| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
| Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |
| anti666 |
Публикувано на: 20.6.2007, 21:25
|
|
|
През годините на т.н. възродителен процес се случи да отбивам военнатa служба и имах много приятели, непосредствени учстници в тези събития. Като елитно ВВС поделение бяхме следващите след вътрешните да заминаваме. Отпуските спрени, мешките готови. Много не знаехме какво става. Размина ни се, но след това доста спорихме редно ли е било да им сменят имената. Аз твърдях, че трябва да си пише народността (в Русия още го пише в паспортите - само не и волжки бъгарин)за да се знае че мангала е мангал, турчина - турчин и евреина - евреин. Докато не разбрах цялата истина и то по-късно потвърдена от човек от бившето ДС към североизточна България. Не знам защо, но истината дори сега е премълчавана. А тя е, че работата е била много сериозна. Нашите намират списъци с обекти и хора, които трябва да са унищожени. Складове с оръжия и боеприпаси. Карти на важни обекти, радиостанции, подривни материали. Инструкции как да отровят водоизточниците. Просто е било въпрос на броени дни. Турска подводница с техни инструктори е била акостирала на брега, когато е дошъл сигнала за готвения метеж. Според това, което знам, предупреждението за нас идва (интересно защо) от службите на тогавашната ГФР.
Сега като мисля как експедитивно им даваха задрганични пааспорти (през 1988-1989 никой друг не можеше да вземе такъв), целта е била точно да ги накарат да се изнесат в Турция. Така най-радикалните се изметоха. Някои от тарторите им бяха направо депортирани за 24 часа. Ако това не беше станало тогава, сега щеше да имаме второ Косово. Демографския натиск беше намален значително, става дума за 300 000 души, които припознават Турция като своя родина. Затова сега същата иска да ги натири обратно, макар вече след 19 години повечето са се устроили там и се сещат за България само по избори. http://www.vestnikataka.com/?module=displa...705&format=html |
|
|
| Bell |
Публикувано на: 20.6.2007, 21:37
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Да, точно за този филм става дума. Прочетох статията в линка, който си дал и съм със същото впечатление! Не е важно дали Атака повдига обвиненията по лицемерен начин, важното е, че поне се дискутира темата, защото казаното е много вяно!
|
| Иван |
Публикувано на: 20.6.2007, 21:59
|
||
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Всичко е важно. Ако темите ще се дискутират, нямаше нужда да се прави партия и да се слагат депутати. Той Волен имаше по-голяма аудитория и хората му вярваха повече, когато само дискутираше. Ама като дойде време да действа, стана лошо. Сега забелязвам един водещ по СКАТ, който гледа лошо и дискутира теми. Забравих му името, защото рядко гледам телевизия, но той показа ония плачещи помаци от Мадан. Мисълта ми е, че самият Волен успя да угаси градивната иска, като седна на стола в парламента и започна да се занимава с елементаризми - педофили-депутати, идиоти-администратори на сайтове, магистрални изпълнения, партийни назначения, сина, жената и пр. Светлата енергия угасна, а сега тия репортажи за безчинства и страшни беззакония провокират тъмната енергия. |
||
| Bell |
Публикувано на: 20.6.2007, 22:09
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Това за Атака е от ясно по-ясно и си го дъвчем от отдавна, какво общо има с моето изказване? Исках да кажа, че това, което казват е вярно, независимо, че точно те го казват!
