www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> НЕ на Гумен Гадев!

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> НЕ на Гумен Гадев!
Йордан_13
Публикувано на: 17.3.2026, 11:06
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 17 593
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

От "Прогресивна България" на Радев вече обещават: Ще оправим всички магистрали
Това заяви Иван Шишков, който е водач на листата на партията във Враца
https://www.dnes.bg/a/604-izbori-2026/71440...chki-magistrali

Тенгри кан Владетел
преди 0 секунди
Това е политическа игра. Защо? Ами, защото цоциологическите агенции не дадоха очакваният за Муни резултат - поне 121 гласа на изборите, т.е. електората на Муни има също ограничен капацитет, който варира, но е в рамките на това и трябва да вземе отнякъде другаде електорат. Откъде? Ами, оттам, където е най-много, от бойковата партия и от тази на ДПС-НН;))) Затова се пуска по логореята на бойковото търталясване - магистралите, с които лови голите шаранчета софиенки, които искат да пътуват навсякъде и да достигат борже границите за да убегат в чужбината;))) Фют-фют и в чужбина;))) Те искат да избегат неистово от София! Разбирам ги;))) Аз само са завъртех сумарно за 2 часа и половина и неистово убегаххх;))) Свързаност - тугедър;))) Но, тази свързаност има две страни - добра и много лоша;))) и често добрата страна не е за вас;)))

53Анонимен
преди 9 секунди
Искат да приватизират ( да дадат на нашите олигарси) вече построените магистрали за да станат платени и евентуално с тези пари да завършат останалото.Техните избиратели са богати и могат да си го позволят!

52анонимен
преди 25 секунди
Сега обещават. Като ги изберат наивницте, ще дойдат да кажат, че всичко хубаво са обещали, ама предните са обрали парите. И сега просто ще са на власт, но пари няма да има да изпълнят обещанията, само за техните джобове. Е това колко пъти ще го играете, без да ви омръзне, се питам.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 17.3.2026, 13:34
Quote Post

Админ

Участник # 544

Йордан Стайков
Отново генерал;))) Военната хунта са оформя! А има ли военна хунта идва Диктатура! С голямо "Д"!

Тодор Тодоров
Тежко на този народ,но може би това и заслужава за своето търпение.

Светлана Миленкова
Борисов води милиционери, Радев фуражки, а посредата спортисти за интелект.

https://www.plovdiv-press.bg/2026/03/17/%d0...2%d0%b4/521566/
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 18.3.2026, 10:38
Quote Post

Админ

Участник # 544

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/714538-pri...ii-v-parlamenta
При избори днес: Радев и ГЕРБ с под 3% разлика, пет партии в парламента
"Маркет линкс": Коалицията на бившия президент с 21,1% от гласовете, на Борисов - 18,6%

Тенгри кан Владетел
преди 1 секунда
Tова е малко по-близо до реалността отколкото онези 11 % разлика, които им се даваха;))) Но и това не е реалността. Мунди е едно големо Нищо, маа, Мунди е Георги Гергов, Путин и Митрофанова. Никой нема да реши проблемите ви, защото кой от тия партийците е дошъл у вас да ви попита: - Аве, човек, ти какви проблеми имаш? Нали? Партиите са просто секти, ОПГ-та, които се опитват да ви излъжат да им делегирате власт, за да си правят своето, не вашето или да реализират групов икономически интерес, но не вашият!;))) ЗА ВАС ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ТОВА: "МЕНЕ МЕ НЕМА В ЦЯЛАТА СХЕМА!" Затова те излизат по телевизиите, в интернет и оттам ви говорат как ша ва опраат, вие само им гласувайте доверието, което им е нужно! Всеки мошеник и тарикат говори така;)))

Кво искам да каа, искам да каа, чи икономическата власт трансформирала се в политическа няма емпатия към избирателите си. За тях, електоралната маса е просто една курва, която се ухажва преди избори, сваля се по време на изборите и се чука всеки ден след това. Евтино. Евтино се чука. Звучи брутално, но е така.

