Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Запознат |
Публикувано на: 26.7.2006, 21:45
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Да, това е така, защото циганите най-много обичат политическата система и ще искат и гласуват само нея, защото тя им дава всичко това наготово, без да се налага те нищо да правят, освен да гласуват за същата тази система. Това е порочен кръг, цикъл, който се самоподдържа. Излиза така, че само ние, хората които не одобряват това, сме аутсайдери в тази система. И наистина това е така и добре че е така, което означава, че нито ние искаме тази система, нито те искат нас. Те искат само нашата енергия и принос за тях! А е доста наивно и глупаво да мислим, че това за в бъдеще ще се промени. Не няма да се промени! Какво по-логично от това е да създадем наша система или както искате така го наречете начин на живот, очакване, търпение, надежда и управление? Като не се вписваме в техния план, каво очакваме от него? Нещо хубаво ли? Накрая ще стане така, че които успеят по-напред да станат мнозинство, те ще контролират всичко, ще поръчват музиката и храната и жилищата и другите подробности, но ще платим точно ние! Те няма нищо да платят! Само ние ще плащаме с каквото се сетите! Защото контрола над тяхната система не в никой от нас! Най голямата илюзия, химера и утопия е, че ние можем да направим нещо в тяхната система. И винаги ще е така, докато не си изградим наш модел и станем повече от тях. Ние нямаме друг избор, освен да излезем от тяхната система и да влезем в нашата, за която така усърдно съдействам и предлагам заедно да изградим, докато не са дошли германците. Вие кавото си искате такова си мислете!
|
Petee |
Публикувано на: 26.7.2006, 22:55
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 ![]() |
Как им дава всичко?! Как може един хляд, бучка сирене, кило маслини да отидат при циганина? Има два начина: 1. Да ги открадне. Не е за предпочитане, защото знае последствията ако го хванат, а пък и твърде много му порасна работата за да мисли да такива елементарни неща като дом и прехрана - дават му се наготово и той ги приема за дадено. Вече иска коли, телевизори, хубава музикалка система, на която да си слуша ритмите и т.н 2. Да ги купи - С какво? - С пари! - Откъде ще ги вземе тия пари? - Чичко Барух ще му ги напечата и ще му ги даде! - Как така ще му ги напечата? - Лесно е! Става с машина! А дажба да е озаконена - социялни програми и помощи. - Не може ли да разбера, аз българина в моя магазин гляб и сирене, кои пари са дадени на циганина и кои не са и да приемам само пари, само които не са били дадени на циганина? - Не можеш. Те всички са еднакви - хартийки, номерче и картинка. |
||
Petee |
Публикувано на: 26.7.2006, 23:03
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 ![]() |
За да се отхвърли паричната система трябва безплатна и неограничена енергия! Другото е въпрос на работа.
|
Янга |
Публикувано на: 26.7.2006, 23:12
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
Като казах "Ходи ги гони" имах предвид със законни средства, естествено
![]() Проблемът е, че не всеки човек може да събере банда биячи. Например какво може да направи една 70 годишна самотна баба ако са и окупирали селската къща? Нищо! Циганите винаги се се възползвали от бездействието на закона и беззащитността на някои жертви. Но каквото и да говорим стигаме до генералния извод - "Няма цигани - няма проблеми"... |
IYI |
Публикувано на: 26.7.2006, 23:27
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Ще потърся допълнително информация и апелирам отново да търсите и вие, след което можем да спретнем едно събиране и огласяване, както и призиви да се спре бандитизма на циганите по българските села и градове.
Всичко останало, като техники и методи за побои, точно по тази тема са крайно неоснователни, имайки предвид, че е говори за много пари! |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 27.7.2006, 11:13
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
В интернет не намерих нищичко...и логично
![]() |
pitbull |
Публикувано на: 27.7.2006, 14:01
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 47 Участник # 362 Дата на регистрация: 4-May 06 ![]() |
До модераторите!
Не знам до колко е актуално, но...... http://www.bgpetition.com/diskriminacia/view.html |
pitbull |
Публикувано на: 27.7.2006, 15:47
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 47 Участник # 362 Дата на регистрация: 4-May 06 ![]() |
Ето един сайт-красотата на Родината! http://photo-forum.net/joro/
|
Ник |
Публикувано на: 27.7.2006, 16:31
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 ![]() |
Приятели,чета във форума,какви ли не изтънчени методи за справяне с проблема,който не е и един.Разбирам и знам точно от какво са предизвикани тези емоционални призиви.Аз като българин също съм засегнат от почти конституционализираната и нагла разправа с българите,но кръвожадни компютърни призиви няма да помогнат,а извадени от контекста -ще ни навредят.Ще ни обвинят в расистки призиви,че сме зверове.Средствата за масова информация са в техни ръце.Освен това не забравяйте,че човечеството едва сега се събужда и проглежда и голяма част от хората не схващат така директно опасността и заблудени, също ще ни обвинят. Като представители на древен и благороден народ не бива да падаме до техните разбирания и методи.Те не са и ефективни,не и в момента.Не е необходимо и да се приказва толкова, а да се използват всички възможни-до ръба на закона мерки за самоотбрана.Твърда и спокойна организация.Здрави нерви и самообладание.Но непрекъсната работа,особено с нашата младеж,която трябва да върнем при нас.Правото е на наша страна,ние сме в неизбежна самоотбрана.Действия!
|
Запознат |
Публикувано на: 27.7.2006, 16:48
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Ник, не разбрах дали имаш впредвид идеята която предлагам, но искам да стане ясно още сега, че първо тя не е избистрена добре още нищо конкретно не включва! Това тепърва предстои и ако са рекли участниците да дават идеи и мнения, ще има нещо като платформа в крайна сметка. То и без друго, ако никой не допринася за това няма нищо се случи.
Тя като тръгне работата, ти няма от какво да се плашиш. Ние няма да пречим на никой, освен на тези, които ни желаят злото! |
IYI |
Публикувано на: 27.7.2006, 21:14
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
По-красиви снимки не съм виждал, очарован съм!
Земя на красота и очарование! |
Ник |
Публикувано на: 28.7.2006, 1:08
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 ![]() |
Запознат,който го е страх от вълци не ходи в гората.Мисълта ми беше,да не се шуми излишно,а да се работи.Има какво да се върши.Аз съм се прежалил,не се тревожи.Просто искам да успеем.
|
IYI |
Публикувано на: 28.7.2006, 22:17
|
Чакам информация, а както ми се струва, нещата може да се окажат доста интересни!
Движение Воини на Тангра, трябва да излезне с официално становище, когато нещата станат ясни като бял ден...! |
Янга |
Публикувано на: 29.7.2006, 10:09
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
Засега май единственият начин е такъв - където се чуе, че ще населват цигани цялото местно население(ако ще и само бабички да са) да се вдига да прави протести, живи вериги по пътищата и т.н. За съжаление тази идея е малко трудно изпълнима, но не виждам друг начин в момента. Ако стане масово явление тогава нещата могат да се наклонят малко в наша полза.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |