www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Гаврата

Страници: (6) « първа ... 3 4 [5] 6  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Гаврата
Дари
Публикувано на: 12.7.2007, 20:32
Quote Post

Често пишещ

Група: участници
Съобщения: 788
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

Предполагам,че и за вас , както е и за мен този случай не е поредното "Всяко чудо за три дни". Днес разбрах от човека, който от самото начало е плътно до момчетата и движи нещата с адвоката,че в петък/13.07.07г/ ще е поредното дело, разбира се ако отново не бъде отложено. Пак от него разбрах, че е имало събрание в селото на, което са присъствали и хора от дпс и там е било обещано ,че тяхният човек ще бъде "оправен"/не в смисъла, който на мен ми се иска да бъде "оправен", а в смисъл, че ще го изкарат от затвора/.
PM
Запознат
Публикувано на: 12.7.2007, 23:01
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Да и на мен днес ми потвърдиха, че делото срещу несрин ахмед е утре (петък) в 9 часа.
несрин ахмед е изрода село Генерал Киселово Варненска област, който се гаври на националния ни празник 3 март и нанесе побой на две българчета, като след това ги изнасилил и се гаврил с тях с думите "гяури, това заслужавате вие"!
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Пак от него разбрах, че е имало събрание в селото на, което са присъствали и хора от дпс и там е било обещано ,че тяхният човек ще бъде "оправен"/не в смисъла, който на мен ми се иска да бъде "оправен", а в смисъл, че ще го изкарат от затвора/.

Ами те нека си го оправдават по чифутския закон. По БЪЛГАРСКИЯ ЗАКОН - няма кой да го оправдае после. Не знам само де ще го крият.

Ето - това е един много сгоден случай да се обединим ние българите (не само от този форум, а от цялото интернет пространство), всеки да вдигне шум по случая според способностите си и положението което заема в обществото.
И няма как да не дойде резултата - заради някакъв си там мангал никой от властимащите няма да рискува.
И ако всеки направи зависещото от него - ще видите ще леда ще се пропука и ще ни дойде вдъхновението и за по напред ще са убедени много повече че СИЛАТА Е У НАС и всичко зависи от нас, стига да постъпваме смело и мъдро.
И както , че властимащите са нищожествата, червеите , паразитите а силата им идва единствено от нашето смирение и търпение.
PMEmail PosterUsers Website
Биляр
Публикувано на: 18.7.2007, 12:23
Quote Post

Участник

Група: изгонени
Съобщения: 241
Участник # 929
Дата на регистрация: 15-April 07

мисля, че справедливо бих му прерязал гърлото и захвърлил да го ядат вълците... но това не е за разгласяване по интернет. а тези свине от селото и дпс, нека го освободят, още по-добре. smil4334ad1724132.gif и да продължава да изнасилва българи, но този път жени smil3dbd4e5e7563a.gif
PMEmail PosterICQ
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (PARADOX @ Mar 8 2007, 04:20 PM)
QUOTE (po3ok @ Mar 8 2007, 03:19 PM)
po3ok@abv.bg            и аз съм на линия. Според мен противопоставянето на верска основа ще е неправилно (въпреки, че за "гяурите" трябва да има сериозен разговор). По-скоро трябва да им покажем, че боклуците в парламента и правителството искат единствено да ни разединят и въобще не ги интересува "електората", независимо от вероисповеданието.

Парадокс, можем да ходим заедно към Варна, тъй като и аз живея в София.

Като дойде момента, ще разбереш всичко (за Варна), а относно останалата част от изказването ти мисля следното:
Прекалено много мислите за политика и съвсем недостатъчно вярвате в Бога и себе си....
Докъде стигнахме живейки според светските закони..?!!!
Какво постигнахме..?!!!
Аз казвам да живеем според законите на ТАНГРА...!!!
А те ми дават пълното право да защитавам своя род, своята земя, и своята кръв...
Ако ТАНГРА е с мене, кой ще е против мене..?!!!
Който не е с мене, не е с ТАНГРА...!!!
Който не е с ТАНГРА е в противовес с цялата вселена...!!!
Как този някой ще оцелее, камо ли да просперира..?!!!
По закона даден ми от Бог и предците ми, аз съм в правото си да търся сметка, да съдя и да въздавам правосъдие...

ЧУДЕСАТА СЕ СЛУЧВАТ ВЪВ ВЯРАТА, КОГАТО ВЪРВИМ ПО БЕЛИЯ ПЪТ НА ЗАКОНА...

Както действахме по този "въпрос",така ще стане и с темата Гори...
Кога ще дойде момента...?
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Точно това казах и точно това не стана...!!!
Някои хора си направиха един излет, колкото да отчетат дейност и толкова...
Търпението е не само благодетел на характера на човека, а и на тактическото военно изкуство... Не прехвърлям вината на никой! Просто когато една работа се превърне в мерене на п*шки, тая работа се пре*бава.... Това е истината за въпросния случай...

П.П. От тогава и Севар не ме долюбва особенно, питайте го защо...?!!! И за да не стват грешки за в бъдеще искам да уточня НЕ СЪМ, И НЕ ИСКАМ ДА СЪМ НАЧАЛНИК НА НИКОГО...!!!
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (PARADOX @ Aug 7 2007, 11:38 AM)
Търпението е не само благодетел на характера на човека, а и на тактическото военно изкуство... Не прехвърлям вината на никой! Просто когато една работа се превърне в мерене на п*шки, тая работа се пре*бава.... Това е истината за въпросния случай...

П.П. От тогава и Севар не ме долюбва особенно, питайте го защо...?!!! И за да не стват грешки за в бъдеще искам да уточня НЕ СЪМ, И НЕ ИСКАМ ДА СЪМ НАЧАЛНИК НА НИКОГО...!!!

Севар може и да не те долюбва,щото е разбрал,че го вадиш голям само на клавиатурата!
Търпение,търпение и пак търпение!До кога търпение?
Прилича ми на проповядване на мазохизъм!
Да те насилват и ти да не се противиш!
Не те опавдава в този случай,че си в София.
Можеше да си вдигнеш задника от компа и да свършиш реална работа,а не да говориш,че някой хора си направили излет.
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (antijew @ Aug 7 2007, 11:59 AM)

Севар може и да не те долюбва,щото е разбрал,че го вадиш голям само на клавиатурата!
Можеше да си вдигнеш задника от компа и да свършиш реална работа,а не да говориш,че някой хора си направили излет.

Почваш да ме ядосваш..!! И ти ли беше в колата на този излет...?!!
Гузен (гъзен) негонен (нагъзен) бяга...!!! Ако Севар има поне малко чест, ще ти каже какво мислех за цялата работа (той знае от конкретни наши разговори извън сайта)...!!! Първо се съгласи, а после реши да се разходите малко извън Варна, за "да видите какво е положението"...!!! И какво стана..?!!! Отидохте за риба, а не се върнахте дори и с гъби...!!! Аз имах хубаво детство и още тогава съм се наиграл на "стражари и апаши"...!!! И си вдигам задника когато преценя, че има смисъл...!!! А за реална работа не ми приказвай, защото мен от 3 месеца ме няма пред компа, а ти гледам всеки ден висиш тука...!!! И за разлика от тебе, аз не ходя с фотоапаратче да си увековечавам "борбата с враговете на нацията" и после да ги качвам в нета...!!! Твоята работа малко ми прилича на Батман... Спрете ги малко тези филми и пораснете, пък тогава може и да си вдигна задника и да дойда да ви видя във Варна...
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (PARADOX @ Aug 7 2007, 12:12 PM)

Гузен (гъзен) негонен (нагъзен) бяга...!!! Ако Севар има поне малко чест, ще ти каже какво мислех за цялата работа (той знае от конкретни наши разговори извън сайта)...!!! Първо се съгласи, а после реши да се разходите малко извън Варна, за "да видите какво е положението"...!!! И какво стана..?!!! Отидохте за риба, а не се върнахте дори и с гъби...!!! Аз имах хубаво детство и още тогава съм се наиграл на "стражари и апаши"...!!! И си вдигам задника когато преценя, че има смисъл...!!! А за реална работа не ми приказвай, защото мен от 3 месеца ме няма пред компа, а ти гледам всеки ден висиш тука...!!! И за разлика от тебе, аз не ходя с фотоапаратче да си увековечавам "борбата с враговете на нацията" и после да ги качвам в нета...!!! Твоята работа малко ми прилича на Батман... Спрете ги малко тези филми и пораснете, пък тогава може и да си вдигна задника и да дойда да ви видя във Варна...

Ядосвай се колкото искаш!Пълен ТАШАК си ти.Това само ще ти кажа.
Клавиатурен смелчага...!
Такава ми е работата и затова мога да съм постуянно тук!
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (antijew @ Aug 7 2007, 12:24 PM)
QUOTE (PARADOX @ Aug 7 2007, 12:12 PM)

Ядосвай се колкото искаш!Пълен ТАШАК си ти.Това само ще ти кажа.
Клавиатурен смелчага...!
Такава ми е работата и затова мога да съм постуянно тук!

ПО-ДОБРЕ ПЪЛЕН ТАШАК, ОТКОЛКОТО ПРАЗЕН... И АКО ПРОДЪЛЖАВАШ В ТОЯ ТОН ЩЕ ВЗЕМА ДА ТЕ НАПЪЛНЯ ДОКАТО ПРЕЛЕЕШ ОТ ВСЯКЪДЕ..!!!
Кажи кога ти е рожденния ден...?!! Смятам, че СЯНКАТА НА СПРАВЕДЛИВОСТА трябва да има подобаващ костюм и маска... Ще ги ти подаря, за да може образа ти да е завършен... А сега си изпий млякото и остави на батковците серьозните работи! Остани със здраве..!!! smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

".. И АКО ПРОДЪЛЖАВАШ В ТОЯ ТОН ЩЕ ВЗЕМА ДА ТЕ НАПЪЛНЯ ДОКАТО ПРЕЛЕЕШ ОТ ВСЯКЪДЕ..!!! "

Насрах се!
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (Елтимир @ Aug 7 2007, 03:49 PM)
А разправията тук нещо ми понамирисва на една групичка, наречена ЛЕМС. Ох, ще я пращаме пак в братска Турция... Да й се успокоят нервите.

Тъкмо и аз това си мислех, че петимата от ЛЕМС (РЕМС) отново са тук. По един или друг начин. Обаче май трябва пак бой да ядат, та да се праждосат - както това стана с една от тях преди няколко месеца. Онази даваща с фамилията си третата буква на абривеатурата ЛЕМС. smil4334af067a7a3.gif

Но каквато и да е заформената интрига на тези които се познаваме лично - интригата не действа понеже си се знаем. Пили и яли сме на маса и няма как да се връзваме на дребни и времени явления - щом като знаеш вече човека срещу теб как мисли и познаваш изказа му, знаеш какво е искал да каже и какво е имал в предвид - трудно може да го разбереш криво или да стане недо-разум-ение.
PMEmail PosterUsers Website
Запознат
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

В 20:00 ще изтрия всички ваши лични дразги. След това, ако още веднъж някой от вас двамата antijew или PARADOX се заяде с другия публично, ще получите БАН. Това е решението ми.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 501
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Цялата тази разправия има и една добра страна. Този път ЛЕМС ще бъде окончателно унищожена. В най-прекия смисъл на думата.
Приятели, някой се опитва да създава раздори между нас. Повечето от вас имат "Невидимата атака" и знаят каква сила е изправена срещу нас. Моля ви, не се поддавайте на провокациите. Съвсем скоро някои от групата ЛЕМС ще бъдат мъртви. А евреите, за разлика от нас умират завинаги. Силивя позна поне в едно. Аз ще бъда нейната смърт.
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (Елтимир @ Aug 7 2007, 07:30 PM)
Цялата тази разправия има и една добра страна. Този път ЛЕМС ще бъде окончателно унищожена. В най-прекия смисъл на думата.
Приятели, някой се опитва да създава раздори между нас. Повечето от вас имат "Невидимата атака" и знаят каква сила е изправена срещу нас. Моля ви, не се поддавайте на провокациите. Съвсем скоро някои от групата ЛЕМС ще бъдат мъртви. А евреите, за разлика от нас умират завинаги. Силивя позна поне в едно. Аз ще бъда нейната смърт.

АМИН...!!!!
PM

Topic OptionsСтраници: (6) « първа ... 3 4 [5] 6  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Теодор 24/4/2026
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025