Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

SSK |
Публикувано на: 23.9.2006, 0:04
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 68 Участник # 471 Дата на регистрация: 2-July 06 ![]() |
Мишока не е нищо от това което си написал :) Той е просто едно тийнеджърче на 15-16 години което няма какво да прави и понеже има достатъчно ъкъл в главата му,се чуди с кого да се заяде. пп-истинското име на Мишока е Михаил(ако е вярна информацията която имам), и има сестра. |
||
Запознат |
Публикувано на: 23.9.2006, 1:07
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Напротив, тогава спада към категорията обикновени педераси!
|
LETO |
Публикувано на: 23.9.2006, 23:27
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 ![]() |
Запознат, недей така - с лошо. Човека е дошъл тука работа да върши, пък ти - педерас! Пък на всичкото отгоре и "обикновен". Утре като го питат "какво направи", какво трябва да каже човека. "Извинявай, другарю началник, ама ме баннаха, щото ми е много голяма устата. И ме обидиха на педерас" Тебе, като добър християнин не те ли учиха да си обръщаш другата буза? Айде сега за наказание да кажеш 10 пъти "Отче наш", та да ти дойде акъла у главата. И друг път да не "обиждаш" така хората! |
||
Севар |
Публикувано на: 24.9.2006, 0:56
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
"Като ти баннат единия акаунт си дай и другия."
![]() |
LETO |
Публикувано на: 24.9.2006, 1:08
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 ![]() |
Пак като се е отървал само с бан - добре е.
Иначе доста хора ще тръгнат да търсят "доказателства" дали е педерас. И ако не ги намерят, ще се постараят да го направят такъв .... Ако ме разбираш какво искам да кажа.... |
Bell |
Публикувано на: 24.9.2006, 12:05
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Не разбрах само защо реши, че се обявяваме за националисти?! Ние сме Българи и национализма е неизменна част от нашата душевност независимо от изповядваната религия!
|
Планинец |
Публикувано на: 25.9.2006, 9:53
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 138 Участник # 418 Дата на регистрация: 8-June 06 ![]() |
Бих добавил че национализма е естествено поведение и въспитание на всеки който се причислява към някаква националност.Нацията е висшата форма на развитие на обществото,всичко друго е лъжа.Всички партийки съществуват за да разделят и владеят нацията.
|
blag009 |
Публикувано на: 25.9.2006, 11:23
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 ![]() |
[QUOTE=SSK,Sep 23 2006, 12:04 AM][QUOTE=Запознат,Sep 22 2006, 09:04 PM]
... пп-истинското име на Мишока е Михаил(ако е вярна информацията която имам), и има сестра.[/QUOTE] Чекай сега ,сестра МУ не беше ли женена ????? ![]() Абе питам за протокола он МЪЖОТ И ДЕ , е бая яко прасе високо към двата метра и тежи към 150 оки - дзвер е да знаеш! Да не окаш после , че не съм ти казал!!! ![]() ![]() ![]() |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 25.9.2006, 21:24
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Ами то за боя кантар няма!!! Като тежи 3 торби цимент, не значи че не може да падне като талпа, да начупи плочките на тротоара и да се насере при падането. То колкото по голям - толкоа по непохватен. |
||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 26.9.2006, 9:46
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
[QUOTE=blag009,Sep 25 2006, 11:23 AM] [QUOTE=SSK,Sep 23 2006, 12:04 AM][QUOTE=Запознат,Sep 22 2006, 09:04 PM]
... пп-истинското име на Мишока е Михаил(ако е вярна информацията която имам), и има сестра.<span style='font-size:14pt;line-height:100%'></span>[/QUOTE] Чекай сега ,сестра МУ не беше ли женена ????? ![]() Абе питам за протокола он МЪЖОТ И ДЕ , е бая яко прасе високо към двата метра и тежи към 150 оки - дзвер е да знаеш! Да не окаш после , че не съм ти казал!!! ![]() ![]() ![]() Няма значение колко е голям.Всички ни боли еднакво ![]() ![]() |
Bell |
Публикувано на: 26.9.2006, 13:20
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Спорт-Здраве леле ти си бил голям манияк
![]() ![]() |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 26.9.2006, 21:06
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Защо да е маняк. Просто знае определени технически неща. Такива като, че глезена е слабо място и не издържа сериозен удар. Както, че едно маваши вкарано успешно - прекършва коляното като царевичен чокан. А човек с обърнато коляно не е противник. Това са техники. Елементарно е. Изпълняваш точно и резултата е сигурен. |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |