www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Политика, партии, лидери-отиваме надолу

Страници: (6) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Политика, партии, лидери-отиваме надолу, Продължаваме ли да вярваме?
Запознат
Публикувано на: 21.7.2006, 18:15
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Многостранна дума-политика. Извадки от мнения на хора: "Политиката е мръсна работа!", "Политиката е гадно нещо, ама няма по-добро засега!", и други такива...
Нима е възможен само един вариант на управление на една държава? Съмнявам се! Някой, някога, някъде е подхвърлил, а после спомогнал да се наложи системата, която ще реши проблемите на народите?! Историята е доста показателна-не само, че това не става, а напротив-хората живеят много по-зле от преди и проблемите им са се увеличили. И така, аз искам да ви попитам: Многопартийната политическа система ли е най-удачния и ефективен начин на управление на Българската държава в наши дни?
PM
Petee
Публикувано на: 21.7.2006, 19:44
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Знаеш ли къде е втората сила на евреите? Първата е в парите (да ги печатат, да ги раздават и да ги събират, да следят каналите по който минават и т.н. - система с входове и изходи), а втората е в институциите. Хан Кубрат е казвал "ордус да има в държавата", сиреч ред. Така думата е минала и в латинския. Юдите обаче създават един ред, който не след дълго се превръща в покрарен хаус. Виж ЕС. Зад цялата тази икономическа и юридическа организация стоят хиляди книжни плъхове които пишат ли пишат в името на реда. Ред разбира се няма!
Целта на една партия е да раздели народа на части, сегменти. Първата стъпка от хилядолетната формула "Разделяй и владей". Веднъж събрани, хората от една група, имат в кухата си тиква идеята да не се делят от групата, да отхвърлят всичко външно и противно на т.нар. Егрегор. На стъпка сме от втората част на плана - владеенето. Малко техника трябва придружена с наивни лъжи за светлото бъдеще и ето, че кръгът е затворен.
Друга основна техника. Хората искат религия, Християнство, национализъм, гласност, информация. Наред с гойските новородени организациики се създават още поне два пъти по толкова с привидно същите идеи. След време започват да се разиграват изкуствено създадените гафове, усмивания и безмислици и така, докато хората спрат да вярват в идеята. Накрая те са заринати с информация и вече не знаят на кого и на кое да вярват. Просто като фасул!
Затова...никакви партии, но това не е достатъчно. Не се ли скъса основната връзка между управляващи и управлявани - телевизията, с изтърсването на няколко стотин чисто нови телевизора пред свинегогата, опаковани с кравиви панделки и надпис "Помощи за Израел", няма да бъде поставен "елита" в шах.
Играта е ясна. Знаещите срещу незнаещите. Знанието срещу невежеството. Сещаш ли се, защо след като американците влезнаха в Ирак, първото нещо което сринаха беше националния музеи и една от най-старите библиотеки в света? Ами защо е била унищожена библиотеката в Александрия? Защо като идва червената армия унищожава само интелигентните и знаещи българи, а простите селяни оставя?
И така, аз викам: Игра с чужди правила не се печели.
PMEmail Poster
Запознат
Публикувано на: 21.7.2006, 20:37
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Блгодаря ти Пете за отговора.
Като пояснение на моя въпрос, правилата (системата) по-добре наши ли да са или чужди? Аз искам наши! А вярвате ли, че можем заедно да създадем система за управление? Защото знам, че който няма свой план, робува на чужд!

Ако имате конкретни въпроси, както и предложения, давайте smil3dbd4e398ff7b.gif
PM
Ник
Публикувано на: 21.7.2006, 21:46
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Браво Петьо,браво малък!Кратко и ясно.Ако може да изкажеш некои съображения върху следното:За партиите е точно така-инструмент за разделяне и владеене/в нашия случай-унищожение/.Ами когато бяхме само с една партия,не беше ли същото?/БЗНС не го слагам въобще/.Има ли разлика за народа?
PM
Petee
Публикувано на: 21.7.2006, 22:24
Quote Post

Участник

Участник # 382

Така е то! От знанието ги е страх, не от друго!
А вярвате ли, че можем заедно да създадем система за управление? Защото знам, че който няма свой план, робува на чужд!

Още не му е дошло времето. Аз наблюдавам българите около мен и виждам как им се разширява съзнанието. Те не виждат смисъл в това, което правят. Осъзнали са безсмислието. Първите признаци на шестата раса. Но още не му е дошло времето. Засега само трябва да се късат връзките с манипулацията. Чиста мисъл трябва и разум.

