| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
| Страници: (6) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |
| WELA |
Публикувано на: 2.7.2006, 21:18
|
||||
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 18 Участник # 458 Дата на регистрация: 28-June 06 |
Добре, как да разбирам този пост след като се обръщаш срещу мен ,а въпроса за циганите остава настрана.Нямам нищо против да се изясним,защо БЪЛГАРИТЕ все намират повод да се конфронтират един с друг? |
||||
| kiborgut |
Публикувано на: 2.7.2006, 21:54
|
![]() Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 4 Участник # 474 Дата на регистрация: 2-July 06 |
Приятелю кажи ми какво точно трябва да се сме се замислили,за нашето си поведение,мога да ти кажа 4е поведението ни е даже много меко,прекалено много,но аз ти се заклевам,защото вярвам и съм сигурен,че това е нищо и ако тези наши мнения срещу тези отрепки-цигански те тревожат,незнам след време какво ще разправяш,тъй като няма да са само чесане на езика,а действие,бъди сигурен,мой човек
,ако всички се настроят максимално срещу тези грешки на природата,ще стане така че даже и мръсната турска полиция(но българска само по паспорт)няма да може да им помогне,гарантирам ти |
| iss |
Публикувано на: 2.7.2006, 22:08
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Аз няма какво повече да ви кажа!Погледни темата в АКТУАЛНО:"Преселеление -тревога!"...Там Запознат го казва много точно и ясно(не като мен с намеци ) и като толкова много знаете-кажете нещо АКТУАЛНО там...не си чешете само езиците тук!!! |
||
| WELA |
Публикувано на: 3.7.2006, 8:20
|
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 18 Участник # 458 Дата на регистрация: 28-June 06 |
На въпроса защо пиша НИЕ мисля ,че вече сама си отговори,защото започна да ми отговаряш в множествено число,което показва,че си разбрала :не съм само аз с мен са много хора.
Предлагам да се обединим за една обща кауза с теб ,понеже разполагаш с висок интелект(което разбрахме от твоите постове ) И все пак ,има ли предложения за справяне с неуправляемите ,безотговорни и нагли цигани???Ще наведем ли примирено глава??? |
| Иван |
Публикувано на: 3.7.2006, 8:44
|
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
За сега ще се задоволим с работа на парче:
- Пълна изолация, никакво сътрудничество с цигани. - Не наемайте на работа цигани, не работете за тях. - Не продавайте и не купувайте нищо от цигани. По-добре да подариш старата лада на комшията българин, отколкото да я продадеш за 150лв. на циганин! Българинът ще ти е благодарен цял живот, а циганинът само ще стане по-лаком и нагъл, ще започне да си мисли, че това не е подарък, а му се полага. - Правете се, че не ги забелязвате. Ако някой ви моли за нещо, проси пари и т.н., отминете. Или кажете "моята религия не ми позволява". Последният съвет е на моят приятел Запознат, за което много му благодаря. |
| gеorgi_nz |
Публикувано на: 3.7.2006, 9:27
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Аз пък като бъда атакуван от просещи цигани - не отминавам, а побеснявам и изсипвам много изречения отгоре им. Казвам си всичко дето ми се е набрало от неволите причинени от циганите. |
||
| kiborgut |
Публикувано на: 3.7.2006, 13:28
|
||||
![]() Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 4 Участник # 474 Дата на регистрация: 2-July 06 |
Това съобщение е редактирано от kiborgut на 3.7.2006, 13:30 |
||||
| man1aka |
Публикувано на: 7.7.2006, 23:29
|
|
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 2 Участник # 464 Дата на регистрация: 1-July 06 |
циганите Са като кърлежите забиват си хоботчето и докато не се пръснат или докато не ги убие6 не се махат!!
|
| Ahnenerbe |
Публикувано на: 10.7.2006, 15:33
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 79 Участник # 437 Дата на регистрация: 17-June 06 |
Циганите са нй-низшия народ познат на човечеството и подлежат на пълно и безмилостно изтребление като може да се използват поне да си изкупят греховете малко като се прилагат върху тях медицински експерименти както са правили от АНЕНЕРБЕ
