www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> до автора на писмото в затворената тема

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> до автора на писмото в затворената тема
Запознат
Публикувано на: 16.9.2009, 21:00
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

По въпросното "писмо", което ми се струва, че си го получил от себе си:
В първите редове яко си личи злобата и завистта да не би Саракта да се случи. После следва обвинение, че осигуряваме плавен и безпроблемен геноцид. После отново сме набедени (тук дето сме има -няма 5 човека), че фабрикуваме залъгвации и най-гадното че демострираме вяра, което ще рече, че сме симуланти с кофти цел.

По нататък следва "доказаното" твърдение, че "едно масирано недоволство по Интернет ще окаже влияние" да спре геноцида, както разбира се много пъти го е спирал досега, така нареченото "масирано недоволство", стига то да се прояви в Интернет.

Следва отричането че има създадени вече такива групички за противодействие срещу мангалите на някои места и уличаването ни, че те съществуват само във въображението ни. После имаме едно съжалително/подигравателно признание за знания в областа на Тенгрианството и Саракта, като последните умишлено ги слага в умалителен среден род за да ги умаловажи. От следващото изречение направо избухвам в смях, като чета, прозрението на "анонимния" капацитет: "Идеята за Саракта, както и Тенгрианската вяра кацат на главите на хората, които са дръзнали да пишат за това, под формата на "Небесен ангел".

После имаме едно хленчене на писателя, че всичко това му дотяга, съжалителен съвет към получателя да се разкара най-после от тук, въпреки умолението на милиони хора той да остане, и като за финал обвинение към хората от форума, че са едни от най-опасните типове, по-опасни даже от тези дето провеждат геноцида над българите.

Завършва с оневиняване на останалото население, към което разбира се той не се числи и което нищо незнае(той пък от къде знае, че нищо не знае?!) и успокоението, че от незнание поразии не стават, тъй като не е възможно да им дърпат конците на такива от близко. Накрая приключва с констатацията, че тук сме само зомбита, които се правят на човеци и това е много, много лоша работа.

От направения разбор на написаното, като премахнем епитетите, етикетите и обвиненията, следва да хванем тънката мисъл на подателя, която се подразбира и сртуи между редовете, че той има по-добро и доказано по-ефективно решение на проблема с геноцида над българите от нас-тези дето сме тук. С това, анонимния показва своето идейно превъзходство, както и това, че стои нива над нас. Накрая стоят риторичните въпроси на афтора към всички: Кога най-после ще признаем гения, който така неуморно ни предупреждава за всички опасности около нас? Кога ние слепите ще прогледнем какво се случва? Кога най-после ще започнем да канализираме енергията си в посока на неговите велики планове, а именно да четем неуморно и хвалим непрестанно написаното от него? Та нали той стои най-отгоре, понеже е "посочен от небето" без нито едно доказателство разбира се.
PM
Барадж
Публикувано на: 16.9.2009, 22:45
Quote Post

Участник

Съобщения: 106
Участник # 1 991
Дата на регистрация: 4-September 09

Добър вечер Запознат, мога ли да те помоля, да ми пуснеш въпросното "писмо" на ЛС./Стига да е редно. Ти прецени./ Бих желал да му хвърля един поглед. Благодаря. Бъди здрав.
PMUsers WebsiteICQAOLYahooMSN
Мещера
Quote Post

Участник

Съобщения: 118
Участник # 1 805
Дата на регистрация: 10-March 09

Запознат,не съм чел писмото,щото рядко влизам тука,като тебе.Ама ми се чини че говориш за едно БТГ-безумие.Ако е така,то не си струва толкоз дълъг поуст.
Поклон пред думите ти-аз не бих могъл така,но пак твърдя-не си струва,Приятелю!

ДЕН ГРЕЕ!
PM
anti666
Quote Post

Сега и аз видях писъмцето, което по стил си е на Надежда Джамбазова, регистрирана тук като nadejda и банирана преди време от Севар заради откровена психопатия. Дето от три години Мосад, чиято централа с психотронния генератор била под нейния етаж, тайно й слагала отрова в пастата за зъби.

Ангеле, предпупредих те точно вчера да спреш да се водиш по акъла на жени в менопаузи и психични проблеми, но ти си знаеш своето. Разбрахме се с теб да не създаваш интриги с тези похвати, но ти си знаеш своето. Както Тачо се въздържа директно да те хапе, така и ти трябваше да спазиш своята част от уговорката. Имаш си сайтчета, пускай си там ама каквото искаш, включително всичките психеделични бълнувания на застаряващи женички от Финландия, Швейцария или майната му. Не и тук. Заради материалите до 2004 година и приноса в това Движение ти ти бяха дадени почетни функции - защо злоупотребяваш с търпението ни?