Koлко брутални и гнусни са тези икономико-политически пдрси си личи по това, как те искат да сменят държавотворният народ с население от Азия, което да им работи за никви пари! Това е чиста Омраза! Омраза с главно "О"! Затова ви думам: на тези само зъл прът! Не дойде ли с вас до копа на нивата, не дойде ли у вас да ви пита от какво имате нужда, плюйте им в устите гнусни и ги кълнете с люти клетви!
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 22.3.2026, 16:05
Quote Post

Админ

Участник # 544

Сияние сияе осиява
преди 0 секунди
в простите кратуни просиява, чи илюминизма не от днес е, и с рицарите свои кръстоносци, уви омайва ни главите прости. Нали е ужким тъмнина, ам, за да има светлина. Ако няма тъмнина, как ще има светлина? Сияние сияе, главите прости да омае, чи явно там е тъмнината и нуждата от светлината. Но, чия е тази светлина, сиянието дет ни осиява, дал е божията светлина, дал е божията слава? Или Луци, Луци дет му казват Гуци, той пак ще осиява и със сияние дарява;)))

Кампанията на Радев не върви по най-добрия начин, няма вълна
Васил Тончев: Хората ще гласуват за Радев и Борисов, а голямата изненада ще е "Сияние"

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/714613-kam...hin-nyama-valna

Муни Натан Яху;))) То и не мой да бъде друг, маа. За да генерираш партия като ПП–ДБ докато си президент и тя после да ти ореже президентските правмомощия, за да се стигне до първият подал оставка президент, това е една брутална еврейска игра "ва банк" и ловене на шарани в мътни води. Кой българин би са облякъл така, би отишъл в някоя синагога и би запалил свещ? Ами, няма такъв българин;))) Ако го прави, значи е евреин, нищо, че се казва Румен Радев. На евреите, извън Израел даже е задължено да носят имената и фамилиите характерни за даденият народ, за да се впишат идеално и да бъдат незабележими;))) И от тази незабележимост като лъвове в засада, изяждат нищо неподозиращите народи. Затова се въведе ИНТЕГРАЦИЯТА НА МАЛЦИНСТВАТА;))) Това е ЛЕГЕНДИРОВКАТА НА ЕВРЕИТЕ В НАРОДИТЕ, КОИТО ЗАВЛАДЯВАТ! Интегрираш се и ставаш незабележим, но същевременно с това, лека-полека, поемаш управлението на държавата и в крайна сметка я превземаш без война. Това, колко години вече го говора, маа, 20-сет станаха;)))

Тенгри кан Владетел
преди 0 секунди

Нищо особено, такава обща програма с подточки, мога да напиша и аз. Въпроса е, как ще стане на терен и с какви механизми;))) А, това Муни и ИИ, въобще не ми се вързва, маа, но вчера ИИ ми задаваше въпроси, дотам го докарах, той видя срещу себе си, високо качество и спря да ме пита, какво искам, а да ми отправя конкретни въпроси, от които да са учи;))) Дали, Муни и Гергов са на това ниво?:)))

37анонимен
преди 1 минута
Радеф, я вземи се дръпнини отстъпи място на АI-a, дето ти е писал програмата! Него повече го харесвам!

https://www.dnes.bg/a/604-izbori-2026/71477...t-vlastta-video

Taка е. Особено силовите спортове и бойните изкуства. Веднага го прайха ленчок въпреки, че тоз каратист не е обучаван да води групи от хора в бой, да ги разстанова по задачи и направления, това са сложни неща. По принцип трябва да познаваш психологията на всеки войнник, военната му и физическа подготовка и къде и за коя задача можеш да го ползваш. Но, по време на война, нямаш време за това и трябва да действаш интуитивно.
Ха,ха,ха,ха, ем, тва за собствената воля и аз съм го казвал, не един път, ма никой нема ми поверва.
================================================
А колегата му в изданието "Прас Прес" - карикатуристът Чавдар Николов, сравни листите на "Прогресивна България" със "специална военна операция". "Пълно е с военни, пълно е със спортисти, а навремето спортистите бяха с чинове", посочи той.
"Радев, като президент, определено беше разединител на нацията. Аз му викам разклонител на нацията. Не си представям, че като политически лидер ще работи за обединение. Аз се съмнявам, че той има собствена политическа воля", каза Иво Балев.

Всяка дума на Радев му коства по 2% от рейтинга
https://www.segabg.com/category-video/vsyak...v0_s01_e221_tv0

Радев е сложен за да налее в канчето на Бойко понеже е отвратителен пдрас;))) и за кой да гласуват отвратените от Радев? Ами за Бойко;))) Такава е играта. После двамата ша си го турат един на друг и ша са земат;))) Такава е играта. А ти не минаваш 4% оти свърши парите от "Техноимпекс". Нямаш ли, пари в България никой та не бръсне за нищо;))) Пдраси са сички;))) И французите не са така популярни в България, както германците;)))
==============================================
Нинова признава, че формацията ѝ няма олигарси и криминали в листите. "Никой не ми дърпа конците и не ме държи зависима", подчерта тя. "Не аз трябва да обяснявам защо се снимам с телефон, а Радев да обясни откъде са му парите за скъпите офиси в цялата страна, за скъпия хотел "Анел", за богатите мероприятия", добави Нинова.
Според нея най-шокиращо е, че бивш президент хейти във Фейсбук за това, че някой няма пари. "И оставете ме мен. Не ми пука. Особено пък от Радев. За Наско ми е думата. Подиграва се на младо, умно момче затова, че работи като доброволец, без заплащане, без коли на НСО, без лукс и привилегии. И този човек се кани да управлява България", посочва тя.
По думите ѝ вместо да пише коментари във Фейсбук, Радев трябва да излезе на дебат за истинска политика.

Радев се подиграва на Нинова колко е бедна
https://news.bg/politics/radev-se-podigrava...-bedna-1-1.html

Европа минало и настояще
1 д
·
Разследващ журналист избухна: Опитват се да ви пробутат ментак, в случая добрият чичко експрезидент Радев.

Опитват се да ви пробутат ментак, в случая добрият чичко експрезидент Радев. Пак да питаме кой плаща мащабната презентация, обслужването в медиите, НДК, скъпите офиси в страната?Неговата програма, която беше успял да наизусти, се сведе до следното-ще борим коруцията в обществените поръчки с наша програма с изкуствен интелект. Уау!! Обаче представената програма се оказа открадната от друг. Без коментар.
От профила във фейсбук на разследващия журналист Стефан Ташев

=============================================================================
Йордан Стайков
Tва с Изкуственият интелект в управлението на държавата просто кърти всички мивки, защото казва в прав текст, че в управлението на държавата липсва естествен такъв (което се вижда ясно при всички избори), което означава, че този естествен интелект липсва и в населението;))), което ясно се вижда и без избори;))) а самият Радев като военен е просто идеалният символ за нуждата от външен допълнителен интелект в управлението на държавата;))) Ха-ха-ха-хаааааааааааааа...

Румен Радев се разходи в центъра на Пловдив
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Ru...Plovdiv-2931609

Тенгри кан Владетел
преди 1 секунда
Ква коалиция ве, болшевик? Скоро ще умреш от глад, радиация или ще те изядем, защото друго няма какво, а вие, "народните избранници" доста сте са ошишкале;))) В такива време, дори сланинката ви ша свърши работа;))) цър-пър на ядрен огън;)))Ша цвърчи, ша цвърчи и лой ша кипи;)))

вор Гечев: Коалицията на Румен Радев се бори за 120 депутати в НС
Никога не напуснах БСП, по-скоро БСП напусна мен, смята той
https://www.dnes.bg/a/604-izbori-2026/71500...0-deputati-v-ns

Тенгри кан Владетел
преди 1 секунда

Пич, твоите съратници масони, са далеч под нивото ми в духовно-културното;))) което означава, че ние, сами за себе си можем да се грижим! Твоята роля може да бъде в това да даваш парите;))) Едно нещо елементарно не научихте двамата с Бойко: "Пари ни дай, акъли от вас, не щем!" Акъла си го имаме, само парите ги нямаме;))) Анадъмно, аскюй кауньь перзевенк?:))) А, така;)))
Така, че вашата програма трябва да е само в едно изречение : ДАВАМЕ ПАРИ НА НАСЕЛЕНИЕТО;))) За останалото не берете грижа, майка;)))
==================================================
"Нашата цел не е да даваме подаяния на хората в нужда, а да създадем условия те сами да могат да се грижат за себе си и в това е истинската роля на държавата, подчерта още президентът.Нашата изключително силна програма е насочена към духовното и материално развитие на страната ни и гражданите."

