www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Ислямската експанзия откъсва Родопите от България

Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Ислямската експанзия откъсва Родопите от България, Велинград става център на фундаментализм
АлексТТ
Публикувано на: 22.6.2007, 20:49
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 54
Участник # 657
Дата на регистрация: 7-November 06

Анти,дай повече за град Аркаим.
PM
Биляр
Публикувано на: 23.6.2007, 13:23
Quote Post

Участник

Група: изгонени
Съобщения: 241
Участник # 929
Дата на регистрация: 15-April 07

QUOTE (anti666 @ Jun 22 2007, 07:08 PM)
Тръгне ли народа - няма какво да го спре.

ти ме разби от смях. smil3dbd4e5e7563a.gif smil4334ad8a149e0.gif

първо, това никога няма да стане. народа не е народ а разединена паплач.
второ, ТЕ са много силни и ако решат могат да вкарат платена чужда и да ни изтрепят. мислиш ли, че са по прости и ще се оставят да ги свалим ей така.
трето, ТЕ имат информатори навсякъде и цели екипи от стратези, анализатори, психолози, статистици, оратори, адвокати и т.н.

в тях са парите, те контролират почти всичко, ЗА СЕГА. за да ги преборим, трябва или да ги изтребим изведнъж навсякъде физически, за което трябват оръжия и също пари... или да навлезе някаква революционна, новаторска идея, която да измести тяхната материалистична/парична система или да ги излъжем, като играем по техните игри и изведнъж свием на 180 градуса, което е също възможно.

тъй, че... народа, като ми кажеш народа и се попикавам от смях... smil3dbd4e4c2e742.gif
виж за другите нации да, ама ние сме далеч от такива събития... а и като се замислиш как може да се противопостави един бедняк на един богат който притежава всичко... никак... революциите са точно от богатите правени, за да се доограбят бедните и средната класа... само диктатура и твърда ръка за нас... и стабилна пронационалистическа пропаганда...
PMEmail PosterICQ
anti666
Публикувано на: 23.6.2007, 15:42
Quote Post

Не подценявай силата на свещенната Оренда! Тя е тук, концентрирана е единствено и само в Българите. Кръвта вода не става. Ако ние не сме опасност за тях - нямаше да се води тази подмолна война срещу България. За нас древните китайски хронисти са написали следното "Те (българите) много лесно се отделяли един от друг и живеели разпокъсано, като само опасност от ВОЙНА можела да ги обедини". Това ни е и недостатък, но и предимство. Ако критична маса от българи разберат, че срещу тях се води една подла война и пощада не е предвидена - няма какво да ги спре. Просто все още хората са заслепени от хилядолетие йодейски приспивни песнички. Там какво беше "Срещу ръжен се не рита", "Ако ти ударят шамар по едната буза - дай си и другата" и т.н. Само че много българи вече излизат от матрицата. Бъдещето ще покаже.

А за парите - може да поспорим. Ако си се загубил в планината и да имаш много пари - какво може да ти помогнат? Ако се разбеснее Ура-Кан, можеш ли да го спреш с пари? Можеш ли с тях да си купиш верни приятели или обич? Знаеш ли колко империи са се сривали за една нощ, въпреки материалната им мощ?
Спорт-Здраве
Публикувано на: 23.6.2007, 15:51
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

QUOTE (violence @ Jun 23 2007, 01:23 PM)
а и като се замислиш как може да се противопостави един бедняк на един богат който притежава всичко... никак...

Единствената сила е знанието.Другите силоносители са непряко знание.

П.П.Темата не е за това,но все пак...

Според мен Хор-ата( smil3dbd4e398ff7b.gif ) забравиха каква беше целта им.Целта им,според личното ми мнение,не е да не позволяват на паразити да смучат от тях.Когато някой отиде на поляна с приятели,забавлява се и се прибере,и открие,че е пълен с кърлежи,той ги маха.Това не е кой знае какво за него,това са малките трудности на обстоятелствата.Като се изкъпе,си ляга и продължава живота си.

Глупаво е,според мен,да се изразходват сили по премахване на паразити.Тези паразити са се залепили тъкмо защото целта е забравена.Ако ние започнем да правим крачки към по-високите равнища на съществуването,паразитите ще се махнат отсамосебе си.Кърлежите са в полето,не на върха на планината и колкото по-високо става,толкова по-трудно оцеляват.

Надявам се,че метафората ми е ясна.Иначе буквалното ходене в планината според мен не е решение.Лично аз го приемам като покатерване на висок камък,само защото кърлежите са навсякъде.Това ми е унизително.

Ако зависи само от мен,ще се помъча да вървя по вертикалата.По духовната вертикала,не по географската или надморсковисочинната.(не казвам,че между двете няма връзка)

Изходът ще се постигне с нови средства по нов път.Не със стари пари и стари оръжия,не по стари пътеки и стари върхове.Изходът минава през качеството,не през обстоятелството.
PM
Биляр
Публикувано на: 24.6.2007, 15:25
Quote Post

Участник

Участник # 929

единствената сила е знанието, за това си прав... но най-силната сила във вселената е тази на мисълта или греша?
PMEmail PosterICQ
Спорт-Здраве
Публикувано на: 27.6.2007, 15:22
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

QUOTE (violence @ Jun 24 2007, 03:25 PM)
единствената сила е знанието, за това си прав... но най-силната сила във вселената е тази на мисълта или греша?

Все още не мога да правя изказвания за горното.Но все пак,дори да е,без да знаеш коя е тя,ти нямаше да можеш да я използваш,нали? smil4334ad1724132.gif
PM
Varvarina
Публикувано на: 27.6.2007, 19:40
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 115
Участник # 649
Дата на регистрация: 5-November 06

QUOTE (violence @ Jun 24 2007, 03:25 PM)

Да много правилно казано.Силата на мисълта е доста мощна ,но и много опасна.Човека използва една много нищожна част от мозъка си от 2-3 % до 7-8 мисля че беше.Другата част е заключена .Отключването при различните индивиди е различно ,при едни е по-бързо при други по-бавно.Всичко започва с едно безобидно трениране на силата на мисълта до момента в който успееш да преместиш даден предмет...и тогава става вече страшно.Чувстваш се объркан,започваш да правиш неща,които до преди това са ти се стрували фантастика,а пък да не говорим акоти навреди някой и да не можеш да сдържиш нервите си...сами си представете какво може да стане.И така започваш постепенно да използваш все по-голяма част от мозъка си и ако не знаеш как да го управляваш стават невероятно големи бели.Като пример мога да ви спомена само ,че силата с която преместиш даден предмет се връща двойно по-голяма към теб и направо те скапва.Ето затова на човека е даден достъп само до определена част от неговите възможности,щото иначе много големи бели може да направи...първо на себе си,зашото няма да знае как да контролира тази сила...и второ защото ще навреди на целия човешки род.Еми това е от мен.Много пъти съм искал да пусна тук една тема по въпроса,почвал съм да пиша и след това съм трил.Просто това не е за всеки,пък и защо да даваме това мощно оръжие на нашите врагове. smil4334abded4493.gif

PM
anti666
Публикувано на: 27.6.2007, 22:11
Quote Post

Мисълта наистина е голяма сила, но знанието е това, което я управлява. Това е като да имаш зареден пистолет, без да знаеш как работи. С мисълта един скромен и невзрачен човечец може да накара някоя изрепчила му се мутра да заскимти като куче и то само с един жест на ръката и нерабираема приказка.
Човек, който не знае как да използва мисълта си може да причини много поражения на околните и на себе си, но ако знае как да я използва, може да бъде безценен за България.
Варварин, защо имам чувство, че споделяш личен опит тук:) Не виждам нищо страшно в това, Блъгарите са умеели много повече от левитацията. Случайно ли е, че в тук са съсредоточени най-много в света екстрасенси. Всичко това пак е свързано с Орендата. Забелязам съм, че много от тях се притесняват от тези си способности и се опитват да ги подтискат, за да не да не ги помислят за луди, вместо да ги развиват за нещо съзидателно.
Биляр
Публикувано на: 29.6.2007, 16:33
Quote Post

Участник

Участник # 929

за наше щастие, вселенските закони са създадени за да служат на доброто.
можеш да развиеш голяма мисловна сила, само ако си достигнал до определен етап на духовно развитие и чистота на помислите (което е много важно и от само себе си изключва използването на силата с лош умисъл). също така е интересно да се знае, че една лоша мисъл е в пъти по слаба от една добра мисъл. мислите също така се отразяват, така, че каквото си помислите то ще се отрази в небесните тела и ще намери човек за когото е предназначено, зависи от неговата реакция, как ще продължи - дали ще изгори лошотията в себе си или ще я преотрази. пазете се от лошите хора и от енергийните вампири!
PMEmail PosterICQ

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025