www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Относно "Waffen SS" и други чуждици...

Страници: (11) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Относно "Waffen SS" и други чуждици...
НСъпротива
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 208
Участник # 187
Дата на регистрация: 27-November 05

QUOTE (PARADOX @ Apr 5 2007, 07:11 PM)
Обърнете внимание къде е роден чистия ариец Хес...!!!!
Започвам една поредица за нацистките лидери, понеже някой хора им е забавно да редактират постовете ми за да се "изложа"...!!!!!

Рудолф Хес
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене
Рудолф Хес
германски политик
Картинка:Rudolf Hess November 1945.jpg
Роден: 26 април 1894
Александрия, Египет
Починал: 17 август 1987
Берлин, Германия
Рудолф Хес (немски: Rudolf Heß) е роден на 26 април 1894 година в град Александрия, Египет.

Немски политик, член на Нацистката партия (номер на партийния билет: 16), близък сътрудник на Хитлер.

През 1941 година, пилотирайки самолет се отправя към Великобритания, както казва той с цел - Мирни преговори.

Веднага е задържан от британските военни като военопленник.

Берлин обявява че Хес не е с ума си. Обстоятелствата около плановете на Хес и до ден днешен са неясни.

През 1945 г. е изправен пред трибунала на Нюрнбергския процес като номер 2 в списъка, след Херман Гьоринг.

Адвокатите пледират невменяемост, но истината е, че Хес отговаря напълно смислено.

Осъден е на доживотен затвор (съветския съдия, заявява особенно мнение, настоява за смъртна присъда).

Затворен е в затвора „Шпандау“ в Берлин.

След освобождаването на друг обвиняем по процеса Алберт Шпеер през 1965 година, Хес остава единствения затворник в затвора.

На 17 август 1987, 93 годишния Хес е намерен в килията си мъртъв с електрически кабел на шията.

По официални данни се е самоубил, но семейството му твърди, че е убит.

Ежегодно в деня на смъртта му, неонацисти от цял свят правят пронацистки събрания

Ми щом е да спорим, да започнем, само трябва да изтичам до магазин да си взема бира, че ще е доста дълго smil3dbd4e4c2e742.gif

Първо за редактирането на постовете ти, ми единсвенно някой модератор може да го направи това, както виждаш аз съм със статус потребител.

Първо преди започнеш да цитираш някой источник провери какъв е той.Поне нас така ни учат в университета, да проверим преди да използваме литературата.

Самата "свободна енциклопедия" е анти-националистическа, опитай да публикуваш нещо в нея, което е "политически некоректно" и ще видим колко време ще остане статията?

Сами ти източници на какво се опират, където ги четеш тези неща за "свободата" и "истината" в демократичното ни общество?

Истеричната война, която се води против тези хора, дори толкова време след смърта им, не е ли малко странно това ?

Защо можем да спорим и да доказваме по математически модел, че бог не съществува, но нямаме право да разискваме това за холокауста?

Няма да говорим, че днешните "интелектуалци" са слуги на правителството, защото, ако правителстовто им нареди да напишат нещо, на пук ще направим друго.Просто това са взаймни интереси: икономически, политически и т.н.

П.С.
За Хес дори се твърди, че това не е той на процеса, има филм за това, ако искаш ще ти го дам, но преди да пастваш никому ненужни работи, прочети повече малко повече. smil4341944e6b0c8.gif
Отдавна са забранени тези демонстрацията за Хес, дето тези писачи реват и мрънкат за сбирка на нацистите.
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Група: изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Благодаря ти за този пост Иване, но както предполагам сам си прочел неуспях да стигна до тук..!!! Тесногръдието и късогледството на хората, понякога са отчайващи...!!!! Радвам се, че ти засегна този аспект на проблема..!!! Аз нямаше да мога да го направя по-този начин, без значение, че така или иначе ни смятат за луди...!!!
PM
НСъпротива
Quote Post

Участник

Участник # 187

QUOTE (Спорт-Здраве @ Apr 5 2007, 07:01 PM)
QUOTE (НСъпротива @ Apr 5 2007, 05:20 PM)
И може би точно тия хорица, дето викаш ходят с опъната рачичка са единсвените хора, който реално са на улицата и показват, че все още има хора с национална идея.

Съвсем намясто,за хора,използващи много чуждици и неясни понятия,Парадокс грижливо е извел тълкувания на някои думи в началото на темата.Прочети ги като допълнителни сведения.А защо не и цялата тема...