Случаят в Литаково мен по ме касае от всички останали, но и 20 хиляди поста да изпишеш в ботевградския сайт, циганите пак ще си убиват и крадат. Като искаш - прави го, но не очаквай всички да се строят в редица след теб и да вършат каквото им командваш. Имаш си твои виждания за нещата, Надежда с килограма злато по шията си има нейните виждания - чудесно, но не ни натрапвай тук анонимните им писъмца. Това е! Ти си предцени как ще продължаваш нататък, но ако Йордан пак те банира, аз ще го подкрепя категорично. Като си дал дума, дръж си на нея.
anti666
Quote Post

Ето и писмото, за което става дума, препрати ми го Данчо с голямо отегчение от новия мено-цикъл анонимни простотии;

"Лелеее, тия си говорят за Саракта, санким той в близко време ще падне от небесата и си мечтаят за групи за самозащита, които никога няма да организират. Те на това се вика печелене на време, за да може да върви плавно и без проблеми геноцида.
Най-гадното е, че те искрено си вярват на собствените си залъгвации, просто ужас, при положение, че все пак знаят това онова, а какво да кажем за тези, които и абер си нямат, в какво чудо се е натресла България и народа е в пълна заблуда.
Естествено, че едно масирано недоволство по Интернет ще окаже влияние, и освен това този случай не може да чака, докато се организират някакви си групички, на всичкото отгоре само във въображението на тия, които ги предлагат.
Язък и за знанията и всичкото там Тенгрианство и Саракта, който ще долети сам, като ангел небесен и ще им кацне на главите. Това е върхът и аз започвам да се впрягам като тебе. Зарежи ги, казах ти за кой ли път, те са по-опасни и от тези, които нищо не знаят, поне са автентични и не им дърпат конците от близък план и толкова яко.
Лоша работа, много лоша, от зомби човек не става.”

Любимият и израз на дамата за нас е "воини с миши опашки" smil3dbd4e5e7563a.gif
Ето и блогчето й, сложено в сайта на Елтимир към приятели. Който иска да чете психоделия и черна безнадеждност, аз нямам време и нерви.
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

А баничките изобщо не ме засягат. Не аз имам нужда от тоя сайт и от тоя форум. Сайтът има нужда от мен. Всеки разумен човек може да сравни и да си направи съответните изводи. Аз от своя страна също нямам намереие да пиша някъде, където написаното от мен редовно бива трито и по тоя начин трудът ми се обезсмисля.
PM
anti666
Quote Post

Подбрана психоделика от Надежда Джамбазова, автора на писмото, 2006 година;

"ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ НАПРАВИХА В АПАРТАМЕНТЪТ ПОД МЕН НАПРАВО ПСИХОТРОНЕН ЩАБ.
....ПОНЕЖЕА ОБЯВИХ НА ЦЯЛ СВЯТ, ЧЕ СЕ ГОТВЯТ ДА МЕ ПРЕЧУКАТ, Е ТАКА ЗА НИЩО, САМО ЗАЩОТО СА ИМ РАЗКРИЛА КАРТИТЕ, ТЕ СЕГА РЕШИХА МАСИРАНО ДА МЕ ОБЛЪЧВАТ, ЧЕ ДА СИ ПОУМРА САМИЧКА С ЛЕКАТА ПОМОЩ НА ТЕХНИТЕ ЛЪЧЕНИЯ"

"Ако видите прозорец, през който проблясва пулсираща силна светлина и прозорецът се заскрежава за минути, работата е много дебела и ви облъчват, най-вероятно с микро-ондови лъчи." smil4334aa44c7e89.gif

"ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НЕ ИЗГЛЕЖДАМ ДОБРЕ, НЕ САМО ДУХОМ, НО И ФИЗИЧЕСКИ. ВЛИЗАТ НЕЗАКОННО В АПАРТАМЕНТЪТ МИ И СЛАГАТ СИЛНО ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА В КОЗМЕТИКАТА МИ И ХРАНАТА МИ.
В КОЗОМЕТИКАТА ОТРОВИТЕ СА ЗА БАВНО ОТРАВЯНЕ ПРЕЗ КОЖАТА И СЪСИПВАНЕ НА КОЖАТА, КОЕТО Е СВОЕГО РОДА, СЪЩО ПСИХО-ТЕРОР - ЕДИН ОТ МНОГОТО. " smil4334ab7941679.gif

"ВОЙНИ НА ТАНГРА С МИШИ ОПАШКИ ВМЕСТО КОНСКИ, ГЕНЕТИЧНО МОДИФИЦИРАНИ И ДЪЛБОКО ЗАЗОМБИРАНИ, В ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ МОМЕНТИ АКТИВИРАНИ"

Източник
Източник
Запознат
Публикувано на: 17.9.2009, 21:50
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

QUOTE (Елтимир @ Sep 17 2009, 08:26 PM)
Ти му отваряш очите, то ти плюе в сурата. Правете каквото знаете.

