Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

gеorgi_nz |
Публикувано на: 8.1.2007, 22:45
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Относно стария пост във форума за конспирации:
http://www.xnetbg.com ще го използвам за да споделя каво ме впечатли и притесни. Ето поста: http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=138.0 След като предполагам вече сте прочели за халогените елементи ( понеже инфото за халогените осмисля после казаното ) , ще кажа че имам познати във ВиК-то , от който научих че в момента в България се изграждат масово хлораторни станции по всички помпенни станции за доставка на питейна вода . Монтира се нова апаратура за друсане с хлор на населението. За източник на хлор се използва белина. Най обикновена белина дето с помоща на дозиращо у-во се натъпква в питейната вода. И водата вони на хлорна вар, та се не пие. Става дума за нови, сега поставяни системи! А дори на мой познат служител за немърливост са му шибнали 250 лв акт затова че не му работела апаратурата! А някви инспектори обкалят и съблюдават дали навсякъде работят хлохаторите. Ами дъжавна поръчка - трябва да се изпълнява! И общото оправдание е че водата е нечиста и добрите хора от правителството я дезифекцрат с хлор. Ама май истината е че не целта е стерилна вода, а А СТЕРИЛНО МИСЛЕНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО! Наздраве форумци с чаша хлорна вида - и после що българите били обуначени и не им пукало за дереджето в което се намират! |
Янга |
Публикувано на: 8.1.2007, 23:38
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
Не навсякъде в София водата е много хлорирана. При нас си тече нормална, но когато живях в Люлин не се траеше...
Всъщност не знам кое е по-отровното - дали чехълчетата и еуглените във водата или това, което ги трови. Май второто... Хубаво е да се пие изворна вода, само че не всеки има време да ходи да точи всяка седмица. |
Запознат |
Публикувано на: 9.1.2007, 10:57
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Трябва да се провери къде продават пречистватели на вода за домашни нужди. С активен въглен или има едни с активно пречистване с морска сол и ток. Маха всякакви лайна от водата, но с пари.
Всъщност това което ви предлагам е борба със следствието, а не с причината, което не е решение. Така нагазваме в чифутските схеми отново. Давам го като временен вариант, който ще оправи няколко хора. Лично аз питейна вода не пия и мисля да си изкопая кладенец. За хората от големите градове обаче, им се налага да търпят чифущините. Ами като имат търпение, да търпят! Или да плащат! |
Sinclaire |
Публикувано на: 9.1.2007, 12:09
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 31-March 06 ![]() |
Не разбирам кое е общото между халогенните елементи и хлорирането на водата??? А що се отнася до пречистването най-добрият начин е използването на озонатори, които обогатяват водата на кислород, която я прави много полезна. Също стават и каните с филтър, но филтъра трябва да се сменя на няколко месеца. А комплекта филтри е колкото нова кана
![]() ![]() |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 9.1.2007, 12:43
|
||
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
Спортувай често и не ти трябва кислородизирана вода.Спортувай често и можеш да имаш пълно доверие на бъбреците си по всяко време.И най-важното,което е твърде актуално за нашето съвремие: спортувай често,за да си издръжлив срещу всички химически нередности.Но също така не забравяй да спортуваш често,защото здрав е духът само в здраво тяло.И небой се тогава от халогенни и психични отрови ![]() П.П.Ако животът е твой висш стремеж,то разтягай се всеки ден,защото както мъдро съветват монасите от Шао Лин,"единствено гъвкавостта на тялото предсказва дълголетие" ![]() П.П.1 А и ще откриеш,че колкото повече спортуваш,от толкова по-малко вода и храна ще имаш нужда.За жалост историческото събитие,което ни очаква,ще изисква такова умение. |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 9.1.2007, 17:13
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Ами според мен хлора наред с брома и други подобни са халогени елементи. За брома по големичките от вас знаят с каква цел го слагаха навремето в чая на войската и по лагерите. А относно озонирането на водата наистина е много полезно, понеже озона(атомния кислород) бил към 2000 пъти по активен окислител от атомния хлор и направо изпържва микробите на момента. Като ги прави на мътна утайка. Ето един озонатор: ![]() Аз не мисля са си купувам, а да си скалъпя с подръчни материали. Хубавото на озона е че след като си свътши работата се превръща на кислород, който пък е безвреден. Освен това жобуренето с силно озонирана вода казват, че изчиствало от кариесни петънца. Не знам - ще пробвам. Ако искате да научите повече за озонирането ето по темата има дискусии тук: http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?board=17.0 Вижте темата "Озоновата терапия " , както и "Половината болести могат да се излекуват с... вода!!! ". Добре е да се знаят тези неща защото водата и храните ще стават все по замърсени и отровни. И после на кой докъдето му издържи черния дроб( и стане накрая на джигер ![]() Ще дойде време когато всеки в домашни условия ще трябва да си самоучиства водата за пиене. Или да си я купува прескъпо. |
||
Искрица |
Публикувано на: 10.1.2007, 16:48
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 ![]() |
Георги, правилно си описал смисъла на озонирането на водата, защото Sinclaire не беше много точен. В нашия град имаме озонаторна станция. Странното е обаче, че въпреки пречистването и с озон също се и хлорира както си му е реда. Извода е, че не могат да ни отровят с белина щото сме и свикнали ( приетите редовно, малки количества ни е изградил нещо като имунитет
![]() По магазините започнаха да продават освен минерални води и изворни. До колкото знам, за да не се минерализираме прекомерно, трябва да пием вода с обща минерализация под 500, но ако някой е по-вещ нека ме поправи.Разбира се няма нищо по-добро от собствения водоизточник ( скоро очакваме да ни ги опишат и да ни наложат такси, данъци или някакъв друг вид налог), но до тогава можем да използваме старата традиция - преварената вода. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 10.1.2007, 17:29
|
||
Аз пък напук на шибаната (противо)българска държава не възнамерявам да си заявявам водоизточника ни най малко. По скоро ще го засипа и на 2 метра ще пробия нова сонда, но замаскирана. И най вече в двора си не бих ги допуснал дори да надникнат. Нямат работа. ТО НЕ Е РАБОТА НА ДЪРЖАВАТА ДА ЗНАЕ ОТ ДЕ СИ ВАДЯ ВОДА И КОЛКО! Нито ми е изграждала сондажа, нито вода е наливала вътре. Айдеее, без мен. Когато сложат винетки на циганските каруци и ги накарат денем да са със запалени фарове и сменени номера - незабавно ще притичам да си регна кладенеца в най близката служба по кладенците и дупките. То така: днеска описват кладенци, акциз на ракията, немой да си колим сами прасетата....и утре данък за лютеницата , компотите а и както за това че спим при жените си. Да, наистина преваряването на вода си много добро средство. Много по добре да се пие такава, отколкото и най хубавата чешмяна вода. |
||
Публикувано на: 19.1.2007, 16:34
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Запознат,аз също няма да пусна никой да припари в двора ми!Да го духа държавата!Колкото до водата,чувал съм или съм чел някъде,че ако се държи в сребърна кана се очиства от всичко.Не всеки може да има сребърна кана,но става и топче от сребро,което да се потапя във водата.Ако някой знае повече,да каже.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 19.1.2007, 21:47
|
Ами освен сребърна кана може и да се съберат всички семейни сребърни предмети и да се топнат във водата за няколко часа.
Обаче среброто единствено може да пречиства от бацили. За химикали отровни не може да помогне. |
Karutzar |
Публикувано на: 19.1.2007, 23:32
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 214 Участник # 433 Дата на регистрация: 16-June 06 ![]() |
Златото очиства от бактерии - казвам го със сигурност. Колкото по-големи са каратите и грамажа - толкова по-кратко е нужно да се пречиства водата. По моя информация водата за лично ползване от собствена земя не е нужно да се декларира и плаща данъци в/у нея. |
||
Публикувано на: 20.1.2007, 0:35
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Не е така,Каруцар,ВСИЧКИ подземни богатства са издлючителна държавна собственост.
|
Севар |
Публикувано на: 20.1.2007, 1:12
|
||
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Работата е там всички, които искаме да бойкотираме криминалната държава да сме обединени и да имаме методика за взаимно подпомагане. Иначе ще ни елиминират един по един. Хиляди хора искат да постъпят като нас, но ги е страх, защото си мислят, че са сами. |
||
antijew |
Публикувано на: 20.1.2007, 8:03
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
Съгласен със Севар.Наскоро купих място в едно село със два кладенеца и няма да ги регистрирам! БОЙКОТ! ! !
![]() |
antijew |
Публикувано на: 20.1.2007, 9:00
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
Георги,не го засипвай.Ще "пикаеш" на труда на много хора.Ако го направиш значи си се поддал на античовешките им закони. ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |