www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Галерия

Списък от албуми :: Последно качени :: Последни коментари :: Най-гледани :: Най-високо оценени :: Търсене

Галерия > България - политика 
Обратно към предишната страница Покажи/скрий информацията за снимката Започни слайдшоу ФАЙЛ 13 от 298 Изпрати снимката по email Вижте предния файл Вижте следващия файл
Натиснете,за да видите снимката уголемена
ПЛАГИАТОРИ
Красимир Иванджийски от "Строго милиционерско", извинете - исках да кажа от "Строго Секретно" обвинява Волен Сидеров в плагиаторство. Но първо да обясня защо все обърквам името на вестника. Ами защото съкращението му е СС, пък нито Иванджийски, нито Любомир Шопов ми приличат на есесовци. Повече приличат на обикновени милиционери, каквито са си всъщност. Та затова. Но да се върна към Сидеров. Бил крал от вестника. Ми ще краде! Ама защо Иванджийски не казва, че Волен сидеров краде и от други. Включително и от тези, от които краде самият Иванджийски? Ами сега?
Или вие не ми вервате? Вижте какво има в сайта на г-н Иван Иванич от Чукотка: http://isperih.narod.ru/abu_mossad.htm
"“Строго секретно” преписва от Елтимир

В юнския брой на вестник “Строго секретно” се изразява съмнение дали реално съществува терорист на име Абу Масуд ас Заркауи. Добро утро! Ето ви две материалчета, написани от Ангел Грънчаров – Елтимир, в които още преди доста време се развиваше същата теза. Първото материалче бе публикувано в Интернет, на сайта на tangra.org, преди този сайт да бъде закрит по заповед на НСС. Второто материалче е от вестник “Съпротива”. Май някой от някого е преписвал. Или пък в своите разсъждения Елтимир и Красимир Иванджийски стигат да еднакви изводи. Единият по-рано, другият по-късно, важно е накрая да стигат. Лошо нема. И все пак тъй като Елтимир много държи на своето първооткривателство, реших да пусна отново материалчетата. Дано пък някой се размисли.


1 юни 2005 година

НЯКОЙ ИСКА ДА НИ СПЛАШИ

Групировката “Туахид уа Джихад” пусна в своята Интернет страница кадри с отрязаната глава на “българския селяндур”, както се изразиха те. Как да не си спомним изказването на израилтянина Яков Джераси за “тази магарешка страна”? Всъщност за каква организация говорим? За “Туахид уа Джихад” или за“Туахид уа Моссад”? Основанията ни за съмнения са много.

Физическият компютър, от който се излъчва прословутата страница се намира не къде да е, а в САЩ. В “Страната на Свободата, обявила Кръстоносен поход срещу ислямския тероризъм”. Толкова ли е трудно да се разбере кой прави сайта на организацията и по този начин да се стигне до самата организация? Американците заловиха страшния Саддам Хюсеин /макар ние много да се съмняваме, че това е именно Садам/, а не могат да хванат самоукия еднокрак терорист Заркауи. Залавянето на Саддам беше от полза за престижа на Джордж Буш с оглед приближаващите президентски избори. Незалавянето на Заркауи изглежда също е от полза за някого. На кого? После други освен нас заговориха за странното незалавяне и американците решиха да заловят един Зауакири. Заловиха го. Облечен в традиционно арабско облекло – дънки и тениска. Кой арабски фундаменталист ще излезе на улицата сред своите единоверци по дънки и тениска? Ами след като го заловиха, защо Сюлейман Паси, външният министър на Република Атлантида не поиска съд за заловения терорист? Защо Негово Величесство министър-приватизаторът не поиска възмездие заради погубените невинни сънародници? После пък се оказа, че заловеният Заркауи всъщност не бил Заркауи или нещо подобно, така и не се разбра какво точно.

Защо за Бога и по дяволите никой нищо не ни казва?

Според вестник “Политика” от 29 май, след края на военните действия в Ирак, евреи са сключили над 200 хиляди сделки с недвижими имоти. Помислете – над двеста хиляди! И нито един убит, нито един отвлечен евреин. Нито един ултиматум към правителството на Израел. А че арабите ненавиждат до смърт евреите е всеизвестен факт. Докато от няколкото десетки българи намиращи се там, двама веднага бяха заклани по най-гаден начин. Как да не се сетим за атентатите на 11 септември, при които от 4000 работещи там евреи, загина един-единствен. Останалите през този ден просто не отишли на работа. Май намирисва на измама. Как става така, че в контролирания от американците Ирак само и единствено еврейският и американският бизнес не са подложени на унищожителни удари?

Някой иска да прогони българския бизнес от Ирак. Някой иска да създаде антиарабски и антикюрдски настроения сред българите. Дали точно арабите са заинтересовани? Някой иска да ни сплаши. Веднага след сплашването се приемат и светкавично започват да се прилагат някакви странни закони против расовата дискриминация. Казвам “странни”, защото тези закони бранят само точно определени етноси, а за останалите не само може, но е желателно да се иска смърт и унищожение до крак. Под формата на антирасизъм се подклажда дива расистка омраза с цел предизвикване на определени събития. Някой иска да ни сплаши. И веднага след сплашването започват да ни готвят за война с лошите кюрди, които кой знае защо искат да си имат своя собствена държава и не са съгласни да ги избиват като кучета. Както това се прави в съседна демократична Турция. Някой иска да ни сплаши. И в своя страх да започнем да виждаме чудовища. И да се хвърлим в бой срещу чудовищата. Някой много иска да ни сплаши и за тази цел сигурно ще има още убити българи. Още отрязани глави, а по всяка вероятност и бомби. На гари, във влакове, в кафе-сладкарници, по черноморските плажове… Също като през 80-те години на ХХ век. Някой иска да ни сплаши, но този някой едва ли са арабите. Те нямат интерес от сплашването и като истински семити едва ли ще извършат нещо срещу своя интерес. А колкото до “Туахид уа Джихад”, то ние се опасяваме, че истинското име на организацията е “Туахид уа Моссад”.

Юни 2004 година

АГЕНТ ЛИ Е ПАСИ

След вземането на български заложници в Ирак, специалисти от разузнаването разясниха защитната тактика на терористите. Те непрекъснато се местят с цел намаляване на подозренията. Типична партизански тактика. Методът бе обяснен не от някой случаен, а от зам. Шефа на военното разузнаване Георги Стефанов. Малко по-късно външният министър Соломон Паси даде пресконференция, в която обяви, че съществуват данни, според които в 11.45 същия ден заложниците са били живи. Какво значат тези думи? Успокояване на близките? Може би. Перчене пред медиите, че видите ли, правителството не стои със скръстени ръце? Вероятно присъства и този елемент, познаваме безмерната суетност на Паси. Как обаче биха прозвучали същите думи в ушите на терористите? “Внимавайте момчета, между вас има шпионин. Помислете кой ви е наблюдавал в толкова часа и толкова минути.” След като ни е известен начинът, по който се осъществяват контактите, терористите със сигурност са научили какво е казал българският външен министър.

Можем да тълкуваме случилото се по няколко начина. Или Соломон Паси е малоумен, или е агент на Ал Каида /или на организацията, стояща зад похитителите/, или че пет пари не дава за живота на българите. И в трите случая обаче мястото на това облещено човече не е в българския Министерски съвет.

В-к “Съпротива”, юли 2004 година"
А също втората част на материала: http://isperih.narod.ru/beslan.htm
"“Строго секретно” преписва от Елтимир - 2 частВ същия юнски брой на “Строго секретно” на стр. 23 четем: “Беслан: Акцията на чеченските терористи се ръководеше от Моссад и от английското разузнаване.” По-долу следва текст на Елтимир, публикуван отдавна в Интернет. По нареждане на Службите текстът беше махнат от Мрежата, само че доста хора са го прочели. И копирали. Ето оригиналът, файлът е датиран от 12 септември 2004 г.

Та някой от някого преписва, май. Само че кой от кого?НЕ Е ЧЕЧЕНСКО ДЕЛО

Каквито и да са нашите оценки за Аслан Масхадов и за Шамил Басаев, длъжни сме да признаем, че те не са идиоти. А човек трябва да е пълен идиот, за да си въобразява, че някой ще съчувства на чеченската кауза след злодеянието в Беслан, ако мисли, че то е чеченско дело. “Варварското безумие на тези действия унищожи и последните останки от легитимацията, с която светът може би бе готов да отговори на чеченците. Че кой ще връчи на такива хора управлението на една страна?” – писа в-к “Ди велт”. Деянието на безумците не бе героизъм. То бе сатанизъм. Кой имаше интерес от безумието?

