| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
| Страници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |
| Petee |
Публикувано на: 28.10.2006, 21:05
|
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Виж какво пише в "Тихи оръжия за безшумни войни" (http://imadrugpat.org/silentweapon/SilentWeapons.html)
Фактор трети – МАЙКА Женският елемент в човешкото общество се ръководи на първо място от емоциите, а след това от логиката. В съревнованието между логиката и въображението, последното винаги печели и фантазията преобладава. Майчиният инстинкт доминира над всичко останало, затова първо се ражда детето, а след това се мисли за бъдещето. Жената с новородено бебе на ръце е прекалено замаяна от радост и щастие, за да вижда в сина си пушечно месо или евтин източник на робски труд за богаташите. Все пак жената трябва да бъде подготвена да приеме прехода към реалността, когато моментът настъпи или дори по-рано. Тъй като преходът от сферата на мечтите към тази на жестоката реалност става все по-трудно управляем, семейството трябва внимателно да се дезинтегрира и замести от държавно-контролирано обществено образование и управлявани от държавата центрове за отглеждане на деца. Тези центрове трябва да се наложат в съзнанието на обществото като нещо обичайно и напълно в реда на нещата, а попълването им да става дори с юридическа принуда, за да се осъществи отделянето на детето от майката и бащата още в най-ранна възраст. За детето преходът може да бъде улеснен чрез обработка с влияещи на поведението психотропни вещества, въведени под формата на ваксини (например риталин). ВНИМАНИЕ! Импулсивният гняв у жената е по-силен от страха й. Силата на една разгневена жена никога не бива да се подценява, както и властта й над един съпруг с целенасочено изкривено сексуално възпитание от ранни години. Тези съображения залегнаха в основата на решението да се даде право на жените да гласуват през 1920 год. Бел, сега разбираш ли ме? |
| Bell |
Публикувано на: 28.10.2006, 23:08
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Напротив, думите ти бяха следните "лошото иде от жените".....
Говориш като Ифандиев и компания...казваш верни неща и между редовете пробутваш мнения, които са супер зле! Като това, че всичко тръгвало от разрешението дадено от мъжете на жените да гласуват!!! От къде на къде си позвуляват мъжете да казват какво е правилно и какво не за жените? Ако мъжете и жените сформират едно цяло, то те са равноправни и всеки сам трябва да избира какво да върши в живота си...!!! Ако жените имат отредена определена роля, то тя ще се подсилва и насочва от инстинкти както при животните, а не да се възпитава такава насилствено!!! Щом жените имат свобода да избират и се възползват от това, значи е в тяхната природа да си избират сами ролята!!! Точно това е инстинкта според мен, този който кара подходящите жени за майчинство това да правят и подходящите за друго- друго да правят!! А за другото: Знаеш ли кво ще ти кажа....мисля, че по-скоро мъжете се влияят от тая модна пропаганда!!! Жените се стараят да се харесат на мъжете и в резултат на това се получават тия токчета и голи кръстове. Мъже са ми викали - що не вземеш да сложиш токчета, не приличаш на жена с тия кубинки!!!????? Освен това да ти поясня, че жените нямат майчин инстинкт!!! Това нещо е заучено като се наблюдава поведението на майките или просто другите жени- информирай се малко и за постпартум депресията!!! Ужасно ме дразнят мъже, които си присвояват правото да говорят покровителствено за жените сякаш са Господ и те са ни създали!!! Модерно е сега и жената на 30 да се смята за дърта чанта от доста мъже и за това жените се стараят да изглеждат млади, без бръчки и незнам си какво!!! Значи не е имало проблем векове наред, когато жените са си седяли вкъщи да възпитават деца и са били подтискани и убивани и тн....да не говорим за изтока, където в Индия до скоро майките сами са убивали женските си рожби (вековна практика) или мюсюлманите - там като жените си седят вкъщи да възпитават децата си, каточели са много читави и извисени духом тия низши варварски боклуци?!!! Хората имат много къса памет, по време на тъмните векове и средновековието хората са живели направо като зверове независимо колко жените са си седяли вкъщи или на полето!!! Писна ми от глупости!!! Аз ви заявявам само, че няма да търпя в качеството си на жена да ми се уграничава свободата да бъда това, което съм като човек и дух!!! |
| Nemski89 |
Публикувано на: 29.10.2006, 4:17
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 41 Участник # 641 Дата на регистрация: 28-October 06 |
За съжаление е така,страшно много момичета са развили някаква мания за отслабване...че даже и от моя клас:гледах ги преди 2 години хубавички а сега са като скелети.Трябва да им се избие от главата внушението,че колкото по-слаби са толкова са по-привлекателни!
Ако във форума има от момичетата,за които говоря-еми извинявайте,но не виждам нищо красиво(камо ли сексапилно!!) в това да ви се броят ребрата и да се виждат всички останали кости в тялото ви! |
| iss |
Публикувано на: 30.10.2006, 11:52
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Interesni komentari
no mnogo ot tqh sa dwuposo4ni...W podkrepa na Bel bih iskala da citiram edna misyl spodelqna ot mnogo jeni:"Wse po-trudno mi e da sym jena imajki se w pred wid 4e mi se nalaga da ob6tuwam s myje..." Temata e interesna....zabawna dori...jalko 4e ne moga da pi6a na kirilica...bih i dala interesen obrat... |
| Искрица |
Публикувано на: 30.10.2006, 18:02
|
||
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
Съгласна съм с това. Заглеждали ли сте се в младите момчета? Направете го и ще видите как модата в дрехите ги тресе и тях. Още по-лошото е, че във външният вид, които смятат за много хубав няма нищо мъжествено или поне аз не виждам такова в типа "Руши - педеруши". А какво да кажем за манията им да се обезкосмяват? Изобщо модата е един омагьосан кръг, в който всеки който и робува губи индивидуалността си. Положението е следното според мен : момичетата гледат да се съблекат колкото се може повече, защото не могат да осъзнаят, че да те харесват само по размера на гръдната ти обиколка е пълна глупост, но сегашните младежи за съжаление точно това смятат за значимо в една жена. Младите мъже пък от друга страна решиха да стават модели и да заприличат на "ни риба, ни рак", и подтика за тази промяна освен, че е в някакъв наложен стил за "красота" и "естетика" е провокиран и от момичетата, които все повече харесват гладки мъжки крака и гърди. Сякаш, че космите имат някакво значение за интелекта. Така стигам до познатият ни извод, че в младото поколение липсва представата за човешките ценностите и значими качества. Ценното за тях се свежда до възхитата на приятелките/приятелите , че "ходиш" с най-готиния пич/мадама!" . И понеже има изключения: момчета, казвайте на съученичките си, че не ви харесват, когато приличат на самоходни скелети, а вие момичета, поощрявайте мъжествеността в младежите. Може и наивно да звучи, но все на някого откровението ви ще помогне да разбере, че модата е робство и зомбаж. |
||
| Nemski89 |
Публикувано на: 30.10.2006, 18:22
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 41 Участник # 641 Дата на регистрация: 28-October 06 |
Радвам се че има и момичета,които са на това мнение Сегашната мода е отвратителна-тия дизайнери(от които няма и един който да не е педал,мисля) искат да накарат мъжете да изгпеждат буквално като путьовци.Или иначе казано такива каквито те си ги искат.Дънките и ризата винаги ще са по-добре от някакво поло/елече и чанта през рамото. |
||
| galabov |
Публикувано на: 30.10.2006, 18:45
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 125 Участник # 565 Дата на регистрация: 25-August 06 |
Мдааа доста си права. Забелязваш ли как рекламите насаждат впечатление че мъжът трябвало да е "модерен" сиреч хилав и по възможност обезкосмен, с женствена прическа, и задължително да ползва много козметика и да се облича унисекс (както викат ингилизите) и ако случайно е малко по-едър и не се обезкосмява да се обявява че не е "ърбън" а е аграрен тип тъй де ... Резултата е гледка която ме дразни много- хилав юноша бледен но "фешън" облечен в нещо развлечено и девойка със структура на ходещ скелет безумна прическа и намацано с грим лице в стил "маймунски задник" както се изразява баща ми. И резултата- тези хилави скелети създават семейства 30 процента или нещо такова от които са бездетни да не говорим че ако го нападне не дотам "фешън" и "ърбън" мангасар не само ще смаже от бой младежа ами и ще изнасили девойката при което тя понеже е скелетовидна има опасност да се разпадне (шега де). Точно тия "ърбън" момченца в казармата ми скачаха най-здраво по нервите- защото освен че са негодни за нищо обикновено най-силно реват че им се нарушавали правата и прочие простотия. А за диетите- показателен пример- в някакъв регион на Франция живее население което е предимно селско и има навика от това което яде повечето да е лично производство. Та нали са модерни времена разни ученоглави решили да видят как аджеба се хранят тия да не би да е нерационално (олеле!) и какво установили- местните се водят жителите на Европа с най-нерационално хранене. Ядат мазно и то по много, мажат дебело филиите с домашно масло (леле холестерол) че и пържат с животинска мас и за капак пият здраво домашно вино и коняк (е те му викат о де вий - вода на живота а не коняк щото не живеят в коняк). Абе трагедия!!! След което ученоглавите решили да ги просветят че то не е добре така- я да зарежат домошарката и да почнат да си купуват органик фууд от супермаркетите- сиреч я яжте маргарин че няма холестерол и други дървенофилосфски съвети. Местното население се оказало твърдоглаво обаче и решило да не пълни джобовете на евреина собственик на верига супермаркети и да си купува "органик" или "био" както казват френците ами да си продължава да набива месо и да си пие виното сиреч да бие всички рекорди за нерационално хранене. Да ама ученоглавите решили да изследват тия по колко живеят че да им покажат че не е добре. Да ама не- оказало се че тия са сред най-дълголетните и здрави хора в Европа. А пък гражданчетата вманиачени по "здравословна" и "органик" храна че стигат до момент в който развиват психическо отклонение при което половината ден мислят дали е здравословно да хапнат още 20 калорийки и още няколко милиграма холестерол и накрая умират в активна възраст. Та така ... И в крайна сметка ние живеем за да подготвим почвата за бъдещите поколения за да живеят свободни а не като сега. Сиреч нас няма да ни огрее това е положението. При това ако се налага трябва да не мислим чак толкова за нас самите ами ако се налага да ядем и нерационално защото трябва да имаме сили. Може и да се наложи да се жертваме. Не се вглеждайте чак толкова в собственото здраве защото по-важно е да имаме сили за борба пък то това с прекалено рационално хранене не става. Ранъта прави борбъта както отбелязал едно време някакъв турчин-борец и е бил прав. |
||||
| Karutzar |
Публикувано на: 30.10.2006, 21:02
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 214 Участник # 433 Дата на регистрация: 16-June 06 |
За пръв път да бъда съгласен с Petee Той говори за мъжко и женско начало. Мъжкото е божествено - продължение на божия дух - женското негово отрицание. Мъжкото разширява и облагородява женското, то от своя страна се съпротивлява на тона. И произлиза болката! Болката от антагонизма. (И фройд го казва) "Мечтата" на женското начало е да притежава фалоса (съкповеното знание) - от там идва и женската ревност (подсъзнателна), но не и е дадено естествено. Bell, съществува 1 грешка в българския език - думата светлина е в женски род - а би трябвало да е в мъжки - или може-би греша - това е отразена от материята светлина - изгубила силата си... МАТЕРИЯТА Е СВЕТЛИНА ИЗГУБИЛА СКОРОСТА СИ! Petee, нали знаеш, че твоят йЕхова е женска еманация? |
||
| Йордан_13 |
Публикувано на: 30.10.2006, 21:53
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 978 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
няма да си оголвате кръстовете (атака по втора и трета чакра, тоест чакрите на низшите чувства и емоции, които старите българи добре са познавали и не случайно са носели дебели вълнени пояси, с цел да насочват енергията в тялото си към горните чакри шеста и т.н., тоест да са "с всичкия си" Това е може би втората ти добра идея като познание във Форума, която съм забелязал. Оголения пъп и други такива части са много удобен за преки атаки, оттам към центъра на Чашата и цялата нервна система. Подобен удар в слънчевия сплит от негативна мисъл или по дръг начин може да предизвика инфаркт и да убие. Мъжете носят Пояси, а жените - пафти, чиито орнаменти са в зависимост от чакрата, която пазят, но най-често са "слънцето с крила" т.е. знака на Хор. И айде стига с тоя Дънов, дето нищо ново не казва от това, което преди това сме казали, ние, Българите! |
||
| Petee |
Публикувано на: 30.10.2006, 22:33
|
||||||
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Защо ще се харесват на мъжете? На отговора ти слагам още поне едно "защо"...
Какво значи това - че вече са се повели по модела създаден от невидимата ръка на Егрегора.
Имат, имат. Както ти казах вече, жената символизира щита на човека и прави ВСИЧКО за да предпази и продължи поколението. Това, за което аз говорех е страха налегнал жените. Страх от оцеляване, страх да не би да не намерят партньор, защото конкуренцията става все по-жестока, страх да не изпълнят предназначението си. Нямат ли страх ще престанат да се водят по изкуствено създадения модел, а това ще освободи и мъжете. Както и да е. Аз никого не обвинявам и никого не задължавам да вярва на думите ми. Каквото казвам, обаче, можеш да провериш във "Великото Училище на Живота". |
||||||
| galabov |
Публикувано на: 30.10.2006, 23:44
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 125 Участник # 565 Дата на регистрация: 25-August 06 |
A това чудо егрегора я разясни какво ще да е че някак ми звучи чуждоземски и не знам какво е. |
||
| Севар |
Публикувано на: 31.10.2006, 2:29
|
||||
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Не си прав! Според мен демонът Йехова е нещо като гей или травестит, но в някакъв космически мащаб. Именно затова в епохата на неговата власт под закрила са именно тези извратени съсловия. Просто каквото е горе, такова е и долу. И не съм съгласен с това, че проблемът трябва да се търси единствено в единия пол. Щом казваме, че жените страдат от такива и такива проблеми, то значи и мъжете страдат от някакви проблеми, но от друг тип или пък от същия, например страха. Проблемът е такъв, че почти няма хора, които да се замислят за нещо друго освен материалното си съществуване. Не им минава през акъла какво ще оставят след себе си. Искат само да консумират и нищо повече. Животинският страх, съгласявам се с Petee, е основния фактор в днешния скотски живот. Страх единствено дали ще успееш да удоволетвориш основните си житейски потребности. И вследствие на този страх се започва дивашко консумиране на всичко, което ти е дал Бог като дар. Едно "гребане с пълни шепи от живота", докато не ги е застигнало застаряването, погрозняването и смъртта, защото тогава край. Такъв е и чалгарският девиз - "Греби с пълни шепи от живота". Пък то един живот, дето го живеят... Айде не ми се коментира повече, време е за по-съществени неща. Звероидните истории са ясни. |
||||
| Karutzar |
Публикувано на: 31.10.2006, 12:19
|
||||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 214 Участник # 433 Дата на регистрация: 16-June 06 |
Тц - не е вярно. йЕхова небесния е създател на видимия (непроявен) материален свят, - вярно - андрогин е - двуполов, но неговата еманация, при това женска, е създател на проявения вече материален и недуховен свят - третото измерение. Този е бОгът не евреите - злият, садистичен и самолюбив властелин - сатаната - противника на бога - езраел. Светлината разширява тъмнината, духът - материята. В момента сме в материални обвивки, асоциираме се с тях, а те са направени по "подобие" на "създателят" им - андрогинни. А сме нещо съвсем различно от това което си мислим, че сме. Антагонизъм между бялото и черното няма - те не са цветове - тяхното проявление (еманация) са трите основни цвята. Колко ли дълга ще бъде "еволюцията" ни за да разберем, че цветовете са илюзия, и че съществува само бяло и черно, които са неделими. |
||||||
| Petee |
Публикувано на: 31.10.2006, 12:27
|
|
galabov, Егрегорът е някакво енерго-информационно образувание, сформирано от аналогичните паралелни мисли на някаква група хора.