“Прогресивна България” не предлага лозунги, а ясни мерки
Радев: Първостепенно е освобождаване на държавата от олигархията
https://www.dnes.bg/a/604-izbori-2026/71504...i-a-yasni-merki

Йордан Стайков
Разходи ли са, деба и аскюският мангал:)))

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 22.3.2026, 23:46
Quote Post

Админ

Участник # 544

https://drive.google.com/file/d/16wP0SprikG...?usp=drive_link

Аве пич, за да върнеш младите от чужбина, давай пари;))) Лозунгарското: Да си върнем младите от чужбина не върши работа без пари! Ми, чи то, младите в чужбина ги пратиха, майчичките и тейковците им;))) Или самите те убегаха. Ами, държавата ги изгонила;))) Ми, щот са слаби! Битката е тук, всеки ден, всеки час, всяка минута и така до гроба! До гроба, пич!Иначе е лесно да убегаш и после кат некой случайно "опрай работата" да са върнеш! А, твоята роля тук? А твоята битка тук? Нали? Нея я няма, тази твоя битка! Ти готованецо, ти страхливецо, ти тарикатино и там си отишъл на метено и тук искаш да се върнеш па на метеното! Не става! А, ти мел ли си? Не си! Аре, домана! Dont cry men, dont cry;)))

Milena Vladimirova
Jivko Bogdanov панаирджийска мечка на КГБ
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 24.3.2026, 11:28
Quote Post

Админ

Участник # 544

Какъв кръстопът бе, Мунди, пак?:))) Нали е в ЕС, Шенген, Еврозоната, а не в РФ?:))) Какво значи кръстопът? Той пътя е отдавна ясен - към гробету и в гробету, оттам измъкване нема. Да, тук въпроса опира до това, какъв паметник ша сложим на гроба й - петолъчка с лика на Георги Димитров или кръг от 12-сет звезди и Сурсула Дер Гаден;)))
А, да, убедителна... Не, трябва да вземеш около и малко над Бойко, за да лъснат дъртите памперси на Георги Гергов. Електората не бива да е глупав. Никога не се храни силно единият вълк, храни се порционно с толкова, колкото да сгади другият, но се дава и на другият, че да не го убие, па новият претендент, инак лошо за овцете. Така двамата ще си ядат фуражките и памперсите и ще плащат на електората за да печелят доверие и съюзници, а ние кат Киро Брейка ще сме в състояние да извадим 250 000 евро, ако Расташки ни нафраска 157 запора на сметките;)))
===============================================================================
Лидерът на „Прогресивна България“ заяви, че страната се намира на „кръстопът“ и че бъдещото развитие зависи от посоката, която ще избере обществото. По думите му България разполага с голям потенциал, но реализацията му е свързана с резултатите на коалицията на предстоящия вот. Той изрази увереност в представянето на формацията и подчерта, че за тях е важно не просто да спечелят, а победата да бъде убедителна.

https://trud.bg/a/articles/radev-ot-targovi...ba-na-balgarite
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 27.3.2026, 18:08
Quote Post

Админ

Участник # 544

ПИРОВА ПОБЕДА ЗА РАДЕВ? | проф.НИКОЛАЙ ВИТАНОВ|
https://www.youtube.com/watch?v=w5tsoOwJgyM

Радев е едно Голямо Нищо. Радев е Илюзия. Илюзия за Спасение, чиято основна задача е само една: да деблокира политическият процес в България и да се излезе от управленският ступор и спирала от избори, в която страната изпадна не без причини. Радев, обаче в тази Илюзия, наистина е Спасител, но... на Олигархията;))) Толкова. И тука вече хората се разделят. На някои им писва от това безвремие и ступор в управлението и казват: няма цял живот да гледам един и същ филм, един живот живея, искам добро за децата си (винаги съм мразил това изречение - добро за децата си), ще гласувам за него, за да се промени нещо и тука прицела в началото не бе толкова партийният корпоративен вот, колкото периферията на негласуващите, но от нея се видя, че не всички обичат Радев, Георги Гергов и масонската ложа "слънце Ориент" и не всички искат Путин да ги управлява чрез Гергов. И така, той се втурна да краде от електората на ГЕРБ и ПП-ДБ. От БСП, какво ще вземе, ще вземе, те затва са под чертата и драпат да изплуват. Употребени и изхвърлени като носни кърпички;))) Тук въпроса е да се намали силата на тази Илюзия и тя наистина да не може да направи самостоятелно правителство. Тогава ще рухне. Ще се види, че Радев е Илюзия, че е параван, че е куха черупка и най-вече, че под фуражка, акъл не вирее!;)))
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 28.3.2026, 14:55
Quote Post

Админ

Участник # 544

Антон Тодоров, ЧАСТ1: Тайните служби или кой дърпа конците на политика, медии и бизнес до днес

https://www.youtube.com/watch?v=PIl4sTMgd7U...520v2NsdvbFvqXQ

ЧАСТ 2
https://www.youtube.com/watch?v=bN1enV56nxU

И аз бех от тези, маа, дето смятаха, чи дъртити пдрси са веке измреле или са дали тотал фира, но не би, Ситово ми показа, чи те не просто не са измрели, ми като дърти пдрси са станали още по-вредни и още по-зли! Нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили! Затова, ние имаме в България опити за възвръщане на социализма и СССР с идеята за пристигането на Червената армия след победа над Украйна ;))) Дори по-млади от мен, ме питат, дали ще се бия с Путин? Да, ще се бия, казвам и ще го победя;))) Разберете, независимо кой е, няма нищо по-сладко от победата! Роденият Воин е роден Воин, не е пикльо, мухльо и майчин посерко! Слава на Тангра, тракомани, нима се страхувате от смъртта?:)))

Важно е, защото на тези избори ще вдигнете избирателната активност с "вяра в светлото бъдеще", нещо повече, че реставрирате болшевиките с техният руски социализъм:))) А и пропагандата на болшевиките в интернет и Фесбук е много силна. Дори в моят профил върлуват болшевици - мъже и жени;))) Чистиш, чистиш, чистиш и накрая може да останеш да си говориш сам;)))

Тръмп не се спира: Куба е следващата
Престорете се обаче, че не съм го казвал, заяви той в своя реч
https://www.dnes.bg/a/2-svyat/715843-tramp-...-e-sledvashtata

тенгри кан Владетел
преди 1 секунда
Родете нов велик лидер като Кастро и победете наглосаксите;))) Трябва да е зодия Лъв или Скорпион, за да воюва и да победи без милост наглите саксонски жужета! Не трябва да е Близнаци, иначе ще си имате пумиярик кат Бойко или Радев! Абе, вие, знаете ли, че Бойко и Радев били родени на една дата, истински сиямски близнета?! ;)))

Сиамски близнета, зодия Близнаци и двамата. Като изписани яйца са;))) Борене на Олигархията? А-ха-ха-ха-хаааа, тва кой Близнак го казва? Смъртният или безсмъртният? И двамата са аватари на едно и също Нещо!

1. Борисов е роден на 13 юни 1959 година в Банкя

2. Румен Радев е роден 18 юни 1963 г. (62 г.) Димитровград

Защо, г-н Радев?

https://drive.google.com/file/d/1ybjV9IG_-_...?usp=drive_link

Това е модела "Община Родопи", родопският вилает на Муни Узунов. За него говорих, още Корнелия беше председател на БСП. Там БСП, ГЕРБ, ДПС и т.н. управляват заедно. Това е един вид политически икуменизъм или по народному - ЧИСТА ЛЪЖА И ИЗМАМА!
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 28.3.2026, 19:36
Quote Post

