Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (4) « първа ... 2 3 [4] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Sinclaire |
Публикувано на: 11.9.2006, 16:27
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 31-March 06 ![]() |
Ако Хитлер и живял до 1986 това правят 97 години, което е абсурдно за човек болен от паркинсон през 1945. Самото пътуване през Атлантика с подводница би го погубило. Този аржентинец търси сензацията, същото което направи Дан Браун с "Шифърът на Леонардо".
|
Bell |
Публикувано на: 11.9.2006, 17:03
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Добре приемам твоята критика...може моя тон в случая да е бил приет на сериозно и следователно като "не мек"...макар че аз по-скоро се пошегувах....но както и да е! Въпросът е, че какъвто и да изглежда моя пост, той не представлява лична обида към никого, не е насочен към някой специфично и не влагам в него лично отношение....а в замяна на мен ми се отговаря едва ли не, че съм тъпа съвсем директно! Защо? Къде е съизмеримостта на това нещо? И къде е смисълът! |
||
Sinclaire |
Публикувано на: 11.9.2006, 17:07
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 31-March 06 ![]() |
Вижте на каква попаднах
Хитлер |
Йордан_13 |
Публикувано на: 11.9.2006, 21:56
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 740 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Темата наистина може да се погледне и от друга страна. Не е толкова важно дали Хитлер е бил еди какъв си по народност, а дали приложи идеологията на юдаизма за чистата кръв и богоизбраността на расата. Да, за мен той я приложи съвършено в политически план. За първи път, ако се замисли човек юдеите използват нова тактика - делегират правото на своята богоизбраност като раса на друг народ, с една единствена цел - това да работи за самите тях - да работи за създаването на държавата Израел. Защото в Първата световна война не успяха, но с този нов похват във Втората постигнаха успех. Тук, разбира се, гордеещите се с личността на Хитлер, ще се засегнат, но истината е такава. В първата фаза на Втората световна, до Сталинградската битка, някъде Хитлер работеше за юдеите като гонеше и ги депортираше от териториите на държавите, които превземаше. Това идеално устрои ционистките идеолози да повдигнат въпроса за държавата Израел като необходимост на репресираните и прокудените от свой дом. След Сталинградската битка Хитлер прозря, че е използван и се опълчи срещу господарите си, срещу тези, които го бяха сложили на власт. Тогава вместо да депортира евреите, почна да ги избива. Краят му не бе по-различен от този на Наполеон. |
||
krasy |
Публикувано на: 12.9.2006, 12:39
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 112 Участник # 70 Дата на регистрация: 5-August 05 ![]() |
Когато стане дума за Хитлер , се казват и пишат хиляди глупости по негов адрес. Като започнеш с легендата за холокоста и свършиш до най-новите "разкрития" че е бил евреин.че е оправял племенницата си и т.н. глупости от този род. Вече е доказано че холкост не е имало и че това е една голяма еврейска лъжа, която е много доходоносна. Професорът разбил мита за холокоста сега "плаща" за това свое "престъпление" в Австрийски затвор.
Хитлер са го превърнали в политическо плашило. ( както плашат малките деца с Баба Яга). А епитетите "Фашист" и "Нацист" се използват за политическото убийство на всеки политик (и личност) дръзнал да критикува Евреите , Интернационалния капитал или Глобализацията. Даже такъв древен символ като свастиката не е пощадена от еврейската пропаганда. А когато се обсъжда темата "Хитлер" освен "великите" чифутски разкрития около неговата личност, наистина би било добре преди да се правят изводи и анализи по темата да се прочете и Моята Борба. Все пак тя е фундамента на която е изграден мирогледът на националсоциализма. Всеки човек си има изграден мироглед, и може да прецени дали Моята Борба допълва или противоречи на неговия личен мироглед. После да критикува на воля. Колкото до Движението, ясно е че няма нищо общо с NSDAP или други организации от този тип. Просто темата която е пусната за обсъждане във форума е такава. |
Биргюн |
Публикувано на: 13.9.2006, 18:10
|
||||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 84 Участник # 322 Дата на регистрация: 6-April 06 ![]() |
Защо никой не обърна внимание на това?
Сами си правете изводите.
Айде бе! Сатанизъм. Същата чифутщина като Християнството. ![]() Имам чувството, че този материал е поредната провокация и/или рекламен трик. И наистина, за третия райх малко неща се знаят със сигурност... Не знам защо го обърнахте на спор "За и против Хитлер". Както и да е. Сигурен съм, че Елтимир има да каже нещо интересно по въпроса. |
||||
blag009 |
Публикувано на: 17.9.2006, 19:03
|
||||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 ![]() |
Е,явно шъ излезнат прави Мърфи и Паркисън , не е важно кво мисли вождо,важното е как си гледа работата бюрократа????? А той плаче за вождове?!?!? ![]() |
||||
![]() |
![]() ![]() ![]() |