| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
![]() ![]() ![]() |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 10.9.2026, 12:08
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 986 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Откак Муни стана президент, руските тайни служби под формата на старостилни църкви яко си изградиха центрове в планините необезпокоявано. Такова нещо като руска старостилна църква не е имало никога в България. Тя се появи при Радев$Гергов в Родопската яка! Интересното е, че тогава на власт беха Сглобки, ПП-та, ДБ-та, Бойко, Делян Пеевски и пак изграждането на тези уж религиозни бази мина абсолютно безконтролно и необезпокоявано от никого! И най-вече от Изпълнителната власт! А, почему, Мирчев? Въй не знали об етом?;))) После се чудите що Радев спечели изборите. МИ ТЯ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ МИНАЛА ДУНАВА!;))) И ТВА ДОРИ НЕ СЕ И РАЗБРА!;)))
ДБ настоява ДАНС и ДАР да обяснят за руските войници в Габровско https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...ynici-gabrovsko Tенгри кан преди 11 секунди Понеже съм бил Зелелуню ;))) (Тъй ма дрънкъ един профан в Днес Бг) ей ся, излизам си зема кафе от машината и пред кафе машината заби некакъв черен луксозен джип и в него една руска мутра, сваля прозореца и говори, първом на украински, после на руски, ама и двете ги разбрах искал да ми продаде "добър инструмент", понеже ма видя във военни дрехи;))) Иска да ми продаде оръжие;))) Па аз на български му извиках: - Не ме интересува;))) Ето ви ги, "зелените човечета" на Путьььь;))) Няма нужда се ходи до габровското село в Стара планина, те са по улиците на Пловдив;))) |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 10.9.2026, 13:06
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 986 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
САЩ констатираха, че България прикрива руски хибридни атаки
Преди изборите през април страната е била сред най-уязвимите среди за дезинформация от Кремъл https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...pM_p1_cMBBejrew Да се върнем отново на тази констатация! Тук вече ясно може да свържем случващото се с планинските тренировъчни лагери на Червената армия в България, както и с лагерните сборове на БНО "Шипка", междувпрочем. "Мълчанието на агнетата" със сигурност е свързано с руското военно присъствие в България, което бе в планините, но на 19 април, шумкарите слязоха от планините и извършиха държавен преврат! РУМЕН РАДЕВ Е РУСКИ ОФИЦЕР, БЪЛГАРИЯ Е ПРЕВЗЕТА ОТ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ И ТРЯБВА СПЕШНА БОМБАНДИРОВКА НА СОФИЯ! СЪЮЗНИЧЕСКА;))) ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е СЪЮЗНИК НА САЩ, А РУСКА ВОЕННА БАЗА! |
![]() |
![]() ![]() ![]() |