www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Национализмът


Страници: (5) « първа ... 3 4 [5]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Национализмът
Запознат
Публикувано на: 15.1.2007, 19:38
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05Ами той приготвящия се да умира все му е едно, дали ще го убият, или ще умре от естествена смърт. А тези, които не вярват, че живота продължава след смърта, обикновено са чисти евреи в мислите и в начина си на живот. За него е без значение, какво коства на другите за да живее той добре. Всичко за него е справедливо, щом той живее добре. Ей такивази гадове са най-опасни за останалите не мислещи като него и за държавата.
PM
Top
Karutzar
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 214
Участник # 433
Дата на регистрация: 16-June 06QUOTE
Ей такивази гадове са най-опасни за останалите не мислещи като него и за държавата.

Запознат Проблема е че нямаме Държава. Има колониална администрация. Която при това е ужасно некадърна. Във всякакво отношение. А защо е некадърна - бих искал да си изкажа мнението.
(Спорт-Здраве - точно така е както го казваш)
Финския език е много различен по конструкция от европейските езици. По структура - не само по основни и коренни думи. Таркка означава нещо важно, значимо. Пикку е малък. Съединението на тези две думи е пиккутаркка - което означава перфекционист, човек, който се вглежда в малките детайли и ги изглажда до тяхното съвършенство. (Да не се бърка с педант - звучи пиккумайнен - педанта не се интересува от съвършенството)
Българинът (средностатистическия) просто не знае да работи, а симулира работа. Той е станал от перфекционист (пиккутаркка) в педант. Перфекционистът (Колю Фичето например) се интересува, и го привлича красотата, хармонията, баланса в природата. Той се стреми да ги достигне да ги достигне и разбере на персонално ниво. А който търси - намира (Петее - май в твоята библия го пишеше smil4341944e6b0c8.gif ). А който има баланс и хармония вътре в себе си, то той е и в баланс със вселената и Абсолюта. Най-простото доказателство за това е възрожденската архитектура. За съжаление на всичко това е сложено край с идването на фернандел на власт (май пак му го обърках чифутското именце на този клоун - фердинанд исках да кажа smil4341944e6b0c8.gif ). Тогава е прекършен Българският патриотизъм. При борис ІІІтото мекере е бил сложен края и на национализма - Легионерите (хайде - няма пак да правя аналогии с борис І ...) От психологическа гледна точка може да се говори за национална депресия. А симптомите на депресията вярвам всички ги знаете. Един от тях е мръсотията. Или по-скоро безразличието дали е чисто или мръсно. А физическата нечистоплътност води до духовна. От възрожденството до сега е било 3 пъти - балканските войни, 44та, и 2000г. Все по-мръсно става със всеки изминат ден. И на никой не му прави впечатление тази мръсотия.
Българинът не работи - не защото не иска, а защото вече не може. Депресиран човек не може да работи, той ле инертен и импотентен от страна на идеи. И естествено - алкохола - като средство за бягство от импотентността. Има един вътрешен кодекс, божествен, който не е написан. Българина вече не го спазва. smil4341944e6b0c8.gif Да бе - ходи по църкви - да се покаже колко е добричък и религиозен.
И там - в църквите се оглежда в грозните византийски икони като в огледало - и вижда себе си - такъв какъвто е - и си казва - абе - да става каквото ще - бал съм им майката. И цялата грозотия и мръсотия, която вижда около себе си (а тя е негов продукт), попфолка, който слуша (азис) със сигурност не го прави щастлив - само имитира, че е такъв. И като цъка с език при вида на чистотата (не само на природата) във Финландия и му кажеш - защо не го направиш и в България - ти отговаря - абе не мога да променя всички.
А истината е в първото изречение на кодекса, което съдържа в себе си синтезиран целия кодекс. А то е:
"Жената е създадена за Мъжът, и е негов Роб, а Мъжът е роб на нейната Любов"
Привет на всички неспящи smil4334abded4493.gif


--------------------
??????? ??????????
PMEmail Poster
Top
Спорт-Здраве
Публикувано на: 16.1.2007, 16:31
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06Имаше и свестни учители до съвсем скоро.Въпреки че се брояха на пръсти,аз бях попаднал на един от тях,преподаваше история.
Той знаеше,че в класа не му върви,историята явно не ни беше силно и не я учехме.Дотам бяха стигнали нещата,че беше невъзможно да се навакса материала,а ако човек се хванеше,то щеше да бъде за сметка на всичко друго.Така трупахме слаба оценка след слаба оценка...Той ни разпита защо се получава така и заключи,че някои от нас са в период на депресия или упадък(тъкмо тогава беше бупертета).И каза приказка много намясто: Единственото лекарство против депресия е здравото,здравото бачкане.