Той има следните свойства: - Той е паразит, защото никой не го е произвел съзнателно; - Той е много по-голям от всеки конкретен човек; - Има много по-голям енергиен резерв; - Има много повече съзнание от човека. Но егрегорът не съществува като материална вещ. Няма такова нещо, че сега в пространството съществува егрегора на православието, а до него е егрегорът на мюсюлманството. Егрегорът е единен слой, опасващ планетата. Ние взаимодействаме с егрегорите като с нещо материално, доколкото се явяваме филтър, подбиращ от тази каша само ечемика или само гречката и това взаимодействие е неосъзнато. Препоръчвам ти книгата "Карма и Егрегор" на Авеслам Подводни. Писана е от руснак, но думите не са негови, а на йога. Това е най-доброто, което съм срещал от източнотите учения. С прости думи се казва как нещата стават първо в тънките светове и чак тогава достигат до нас, във физическия свят. Това е бъдещето, да се научим да усвояваме и управляваме псиенергията. Преди години един японски учен беше казал, че през 22-век най-силната страна ще е България, защото според редица проучвания най-добре усвоява псиенергията. Ако не намериш книгата, погледни тук |
| Bell |
Публикувано на: 31.10.2006, 15:48
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Каруцар, цитираш ми Фройд-евреина и ми развиваш тезата, че Иехова има женска еманация...и въпреки това евреин посочва женското за непълноценното?!!
В крайна сметка, защо просто не се спогодите ти и Пете дали жената и мъжа са едно цяло или жената е просто изхвърлена от задните части на мъжа, за да е ясно!!! Позициите ви са абсурдни, но няма нищо странно в това....в крайна сметка сте просто част от един мъжки свят, който върлува жестоко над жените от хилядолетия насам.... Само ми е чудно защо в дълбоката античност е било матриярхат...толкова величаете древните и тяхното познание, но изглежда си затваряте очите пред информацията, която не ви е изгодна!!! Обадете се като докажете дали кокошката е първа или яйцето!!! (Без ненужни цинизми, ако обичаш - бел. Севар) Това съобщение е редактирано от Bell на 31.10.2006, 16:11 |
Страници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » |
![]() ![]() ![]() |

no mnogo ot tqh sa dwuposo4ni...W podkrepa na Bel bih iskala da citiram edna misyl spodelqna ot mnogo jeni:"Wse po-trudno mi e da sym jena imajki se w pred wid 4e mi se nalaga da ob6tuwam s myje..."
Temata e interesna....zabawna dori...jalko 4e ne moga da pi6a na kirilica...bih i dala interesen obrat...
Така стигам до познатият ни извод, че в младото поколение липсва представата за човешките ценностите и значими качества. Ценното за тях се свежда до възхитата на приятелките/приятелите , че "ходиш" с най-готиния пич/мадама!" . И понеже има изключения: момчета, казвайте на съученичките си, че не ви харесват, когато приличат на самоходни скелети, а вие момичета, поощрявайте мъжествеността в младежите. Може и наивно да звучи, но все на някого откровението ви ще помогне да разбере, че модата е робство и зомбаж.
Сегашната мода е отвратителна-тия дизайнери(от които няма и един който да не е педал,мисля) искат да накарат мъжете да изгпеждат буквално като путьовци.Или иначе казано такива каквито те си ги искат.Дънките и ризата винаги ще са по-добре от някакво поло/елече и чанта през рамото.