www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Олигархично насиране в хижа "Петрохан"

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Олигархично насиране в хижа "Петрохан"
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 17 391
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Абе и аз искам да си напраа Държава в държавата))) ма не е така лесно;))) особено, когато Първо РПУ гр. Пловдив също иска да си направи държава на моето място, но конкуренцията е нелоялна, защото аз почвам сам от 0-лата,а те са силова групировка на сегашната държава със съответните доносници, дърти пдрси на моето място;)))
Първо РПУ се засели с пенсионираните си кадри, защото иска да гледа коноп и затова и никой не иска да живее, сее и отглежда добитък в тва село, оти ша открие нивите с конопа между бориките, както аз бех ги открил, ходейки за малини и ягодки;))) Затва тука са се забранили боровинките;)))
32анонимен
преди 3 минути
Колко лесно може да си направи човек държава в държавата. Трябва му колиба и пищов. Баси държавата, как не се е сепарирала досега е направо чудно. Ако реши някой град да се отдели от страната немисля че някой ще реагира
анонимен
преди 5 минути
"Казваха ми, че опазват горите и околната среда. Спираха хората, не им даваха да си берат боровинки, да си работят ливадите. Искаха лични карти, правих им забележка."-Къде беше полицията и държавата през всичкото време да провери тези хора аджабада защо искат лични карти и какви са ама май е имало чадър нали и сега се почиства всичко
анонимен
преди 6 минути
Да не би да са сентезирали наркотици след като е била такава охрана- удобно място за подобна дейност!
33анонимен
преди 1 минута
Щом има счетоводители в схемата нещо не се връзва. Явно, някой "много важен" си има база за укритие. Същото го има има и в селата по границата с Турция. Там има едни затворени райони дето се пуца по цял ден, но никога не е ходила полиция да види какво се случва. Преди време се заговори, че на Балканите има бази за обучение на ислямисти , но всичко се потули.
Хо
преди 3 минути
Очевидно е за всички, че става дума за наркоканал, от тези държавно регулираните, но някой е свил парите и стоката и е извън граница вече.
Дали
преди 4 минути
Руска ролетка. Трима от четирима.

Кметът на с. Гинци за тройното убийството: Двама ги познавам, всички се страхуваха от тях
Той потвърди и информацията, че къщата е била пълна с оръжия
https://www.dnes.bg/a/6-krimi/709289-kmetat...ahuvaha-ot-tyah

Самоубийство? Колко требе си глъв, за да твърдиш това, след като хижата е умишлено запалена с цел да се прикрият следите? Защо се пускат такива твърдения, след като и за неексперт е ясно, че запалването на хижата не е от забравен газов котлон, газа, от който е стигнал до камината с огъня;))) Иначе щеше да експлоадира и всичко щеше да стане на парчета. Нескопосаното запалване на хижата, говори за нервни и прибързани действия след убийството. Убийците са побързали да избегат.
================================================
Бившият зам.-ректор на академията на МВР доц. Милен Иванов отбеляза пред Нова тв, че има редица неясноти покрай споменатата неправителствена организация, а една от тях е регистрацията ѝ. "Абсурд е да има такова име. Наподобяване на названия на държавни органи няма как да мине през Агенцията по вписванията. Териториалното подразделение на ДАНС къде е било? През 2022 г., когато започна войната в Украйна, се появява паравоенна организация на 20 км от София, която огражда територии. Конституцията изрично забранява създаването на военизирани организации. Тези хора са се разхождали свободно из Балкана, проверявали са документи на преминаващи и са ограничавали свободата им на движение. Къде е била и ОД на МВР? Имало е сигнали от страна на местната власт, но как са отработени", попита доц. Иванов.