Nik, това с групите (наречи ги както искаш - партии, отбори, клубове) е стара схема, на която все още хората се подават. Чел ли си на Джорд Оруел "Фермата" ("Животинска ферма")?
При задачката с една партия нещата не са различни. Тя партията всъщност никога не е била една. Има идея (теза), има и противници(антитеза). Баща ми ми е разказвал как преди години всички е трябвало да гласуват за БСП. Който не гласува идват му в къщата и го викат в полицията (опа милицията) за подробен разпит, защо не е гласувал. Той е противника. "Който не е с нас е против нас" - класическата форма на фашизма. Другата част от шоуто е централизиране на властта - малкото управлява многото.
Като намеря време ще препиша от една книга едно много хубаво резюме на всичките политически и не толкова политически утопии и антиутопии. Писано е от българин, а книгата се казва "Черно слънце". Той прави подробен анализ на всяка една (анти)утопия като показва приликите и разликите. Като заключение казва, че целта на всичкия този театър е смъртта на човешката душа.
PMEmail Poster
gеorgi_nz
Публикувано на: 21.7.2006, 22:31
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 390
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Разбира се че разлика има.
Тогава беше диктатура и никой не можеше да се отклони.
Сега е смекчен режима и уж всеки може да прави каквото си ще. Уж може да викаш на площада че правителството са престъпници. Може, но никой не ти обръща внимание. А същевременно хората са разделени икономически, интелектуално, професионало, партийно, и още по 100 признака. Това разделение ги е противопоставило и обезсилило. Но нищо не е случайно. Такава е план-програмата. Но истината е че ние можем да направим рестарт на системата. Не е толкова трудно технически, нужно е осъзнаване на надкритичен брой хора.
А помоща да се осъзнаят може да им дадем ние.
PMEmail PosterUsers Website
Petee
Quote Post

Участник

Участник # 382

Добре, наречи го диктатура. Разлика няма, пак е имало десиденти. Две партии - едната е мнозинство, а другата разделено малцинство на което му е забранено чрез сила да се обажда. Повтарям: "Който не е с нас е против нас" - основен принцип в Талмуда. Смекчен е режима ама друг път! Тогава войната срещу народа се е водила чрез силовите органи на властта. Днес войната се води в главите на хората, което според мен е по-страшно.
И като събудиш хората какво после? Аз имам много познати, които знаят за какво става въпрос и нищо не правят. Дай идея де! Откъде да се тръгне? Аз казах за телевизорите пред синагогата, но явно ви е страх да не изпуснете някоя новина около поднесена от еврейските телевизии или Атака, та да останете по-назад.
Другия начин е извън града, далеко от манипулацията и лъжите - виж http://www.rodovo-imenie.org/
Все пак ни държат в градовете първо да ни промият мозъците и начина на мислене, второ да ни съсипят ценностната система, трето да сеят разврат сред народа и младежта и четвърто, много важно, да им слугуваме. Как ни държат ли? Еми чрез парите. Там където се въртят пари отиват хората, защото са сигурни, че ще успеят да продадат/разменят труда си и в замяна ще получат нещо.
Ако си от София ще знаеш колко им е удобно на израилевите синове да си имат хубав и голям магазин с много обслужващ персонал и то под ръка (Халите).
PMEmail Poster
Запознат
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Идват ми наум доста идеи, които мога да споделя, както сигурен съм и Вие имате такива, но незнам дали сте съгласни публично да ги обсъждаме. Вие какво ще кажете?
PM
Petee
Quote Post

Участник

Участник # 382

От една страна за какво е форума иначе ако не са обсъждане на идеи и споделяне на виждания, но от друга е твърде лесно някоя гадина да се регистрира и да научава о време както се готви...
Абе учих аз едно време по биология за някаква избирателна пропускливост на клетките, но почти нищо не си спомням smil4334acc8dd304.gif
PMEmail Poster
iss
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (Запознат @ Jul 22 2006, 12:05 AM)
Идват ми наум доста идеи, които мога да споделя, както сигурен съм и Вие имате такива, но незнам дали сте съгласни публично да ги обсъждаме. Вие какво ще кажете?

Първото, което си помислих ,беше същото което казва Пете...Но ако непрекъснато се страхуваме и премълчаваме ,ако ограничаваме общуването и обмяната на мнения и идеи,ние все-едно затваряме прозореца, от който влиза "въздуха".И защо трябва да се притисняваме,че някой "о време" ще разбере вижданията ни?Какво може да направи?Каквото и да се опита да направи,то ще е външно и не би трябвало да повлияе на съзнанието ни...на мислите ни...А сега това е най-важното.Да Пете..."някоя гадина ще се регистрира за да научава о време"....но помисли си само,колко други ще имат възможноста регистрирайки се тук да намереят "глътката въздух",която им е необходима smil3dbd4e7853679.gif
PM
iss
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (Petee @ Jul 21 2006, 11:41 PM)
  Другия начин е извън града, далеко от манипулацията и лъжите - виж http://www.rodovo-imenie.org/
Все пак ни държат в градовете първо да ни промият мозъците и начина на мислене, второ да ни съсипят ценностната система, трето да сеят разврат сред народа и младежта и четвърто, много важно, да им слугуваме. Как ни държат ли? Еми чрез парите. Там където се въртят пари отиват хората, защото са сигурни, че ще успеят да продадат/разменят труда си и в замяна ще получат нещо.

Това е хубав начин,но който не е тръгнал да го осъществява - той не знае какви са подводните камъни . smil3dbd4e398ff7b.gif ЗАЩОТОТО.........
"Когато паднеш... и те заболи
от срам и болка ти глава не свждай,
на присмех и на укор претърпи...
в страни от пътя си недей поглежда!

Стани!Напред загледан продължи!
А стигнеш ли...а стигнеш ли до края
-не крий - на всички смело разкажи,
как падал си...самичък как си ставал!

И така....Водена от любовта към "всичко Българско и родно",една от мечтите ми беше "РОДОВОТО ИМЕНИЕ".Когато имаме силна мотивация-реализацията на мечтите бързо се осъществява.Но!!!Но...избързах...направих пропуск в основите.Няма да се увличам в разкази -само ще констатирам!Разминаванията в ценностната система на рода,загубените традиции, дават път на омразата,зависта ,алчноста....и те питат:"Кой си ти ,че да ставаш родоначалник?"За съжаление твърде много са примерите как за два декара земя могат да се изпокарат за цял живот!
На фона на това което се опитвам да кажа с опита си заключението е едно:Не изградим ли здрави основи първо в съзнанието си...оставим ли и най-малък шанс да сме уязвими от заобикалящите,то с "Родовите имения" само ще накъсаме баницата,за да се излапа по лесно.

PM
iss
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (Запознат @ Jul 21 2006, 07:37 PM)
Като пояснение на моя въпрос, правилата (системата) по-добре наши ли да са или чужди? Аз искам наши! А вярвате ли, че можем заедно да създадем система за управление? Защото знам, че който няма свой план, робува на чужд!

Българите сме своенравен народ и чуждите правила,остават ЧУЖДИ за по-голямата част от него!И ВЯРВАМ,че все повече Българи осъзнават това и все повече ще са ония ,които ще търсят пътя и начините за "създаване на своя система".
PM
Севар
Публикувано на: 22.7.2006, 14:16
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

QUOTE (Petee @ Jul 21 2006, 10:24 PM)
Като намеря време ще препиша от една книга едно много хубаво резюме на всичките политически и не толкова политически утопии и антиутопии. Писано е от българин, а книгата се казва "Черно слънце". Той прави подробен анализ на всяка една (анти)утопия като показва приликите и разликите. Като заключение казва, че целта на всичкия този театър е смъртта на човешката душа.

Наскоро сканирах "Фермата" и "Ние" от сборника "Черно слънце". Ще ги кача скоро на сайта. В интернет ги няма тези неща на български. Ако искаш ще сканирам и резюмето да не си играеш да го преписваш.

Нещо си се объркал. Това е фирма на ГРУ за психо-експерименти.

Дай идея де! Откъде да се тръгне? Аз казах за телевизорите пред синагогата, но явно ви е страх да не изпуснете някоя новина около поднесена от еврейските телевизии или Атака, та да останете по-назад.

Телевизор нямам, иначе бих си го изхвърлил пред свинагогата, не се притеснявай. Може и пред бТВ. А партиите, за които става дума са схеми за канализиране на народната енергия. Аз нямам толкова енергия, че да си я раздавам на разни слепци, които само това искат, но и хабер нямат как да я използват. Намирам смисъл в индивидуално развитие на всеки един от нас и съгласуване на действията ни с по две приказки, а не с хиляди словоизлияния във форумните плювалници, след което всички се изпокарват точно както е предвидено според програмата.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Petee
Публикувано на: 22.7.2006, 14:34
Quote Post

Участник

Участник # 382

Идеално Севар. Сканирай и качи резюмето от "Черно слънце". Ще е полезно за интересуващите се.
Какво е фирма на ГРУ за психо-експерименти?
Абе тия българските родови имения до колкото знам не са като руските, въпреки, че всички само за Анастасия говорят. Тарикат е тоя Мегре, я колко хода подкокуроса.
Все пак на сайта на Родово имение може да се намерят всички броеве на вестника "Родово имение". Като изключил "техниките" как да се садят зеленчуци има и много интересна информация за Волжска България и Богомилите.

PMEmail Poster
IYI
Публикувано на: 22.7.2006, 15:34
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Хм, Севаре...:
"схеми за канализиране на народната енергия"-има схеми, които надхвърлят тези на партиите, но каква по-добра "схема" за каналзизране на енегията от Тенгрианството.., но това, което искам да кажа е за окултните лаборатории на партиите ни,то да бяха само: руски, еврейски, американски, ми че те са стотици и да умело каналзизрат енергията на хората, а по-важният въпрос е къде водят тези канали??
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (6) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Теодор 24/4/2026
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025