И може би оттам трябва да тръгнем? Не е ли тази връзка валидна и в двете посоки? Ако човек се хване да бачка здраво,депресията изчезва(а може иб просто я забравя smil4334ad1724132.gif ).А когато се хване да измете,да измие дома си - доработва му се още повече.Перфекционизмът започва да пуска корени...Така когато подреди и домът му светне като нов,почват да идват и първите неподправени,безпричинни усмивки.

Когато българинът започва да се усмихва истински,започва по друг начин да гледа на братята си.Започва де се замисля,правят му впечетление неща,които преди е подминавал.И малко по малко започва да осъзнава,че на него и неговите сънародници им липсва една идея,дълбоко забравена.Така се дава начало на дъжда от въпроси и при опит за достигане до отговор,човек прогледва.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 16.1.2007, 21:14
Quote Post
Още малко за Симеон 1 дали бил юдохристиянин. Разглеждайки галерията намерих и тая снимка, макар да е объркана с Иван Асен. Май малко хора (включително и аз) си правим труда да използваме търсачката на сайта, а определено е много добра. А тази рисунка просто гъмжи от тангрианска символика, като се почне със затворената свастика на трона му. Само се чудя къде са го били скрили, заедно със скиптъра докато онзи ренегат баща му е безчинствал. Едва ли гърчеещият се юдохристиянин Борис-Михаил е седял на него. smil3dbd4e398ff7b.gif

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Top
Karutzar
Публикувано на: 16.1.2007, 21:41
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 214
Участник # 433
Дата на регистрация: 16-June 06anti666 smil4334abded4493.gif smil4334abded4493.gif smil4334abded4493.gif
А би ли отговорил защо е затворена свастика?
Според мен нищо случайно не става - случайно и човек не взима името си.
smil4453a9006c2f4.gif Стоя си в твърдението си за аналогията м/у борисІ-ІІІ и симеонІ-моньо чифутското недоразумение от мадрид.
Моля Ви - оборете моята аналогия - докажете ми че не съм прав.
Искренно го казвам

Спорт-Здраве
QUOTE
Така се дава начало на дъжда от въпроси и при опит за достигане до отговор,човек прогледва.
нарича се "пробуждане на ума" - и е безкраен път към съвършенството.
Това е била и ролята на Просветителите от Българското Възраждане, което е било, и тепърва предстои отново.


--------------------
??????? ??????????
PMEmail Poster
Top
Спорт-Здраве
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06QUOTE (Karutzar @ Jan 16 2007, 09:41 PM)

Моля Ви - оборете моята аналогия - докажете ми че не съм прав.
Искренно го казвам

Не разполагам и с капка сведения по много въпроси,най-малкото по история-тайна или явна,но смятам,че няма да навреди,ако нахвърлям някои свои размишления...Още повече,ако спомогна за разубеждаването ти smil3dbd4e398ff7b.gif

Ако направя най-общ поглед върху цялостното средновековие,сякаш българските владетели поддържат едно твърде ясно и стабилно поведение спрямо византийския Рим.То прилича на сърдечно туптене - мир,война.Тези тласъци са насочени главно срещу Византия,та тя е поробителя на изконната българска земя.Като се започне от двойката Аспарух(с обощаващата абстракция от всички версии за съществуването му или не)-Тервел,Крум-Омуртаг,Симеон-Петър...и Калоян-Иван Асен.Но при последните двойки намирам известна особеност.

