www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Украинският незаконен град във Варна-борбата между

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Украинският незаконен град във Варна-борбата между, руснаци и украинци за Черноморието
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 17 714
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Тва нема как да стане без покровителство от некой политик вероятно Бойко или па некой от ПП–ДБ-тата

https://trud.bg/a/articles/politsia-spria-n...leks-kray-varna
Украинска групировка строи 104 сгради без разрешителни върху горска територия

Тенгри кан Владетел
преди 1 секунда
ППДБ-ар прост! Трябва ли, да дойдат болшевиките, да ти опре рошковият под дупету, чи да съ сетиш, че имало закони? А през останалото време "Слава Украине" и сечи! Точно чужденците трябва да стимулират гълфоннье кат тебе да прилагат законите стриктно, а не да връщаш 90-те години! Вече ги минахме! Ако ти не си ги минал - в Украйна! Парите от трафика на човешки органи, наркотици, оръжие изсичат старите ни гори? Как се възстановява старо дърво,. хм?
7407
преди 1 минута
От общината съобщиха още, че районът остава под наблюдение, тъй като без присъствие на полиция или общинска охрана строителни дейности са били възобновявани в предходни периоди.

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/722765-bla...ra-po-sabaryane
Благомир Коцев за открития "незаконен град" край Варна: Започва процедура по събаряне
В периода 2024-2025 г. са издавани актове за установяване на незаконно строителство и за сеч на дървета, но дейностите не са били прекратени

Тенгри кан Владетел
преди 1 секунда
Неадекватен... Той просто е част от украинската групировка "КУБ" и трябва да бъде разследван от ДАНС и съден за държавна измяна, защото е действал като украински кмет в България;))) Ние обичаме украинците и украинките, но не и тези;))) Какво му се лендрим на този кмет въобще? Ясно е, че е част от групировката,. т.е. имаме типичното за България срастване на мафиотска групировка с местното самоуправление и националното управление. Такива случаи сме имали много, които се знаят, де;)))

"Възраждане": Благомир Коцев е тежко неадекватен, оставка!
Коста Стоянов с тежки обвинения към настоящия кмет на Варна
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/722844-vaz...ekvaten-ostavka

Стана ясно още, че шефът на варненския кадастър ще бъде уволнен. Пред БНТ кметът Коцев загадъчно каза: Заешката дупка е по-голяма.

https://www.segabg.com/hot/category-bulgari..._a1den5exw06ily
Министри: Община Варна е виновна за "незаконния град"
Благомир Коцев и ПП се оправдават с "чадър отгоре" за периода до кабинета на Андрей Гюров
27 Май 2026Обновена

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 28.5.2026, 12:26
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 17 714
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

От едната страна руснаците ръфат, от другата украинците, от третата - турците, а останалите също искат и точат зъби! А, българина бега да работи в Германия;))) Демографската ни импотентност оставя големи и пусти пространства, които на Балканите много бързо се запълват. България е много красиво място и в това е проклятието й;))) Трябва голяма демография, силна икономика, собствена армия, абе въобще България може да съществува само в перманентно състояние като военен лагер, готов всеки момент да воюва, нещо подобно на Русия, днес. Рушняка и нас ни прави "специално военна операция";))) - хем на обявява за вражеска държава, хем ни изкупува земите! Руснаци навлязоха чак в Ситово! На пътка си майна с една дума! Значи, смятайте, тие са кат хлебарките! Ма, то Ситово ша ги излекува;)))

Руското присъствие в България: близо 11 000 имота и над 7800 фирми
Несебър е най-голямата "руска община", показва проучване на "Сега"
https://www.segabg.com/category-observer/ru..._a1den5exw06ily

Стана ясно още, че шефът на варненския кадастър ще бъде уволнен. Пред БНТ кметът Коцев загадъчно каза: Заешката дупка е по-голяма.

Министри: Община Варна е виновна за "незаконния град"
Благомир Коцев и ПП се оправдават с "чадър отгоре" за периода до кабинета на Андрей Гюров
https://www.segabg.com/hot/category-bulgari..._a1den5exw06ily

Той обясни, че удостоверенията за търпимост, издадени за строежа в „Баба Алино”, не са фалшиви, а става въпрос за „документ с невярно съдържание”. „Това е правилната формулировка. Архитектът, издал удостоверения за търпимост на десетки строежи в района, се казва Валентин Койчев. Той е бил главен архитект на район „Приморски“. Всичко това е станало по времето на управлението на ГЕРБ и кмета Иван Портних”, подчерта депутатът.
Той коментира и думите на премиера Радев, който в сряда заяви, че е сигнализирал за случая още преди година, когато бил президент. „Само да припомня, че началото на дейността на украинската престъпна групировка „Куб“ датира именно от служебното правителство на Радев. Не знам защо той тогава не е предприел някакви действия. Част от министрите, които видяхме на проверката в сряда, трябва да отговарят на въпроси, на които аз лично очаквам отговор”, подчерта народният представител.
Стоянов показа преписка от удостоверение за търпимост от главния архитект на район „Приморски“. „Към преписката са приложени следните документи: скица от службата по кадастъра – Варна с изходящ номер; Декларация с регистрационен номер, заверена от нотариус Павлина Симеонова и подадена от Олексей Соловьов, в качеството си на пълномощник на „Форест Клуб Варна“ ООД с управител Олег Невзоров, съдържаща информация за строежа и времето на извършване на строителството“.