|
| krasy |
Публикувано на: 10.7.2006, 19:08
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 112 Участник # 70 Дата на регистрация: 5-August 05 |
Всяко човешко тяло излъчва енергия. Топлинна, електрическа и др. Необходимата за тялото ни енергия получаваме основно чрез храната и напитките. Тази енергия е с различна честота при всеки човек. Всяка клетка в тялото има някакъв ритъм на живот , който се определя от ГЕНА. Този ритъм създава така наречените "вибрации" на всеки организъм. На всеки се е случвало при запознанство с друг човек да "усеща" че дадения човек му е неприятен, макар че се познават от две минути и не му е направил нищо. Причината за това е че усещаш неговите вибрации , които НЕ са в синхрон с твоите. Ако бяха в синхрон, човека щеше да ти допадне и да ти хареса. Гама лъчите, при радиоктавното излъчване представляват мощни електромагнитни вълни, които преминавайки през тялото променят енергийня баланс на клетката, което от своя страна води до мутации на облъчената клетка. |
||
| ime |
Публикувано на: 12.7.2006, 9:14
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 |
За к'ва енергия говорите бе? Ние тук за цигани говорим. Ако имате предвид, че енергията тече по кабел и циганите го крадат кабелето то тогава сте на правилна посока.
"И наследили евреите земята Ханан според писанието, победили аморейския цар Сион и васанския цар Ога и цялото Хананско царство. Ханан бил Хамов син, неговотоплеме се наричало ханани. То било най-проклетото между всички племена на земята. От него произхожали седем народа, тук били и циганите" ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ |
| Спорт-Здраве |
Публикувано на: 12.7.2006, 9:37
|
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Ами много хубаво си приказвате за циганите.Все едно и също и то общоизвестно.
Това е адекватно решение според мен: изолация.При опит за нейното нарушение: насилие.Толкова ли е трудно за постигане? От нормалните хора циганите са вече изолирани.Трябва да им се прекъснат връзките с ненормалните хора. |
| iss |
Публикувано на: 12.7.2006, 17:56
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Добре го казваш,но ще ти напомня още нещо общоизвестно.С пренаселването и разрастването на градовете,спомогнахме за нарастване на самочуствеито им...ако преди циганските квартали бяха КРАЙНИ-сега вече са ЦЕНТРАЛНИ...(като пример морската ни столица Варна)"Опитай се да обезглавиш лишей".Как??? |
||
| Иван |
Публикувано на: 12.7.2006, 19:01
|
||||
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Лишеят сме ние Циганите не са лишей, а паразит. Паразитът не се обезглавява, а се изолира. После сам загива. |
||||
| Bell |
Публикувано на: 13.7.2006, 0:07
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Аз лично силно опонирам това изказване що се касае до благодарността у българина и по-скоро припознавам горното негативно описание в голяма част от българите - особенно тези по селата, при които този тип отблагодаряване прекалено често достига до колосална наглост граничеща с нечовешко малумие! Бих могла да се аргументирам и да дам силни лични примери дори, но не желая да го правя.....въпреки това все пак се изказах така, защото това твърдение дълбоко ме възмути.... Мисля, че iss искаше да каже, че и ние българите трябва да се вгледаме в кусурите и лошите нрави, които ни пречат да живеем добре взаимно, да не говорим да се обединеняваме!!! А що се касае до циганите...то аз вече се чувствам като неканен гост, когато преминавам през моя квартал от толкова много мангали, турци и араби, които преди ги нямаше.... |
||
Страници: (6) « първа ... 2 3 [4] 5 6 |
![]() ![]() ![]() |

,ако всички се настроят максимално срещу тези грешки на природата,ще стане така че даже и мръсната турска полиция(но българска само по паспорт)няма да може да им помогне,гарантирам ти

) и като толкова много знаете-кажете нещо АКТУАЛНО там...не си чешете само езиците тук!!!

)