Възникват въпросите:
-защо на тласъци(редуване на кампании и мир)?
-Обяснявам си това с особеността на тенгрианството и се старая,доколкото ми е възможно,да вляза под кожата на средновековните ни деди.Те не са имали ромеите за противник,съмнявам се дори,че са ги имали предвид въобще.Важното (може би) е било,че Балканите са отредени на българите и тази наредба е трябвало да бъде изпълнена.Рим дори не е бил осъзнаван като държава или група хора,той е бил символ.Имам вътрешното чувство(друг израз за нямам доказателства),че нашите деди са разсъждавали изключително концентрично,погледът постоянно е бил отвън-навътре(или изначалната посока).Да си българин,участващ в държавата България,значело,да си съставна част на идея,съставна част от световен антагонист.Няколко са били антагонистичните понятия в света тогава.И противовесът на България в средновековието бил Византия.Смятам,че елемнтът на приравняване на държавата с призванието е ключов за тълкуването на действията на българските управници(не е същото например да си Унгария,тогава си просто католик...да си Рим,тогава си православен,но да си България е неповторима представа).За това свидетелства,според мен,"погледът" към Константинопол.Когато Крум завладява земи,той поверява "лявата им част" на някой си,който географски управлява източни земи.Дава "дясната" част на друг,който географски управлява западни земи.Предците ни гледали през очите на Плиска,в посока Константинопол и това място на изглед било център на света им.
И отговорът на въпроса е,според мнението ми,на тласъци,защото това е чалъм,а не отношение към осъзнатата личност на ромеите.

-защо е била нужна коренна смяна на това гледище(приемането на християнството) и как да се обяснят всички последствия обективно,след като вселенската(действителна) обективност е именно тенгрианството,вече отхвърлено?
-все още отговор или идея нямам.Но не мога да приема,че на българския престол може да седне предател(ако борис е бил българин).Това ми неверие ме довежда до вярата,че обяснение има и то би трябвало да е обективно,т.е. произлизащо от предходното,загърбено знание на тенгрианството.

Оттук за особеността на двойката Симеон-Петър.Това е част от същото поведение(и възниква логичното предположение,че това поведение или "политика" е предначертано много,много отдавна от висока,висока инстанция...за което моята личност,не разполага със сведения,поради непредприето търсене).Но най-очевидният факт,това е гледището-този път християнско...и това вероятно дава дисбаланса в чалъма.

Следва особеността Калоян-Иван Асен.Защо поведението на Иван Асен е едновременна проява на двата аспекта на чалъма - война и мир?
Обяснявам си това твърде повърхностно - Калоян е бил убит,според "изследоветелите",а според изворите умира от болест(доколкото си спомням Георги Акрополит-никеец,казва,че умрял от респираторна болест).Твърде много въпроси,касаещи Борил,касаещи прикритата масонска и тайно-обществена дейност за времето,касаещи дори ритуали и контрол над сили,с които участниците във форума са запознати,но не и аз...за отговор на тези въпроси не мога да се отклонявам.Но грубо,ако приемем задачата на Калоян за недовършена(предстояла е обсада на Солун),а задачата на Борил за неуспешно изпълнена,то логично,че Иван Асен,за да спази чалъма,ще трябва да комбинира.Но това повдига и друг проблем - за да се стреми Иван Асен да изкара този цикъл до завършено ниво и да не започва новия - мир(защото Борил се е опитва лда воюва,но без успех),това ми говори,че тези цикли са предначертани и бъдещето е разграфено.А това излиза от темата.

Това са моите разсъждения,Каруцар.Надявам се сред тях да намериш полезни,които да ти помогнат за съмнението ти.

А ако бих могъл да ти препоръчам нещо,несвързано с материята на сведенията,то препоръчвам ти да не гледаш на въпроса за борисовците и Симеон като "нарочен".Опитай се да видиш "знаците" от творчеството на Йовков...Старопланински легенди.Открий,че скритото носи динамичността на явния свят.Това,което е сполетяло България не е нарочно,а закономерно,защото няма нарочни неща в галактиката на свастиката.Има само закономерни.Аз все още не съм съумял да открия онова,което срази снагата на българите,но знам,че то е закономерност,която е била непредвидена поради грешка.Симеон спазва чалъма.Той не е виновник за съдбата на България в последствие,виновно е онова,което е валидно до днес.
PM
Top
Спорт-Здраве
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06anti666,не смятам,че името Иван Асен е объркано на портрета.България при Иван Асен,според мен,играе една твърде изявена роля на балансьор на Балканите.А това е твърде свързано с тенгрианското съзнание,както казва интервюирания в онази руска статия.Сякаш Иван Асен чрез тенгрианското знание е търсел ключа към укрепването на България.А и в т.н. християнска България свастиката не е изчезнала,както не е изчезвала никога от света.За Иван Асен тя е много характерна.

