никога не трябваше да правят този акт, дори кофи с помия да се изливат върху тях оттук. Второто, важно е демонстративното поведение на Путин да каже, че азбуката е създадена в Македония, нарочно прескачайки България като държава. А това ясно показа, кой мъти водата в Македония ;))) Москва! Те са наясно, че, ако влезе в ЕС, Северна Македония приключва като държава. Ще стане част от България. А, това е нова и то много важна териториална придобивка за България в 21 век, което пък вдига акциите на ЕС;))) Третото и най-важното: Москва въобще не ни брои като цивилизационен фактор довел до формирането на руската културна и духовна идентичност. Това ярко се демонстрира от посланиците им, които отказват да учат българският език! Затова се създаде и формулата "славянство" за да се замаже с черна боя, България като родител на православният цивилизационен модел въз основа на кирилицата, но това се използва като аргумент от русофилите пропагандатори, че "Русия е наше чедо";)))Дали, обаче, тя самата смята така? Хм?:))) Иначе, ние можем да смятаме всичко, но ние сме си хем наивни, хем глупави, хем продажни. Ако, Москва излезе и каже: "Нашата цивилизация е българска", това ще обърне играта тотално. Но тя, никога няма да го каже. И след това, в този православен цивилизационен модел участва много силно не само Дунавска България, но най-вече Волжка България, която е Меката на мюсюлманството в Евразия. Българските майстори, мюсюлмани строят руските църкви! Ролята на Волжка България е много по-голяма, защото един път падайки в жертва, тя превръща Московското княжество в империя и му отваря портите за Кавказ, за Азия и т.н. втори път тя заедно с нас участва във формирането на руският цивилизационен модел легнал на православието, което парадокс, защото ние там пращаме църковни лица с книги, а тя им строи църквите;))) Но признава ли, днешна Русия, всичко това?;))) Ами, не. Дори нас нарича татари чрез македонците, не само тях! Ако Русия в близко време не започне с теманетата към България (ако не знае Путин как са праат теманета да попита Талгат Тадджудин) ;))) нищо добро не я чака в бъдеще;))) България е Небесно Свещена! Йордан Стайков е в компанията на Венцеслав Неофитов. 50 м · Възраждане при руския ГЕРБ - "Единая Россия". https://www.youtube.com/watch?v=Og-BICXp2bc А, сега, слушай;))) За първи път от 17 години насам съм съгласен с Пасков, но тези неща, аз съм ги казвал години назад и най-вече, че ги казвам, аз, който не е живял в Русия, и който никога не е напускал България от самото си раждане (много се гордея с това), но аз ги виждам нещата;))) Няма нужда да пътувам, за да трупам емпиричен опит. Просто ги виждам! И сега чуй: Управляващата руска върхушка не признават българският цивилизационен принос, няма и да го признаят докато Путин е на власт и ни мразят до дъното на душата си. Абе, чуй, точно както го написах вчера;))) А, аз не съм живял 20 години в Москва;))) Пасков, както сам казва е живял 20 години;))) Никой от наште русофили и тие дето сега се изявяват пред микрофона не са живели толкова;))) Защо, обаче Коста са бракува с "Единна Русия"?:))) Отговора е много прост: за да може, когато САЩ и НАТО се изтеглят геополитически от Балканите, Путин да го назначи за губарнатор на България подобно губернаторите на руските области;))) Вервайте ми, това няма да стане чрез избори! Затова, Коста уверено казва: " Възраждане един ден ще управлява България" и присъедини множество златотърсачки към партията си;))) И това е пълен абсурд: "Депутати от "Единна Русия" да гостуват в българският парламент". Къде ще гостуват“? В държава, която обявиха за вражеска? Честно казано, руснаците трябва да знаят, че могат и да останат без посолство в България в близко бъдеще, ако се продължава с тази открита враждебност към всичко българско. Ето и тук! "Българките нямат хубава фигура за художествена гимнастика" - думите на руска треньорка вбесиха Илияна Раева https://trud.bg/a/articles/%D0%B1%D1%8A%D0%...vyFEyJaR8Bufatw Ха-ха-ха-ха...проблема на Русия винаги е бил България. Ако България я има в един и същи географски район, Русия няма как да я има. Затова ние сме на Балканите. Които останаха в Евразия, днес не могат да имат държава, която да се нарича България и самите те да се наричат българи! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 4.8.2025, 12:33
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 957 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Кан Тенгри Владетел
преди 2 минути Руснаците с нищо не се различават от османските турци! Точно по същият начин османците са земали нивите ни, добитъка, къщите и жените, ако ги хванат! Както сами виждаме, дори къщите в Мариопул имат душа, която не иска руснаците!;))) ПОСЛЕ ДА НЕ ПЛАЧАТ, КОГАТО ИМ БУТАМЕ ПАМЕТНИЦИТЕ! ;))) Дом по дом, Русия продава окупирана Украйна на руснаци Междувременно новодошлите от Русия се радват на редица предимства https://www.dnes.bg/a/2-svyat/688435-dom-po...yna-na-rusnatsi |
Йордан_13 |
Публикувано на: 4.8.2025, 22:17
|
За да не спорите с мен;))) Може да сме ели и пили ракия заедно, да сме ръчкале, заедно, обаче, гат ви каа за големите неща, слушайте ме;))) Аз, за вас съм обикновен, но иначе не съм сиреч гледате ме един такъв прошляк, ама тва е, за да не ви смачкам самочувствието, ха-ха-ха и да ви напомна, че сички един ден, ша станете като мен. И така, какво бех казал за Русия?;))) За Матушка Рус? ;))) М-да;))) Ето ви ги!