Скандалът край Варна: Кой опъна „чадър“ над 104 незаконни сгради в „Баба Алино“?
При акция на полицията и общината в местността „Баба Алино” край Варна бяха разкрити 104 незаконни сгради, изградена инфраструктура, трафопостове и цели улици в близост до природен парк „Златни пясъци“
https://www.vesti.bg/bulgaria/skandalyt-kra...a-alino-6260732

Лѫбомиръ Димитровъ
А за Руската база Ропотамо и Поморие- гробно, вечноблагодарно мълчание от сервитутен, нищожен и незаслужаващ името на великите си деди "народец"...

Йордан Стайков
Лѫбомиръ Димитровъ: Га бея, ПП–ДБ на власт§ГЕРБ на власт§ДПС , да беха я ройнале, маа... Кво им пречеше? Занимаваха са с Муню да му сменят Конституцията и си го вкараха 13 ката, маа с тва;))) Аз още тогава гълчах, ако си спомняш, щото аз знам! Знам в какво гнездо на оси се бърка с голи ръце. От терена го знам, не от банката на НС:))) където всичко е "ала-бала" и знам, че нема да стане с тва по-добре, а по-зле! Чи, както аз го бей намислил, беше на-доброто;))) Ма, то немало равитие, немало динамика, немало-емало. Абе, трайте си, бееее, трайте си, сега историческият период е такъв. Нямало... Чи то, кога е имало? Аз, откак са повна, се няма! Откак са повна! И социализъм беше!;))) И демокрация дойде и се няма! И постдемокрация дойде;))) и пак няма!;)))

Лѫбомиръ Димитровъ
Нищо не моат да направят обаче. Малюк и куп неизвестни извършителчета точно в такива тайни базди ше ги отвлича за матреал в украинските биолабаратории и просто за личен садистчен кеф , за психотерапевтичен уелнесс... И на русофилистичетата и москалските агентчета и техните съребрия ташачките с пинцетки ше им ги късат извън полезрението на еврогейското правно поле 😉

Йордан Стайков
Лѫбомиръ Димитровъ Е, тва е по мойта област - касапството, транжировката. Баба ми Яна беше бахти жената... Ем ги жалеше, ем ги колеше;))) Жали, жали, па вика: Чай ти врътнъ ножа, да са свърши, да ни съ мъча аз и да ни съ мъчиш и ти;))) И мен ма учеше: Къф мъж си вика, да не мой да отрежеш главата на една кокошка и на един заек. Айде, чи и овце за клане, чакат;)))

Тенгри кан Владетел
преди 1 секунда

Коцев за разследването около "Баба Алино": Не съм доволен от нашите действия
Случаят не е нов за местната власт, а проверките по казуса текат от години
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/722930-kot...shite-deystviya

Коцев, Коцев;))) С тялото си, ако трябва ще защитаваш това място! Ами то е твоя територия, бе! Аз, как си защитавах нивите с тяло? Ставаш от креслото, заебаваш всичко и в гората с МВР, ден и нощ. Ама институциите...Чуваш сигнали има, множество жалби има, значи институциите нещо не правят както трябва. Недей си измива ръцете с тях. Почваш по веригата, а в таа, а в онаа и гледаш кво са правили и как го праат и ги фащаш! Това е твоя територия! Това е се едно жена ти да наебът докато спи, бе!;))) Къф мъж си!

12swing69
преди 30 секунди
Кмете, кмете, а така те харесвах а как се оцапа яко........ Какво ми се обясняваш като първа любовница!!!!!!!

11анонимен
преди 33 секунди
Човек чието семейство незаконо е окупирало половината морска градина във Варна, как да спре строеж на незаконен квартал. Гарван гарвану око не вади. Нали ако вдигне шум ще се размирише и от към морската градина.

10Франк
преди 6 минути
Тия от ПП/ДБ не трява да управляват нищо. Дори и количка с дистанционно. Най хубавото е, че вече няма да управляват никога нищо, защот са приключили като партия!

анонимен
преди 16 минути
Ко да си доволен? Възраждане искат да подарят държавата на Русия, а ППДБ искат да я подарят на Украйна. Ходете си уреждайте сметките на фронта.
PMEmail Poster

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Теодор 24/4/2026
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025