PM
Top
anti666
Публикувано на: 17.1.2007, 17:51
Quote Post
Ей, упорито племе сме smil3dbd4e398ff7b.gif Затова и вярвам, че българите няма да бъдем победени.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/bg/2/2c/Simeon-big.jpg
Вижте приликите и разликите. Естествено художникът на картината не е могъл да я копира както е в оригинала. Все пак тя виси в Президенството, някак си не върви - юдокомунисти и затворена свастика. Макар че България отново ще бъде силна, когато видим тези символи точно там.
Каруцар, наистина не е съвпадение, че мадридското недоразумение е дал според кабалистични инструкции на всичките си деца с български имена, започващи с бъквата К. Баща му, Борис 1 го е кръстил Симеон, с надеждата, че ще стане нещо от него. Но така и ще си остане известен от народа като крадец на планини и дребен шмекер, а за запознатите - натикал де що има масони във властта. Разбира се - и като автор на идиотизмите "Вервайте ми!", "Когато му дойде времето" и българомразката простотия за чипа на българина.
Голямата разлика е, че Борис 1 може да е бил ренегат, но във вените на синовете му си остава кръвта на Дуло. Резултатът - и тримата му сина си остават тангриани. Единият явен, за което плаща с очите си, малкият Боян Магесник хваща горите, а Симеон - създава една мощна България. Докато Борис 1 си е дегенерат - мелез с еврейско-италиано-австрийска кръв. Резултатът - селски идиот. Както каза - от злото не може да излезе добро или от грозното - красиво.
Top
anti666
Публикувано на: 17.1.2007, 19:40
Quote Post
И още малко за трагичните събития през 9-10 век, които определят нашето бъдеще до днес. След внезапната смърт на Симеон Велики, готвейки се за финалния щурм срещу Константинопол през май 927г., България остава без наследник. Престолът се поема от малолетния Петърчо, с лукавата помощ на шурека на Симеон, славянина Георги Църцъвул, когото за нула време оженват за внучката на византийския императо. С вуйчо си подписват 40 год. мирен договор с Византия, като по същество се отказват от всичко, завоювано от Симеон. След цялото това предателство, първородния син на Симеон (от първата си жена - българка) Иван, подкрепен от всички български кавхани и боили се вдига на бунт. С византийска помощ е потушен жестоко, той и другите боили били изтезавани, а после пратен в изгнание в скалния манастир при Мурфатлар, Северна Добруджа (откъдето е и долния тангрианския надпис)
Последната надежда за България е другия брат Михаил, който през 930 отказва да признае властта на Петърчо и заедно с останалите тангриани и прабългари на кан Кубер в Струмска област, Македония въстават. Умира преждевременно при неясни обстоятелства. В резултат на това злобният епилептик Петър 1 започва тотален погром срещу богомилите (разбирай тангрианите). Известен е и опита да убие св.Иван Рилски, само че не се получава. Запознатите знаят какво се е случило на войската му в Рила.
Така умира величието на България до идването на братята тангриани Асен и Петър през 1186г. Малко по-късно насъскан от ромеите киевския княз Светослав унищожава Велики Преслав, а след още няколко десетилетия България пада под византийско робство след като Василий ослепява 15 000 български войни.
smil4334ad4cc8e95.gif
http://promacedonia.com/vz1b/vz1b_prit_11.html от проф.Златарски