============================================= Режимът на Вучич обвини България за „Цветната революция“ в Сърбия https://www.segabg.com/hot/category-foreign...lyuciya-surbiya Самият Вучич неотдавна определи ректора като терорист. Сръбският президент лично благодари на руските служби за предоставянето на информация „относно организирането на ‘Цветна революция’ в Сърбия“. Вучич дори се похвали, че ще напише бестселър с милиарден тираж – учебно помагало – как се е преборил с „Цветната революция“. Във филма се обръща специално внимание на университета в Ниш. Според „разследването“ местният професор Наталия Йованович (бивш ректор на Философския факултет) е била под директния контрол на България. Тя се сочи като „оперативен ръководител на шпионската клетка“. Всичко това е ставало чрез връзките с български дипломати. Директно се посочва бившият български консул в Ниш Георги Юруков, чрез когото Наталия Йованович е „създала дълбок канал с българските медии и университетски среди, включително и с проф. Христо Бонджолов от Търновския университет“. „Тя подписа множество споразумения с български образователни институции и по този начин позволи директно да участват чужди финансови играчи във Философския факултет в Ниш. Така тя създава директен достъп на български учени до сръбската образователна система без знанието на компетентните образователни институции“, се казва още във филма. В него българските дипломати се обвиняват в организирането на дълбока шпионска и субверсивна мрежа и се подчертава, че самата Йованович е забила нож в гърба на Сърбия. Сегашният български консул Димитър Цанов също не е пощаден и попада под същите удари. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 5.8.2025, 10:41
|
Гробът на Тодор Живков осъмна с венец с руското знаме СНИМКИ
Той почина на тази дата през 1998 г. https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/688521-gro...qiSSwvCF4GLWcQA Кана Тенгир преди 159 секунди Другаре, Времето не тече в тази посока и бай ви Тодар нема да восскреси от гроба, нищо, че Путин ва лъже, чи ша восскреси! Да, ама не! Тодор нема са ворне, вие ша отидете при него! Слава на Тангра, дрогаре! Както писах в статията си "Четирите бележити появявания на Русия на Дунав", последното явяване на руснаците на Дунав ще е за да заличи България като държава и българите като народ! Един от признаците на това е често развяване на руското знаме при наличие на собствено такова и който го прави би трябвало даполучава ефективна присъда за тероризъм. Що за българин може да си, че да сложиш чуждоземно руско знаме на гроб на най-дълго управлявалият цар ;))) в най-новата ни история? И при който, никога не са се развявали днешните руски знамена междувпрочем! Тогава знамето беше червено със сърп и чук! Бойко, обаче, ще го задмине! На него, какво знаме ша турнете? Ха-ха-хаааа ... И русофилите са много прости кауни! Абе, прост народ, тва е! Междувпрочем, който развява чужди знамена в България, (понастоящем руски и украински) да получава ефективна присъда за тероризъм! Чуждо знаме може да се развява, само, ако в съответната държава развяват нашето! Чуждото знаме знаме може да стои по фасадите на сгради и то винаги заедно с нашето при установени договорни отношения на реципрочност от съответната страна. Ето ви закон, който написах за секудни,а вашите избранници кауне;))) хем са млади, мааа са прости, та ча вдлъбнати! Като вас, родителите им;))) ЗАЩО НЯМА СПЕЦИАЛЕН ЗАКОН ЗА НАЦИОНАЛНИЯТ ФЛАГ?:))) ИЛИ ЗАКОН ЗА ДЪРЖАВНИТЕ СИМВОЛИ? |
![]() |
![]() ![]() ![]() |