www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Еврейски терористи нападнаха Ливан

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Еврейски терористи нападнаха Ливан, Буш и Путин ще помагат
Petee
Публикувано на: 17.7.2006, 13:41
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Абе Иване, за какво издигане ми говориш?! Виж, че не минава и ден без да направят някоя поразия при която умират хора. Това, което говориш си е доста философско и няма покритие с това което става. Цигани крадат пазени от властта, турци заробват отново България, а ти ми говориш за издигане в името на справедливостта.
PMEmail Poster
Иван
Публикувано на: 17.7.2006, 14:06
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (Petee @ Jul 17 2006, 12:41 PM)
Абе Иване, за какво издигане ми говориш?! Виж, че не минава и ден без да направят някоя поразия при която умират хора. Това, което говориш си е доста философско и няма покритие с това което става. Цигани крадат пазени от властта, турци заробват отново България, а ти ми говориш за издигане в името на справедливостта.

Казах по мек начин това, което съм споделял в други теми:
- че издигането започва с отхвърляне на овчедушието.
- страха дали ще е от Бог или от злото, все е страх. Страхът сам по себе си е зло.
- няма нищо философско в това - трябва да се прилага на работното място (да не те е страх от уволнение), да се прилага на улицата (проси ли ти мангала пари, отмини го безпристрастно), да се прилага сред приятели (може да се наложи раздяла с някои от тах)
- да се придържаме към подбудите на равновесието и справедливостта, защото само тогава губи смисъл класифицирането на действията ни като добри или лоши.
PM
Запознат
Публикувано на: 17.7.2006, 18:08
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Иван, не разбра ли? Пете предлага някой от вън да натроши кухите манерки на българите, че най после да им дойде акъла тъпите кратуни! Бой, ебан, икономически сривове, болести, сълзи и много българска кръв. Ей тъй ще ли сме да се оправим!
PM
Petee
Публикувано на: 17.7.2006, 21:09
Quote Post

Участник

Участник # 382

Величието на един народ се състои в способността му да действа като едно. Докато не се научим ще страдаме.
Виж евреите. Векове са преследвани. Хиляди пъти са оцелявали докато не са приели, че ако не са заедно ще умрат. Днес са по-силни от всякога, защото така са си го наредили, минавайки през много изпитания.
Докато не се научим ще ни бият. Ще видиш.
Не следствието, а причината трябва да се унищожи. Главата на змията.
"Щели" е една дума.
PMEmail Poster
Запознат
Публикувано на: 17.7.2006, 22:07
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

QUOTE (Petee @ Jul 17 2006, 09:09 PM)
Величието на един народ се състои в способността му да действа като едно. Докато не се научим ще страдаме.
Виж евреите. Векове са преследвани. Хиляди пъти са оцелявали докато не са приели, че ако не са заедно ще умрат. Днес са по-силни от всякога, защото така са си го наредили, минавайки през много изпитания.
Докато не се научим ще ни бият. Ще видиш.
Не следствието, а причината трябва да се унищожи. Главата на змията.

Това, като принцип е точно така, ама защо реши, че само със сила срещу българите може да стане това? Страха ли по този начин ли ще им взимаш? Или преди да се ударим със змията други работи трябва да са подготвени май?

Това тръгни и го разправяй не във форумите, ами в някое село или град дето не те познават и ти гарантирам, че при добър късмет здрав няма да излезеш!
PM
Ник
Публикувано на: 17.7.2006, 23:51
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Петее,не съм много съгласен този път с теб.Всички нещастия на света да струпаш на главата на собствения си народ,няма да имаш резултат.Виждала ли си майки да бият децата си,за да спрат да плачат.Съжалявам за примера,но аз не съм видял някое да спре.Колкото по-ги бият,те повече плачат,просто защото не могат да разберат.Народите са деца.И тук искам да ти кажа една вълшебна думичка,която често е пренебрегвана,но която е толкова силна, че може да преобърне света.Казва се ВЪЗПИТАНИЕ.Може да бъде патриотично,с културна или битова насоченост,превантивно по отношение на много негативни явления в живота ни и т.н.Народа трябва да се възпитава.От един младеж може да направиш и боец,но и страхливец.Зависи кой е възпитателят.Мъдрецът или мъдреците.Ние имаме ли ги? Интелигенти-дал господ,но мъдростта е по-висша форма от интелигентността.Евреите за 3000 год. са си ги създали,от там насетне те формират евреите и може само да се съжалява,че правят от тях това,което са в момента.Примерът с тях е подходящ само по принцип.Защото те държат народа си изолиран и враждебен по изкуствен начин,като му създават реални врагове и нещастия.И го възпитават,без отстъпления,без пчивка и до най-малката подробност.Така успяват.Мисля,че има място и за други мнения.
PM
Petee
Quote Post

Участник

Участник # 382

axa smil4334ac775281d.gif
PMEmail Poster
Ник
Quote Post

Участник

Участник # 219

е,поне не ме напсува.
PM
Запознат
Публикувано на: 18.7.2006, 18:04
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Ей тука вече имаме еднаква позиция nik. Много добре си го описал! Надявам се на такива мнения, защото иде второ възраждане на Българската нация и просветителската работа е най-нужна в този момент. Едва, когато са готови, обединени и хората са готови да работят ЗАЕДНО(за едно и също нещо), тогава можем да сме повече от сигурни в една адекватна защита на българщината от българи. Тогава ще имаме много по-силна мотивация за съпротива. Нали приказката беше "Велик е онзи народ, който е обединен"?

Иначе ти ги призоваваш на митинги и протести, на въоръжени акции и други наложителни мероприятия, а те се скатават, някои ти викат: сега съм на работа(при еврея), нямам време щото бачкам, че имам при чифутите заем с лихва, дето незнам кога ще го върна, половината българи ги държи ДС с някакви простъпки, като предварително са ги вкарали в капан, други пък имат компоти и лютеници да варят за да не умрат от глад, работници от стотици фирми сега са заети в строенето на хотели по черноморието на мутрокомучифутите, които на половина не плащат и хората загазват още по яко в лайната, че не могат и да се обадят за да не ядат бой, и много други такива оправдания които за съжаление чувам в последно време.
PM
Petee
Публикувано на: 18.7.2006, 18:48
Quote Post

Участник

Участник # 382

Че кога съм псувал някой в този форум?
Не предлагам камшик отвън. Той камшика си е от много време вътре в Държавата.
PMEmail Poster
Ник
Публикувано на: 19.7.2006, 12:24
Quote Post

Участник

Участник # 219

ДО ЗАПОЗНАТ.Това,което казваш си е така и ми е до болка познато.Аз,когато се хванах с тази работа,просвета,митинги,разясняване и т.н.не съм си правил илюзии.Обграден съм от хора и нещата са точно такива,каквито ги описваш.Гражданско общество не се гради лесно,а"тухла по тухла".Трябва неистово търпение и упоритост.Колкото можем и винаги да си казваме,че не е достатъчно.Работим против гигантска ситема от световен мащаб за унищожение на света и манипулация на общественото мнение.Няма да е лесно!Но поне сме мотивирани-лично аз от болката по загиващият ни народ и гняв против изродите,които не признават нищо ,освен собствения си интерес,ако щеш от наранено чувство за справедливост.
PM
Ник
Публикувано на: 19.7.2006, 12:29
Quote Post

Участник

Участник # 219

ПЕТЕЕ.Аз-не,че псуваш,ама ти наго ворих един куп мъдрости,на които изчерпателно отговори "аха".Че това ме досмеша.
PM

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020