Забележете ромейския патриарх Теофилакт срещу кои се жалва;
" За ония, които злословят Мойсеевия закон и казват, че пророците не били от добрия, анатема."
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Top
anti666
Публикувано на: 19.1.2007, 12:02
Quote Post
В горния пост допуснах и една неточност. Престолът се открадва от самозванеца Петър със съдействието на сивия кардинал Георги Цървула и византийския император Роман. По стара традиция (и най-логично) престолонаследника Иван е оставен в Преслав, в случай че Симеон е убит в битка. Той дори е провъзгласен за цар, доказателство за това е печат с надпис цар Иван, открит пак при Мурфатлар заедно с руническите надписи, където е бил заточен. Така че това не е било въстание, а по-скоро византийски преврат от страна на Петър и Цървул, които разполагали с войската и ромейските пари.
А самият Петър освен че бил нерешителен психар, лесно манипулиран от ромейската си жена и вуйчо си, имал и епилептични пристъпи. Най-смешното е, че е канонизиран като светец. Така започва пропадането на България и само след 90 год. вече е заличена като държава.
Top
anti666
Публикувано на: 19.1.2007, 13:40
Quote Post
Другият още по-трагичен период за България е от 1345г. когато Иван Александър се жени за агента на венецианския Синедрион, еврейската курва Сара до 1396 - заличаването ни като държава за 5 столетия. Какво е станало през тия 50 год? Писано е и друг път в сайта, но има някои допълнителни подробности. Първата жена на Иван-Александър Теодора му ражда 2 сина - престолонаследника Михаил-Асен загива като войн в битка. Следващият е Иван Страцимир, който трябва да наследи трона, но вместо това е изгонен в Бдин (Видин), след като баща му натирва законната си съпруга и взима Сара, която ражда еврейското копеле ИВАН ШИШМАН - убиеца на Българската държава. Допреди да вкара еврейската змия в пазвата си, Ивал Александър е имал успешни победи срещу сърбите и византийците, като ги разбива при Русокастро и си връща Тракия и Родопите. След 1345г. когато на практика разделя и България на две царства - Видинското и Търновското, всичко тръгва надолу. Еврейката му вкарва една яка отрова в главата - ИСИХАЗМА. Юдохристиянско учение, разбирай секта - което в основата си е че чрез пост,пълно самовглъбяване и мълчание човек може да се превъплъти в духа на Христос. Hebrew made, вкарано в България и Византия за да се отслаби държавната власт и освободи пътя на техните маши - турците. Това, което не е много известно е, че и патриарха Евтимий Търновски е бил исихаст. Представяте ли си само - докато последните бранители на Търново са загивали един по един на 17.07.1393г., "главнокомандващият" си е седял мълчаливо в църквата и се самовглъбявал.
Иван Александър допуска и друга стратегическа грешка - византийският император Йоан Кантакузин му прделага да се обединят, построят кораби и смачкат превантивно отоманската сган в Мала Азия, докато са още слаби.
Нашият отказва, щото е твърде зает с курвата си и исихазма.
След смъртта му през 1371 идва ред и на зловещото еврейско копеле Иван Шишман да забие последния пирон в ковчега на майка България!

Top
anti666
Публикувано на: 19.1.2007, 14:43
Quote Post
Идва и съдбоносната 1393г. с падането на българската столица. Какво прави еврейчето Иванчо. Дотогава с помоща на майка си Сара узурпира трона през 1371г. от престолонаследника Иван Страцимир, обезкървява българската войска с няколко неуспешни битки с власите и брат си. През това време султана Мурад си завладяват Тракия, Сердика и североизточна България. Еврейчето-исихаст без бой лично отива при него, пада му в краката и му се обявява за васал. Допълнително дава и сестра си Кера Тамара в харема на мангала. След смъртта на Мурад при Косово поле, синът му Баязид решава да свърши делото с разгромяването на България докрай. През лятото на 1393 тръгва с огромни пълчища (над 50 000 освирепели отоманци) и обсажда столицата. Иванчо предвидливо се изнася навреме оттам с най-добрите бойци към Никопол, а за отбраната вместо професионален военен назначава приятеля си исихаст (незнайно защо наречен патриарх) Евтимий. Той естествено си го дава безмълвно и самовглъбено, но въпреки това защитниците българи, останали без командир оказват такава съпротива, че гаджалите са принудени да влязат с хитрост. Привидно отстъпвайки, с помощта на предател те влизат през таен вход и нападат неподготвените защитници. Кой е този предател - ще ни каже Иван Вазов в безсмъртното си стихотворение "Жидов гроб". Най-тъжното нещо е, че до последно търновци са се надявали на усамотения Евтимий да направи някое чудо. Който пък докато колели и изнасилвали болярките той отишъл да се моли на изверга Баязид за пощада.

