www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Халогенните елементи - промивателни за мозъка

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Халогенните елементи - промивателни за мозъка, ТЕМА : неприятна тема
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Относно стария пост във форума за конспирации:
http://www.xnetbg.com
ще го използвам за да споделя каво ме впечатли и притесни. Ето поста:

http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=138.0

След като предполагам вече сте прочели за халогените елементи ( понеже инфото за халогените осмисля после казаното ) , ще кажа че имам познати във ВиК-то , от който научих че в момента в България се изграждат масово хлораторни станции по всички помпенни станции за доставка на питейна вода . Монтира се нова апаратура за друсане с хлор на населението. За източник на хлор се използва белина. Най обикновена белина дето с помоща на дозиращо у-во се натъпква в питейната вода. И водата вони на хлорна вар, та се не пие.
Става дума за нови, сега поставяни системи!
А дори на мой познат служител за немърливост са му шибнали 250 лв акт затова че не му работела апаратурата!
А някви инспектори обкалят и съблюдават дали навсякъде работят хлохаторите. Ами дъжавна поръчка - трябва да се изпълнява!

И общото оправдание е че водата е нечиста и добрите хора от правителството я дезифекцрат с хлор. Ама май истината е че не целта е стерилна вода, а А СТЕРИЛНО МИСЛЕНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО!

Наздраве форумци с чаша хлорна вида - и после що българите били обуначени и не им пукало за дереджето в което се намират!
PMEmail PosterUsers Website
Янга
Quote Post

Участник

Съобщения: 338
Участник # 326
Дата на регистрация: 7-April 06

Не навсякъде в София водата е много хлорирана. При нас си тече нормална, но когато живях в Люлин не се траеше...
Всъщност не знам кое е по-отровното - дали чехълчетата и еуглените във водата или това, което ги трови. Май второто...
Хубаво е да се пие изворна вода, само че не всеки има време да ходи да точи всяка седмица.
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Трябва да се провери къде продават пречистватели на вода за домашни нужди. С активен въглен или има едни с активно пречистване с морска сол и ток. Маха всякакви лайна от водата, но с пари.

Всъщност това което ви предлагам е борба със следствието, а не с причината, което не е решение. Така нагазваме в чифутските схеми отново. Давам го като временен вариант, който ще оправи няколко хора. Лично аз питейна вода не пия и мисля да си изкопая кладенец. За хората от големите градове обаче, им се налага да търпят чифущините. Ами като имат търпение, да търпят! Или да плащат!
PM
Sinclaire
Quote Post

Участник

Съобщения: 230
Участник # 313
Дата на регистрация: 31-March 06

Не разбирам кое е общото между халогенните елементи и хлорирането на водата??? А що се отнася до пречистването най-добрият начин е използването на озонатори, които обогатяват водата на кислород, която я прави много полезна. Също стават и каните с филтър, но филтъра трябва да се сменя на няколко месеца. А комплекта филтри е колкото нова кана smil4334ad4cc8e95.gif Прекомерното пиене на минерална вода уврежда бъбреците. Затова ако нямате възможност да си купите озонатор пиите изворна вода както каза колежката по горе. До София в кв. Бояна има един страхотен извор, още от римско време. Водата му е хладна, пивка и чиста. Затова пиите смело колеги smil4334abded4493.gif
PM
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

QUOTE (Sinclaire @ Jan 9 2007, 12:09 PM)
Не разбирам кое е общото между халогенните елементи и хлорирането на водата??? А що се отнася до пречистването най-добрият начин е използването на озонатори, които обогатяват водата на кислород, която я прави много полезна. Също стават и каните с филтър, но филтъра трябва да се сменя на няколко месеца. А комплекта филтри е колкото нова кана  smil4334ad4cc8e95.gif  Прекомерното пиене на минерална вода уврежда бъбреците. Затова ако нямате възможност да си купите озонатор пиите изворна вода както каза колежката по горе. До София в кв. Бояна има един страхотен извор, още от римско време. Водата му е хладна, пивка и чиста. Затова пиите смело колеги  smil4334abded4493.gif

Спортувай често и не ти трябва кислородизирана вода.Спортувай често и можеш да имаш пълно доверие на бъбреците си по всяко време.И най-важното,което е твърде актуално за нашето съвремие: спортувай често,за да си издръжлив срещу всички химически нередности.Но също така не забравяй да спортуваш често,защото здрав е духът само в здраво тяло.И небой се тогава от халогенни и психични отрови smil4334ad1724132.gif

П.П.Ако животът е твой висш стремеж,то разтягай се всеки ден,защото както мъдро съветват монасите от Шао Лин,"единствено гъвкавостта на тялото предсказва дълголетие" smil4334abded4493.gif

П.П.1 А и ще откриеш,че колкото повече спортуваш,от толкова по-малко вода и храна ще имаш нужда.За жалост историческото събитие,което ни очаква,ще изисква такова умение.
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

QUOTE (Sinclaire @ Jan 9 2007, 12:09 PM)
Не разбирам кое е общото между халогенните елементи и хлорирането на водата??? А що се отнася до пречистването най-добрият начин е използването на озонатори, които обогатяват водата на кислород, която я прави много полезна. Също стават и каните с филтър, но филтъра трябва да се сменя на няколко месеца. А комплекта филтри е колкото нова кана  smil4334ad4cc8e95.gif  Прекомерното пиене на минерална вода уврежда бъбреците. Затова ако нямате възможност да си купите озонатор пиите изворна вода както каза колежката по горе. До София в кв. Бояна има един страхотен извор, още от римско време. Водата му е хладна, пивка и чиста. Затова пиите смело колеги  smil4334abded4493.gif

Ами според мен хлора наред с брома и други подобни са халогени елементи. За брома по големичките от вас знаят с каква цел го слагаха навремето в чая на войската и по лагерите.

А относно озонирането на водата наистина е много полезно, понеже озона(атомния кислород) бил към 2000 пъти по активен окислител от атомния хлор и направо изпържва микробите на момента. Като ги прави на мътна утайка.
Ето един озонатор:

User posted image

Аз не мисля са си купувам, а да си скалъпя с подръчни материали.
Хубавото на озона е че след като си свътши работата се превръща на кислород, който пък е безвреден.

Освен това жобуренето с силно озонирана вода казват, че изчиствало от кариесни петънца. Не знам - ще пробвам.
Ако искате да научите повече за озонирането ето по темата има дискусии тук:
http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?board=17.0
Вижте темата "Озоновата терапия " , както и "Половината болести могат да се излекуват с... вода!!! ".

Добре е да се знаят тези неща защото водата и храните ще стават все по замърсени и отровни. И после на кой докъдето му издържи черния дроб( и стане накрая на джигер smil4341944e6b0c8.gif ).
Ще дойде време когато всеки в домашни условия ще трябва да си самоучиства водата за пиене. Или да си я купува прескъпо.
Искрица
Публикувано на: 10.1.2007, 16:48
Quote Post

Участник

Съобщения: 226
Участник # 243
Дата на регистрация: 26-January 06

Георги, правилно си описал смисъла на озонирането на водата, защото Sinclaire не беше много точен. В нашия град имаме озонаторна станция. Странното е обаче, че въпреки пречистването и с озон също се и хлорира както си му е реда. Извода е, че не могат да ни отровят с белина щото сме и свикнали ( приетите редовно, малки количества ни е изградил нещо като имунитет smil4341944e6b0c8.gif ) - това в кръга на шегата.

По магазините започнаха да продават освен минерални води и изворни. До колкото знам, за да не се минерализираме прекомерно, трябва да пием вода с обща минерализация под 500, но ако някой е по-вещ нека ме поправи.Разбира се няма нищо по-добро от собствения водоизточник ( скоро очакваме да ни ги опишат и да ни наложат такси, данъци или някакъв друг вид налог), но до тогава можем да използваме старата традиция - преварената вода.
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 10.1.2007, 17:29
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

QUOTE (Искрица @ Jan 10 2007, 04:48 PM)
Разбира се няма нищо по-добро от собствения водоизточник ( скоро очакваме да ни ги опишат и да ни наложат такси, данъци или някакъв друг вид налог), но до тогава можем да използваме старата традиция - преварената вода.

Аз пък напук на шибаната (противо)българска държава не възнамерявам да си заявявам водоизточника ни най малко. По скоро ще го засипа и на 2 метра ще пробия нова сонда, но замаскирана. И най вече в двора си не бих ги допуснал дори да надникнат. Нямат работа.
ТО НЕ Е РАБОТА НА ДЪРЖАВАТА ДА ЗНАЕ ОТ ДЕ СИ ВАДЯ ВОДА И КОЛКО!
Нито ми е изграждала сондажа, нито вода е наливала вътре.
Айдеее, без мен. Когато сложат винетки на циганските каруци и ги накарат денем да са със запалени фарове и сменени номера - незабавно ще притичам да си регна кладенеца в най близката служба по кладенците и дупките.

То така: днеска описват кладенци, акциз на ракията, немой да си колим сами прасетата....и утре данък за лютеницата , компотите а и както за това че спим при жените си.

Да, наистина преваряването на вода си много добро средство. Много по добре да се пие такава, отколкото и най хубавата чешмяна вода.
Публикувано на: 19.1.2007, 16:34
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Запознат,аз също няма да пусна никой да припари в двора ми!Да го духа държавата!Колкото до водата,чувал съм или съм чел някъде,че ако се държи в сребърна кана се очиства от всичко.Не всеки може да има сребърна кана,но става и топче от сребро,което да се потапя във водата.Ако някой знае повече,да каже.
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 19.1.2007, 21:47
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

Ами освен сребърна кана може и да се съберат всички семейни сребърни предмети и да се топнат във водата за няколко часа.
Обаче среброто единствено може да пречиства от бацили. За химикали отровни не може да помогне.
Karutzar
Публикувано на: 19.1.2007, 23:32
Quote Post

Участник

Съобщения: 214
Участник # 433
Дата на регистрация: 16-June 06

QUOTE (georgi_nz @ Jan 19 2007, 09:47 PM)
Ами освен сребърна кана може и да се съберат всички семейни сребърни предмети и да се топнат във водата за няколко часа.
Обаче среброто единствено може да пречиства от бацили. За химикали отровни не може да помогне.

Златото очиства от бактерии - казвам го със сигурност. Колкото по-големи са каратите и грамажа - толкова по-кратко е нужно да се пречиства водата.
По моя информация водата за лично ползване от собствена земя не е нужно да се декларира и плаща данъци в/у нея.
PMEmail Poster
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Не е така,Каруцар,ВСИЧКИ подземни богатства са издлючителна държавна собственост.
PM
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

QUOTE (meshter_at @ Jan 19 2007, 05:34 PM)
Запознат,аз също няма да пусна никой да припари в двора ми!Да го духа държавата!Колкото до водата,чувал съм или съм чел някъде,че ако се държи в сребърна кана се очиства от всичко.Не всеки може да има сребърна кана,но става и топче от сребро,което да се потапя във водата.Ако някой знае повече,да каже.

Работата е там всички, които искаме да бойкотираме криминалната държава да сме обединени и да имаме методика за взаимно подпомагане. Иначе ще ни елиминират един по един. Хиляди хора искат да постъпят като нас, но ги е страх, защото си мислят, че са сами.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Съгласен със Севар.Наскоро купих място в едно село със два кладенеца и няма да ги регистрирам! БОЙКОТ! ! ! smil4334ad1724132.gif
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (antijew @ Jan 20 2007, 08:03 AM)
Съгласен със Севар.Наскоро купих място в едно село със два кладенеца и няма да ги регистрирам! БОЙКОТ! ! ! smil4334ad1724132.gif

Георги,не го засипвай.Ще "пикаеш" на труда на много хора.Ако го направиш значи си се поддал на античовешките им закони. smil4334abded4493.gif
PM

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022