|
| Иван |
Публикувано на: 20.6.2007, 22:42
|
||
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
По време на събитията преди 1988г. в моето село имаше цели два пункта (в къщите на двама турчина), в които служителите от ДС откриха печатница, радиостанция, оръжие. Щом в едно малко село подготовката беше на такова ниво, казах си аз, какво остава за мащабите на страната! Чудя се дали диверсионните процеси не бяха стигнали твърде далеч и не се наемам да оценявам до колко службите се намесиха навреме. Не знам дали е добра оценка за тях, че скочиха едва, когато за врага дойде момента на последния сигнал. Но все пак, в момента, в който се намесиха, какво трябваше да се направи?! 1. Организаторите. При армията, която имахме и при тогавашната поддръжката от съюзнически армии мисля, че провеждането на преименуването беше пълна глупост. Така не се реже от корен. Те пуснаха корена в Турция, вместо да го сложат да гние в затвора и да служи да назидание. Мерките към организаторите са смърт или затвор. За родът им - изселване, ако искат. Ако не искат - разселване по 4-те краища на България. Не може за един виц срещу бай Тошо да ти счупят ръцете в Скравена и след 5 години да те дадат на прасетата, а за терор срещу България да ти издават задграничен паспорт!!! 2. Участниците. Това са по-нахъсаните, които като си продаваха къщите и се изнасяха, с пяна на уста крещаха, че ще се върнат с танкове. За тези верни последователи и потенциални терористи е добро решение да бъдат махнати от страната. Но никакво двойно гражданство и воденето им в списък, така, че никога да не могат да стъпят в България - нито бизнес, нито туризъм. Толкоз! 3. За всички останали - за тях работи времето. Те трябваше да видят как се брани Държава. Никога повече да не им мине през главата мисълта за нещо подобно. След всичко това, те щяха да се срамуват да се нарекат турци. Сами щяха да пожелаят да имат български имена - ако не своите, то децата им. Този процес дори беше започнал през 80-те години. Да, твърдя, че доста преди преименуването, по-интелигентните започваха да живеят с български манталитет. Мисля, че всеки начален учител има необходимата психологическа подготовка, за да направи горната равносметка. Всеки, който се е занимавал сериозно със спорт, също може да реши правилно стратегията и тактиката. Жалко, много жалко за пропиляната възможност. Вместо да ни извади очи, Турция щеше да ни изпише вежди. Можеше да излезем по-сплотени и изчистени. Но види се, по това време българската ни Държава вече е угасвала. |
||
| Иван |
Публикувано на: 20.6.2007, 22:49
|
||
|
Взел съм повод от думите ти и съм изказал теза. И не съм мислил да има кой знае каква връзка с твоите думи. Какво тук има нужда от пояснения? |
||
| Tien |
Публикувано на: 21.6.2007, 17:05
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 133 Участник # 1 005 Дата на регистрация: 15-June 07 |
Иван: "3. Тези, които няма да пожелаят да са българи по съвест, няма да пожелаят и по закон. Но с такъв закон ние ще ги принудим да са лицемери, да са сиви по душа - нито светли, нито тъмни. Ще стане като в сащ - не народ, а паплач. Нашият светоглед ни кара да помагаме на индивидуалността, да помагаме на всеки да се изяви. Това е добро за всички."
ДА, като се замислих, така е разбира се! В този случай законът и задължението би бил само формално действие, а нищо Истинско не се прави с формални действия, с тях се постигат само формални резултати (то и цялата ни държава сега съществува само формално). Макар че от друга страна, тези с турските имена в доста голяма степен са си паплач (стадо), и реагира стадно (вижте само как гласуват). И изключително се влияят от моментното обкръжение - когато са сред Българи или когато си говориш индивидуално с тях, изглеждат съвсем нормални, а като усетят примерно че са мнозинство и имат власт, стават неузнаваеми! Някакво такова раздвоение в психологията. Въпросът е какво да се прави... Наистина законът е за овцете, но пък ако ги третираш само като овце, няма как да развият Индивидуалност. Не че някой от власт-имащите се е засилил да прави каквото и да е, което пък също е опасно, защото така Турция ги ползва както си иска. Така или иначе, твоето изкаване ми напомни, че и в този случай трябва да се мисли и действа с Благородство |
| Bell |
Публикувано на: 21.6.2007, 19:57
|
||||
Ами явно съм разбрала, че е имало определена връзка с думите ми. Ето това имаше нужда от пояснение за мен! |
||||
| anti666 |
Публикувано на: 21.6.2007, 20:40
|
|
|
Днес отворих сайта на Атака и що да видя - постинг на Фелдмаршала. Чета и не вярвам на очите си - ощипах се да видя да не сънувам - няма грешка. Постинга си е нeгов, темата е негова.
http://www.vestnikataka.com/forum/index.ph...pic,7611.0.html Какво ви говори това. Дори на най-чугунените глави в Атака започват да им увират чайниците за някои работи и май доста често четат този форум. Лошо няма, но за незапознатите - това е човека, който периодично отваря работа на модераторите тук, човека, който раздава шамари на всички несъгласни с правата партийна линия на Атака. Затова казвам още веднъж - не отписвайте все още идеята Атака. Говорим за 250 000 българи, които гласуваха за национализма, не заради лидера. Това е организация с изградени структури и след време могат да бъдат полeзни. Лидерите идват и заминават, но идеята остава. Още една изненада тази седмица - разритването на отношенията между Валентин Златев и лидерите на Атака. Нещата се променят - Атака може да се првърне в казионна партия, управлявана от враговете, но може и да има някоя изненада. |
|
|
| Запознат |
Публикувано на: 21.6.2007, 22:05
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 |
На русенската мърша и наритах задника миналата седмица и излетя от тук със скоростта на 100 диви прасета. Явно цяла седмица се е напъвал да мисли, как да си отмъсти и взел, че изсрал едно лайненце във форума на батака, където такива като него си избиват комплексите.