Отвратителната касапница в Североосетинския град Беслан не прилича на нито едно от предишните вземания на заложници. През юни 1995 г. чеченски бойци превзеха болницата в гр. Будьоновск. Не убиха нито един заложник. Седем месеца по-късно отново превзета болница. Този път в гр. Кизляр. Чеченците се измъкнаха и заедно с част от заложниците избягаха. Руската армия ги засече в село Первомайское и ги обгради. Те пак успяха да се спасят като спасиха и заложниците. Ами най-голямото вземане на заложници в Московския театрален център през октомври 2002 г.? При всичките многобройни жертви накрая се призна, че нито един от тях не е бил убит от чеченците. Този път нещо не беше наред. Този път се започна не с убийства на заложници, а с разстрел на чеченци, взели участие в акцията и отказали да убиват деца. Ето го желязното доказателство, че тези хора са били подведени, а не са били морални изроди. Те предпочели да умрат, но отказали да стрелят по беззащитни деца. Онова в Беслан не бе дори тероризъм. То бе нещо сляпо, безцелно, безсмислено, неоправдано с нищо. То бе абсолютното Зло. Кой обаче е издал злодейската заповед?

Аслан Масхадов отправи по Интернет апел към терористите да освободят заложниците. “Ние не воюваме с жени и деца” – каза той. Ахмед Закаев каза по телефона от Лондон същото. Бандитите не се подчиниха. Щом не се подчиниха на чеченските лидери, на кого се подчиняваха? Докато се водеха преговори, вътре в завзетото училище избухват взривове, почва стрелба. Някой не иска преговори. Някой иска касапница. На всяка цена. Кой? “Дошли сме да убием децата на нашите врагове, защото те убиха нашите деца.” Само че убиваха безразборно. И русначета, и осетинчета, и аланчета. Националността нямаше значение. Или пък децата от всички националности бяха техни врагове. Главорезите си спечелиха омразата, не – ненавистта на кавказките народи. Това не е борба за независимост. Не съществува кауза, която да оправдае подобна чудовищност. Това не е дело на борци за свобода. А какво е тогава?

Някой поиска да демонстрира пред Русия, че има дълга ръка и е в състояние да удари навсякъде. Отговорът на президента Путин не закъсня: “Ние си запазваме правото да ударим терористите във всяка точка на света, където и да се намират те.” Щеше ли тези думи да бъдат изречени, ако коренът на Злото се намираше на територията на Руската Федерация? Путин ясно съзнаваше с кого си има работа и му отправи ясно послание. Отговорът на посланието бе смехотворен и жалък. Американците били престанали да смятат Русия за враг. Още малко, и ще повярваме!

Следствието е засекретено. Тепърва ще се изяснява кой е бил убитият негър, какъв е бил намереният кореец, как е истинското име и коя е истинската националност на полковника с многото имена. Но още отсега е ясно, че това не е акция на чеченските бунтовници. Пак ли ще набедим кроманьонците от “Ал Кайда” с калашниците и дългите бради? Не че не биха го направили, но точно в Русия ще им е трудно. Кой остава?

Съществуват две, само две разузнавателни служби, годни да извършат подобно нещо. В арсенала им са включени методи за пълно програмиране на човешката личност. От човека могат да създадат нечовек. Тези служби имат своя агентура в Руската Федерация. Това са ЦРУ и Моссад. И руските служби го знаят. Оттук нататък вариантите са много. Президентът Путин може да реши, че случаят е удобен да реши веднъж завинаги чеченския проблем. Може да поиска срещу своето мълчание някакви отстъпки от Запада. Или пък нещо друго. И по всяка вероятност ще бъде каквото той поиска. Защото онова, което искаха ТЕ не се получи – Кавказ не пламна и да се надяваме, че няма да пламне.

Трагедията в Беслан не е първата по рода си. Преди години палестински командоси превзели еврейско училище и като видели, че нямат изход, започнали да хвърлят гранати по учениците. Били убити десетки деца. Същата безсмислена жестокост, същата липса на морал и на всякакви човешки чувства. Онова племе, което не оставя дори един шамар неотмъстен стократно, явно е решило да си отмъщава. Но защо точно в Осетия? Там, в Близкия Изток се води братоубийствена война и всяка от воюващите страни се опитва да въвлече целия свят в нея. Каква вина имат кавказците, че в Близкия Изток родствени народи се изтребват помежду си? Ето кое ни предстои да научим, макар вече да се досещаме. “На всеки седем седмици по едно жертвоприношение, а седмото ще е най-страшното.” От тук, до думите на един осетинец, изречени по Българската телевизия, че хилядолетия сме били заедно и е дошло време пак да бъдем заедно, няма дори крачка. Или пък…След арабския нефт идва ред на кавказкия. С помощта на изкуствено предизвикани войни мултинационалните корпорации се опитват да сложат ръка върху цялата световна икономика. И пак невинни страдат, за да увеличават виновните своите богатства безкрай.

Дали нечия алчност изяде децата на Осетия? Дали бяха тънки политически сметки или пък плод на сатанински ритуал? Все едно, накрая въпросите ще отпаднат, за да остане единствения верен отговор. Но още отсега трябва да е ясно: това не бе чеченско дело.
Следващата тема ще бъде за Ирак. Преди това обаче не е лошо да погледнете тук: truewar.fateback.com/photos.html, пък можете и да се досетите какво правят нашите наемници там."
Ей, Иванджийски, не обвинявай другите в деяние, което ти самият извършваш. По-добре се огледай и виж, че двамата със Сидеров сте от един дол дренки.
Оцени тази снимка   (общ рейтинг : 1.9 от 5 с 49 гласа)
Боклук
Слаба
Средна
Добра
Отлична
Велика
Детайли за снимката
Заглавие:сидеров плагиатор.jpg
От албума:България - политика
Добавена от (на фотоапарата за още):Eлтимир  
Оценка - 49 глас(а):
Ключови думи:
Големина:470 КБ
Качество:813 x 1540 пиксели
Отваряна в цял размер:550 пъти
Изпратена по ел.поща:0 пъти

Изпращач Коментар
Eлтимир
Публикуван на: 4/1/2006 12:04  Обновен на: 4/1/2006 12:04
Регистиран: 17/7/2005
От:
Публикации: 17483
 Re:
Мислех да напиша, че Красимир Иванджийски е малко по-осведомен и по-грамотен от Волен, а приликата им е от областта на морала. Обаче добре че не го написах- сега виждам, че великият уникален журналист е допуснал грешка още в заглавието. Защото Волен сидеров може да е плагиатор, но в никакъв случай не може да бъде плагиат. Дори в случай, че реши да опита. За справка - проф. д-р Иван Славов, специалист по въпросите на кича и простотията.

Изпращач Коментар
Eлтимир
Публикуван на: 4/1/2006 13:16  Обновен на: 4/1/2006 13:16
Регистиран: 17/7/2005
От:
Публикации: 17483
 Re:
Виждам, че "Строго Секретно" /Да не се бърка с SS, ръководена от Хайнрих Химлер/ краде не само от мен. През 2002 година, когато се учредяваше Съветът на патриотичните организации в България, Дориян Александров предложи да не бъдат приемани лица, на които след 1989 година им е давана възможност да се изявят в политиката, но са се провалили. Идеята беше да се направи пълно прочистване на политическия елит. Ако замисълът беше успял, днес едва ли щяхме да пишем думата "елит" в кавички. Та преди четири години д-р Дориян Александров предложи това. Сега, през 2006 година в-к "Строго Секретно" пише:
"... в ЕС не знаят какво да правят и чакат сами да си оправим нещата. Но за да ги оправим, има само един изход - изграждането на напълно нова партийна система и предсрочни избори, с едновременна забрана на всички, които са участвали във властта през последните 15 години."
Ей, Иванджийски, по-полека с обвиненията в кражба на идеи! Не че тази идея е лоша, напротив - супер е! Само че бъди така добър да споменеш кой я е предложил за пръв път. Иначе ще почнем да подозираме, че и ти си същият нещастен плагиатор като цитирания от теб Волен Сиддеров...
Дорияне, а ти бъди още по-добър и не давай под съд милиционерчето. Първо, защото в бивша България отдавна няма правосъдие. И второ - защото наистина няма да е зле твоята идея от събора на Мадара най-сетне да почне да си пробива път.


[ xcGallery powerd by dev.xoops.org ]