Админ

Участник # 544

Йордан Стайков
Не, замисъла е съвсем друг. Политическата система на България е блокирана и това води до смърт на държавата. Трябва да се деблокира, а е блокирана поради обясними причини, Българската държава отдавна не съществува, а играта на държава зацикли зловещо, истината излиза наяве и илюзията трябва да се поддържа. Сегашните актьори се изчерпаха;))) Нужен е нов актьор и малко по-различна пиеска, в която олигархията бори самата себе си. Идеята е да се вдигне избирателната активност за да се отпуши политическият процес. За това Радев е идеалната фигура. Той повече не може от това. От него и повече не се иска, просто се иска тънка игра, която да доведе до висока избирателна активност и съживяване на политическият процес, т.е. повторна легитимация на олигархията. Всичко друго е "ала-бала, два портокала";))) Политическата система има нужда от спешно преливане на кръв, защото сърцето вече бие на пресекулки, а новото преливане на кръв е високата избирателна активност. Това е. Затова, се разчита на "харизмата"на Радев, на личността му, не на идеите, които ще го направят смешен;))), за да се вдигне избирателната активност. Идеите са в ГЕРБ и ДПС-НН. Неслучайно е наречено "Ново начало". Тези наименования са езотерични кодове и са много тънки;))) Те подсказват бъдещето развитие на политическият процес. Ясно е, че отреденото първо място на Радев е за да се вдигне избирателната активност, след това следва коалиция с ГЕРБ, където имаме вече новата формула "Ред, Работа, Развитие" и това е всъщност троичният фундамент на "Новото Начало";))) - Тройна коалиция;))) Колкото до това, че повечето българи не подкрепяли евроатлантическата ориентация, направете един виртуален референдум с някоя партийна субсидия и ще разберете с каква илюзия сте живели. Повечето българи подкрепят ЕС, дори русофилите;))) Това е илюзия и напразно говрене и идеите за референдум по този въпрос са по-скоро ходове на Москва, за да представи България като несигурен партньор, който иска да промени своята геополитическа ориентация, но истината е, че резултата от рефендума "За" и "Против" ЕС ще бъде катастрофален, за този, който го иницира с идеята да извади България от ЕС в този момент. Русофилите ще се качат на луксозните си западни коли, помнете ми думата и ще отидат да гласуват за ЕС, пред перспективата да седнат, на която и да е руска кола;))) Вагона "България" ще се разкачи от локомотива "ЕС", когато локомотива просто спре да се движи, повреди се или се разпадне, нещо подобно на СССР при Горбачов;))) И дори тогава, България веднага няма да излезе от ЕС, ами ще вика силно, да и докарат друг локомотив;)))
===============================================================================

Щелиян Димитров
2 ч
·
Знаете ли какво си мисля аз, като гледам изказванията на хората на Румен Радев, като Антон Кутев, Слави Василев, а и на самия Радев, като твърдят, че НАТО и ЕС са единствената алтернатива за нас, че Путин бил агресор, русофилите били намалявали бързо в България, че повечето българи били подкрепяли евроатлантическата ни ориентация и все от този род?
Радев саботира сам себе си и то напълно умишлено!
Може да ви изглежда абсолютно нелогично, но си има обяснене.
На първо мясно това е реалният политически вектор на Радев, които ще му осигури подкрепата на посолствата, защото без нея в България трудно може да се вземе реална власт. От друга страна обаче, по интересно е защо се опитва да се спъне сам в най-неподходящият на пръв поглед момент. Причината е в това, че Радев не иска да управлява самостоятелно, тоест не иска цялата отговорност. Той иска да управлява, но в някаква уж неизбежна, "компромисна" коалиция, която хем ще му дава повод да се оправдава, че няма пълната власт, хем ще му осигури по-дълго мимикриране в образа на спасител. Радев иска точно това, което има в момента Борисов, комфортна позиция на ощипана девица. Той е на ясно, че ако вземе мнозинство с неговата проатлантическа политика е политически труп за един мандат, а той друга няма. Като най-голяма партия, но без мнозинство ще може хем да управлява, хем да разпределя баницата, хем да се оправдава, че вината е в избирателите, които не са му гласували нужното доверие. И така поне два-три мандата. С две думи мижи, да те лажим.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Сваляйте предаването, докaто не са го свалили от нета;)))
Без да съм го гледал, знам, чи ша е купон;)))

Ха-ха-хааааааааааааааа... Евреите Румен Радев, Бойко Тиквата, ПП–ДБ, ДПС и т.н., ша ядете хуя всичките, мамицата ви гнусна и мръснъ, изчадия на Яга! На всички боклуци, които ще гласуват за тях, децата ви да умрат, всичкият ви генофонд да се затрие и да бъде погълнат от историческата забрава!

Скандален дебат с участието на Ивелин Михайлов, Росен Миленов и други!
https://www.youtube.com/watch?v=BBIViyfQDA4
PMEmail Poster
anti666
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 2 531
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06

Да не забравяме тези патяги, добри приятели на масона Радев.User posted image

Единият е небезизвестния пловдивски свинар, сега виден масон и почетен член на Руска Хазария. Началник по масонска линия на клетвоотстъпника льотчик. Който от клетва пред България като курсант в ВНВВУ Георги Бенковски се закле да служи на Бафомет.
Другият, разперил доволно ръчички е Сотир Ушев. На Емилия Масларова тъпкача, която понеже я подхранваше с мъжко мляко, го направи шеф на НОИ. Оттам след като чевръсто източи пенсионните осигуровки на милиони българи се превърна в олигарх. Къщи в Халкидики, яхти и разбира се, спонсор на "бореца срещу олигархията", Румен Гадев.

В този нечистив сброд само трудовшкия Копринков липсат, милиционерите Пламен Узунов и завършилият академията на МВР за милионери, понястоящем главен млекар Зоров. Другите спонсори на Радев са известни - олигарсите Бобокови, чийто боклуци още тровят Плевен и Черепа Божков, който има да си връща на Пеевски.
Но зад всичките тия тупти рубинената звезда на Масква и Шаломов - Путин.
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

https://www.voininatangra.org/modules/xcgal...6403&fullsize=1

Радев Демиржи;))) Както каза резаният кавал, председателя на Балъшки гьол;))) или Бал гьоч, Радев не трябва нищо да прави, просто трябва след изборите да назначи турците, които му се посочат на съответните постове. Така се превзема г-да, една държава отвътре! Турците на съответните места, а те от своя страна назначава за шефове на МВР турци и така после в армията - турци и България престава да съществува! Пълзящо превземане на България от Турция чрез Радев. Вижте, аз пак ви казвам: Михайлов, човека на Радев в Община "Родопи" неслучайно сбратими с.Първенец с едно турско село, не с руско, какъвто би трябвало да е адета след като и жена му е рускиня;))) А там има един руски кръг;))) Даже арестува ДАНС едно младо полурусначе преди време;))) Още тогава, аз ви казах, че това е симптом и че зад Радев стои Турция. То, 'Боташ" ясно го показва!

https://www.voininatangra.org/modules/xcgal...404&fullsize=1ю

https://www.voininatangra.org/modules/xcgal...6405&fullsize=1

НА 19 АПРИЛ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА РАДЕВ И НА 20 АПРИЛИЙ 2026 Г., ПО ВРЕМЕ НА ЧЕСТВАНИЯТА НА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ, БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРЕДАДЕНА НА ТУРЦИЯ!

“Вече трети ден дясната ръка на Румен Радев, Иван Демерджиев, е в Турция. В петък беше в Бурса, в събота в Измир, вчера в Чорлу. Срещите му са с представители на най-голямата турска организация на турци с българско гражданство "Балгьоч". Тази организация, както и други подобни, е създадена и поддържана от МИТ, турските специални служби. Имаме информация, все още непотвърдена, че се договаря помощ от Ердоган за Радев чрез изпращането на платени от турската държава автобуси с турци, които да гласуват на изборите в България. Говори се за между няколко стотин и няколко хиляди автобуса.
Вчера поисках чрез медиите от Радев да даде обяснения за визитата на неговия емисар в Турция. Отговор не последва. Радев отдавна е зависим от Ердоган заради корупционния договор с "Боташ", но сега тази негова лична зависимост вече заплашва националната сигурност на България.
Още нещо. Демерджиев направи едно среднощно посещение в МВР преди две седмици. Дали не е договарял транзитен коридор през границата за турските автобуси, които ще идват да подкрепят радевата партия на изборите? И на този въпрос, поставен от мен вчера, не получих отговор.

Костадинов нападна Радев: Демерджиев с турски агенти в Турция, българското знаме липсва
Договарят се платени автобуси с турци, които да гласуват за Радев, заяви лидерът на "Възраждане"

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/716969-kos...to-zname-lipsva

Външната политика на Турция винаги е била едина и съща всякога след загубата на България - да си върне България. Това беше невъзможно при Царство България, защото тя беше победена и българските войски стигнаха до Константинопол, беше невъзможно при НРБ защото България бе част от СССР;))), но няма по-добра възможно за връщане на Бъклгария в рамките на Турция от членството й в ЕС, т.е. принадлежността й към англосаксонският свят, който винаги иска България като част от Турция, затова бори термини като "турско робство" заменя ги с "владичество"или "присъствие". Петстотин години "присъствие", майка и никва мисъл да ни освободят от присъствието си;))) Нали? А, така;))) Каквото и да ви гълчат хитрите софиенке, че не сме били роби... еми, какъв да си, когато 500 години присъстващият е нежелан, но и не иска да си иде? Ами иска федерация, автономии, върху които да влияе, но не иска да си иде! Чак при царство България, той си отиде в 1908г.! Дотогава все присъства - васално княжество България, автономна Източна Румелия, останалата територия заради наглите сакси - отново на Турция!
Демокрацията и ЕС са особено удобни за Турция да си глътне България, самият ЕС е зависим от нея и дори 2005-2006 г., искаше Турция като членка на ЕС!;))) България тотално на колене, военно, икономически,което означава и политически. Но,политически, процеса, още не е завършен. Ще го завършат безболезнено и без пушка да пукне на 20 априлий 2026!