|
| gеorgi_nz |
Публикувано на: 21.6.2007, 22:12
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Нещо не ми се вярва да има изненада. След като пари на Шалом са усвоени от Атака, а Воленчо и Капка са били на почивка в Израел... Иначе структурата на Атака си я има все още - макар че вече се топи като априлски сняг. Останали са тези дето не искат да повярват че точно Сидеров осра положението и мечтаят как да спечелят местните избори. Но те са с огромна информацинна липса и затова са заблудени. Въпрос на време да се срешнат с измамата. Тъй че и атаката на Атака не е в правилната посока, място и време. (лично мнение) |
||
| Tien |
Публикувано на: 22.6.2007, 11:43
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 133 Участник # 1 005 Дата на регистрация: 15-June 07 |
На мене Волен още в началото като се появи не ми се виждаше много наред в горнте етажи, особено с тоя поглед на луд язовец
Обаче гласувах 1-2 пъти за него просто защото всички други се втурнаха да го плюят и очернят и си казах-нещо ги е стреснал тоя,може да разклати малко системата. обаче се оказа май, че и той е част от системата. но наистина, поне 300 000 Българи има, на много от които явно им пука за Национализма и за България, това е обнадеждаващо |
| Иван |
Публикувано на: 22.6.2007, 17:51
|
||
|
Не знам за вас, ама на мен тоя линк ми дава: "The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you." Anti666, копирай тук да видим какво е писал. Ако си струва, де. |
||
| anti666 |
Публикувано на: 22.6.2007, 19:05
|
|
|
Темата беше за българите като арийци. Повечето беше преписано от тук, но имаше един доста добър превод от руски за град Аркаим като свещенния град на Тангра. Съжалявам, че не го копирах, защото админа на батакиския форум веднага е изтрил темата (затова и нищо не излиза вече). Доколкото разбрах,Фелдмършала си има двойник, може и някой от нашите, който е решил да се зевзечи с него. Направи ми впечатление как за няколко минути скочиха като хиени срещу този постинг всякакви отрепки. Включително и някакъв с аватар на юдеин-талмудист. Не знам, но там работата е станала отчайваща. Това говедо, шти ... майката и т.н. ги имат като добро утро. Само думата Тангра обаче и всичко се изтрива, както стана и сега. Ако съм от ръководството на Атака този форум просто ще го изтрия, защото само срами идеята, макар май и това да им е целта.
|
|
|
| anti666 |
Публикувано на: 22.6.2007, 19:08
|
|
|
А относно структурите на Атака - вижте, когато предишния админ на този сайт - Йолов ли беше, го вербуваха службите - не означаваше, че идеята е калпава. Просто намериха се други и Движението оцеля. Не виждам каква е разликата с Атака. Разочарованите не са се отказали от идеята, дори да свиват знамената засега, в подходящото време и при истинския Лидер, тези структури ще се възстановят без проблем. Това е и главната заслуга на Атака - за кратко време с малко ресурси успяха да мобилизират стотици хиляди българи в името на една идея. По едно време имаше предложение за създаване на опълчение за предпазване от циганска и мутренска престъпност, но набързо самият Волен даде назад. Мисля си, какво ли би се случило при един истински Лидер. Някои казват - Косовски вариант. Аз пък си мисля - възкръсване на Саракта. Тази мафиотска шайка са не повече от 3000 души и останали без гардовете си, ще бъдат изметени за броени дни. Не го казвам аз самия - има го записано в Кръгове същото. Който иска - да потърси точния текст.
Само за пример - вижте какво става в Пирогов. Просто не го виждам как директора Спас Спасков ще остане в болницата, нищо че дърт масон с връзките си. Тръгне ли народа - няма какво да го спре. |
|
|
Страници: (3) 1 [2] 3 |
![]() ![]() ![]() |

Обаче гласувах 1-2 пъти за него просто защото всички други се втурнаха да го плюят и очернят и си казах-нещо ги е стреснал тоя,може да разклати малко системата. обаче се оказа май, че и той е част от системата. но наистина, поне 300 000 Българи има, на много от които явно им пука за Национализма и за България, това е обнадеждаващо