Стана ясно кои са жертвите в хижа "Петрохан", ето имената им
Техни познати твърдят, че мъжете са планинари и пещерняци
https://www.dnes.bg/a/6-krimi/709312-stana-...-eto-imenata-im

Как може едно правителство, дори служебно, да не може да разоръжи 4-ма въоръжени в планинска хижа?;))) Ба, не може;))) Ку съм аз, например, веднага ще се изсипе цялото Първо РПУ с целият си личен състав да ма обгради;))) Такива хижи си имат каптажи, водата се прекъсва, тока лесно се спира и всяка ссветлина запалена в хижата ги издава. Единственият им шанс е да се затъмнят прозорците, което стара военна хитрост;))) Тва са хора на Бойко, 100%. Иначе останалото е много смешно;))) Може да има намесен и посланик на чужда държава. А за да ги застрелят по този начин, така еднотипно, това означава, че те се познавали хората, които са го направили, най-вероятно са били техни шефове;))) Иначе, щеше да има престрелка, щеше да има съпротива, стените щеха са надупчени от куршуми, прозорците - на парчета пред хижата и в стаите, гранати може да са се хвърляли, нали;))) Значи или са изненадани, но това е трудно в планината, казвам ви го от личен опит, защото например, аз отразявам всеки шум, дори шума на счупена клечка ме заостря, камо ли, движение на хора;))) Ако кола мине до мене вечер, тя е с пуснати фарове, но ако изведнъж ги загаси и аз загасям моите светлини. Правил съм го, не един път, ха-ха-ха;))) А, да ги вида, дали имат уреди за нощно виждане. Всяко нарушение на тишината, горе, неестествено нарушение е заплаха! Така че те са си отворили вратата, убийците са влезнали, имало е разговор или са ги навързали набързо и по един в главата. После са опитали имитация самоубийство.
=================================================
По данни на журналиста, по меморандум с МОСВ, членовете на въпросното НПО започват да опазват защитените територии в Западния Балкан.
"Служебното правителство на Гълъб Донев опитва да го прекрати през 2023 г., защото са пристигали сигнали, че въоръжени мъже не пускат туристи и жители в района, заградили са държавна земя. След проверка тогава се прави преписка във ВКП. Вече седем правителства са ги оставили да действат", добави Борисов.
По думите му е необходимо да се изясни дали са познати на службите.
"Ако наистина на място са били агенти на ДАНС, това е вече опасно - застрашена е националната сигурност. Хижата се намира на около 15 км от границата със Сърбия, може да се развиват всякакви спекулации и хипотези - мигранти, наркотици, златни залежи. Най-вероятно е имал протекции, щом толкова години държавна собственост е пазена от въоръжена нестопанска организация. И накрая намират трима от тях с куршуми в главите. В нея са участвали професор, художник, хора, познати в средите си", смята Борисов.
Той уточни, че по негова информация една от жертвите е собственик на голяма счетоводна къща.
Откриха три тела край прохода „Петрохан”, проверяват за убийство (СНИМКИ)
Бившият зам.-ректор на академията на МВР доц. Милен Иванов на свой ред отбеляза, че има редица неясноти покрай споменатата неправителствена организация, а една от тях е регистрацията ѝ.
"Абсурд е да има такова име. Наподобяване на названия на държавни органи няма как да мине през Агенцията по вписванията. Териториалното подразделение на ДАНС къде е било? През 2022 г., когато започна войната в Украйна, се появява паравоенна организация на 20 км от София, която огражда територии. Конституцията изрично забранява създаването на военизирани организации. Тези хора са се разхождали свободно из Балкана, проверявали са документи на преминаващи и са ограничавали свободата им на движение. Къде е била и ОД на МВР? Имало е сигнали от страна на местната власт, но как са отработени", попита доц. Иванов.
Според него откритите тела са били простреляни и наредени едно до друго.
"Във Facebook групата на агенцията има снимки с "Белите каски" от Сирия, а това навява мисли за обезпокоителни отношения", посочи той.

Тримата убити край "Петрохан" – част от въоръжено НПО, действало години без лиценз?
Убитите са учредители на нестопанска въоръжена агенция, заградила държавни земи в Западния Балкан, разкри журналист от "24 часа"
https://www.vesti.bg/bulgaria/trimata-ubiti...-licenz-6250896

Aха, въоръжени доносници на МВР с джипове, дронове и проверяват документите за самоличност? Не мислите ли, бивш министър, че това е напълно незаконно? И има ли подадени жалби срешу тези в МВР, какво е развитието на жалбите? Щото, ку бех аз, щех им скъсам ританките на тия от жалби!;)))

Борислав Сандов проговори за тримата убити, собственикът на хижата може да е отвлечен
Бившият министър отрече да познава лично убитите
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/709368-bor...-da-e-otvlechen
PMEmail Poster

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025