УБИЙТЕ РУМЕН РАДЕВ! ЗАСТРЕЛЯЙТЕ ГО!
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Аз съм каал: Краят идва! Той изведнъж се разбърза, както едвам креташе. Тогава некои решиха да ма погнат с МВР и той почна много бързо да наближава;))) И това е един логичен край. Защо? Защото няма как да има такъв народ като днешният, това е някакъв нон-сенс. Трябваше да ма чувате кът писано яйце, а не да идва кварталният селяк Стефанов облечен в милиционерската си униформа и в Годината Имен и да са дърви: "Плитката там ли е?" Плитката ти е подпрял рошковият, селяк! Ша са дървиш, ма "планината ша са притури" и ти дори нема да кажеш "ох"! Нема да има време за "ох"!
==========================================
"Има много голям риск да загубим доверие не само в държавата, не само в институциите, но и в самите нас. Това ще е краят на България като общество. Твърде много инвестирахме в това да се саморазрушаваме, да се радикализираме, да се мразим", допълни той.
Според него Радев иска да бъде могъщ лидер, който да контролира процесите в страната и да следва неолиберална евроатлантическа линия.

Харалан Александров: Правителство между Борисов и Радев не е възможно
Радев иска да бъде могъщ лидер, който да контролира процесите в страната
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/717052-har...-ne-e-vazmozhno
PMEmail Poster
Петър.
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 452
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 30-March 13

От едно кратко клипче част от предаването „Гласове“ с водещ Явор Дачков и гост Валентин Вацев: https://www.youtube.com/shorts/An9QZ326gVk
Вацев: Аз не разбирам как Румен Радев ще бори олигархизма, но това не са бълхите на кучето, които можеш да извадиш от козината на кучето. То самата държава е олигархична структура.
Българската държавност е олигархична по своя замисъл, по постсоциалистически замисъл, разбира се.
Дачков: И основните играчи толкова са силни и окопани в нея, че трябва да се махнат с революция от типа на тази на покръстването.
------
Забележете нещо много важно – водещия дава пример за тотална революция промените, на която засягат самите основи на държавата, а именно покръстването. Покръстването е най-голямата революция в нашата история – не само религиозна, а цивилизационна. Тангра е отречен, Канасубиги вече носи друга титла, България престава да бъде Саракт, старите символи са унищожени, а държавата е изградена наново. Това е мащабът, за който говори Дачков. Тоест фундаменталните християни като тези двамата много добре осъзнават мащаба на действията на Борис I, но не ги виждат като предателство. За тях покръстването е победа. Тоест покръстването не е просто една изолирана и невинна смяна на официалната вярва в България.
Много ясно се вижда и защо има тотална медийна и политическа завеса върху Тенгрианството, защото то може тотално да преообрази България.
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Тенгри кан Владетел
преди 1 секунда

Служебното правителство, кофти... Дрън-дрън! И кво му е кофтито след като работи чрез МВР за Радев под формата "честен вот". Ми, Гюров бе посочен от кого? А, така, от Йотова;))) Вие, знаете ли, че Радев е фен на силовата структура МВР и ако състави правителство отиваме към диктатура? Не сте наясно, защото не сте му яли дарадонките на този и неговите хора! Иначе, по медиите говори благо и са прай на велик! Гюров с МВР вдига процентите на Радев! "Ала-бала" с "президента"!

"Сова Харис" при избори днес: 33,5% подкрепят Радев, 19% ГЕРБ, ПП-ДБ - 11,2%
"Сияние" има шанс да надскочи бариерата от 4%
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/717372-sov...-gerb-pp-db-112
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025