Ето малко инфо за исихазма от сайта на pravoslavieto.com
"Исихазъм (от гр. hesychia - покой, мълчание, безмълвие) - мистико-аскетично учение, според което при усилена молитва вярващият може да види излъчваната от Бога енергия (Таворската светлина) и да влезе в контакт с нея. Последователите му спазвали аскетичен и уединен живот при пълно безмълвие и вътрешно вглъбяване, търсейки цялостно преображение и обожение на тялото и душата" Забележете - пълно безмълвие.
Под влиянието на тая йодейска секта, дошла с еврейката Сара от Синедриона попадат Иван Александър, сина му Шишман и партиарх Евтимий, т.е. целият управленски и духовен елит в България.
И ето КРАЯТ
Сред писъците, бодър и силен с пророческата си осанка, той издигнал глас: "Не бой се, народе-мъченик, вярвай в Божията правда и милост! След Голгота иде Възкресение!"
Дали народът-мъченик ако е знаел, че внуците на техните внуци ще ги колят, изнасилват и набучват на кол по същия начин от наследниците на тази фанатична рязана паплач, щяха да се оставят да ги заколят като овце.
Това Възкресение дошло чак след 5 века, с идването на националистите -тангриани Раковски и Левски. А следите от тази турска Голгота още не са зараснали по нас.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Top
anti666
Публикувано на: 19.1.2007, 15:24
Quote Post
Написах за тези 2 трагични периода - 928 - 1018, 1345-1396, защото сега сме в 3-и подобен. И докато византийското робство е било близо 2 века, туското 5, то този път няма да има Възкресение. Предвиден е съкрушителен удар, атакувайки това, което ни е пазило през вековете - Българския Дух. Другите Кубратови държави отдавна са заличени, ние сме последните. Според колобърите имаме шанс до 2009г да започнем контраатака, след това ще е премината точката от която няма връщане назад. Предсказанията за историческата мисия на българите няма да се сбъднали и спокойно може да се довърши Новия световен ред, описан в кошмарната антиутопия на Оруел 1984 и сатанинските им Талмуди.

Заграбването на държавната власт започна незабелязано с масона, йодеин Андрей Луканов, а сега вече всички държавни структури са окупирани от тях (т.н. тройна коалиция). По данни от свещенници, митрополит Кирил който се готви да замести Максим, е масон. Дори подкупа при избора за патриарх е определен, чака се само бившия ДС полковник да умре. Оттам нататък - всички прилики са случайни!
Единствената защита срещу това е НАЦИОНАЛИЗМА, без значение дали сме тангриани, православни или атеисти и обединението под тази идея.
Top
Запознат
Публикувано на: 22.1.2007, 15:12
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05QUOTE (anti666 @ Jan 14 2007, 07:17 PM)
........А за Левски  - все някога истината ще излезе наяве. Наскоро едни се опитаха да го изкарат масон, каквито са те самите. Известната и чудата фраза "Времето е в нас и ние сме във времето" не е случайна.

Тези "едни" са ей тези:
http://otves.org/bg/index.php?option=com_c...id=53&Itemid=51

http://otves.org/bg/index.php?option=com_c...6&limitstart=36

А за метрополит Кирил си много прав. И той е от масоните.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 22.1.2007, 17:24
Quote Post
Справедлив, за митрополит Кирил го знам от човек, който работи в неговото "ведомство" (както се изразява масона по вестниците). Те се познават много добре, а и това е публична тайна. На въпросът ми защо не направите нещо, отговора беше същия както всеки който работи във ведомство, управлявано от масон. Всеки си варди хляба, а БПЦ се оказва много центализирана институция, т.е. шефа коли и беси. За съжаление, това е положението. Преди време отец Павел от Св. Александър Невски направо се беше изтипосал в масонски сайт, а наскоро стана и скандал като произведоха оная дива мутра, негово превъзходителство Слави Бинев за архонт. Толкова за БПЦ.
Top

Topic OptionsСтраници: (5) « първа ... 3 4 [5]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020