www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Галерия

Списък от албуми :: Последно качени :: Последни коментари :: Най-гледани :: Най-високо оценени :: Търсене

Галерия > Светът > Политика 
ИМЕ НА ФАЙЛА  +   - 
ДАТА  +   - 
jake angeli.jpg
Капитолия, ЙордановденШегор посети Капитолия, Вашингтон DC.
trumpie.jpg
Дълбоката държава Чудовището, вбесено от опита да пресуши блатото..."Какво, по дяволите си мислиш че правиш?"
Воѝна-2023.png
Воѝна-2023Преди време често излизаха банери на различни игри с военна тематика и годината ''2023''. Евреите пак ни намекват за плановете си.
rubla-svastika.jpg
Рубла-свастика
VEPHKtOK4_U.jpg
Скоро и в градовете на ЕС
2016-11-27_204425.png
Агент на Мосад обесен в Иран за диверсия
klitschko_jude.jpg
klitschko_jude.jpg
Timoshenko_Kapitelman.jpg
Timoshenko_Kapitelman.jpg
Буш и евреи.jpg
Господарите на Буш
balkarci~1.jpg
Гладна стачка пред КремълГладна стачка на кавказки българи за правото да си обработват земите и самостоятелност.

31.jpg
hranili6te.jpg
Обявиха проект за хранилище при "второ пришествие"Проектират хранилище при "второ пришествие".Окончателният проект на хранилище за "второто пришествие", което ще приюти всички познати видове растения, използващи се за храна, бе обявен от норвежкото правителство.

Международното хранилище за семена "Svalbard" ще бъде построено на планински склон на отдалечен остров близо до Северния полюс. Целта на съоръжението е да се предпази световното богатство от земеделски реколти от бъдещи катастрофи, като ядрена война, удар от астероид и климатични промени. Строителството започва през март, а хранилището ще заработи през 2008г. Норвежкото правителство отпусна 2,5 млн. евро за изграждането на склада, в който ще има достатъчно пространство за три милиона вида семена.

Събирането и поддръжката на колекцията се организира от Global Crop Diversity Trust, който е отговорен за осигуряване на "консервацията на растителното разнообразие за неопределено дълго време".

hamasfake.jpg
Един "арабски" юдеинПогледнете звездата на Давид върху гърдите на този "арабски"терорист. Същите тези "ислямски" терористи избиха невинните деца в Североосетинския град Беслан. А да не забравяме, че Североосетинците са едно от Бат Баяновите племена. Та нещата са по-сложни, отколкото някои си мислят.
В заключение. Нашият най-зъл враг са онези, които искат да ни изтребят, и върху нашата земя да построят своя държава. наши приятели са всички, които са против враговете ни.
kadafi.jpg
kadafiКогато се говори за войната на Муамар Кадафи със Запада, не бива да се забравя и този факт. Само че, какво общо има България? Освен етническия произход на нейните управници, може би... Българската нация обаче няма нищо общо с управниците си, и това Кадафи трябва да го знае.
Флаговите операции на Моссад.jpg
Фалшивите флагови операцииПсихооперациите - те са които подменят общественото мнение. Но кои са флаговите операции в днешно време? Или може би си мислите, че юдейските фанатици са се отказали от ефективните си и доходни занимания?
Propaganda gegen Bolshevismus4.jpg
Истинското лице на комунизма
evreicheta.jpg
малки сладки еврейчетаПри тях не е ФАШИЗЪМ да ги учат на НАЦИОНАЛИЗЪМ!2 коментара
сталин франс.jpg
Комунизъм и демокрацияСтатията е от 1950 година. Можете да видите и да се убедите сами какво е отношението на демократите към комунистите-сталинисти. И после не питайте защо старите садисти от старата Държавна сигурност в демократична България са все още на своите постове. И защо ветераните на антикомунистическата Съпротива все още са подложени на преследвания.
децата на Кадафи~0.jpg
Българските сестри и децата на КадафиЕто нещо добре забравено. Може би така по-лесно ще се досетите за останалото.
Hanuka.jpg
Юшченко
Breadline_by_NietzschesErbe.jpg
"Помощи"
germ_skrubna_vest-1.jpg
Скръбно известие за смъртта на германски войникРеших, че ще ви е интересно да видите как изглежда...
rockf_bush_medal.jpg
1 коментара
Визентал.jpg
Свинян ВизенталЛовецът на бели хора, който си бе поставил за цел унищожението на европейската раса. Нека гние в ада на своя юдейски Йехова. Проблемът е, че останаха и други ционистки свине, които да продължат делото на Визентал. Какво да им пожелаем?
Да вървят при него. Един по един - до един!
Викинг юнг.jpg
pentagon_nastavka_boing.jpg
3840p01a.jpg
11.9.2001.jpg
NATIONAL POWE.jpg
noveltzX.jpg
Ку Клукс Клан
90 файл(а) в 3 страница(и) 1 2 3[ xcGallery powerd by dev.xoops.org ]