Стига си ни отварял очите, че изсъхнаха вече. Благодаря все пак, че ни разрешаваш да правим каквото искаме.
PM
Запознат
Публикувано на: 17.9.2009, 22:15
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

QUOTE (Елтимир @ Sep 17 2009, 09:51 AM)
Не аз имам нужда от тоя сайт и от тоя форум. Сайтът има нужда от мен.

И наглостта ти вече минава всякакви граници. Само се погледни какъв си ...., камоли някой да има нужда от теб тук. Аз не знам ти на някой да си помогнал с нещо, тъкмо обратното, всички по стари тук сме ти помагали и то не веднъж. Като те разбраха обаче какъв си всъшност, всички си оттеглиха доверието и никой неще да има нещо общо с теб. Ти се самоотстрани вече не разбираш ли.

Това съобщение е редактирано от Admin на 18.9.2009, 14:39
PM
Eлтимир
Публикувано на: 18.9.2009, 11:14
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Малко извадка от последното писмо. Да четат.....

Флуд
PM
Eлтимир
Публикувано на: 18.9.2009, 15:29
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Хайде да кажа още няколко думи преди пак да съм изгонен от този форум. Да, случва се понякога да нямам за себе си. Да нямам с какво да си купя храна, например. Затова пък имам какво да дам на другите и го давам. Като идеи, като знания, като информация. И още много, за което заклетите материалисти, запознатите единствено с материализма не подозират. Мързи ме да им обяснявам сега, пък и те едва ли ще разберат.
Да, те имат за себе си. Имат с какво да си купят каквото си поискат. Което и правят. Нямат обаче какво да предложат на другите. Няма какво да им дадат. Което също правят.
Те с мен не могат да имат нищо общо, както и аз не мога да имам нищо общо с тях. Ние просто сме различни. Въпрос на ценностна система. Времето и предстоящите събития ще покажат коя ценностна система е по-истинска, и кои ценности са по-трайни.
Предполагам, че думите, които пиша тук ще бъдат изтрити. Запознатите единствено с материализма не търпят нищо, противоречащо на техния „мироглед” и на „авторитета” им. Написаното обаче ще остане. Просто защото ръкописите не горят. Истинските ръкописи. Каквито са моите.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 18.9.2009, 15:33
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Видях, че писмото на Надежда Джамбазова е изтрито. Само че нали казах, ръкописите не горят. Това писмо, заедно с още други ще го пусна и в някой от моите сайтове. За пример и за поука. За да се знае и да се помни.

"Запознат:
"И наглостта ти вече минава всякакви граници. Само се погледни какъв си убитак, камо ли някой да има нужда от теб тук. Аз не знам ти на някой да си помогнал с нещо, тъкмо обратното, всички по стари тук сме ти помагали и то не веднъж. Като те разбраха обаче какъв си всъщност, всички си оттеглиха доверието и никой не ще да има нещо общо с теб. Ти се самоотстрани вече не разбираш ли."

Ето ти типичен отговор на типичен настървено зомбе. Той вижда единствено материалния аспект на нещата, в един форум който претендира да бъде изключително идеологичен. Тоя тип очаква нещо материалнФЛУД
PM
anti666
Публикувано на: 18.9.2009, 16:17
Quote Post

"Той вижда единствено материалния аспект на нещата, в един форум който претендира да бъде изключително идеологичен...."

Аз викам първо мадам Надежда Всяказабрави да ни покаже на нас, зомбитата колко духовно е извисена. Защото освен черните психодрами, които никой не чете, не съм видял нещо друго от нея. Предлагам да започне като си продаде златното колие, което е поне 5000 евро и да ги прати на Елтимир, наместо евтиното ерзац-кафе. Тогава да ни поучава с високопарни приказки и да нарича лицемери хора, за които няма и идея госпожата в климактериум. Щото тук всички стари участници, включително и Запознат са му помагали с нещо повече от кафе и психописма.

Тия жени ще му изядат главата. То не беше Силвия Мирчева, Дора Апостолова, сега и лудата мадам Джамбазова. Това психотронния генератор с микро-ондови лъчи ряпа да яде.
Мещера
Публикувано на: 8.12.2009, 20:02
Quote Post

Участник

Съобщения: 118
Участник # 1 805
Дата на регистрация: 10-March 09

--------
Тия жени ще му изядат главата. То не беше Силвия Мирчева, Дора Апостолова, сега и лудата мадам Джамбазова. Това психотронния генератор с микро-ондови лъчи ряпа да яде.
------------
smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif Е,тук просто няма как да не се съглася!
Отдавна не се бях смял така!
PM

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020