www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Хитлер и Ротшилдови

Страници: (4) « първа ... 2 3 [4]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Хитлер и Ротшилдови, Дали?
Sinclaire
Публикувано на: 11.9.2006, 16:27
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 230
Участник # 313
Дата на регистрация: 31-March 06

Ако Хитлер и живял до 1986 това правят 97 години, което е абсурдно за човек болен от паркинсон през 1945. Самото пътуване през Атлантика с подводница би го погубило. Този аржентинец търси сензацията, същото което направи Дан Браун с "Шифърът на Леонардо".
PM
Bell
Публикувано на: 11.9.2006, 17:03
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

QUOTE (Планинец @ Sep 11 2006, 04:03 PM)
Темата пак се отплесна и се разми.Няма нужда от нападки и обиди.Бел и твоя тон нее мек,това че физиономията изглеждала еврейска изобщо нее довод и няма нужда да се коментира.Мисля че истината е интересна на всички.

Добре приемам твоята критика...може моя тон в случая да е бил приет на сериозно и следователно като "не мек"...макар че аз по-скоро се пошегувах....но както и да е!
Въпросът е, че какъвто и да изглежда моя пост, той не представлява лична обида към никого, не е насочен към някой специфично и не влагам в него лично отношение....а в замяна на мен ми се отговаря едва ли не, че съм тъпа съвсем директно! Защо?

Къде е съизмеримостта на това нещо? И къде е смисълът!

PM
Sinclaire
Публикувано на: 11.9.2006, 17:07
Quote Post

Участник

Съобщения: 230
Участник # 313
Дата на регистрация: 31-March 06

Вижте на каква попаднах
Хитлер
PM
Йордан_13
Публикувано на: 11.9.2006, 21:56
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 740
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Планинец @ Sep 11 2006, 04:03 PM)
Темата пак се отплесна и се разми.Няма нужда от нападки и обиди.Бел и твоя тон нее мек,това че физиономията изглеждала еврейска изобщо нее довод и няма нужда да се коментира.Мисля че истината е интересна на всички.

Темата наистина може да се погледне и от друга страна. Не е толкова важно дали Хитлер е бил еди какъв си по народност, а дали приложи идеологията на юдаизма за чистата кръв и богоизбраността на расата. Да, за мен той я приложи съвършено в политически план.
За първи път, ако се замисли човек юдеите използват нова тактика - делегират правото на своята богоизбраност като раса на друг народ, с една единствена цел - това да работи за самите тях - да работи за създаването на държавата Израел.
Защото в Първата световна война не успяха, но с този нов похват във Втората постигнаха успех.
Тук, разбира се, гордеещите се с личността на Хитлер, ще се засегнат, но истината е такава. В първата фаза на Втората световна, до Сталинградската битка, някъде Хитлер работеше за юдеите като гонеше и ги депортираше от териториите на държавите, които превземаше.
Това идеално устрои ционистките идеолози да повдигнат въпроса за държавата Израел като необходимост на репресираните и прокудените от свой дом.
След Сталинградската битка Хитлер прозря, че е използван и се опълчи срещу господарите си, срещу тези, които го бяха сложили на власт. Тогава вместо да депортира евреите, почна да ги избива.
Краят му не бе по-различен от този на Наполеон.
PMEmail Poster
krasy
Публикувано на: 12.9.2006, 12:39
Quote Post

Участник

Съобщения: 112
Участник # 70
Дата на регистрация: 5-August 05

Когато стане дума за Хитлер , се казват и пишат хиляди глупости по негов адрес. Като започнеш с легендата за холокоста и свършиш до най-новите "разкрития" че е бил евреин.че е оправял племенницата си и т.н. глупости от този род. Вече е доказано че холкост не е имало и че това е една голяма еврейска лъжа, която е много доходоносна. Професорът разбил мита за холокоста сега "плаща" за това свое "престъпление" в Австрийски затвор.
Хитлер са го превърнали в политическо плашило. ( както плашат малките деца с Баба Яга).
А епитетите "Фашист" и "Нацист" се използват за политическото убийство на всеки политик (и личност) дръзнал да критикува Евреите , Интернационалния капитал или Глобализацията.
Даже такъв древен символ като свастиката не е пощадена от еврейската пропаганда.
А когато се обсъжда темата "Хитлер" освен "великите" чифутски разкрития около неговата личност, наистина би било добре преди да се правят изводи и анализи по темата да се прочете и Моята Борба. Все пак тя е фундамента на която е изграден мирогледът на националсоциализма.
Всеки човек си има изграден мироглед, и може да прецени дали Моята Борба допълва или противоречи на неговия личен мироглед. После да критикува на воля.
Колкото до Движението, ясно е че няма нищо общо с NSDAP или други организации от този тип.
Просто темата която е пусната за обсъждане във форума е такава.
PMEmail PosterICQ
Биргюн
Публикувано на: 13.9.2006, 18:10
Quote Post

Участник

Съобщения: 84
Участник # 322
Дата на регистрация: 6-April 06

Защо никой не обърна внимание на това?
За тях еврейският народ е също като останалото глобално население на земята, просто добитък или стадо. Като такова, то трябва да бъде използвано в постигането на целите на плана за глобален контрол върху населението чрез поредица от действия, колонизиращи го.

Сами си правете изводите.

Освен това амият той провежда сатанински ритуали, тъй както всичките тези сатанински кръвни линии го изискват и само Бог знае колко човешки жертви стоят под тези ритуали.

Айде бе! Сатанизъм. Същата чифутщина като Християнството. smil4334a62fd4260.gif

Имам чувството, че този материал е поредната провокация и/или рекламен трик. И наистина, за третия райх малко неща се знаят със сигурност... Не знам защо го обърнахте на спор "За и против Хитлер". Както и да е.

Сигурен съм, че Елтимир има да каже нещо интересно по въпроса.
PM
blag009
Публикувано на: 17.9.2006, 19:03
Quote Post

Участник

Съобщения: 234
Участник # 49
Дата на регистрация: 27-July 05

QUOTE (galabov @ Sep 8 2006, 03:37 PM)
QUOTE (DragSShaN @ Sep 8 2006, 03:25 PM)
Хитлер е бил човек и като всеки нормален човек не е имунизиран от грешки и е допускал такива това не го прави по-велик  smil3dbd4e398ff7b.gif Ако критерия за величие е съвършенството значи на земята още не се е родил велик човек .

Въпроса е дали е допускал грешки или всичко е било целенасочено. Т.е. възможно ли е да има съвсем умишлени действия негови или на обкръжението. Това подлежи на анализ.

Е,явно шъ излезнат прави Мърфи и Паркисън , не е важно кво мисли вождо,важното е как си гледа работата бюрократа????? А той плаче за вождове?!?!? smil3dbd4e5e7563a.gif
PMEmail PosterUsers Website

Topic OptionsСтраници: (4) « първа ... 2 3 [4]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020