Точно в колективизма на хората за съпротива, да се бунтуват е реалното нещо, не само меренето на пишките.
Няма значение, дали някой ще с бръсната глава, ще ходи на мач или на парти някаде, когато стане дума за България, всички се бунтуват.
С клишетата на ВМРО някак си става смешно, да се говори, какво е български националист и какво не е.
НС идеологията е не да обичаш Германия, а да обичаш родното си.По-вашата логика, значи на всички НС активисти по света мечтата им е да отидат в Германия ?
А какво е фалшивия патриотизъм дето някой хора ни го тикат в носа постоянно, не е ли точно сляпа лоялности подчинение.
Не започнаха ли точно след втората световна война, контрола на умовете на хората по нов начин, защо стария не върви вече с терор и насилие.
Да контролираш мозъка на хората, най-добрия начин на подчинение, посредством вестници, реклами, телевизия, "свободни" и-нет страниците и т.н.
PM
НСъпротива
Quote Post

Участник

Участник # 187

Защо не се направи чат канал на сайта, на самия сайт.Доста би улеснило разговорите на някой теми по който само се спами.
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (НСъпротива @ Apr 5 2007, 07:49 PM)
И може би точно тия хорица, дето викаш ходят с опъната рачичка са единсвените хора, който реално са на улицата и показват, че все още има хора с национална идея.

Съвсем намясто,за хора,използващи много чуждици и неясни понятия,Парадокс грижливо е извел тълкувания на някои думи в началото на темата.Прочети ги като допълнителни сведения.А защо не и цялата тема...

Точно в колективизма на хората за съпротива, да се бунтуват е реалното нещо, не само меренето на пишките.
Няма значение, дали някой ще с бръсната глава, ще ходи на мач или на парти някаде, когато стане дума за България, всички се бунтуват.
С клишетата на ВМРО някак си става смешно, да се говори, какво е български националист и какво не е.
НС идеологията е не да обичаш Германия, а да обичаш родното си.По-вашата логика, значи на всички НС активисти по света мечтата им е да отидат в Германия ?

НСъпротива, хаиде да поспорим и с тебе..!!
Първо ми дифинирай термина "Истина"...
После се оптай да дефиниташ и "История"....
Ако успееш да ми дадеш обективни, а не субективни дефиниции ще продължа разговора си с теб...!!!

П.П. Относно достоверноста на Уикипедия, ще отговоря следното: Ползвах я като най-бърз за момента (в къщи) сайт.. Кажи какви езици позваш и ще ти дам линкове и към много по-серьозни источници, където ще прочетеш същото (и което пак няма да приемеш, защото не съвпада с твоето мнение)...!! Обърни внимание на поста на Иван, преди да се изложиш като samvoin
PM
НСъпротива
Quote Post

Участник

Участник # 187

QUOTE (PARADOX @ Apr 5 2007, 08:54 PM)
QUOTE (НСъпротива @ Apr 5 2007, 07:49 PM)

НСъпротива, хаиде да поспорим и с тебе..!!
Първо ми дифинирай термина "Истина"...
После се оптай да дефиниташ и "История"....
Ако успееш да ми дадеш обективни, а не субективни дефиниции ще продължа разговора си с теб...!!!

Истината ми драги парадокс е това, което ти вярваш да е така, да се базираш на факти на някой "интелектуалец", който може дори да не съществува.

И да спорим и да не спорим, ти си си втълпил, че всички са евреи или турци, но помисли, къде е първоизточника и кой ги финансира тези хора.Потърси началото.

Истината за историята е написана от Оруел в едно негово изречение.

П.С.
Както и сега се опитват да ни убедат, че войната в Ирак е за добро някак си не върви, фактите са си факти.Това е истината фактите, но са манипулирани.
Истината за всяка война излизат след близо 100 години.
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 942
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (samvoin @ Apr 5 2007, 06:40 PM)
QUOTE (Jordan_13 @ Apr 5 2007, 06:34 PM)
НЯМА КАКВО ДА СЕ ДОКАЗВА!  Войната, която Адолфо поде за възстановяване на неправдата от Версайския договор, доведе до възкресяването на държавата Израел - факт. Факт е, това, че изначало той депортираше евреи, именно в услуга създаването на тази държава.
Националсоциализъм и Тенгрианство - това са две взаимоизключващи се понятия.
Забравих и едни други гвардейци, които викаха: "Свободни, национални, социални!"

Никой не се замисли, че това е преформулировка на юдеомасонското: Свобода, равенство, братство"

При нас несъществуващото"равенство" обаче отсъства,защото го няма в Природата и между различните човешки подвидове също!
Аз не съм тенгрианин,а Кавхана също,той е езичник не точно тенгрианин,а езичник,той не е монотеист и смята че кланящите се на Тангра са монотеисти,а той е политеист.
Аз не съм приел езичеството все още и не съм се отказал от православието,макар че съм дълбокоразочарован от "църквата" ни и не съм надъхан православен,като някога.
Винаги съм уважавал нашата езическа древна култура и съм осъждал избиването на 30-те болярски родове,но това е друга тема...
Аз и Кавхана сме различни хора,но той е лидер на организацията в която членувам в момента и която ние създаваме.
Тя не е на верска основа,а на расова и нашия национализъм е единствено расов и никакъв друг,макар и да има езическо ядро и лидера ни да е езичник,не е задължителна езическата принадлежност за да се членува при нас.

Не се тръшкай,ъъ момче. Когато идеолозите на Гвардията се преформулирали "равенство" са го извели като "социалност". Другото е ясно - "братството" се изразява в "национален", за "свободата" е ясно. Работата е ясна.

Тенгрианството е изначалния монотеизъм на човечеството. Монотеизъм, не езичество! Впрочем юдаизма, исляма и християнството са доста повече "езичества", ако трябва да бъдем абсолютно точни.
Много поздрави на Кавхана, кажи му да си пие ракията, да е кротък и да не буйства. И да не ни занимава повече с глупости.
PMEmail Poster
НСъпротива
Quote Post

Участник

Участник # 187

Няма проблеми, евреите са виновни за всичко следователно всички са евреи, на "модерния" патриот това е както буш говори и се противопоставя на "оста на злото"
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

Точно така НСъпротива..!!!
Истината и историята са субективни понятия, поне допреди 100 години (все пак фотографията, киното и телевизията донякъде промениха нещата, давайки възможност и за непреднамерено запечатване на факти)..!!!
Така, че сега ще ти задам следващия си въпрос.!!!
Как ще ме убедиш, че твоята истина (разбирай и като исторически извори и источници на информация) е по-малко субективна от моята..?!!!
PM
НСъпротива
Quote Post

Участник

Участник # 187

QUOTE (PARADOX @ Apr 5 2007, 09:12 PM)
Точно така НСъпротива..!!!
Истината и историята са субективни понятия, поне допреди 100 години (все пак фотографията, киното и телевизията донякъде промениха нещата, давайки възможност и за непреднамерено запечатване на факти)..!!!
Така, че сега ще ти задам следващия си въпрос.!!!
Как ще ме убедиш, че твоята истина (разбирай и като исторически извори и источници на информация) е по-малко субективна от моята..?!!!

Аз не мога да те убедя, ти сам трябва да се убедиш.Можем да поговорим за това и ти сам да прецениш, не желая никой да убеждавам в нещо, искам сам да го направи.
Като приятел ще ти пожелая повече да не вярваш на "свободната и демократична" преса.
Не знам с какво мнение си останал от спора, но Германия си е Германия, България си е България, и не искам да се кланям на нищо чуждо.Глупаво е да говориш за някакъв интернационален национализъм.
За разните "Свободен,асоциален,национален" това си е просто пропаганда.
П.С.
Според теб, ако всички тия хора са били евреи,дали машината за пропаганда на страните участващи във войната не биха го използвали?
Отговори ти на този въпрос

П.П.С
И след като прилагаш едни стандарти за едните, значи трябва и за нас същите стандарти, който има чифутска кръв във вените си българин, борил се за освобождението на България, трябва да бъде заклеймен ли ?
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

Е как да го исползват като и от двете страни на барикадата в дълбокия тил стоят последователите на Йехова..?!!! Съгласен съм...!! Холокост няма в смисъла, който му придават чифутите! Всичко, просто е едно окрупняване на еврейския капитал, от самите еврей..!!! Друг е въпроса, че Хитлер се е заиграл със сили, от които е трябвало да бяга...!!
PM
НСъпротива
Quote Post

Участник

Участник # 187

QUOTE (PARADOX @ Apr 5 2007, 09:22 PM)
Е как да го исползват като и от двете страни на барикадата в дълбокия тил стоят последователите на Йехова..?!!! Съгласен съм...!! Холокост няма в смисъла, който му придават чифутите! Всичко, просто е едно окрупняване на еврейския капитал, от самите еврей..!!! Друг е въпроса, че Хитлер се е заиграл със сили, от които е трябвало да бяга...!!

Въпроса за Холокауста прочети това интервю:
http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...ct=ST&f=2&t=362
Трябва да приключим за днес спора, че ми се налага да излизам.
Приятно четене.

PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (НСъпротива @ Apr 5 2007, 08:25 PM)
QUOTE (PARADOX @ Apr 5 2007, 09:22 PM)

Въпроса за Холокауста прочети това интервю:
http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...ct=ST&f=2&t=362
Трябва да приключим за днес спора, че ми се налага да излизам.
Приятно четене.

На въпроса ти за българските евреи загинали за свободата на България:

1. Никога не можем да бъдем сигурни за какво точно са умрели! За свободта или дюкяните и манифактурите си..?!!!!

2. Евреинът по рождение не е лош...!!! Дефакто той не е и евреин, понеже е невинен в детското си невежие...!!! Евреинът става такъв, след като започне да посещава синагога и не бъдат извършени определени ритуали... Тогава евреинът буквално престава да бъде човек..!!! В него се вселява нещо друго, което не е от тук...
PM
samvoin
Quote Post

Участник

Съобщения: 279
Участник # 909
Дата на регистрация: 4-April 07

QUOTE (PARADOX @ Apr 5 2007, 07:20 PM)
QUOTE (samvoin @ Apr 5 2007, 07:04 PM)
Тази тема за мен се изчерпи,понеже простака като няма какво да каже и започва да обижда,за това за мен спора приключи и аз се чувствам победител в него!
Повече спирам да пиша на нея и да я посещавам,тъй като на последните ми въпроси отговор не получих,а обидни квалификации,каквито между другото всички комуноиди с нечиста кръв започват да ръсат,когато безсмислиците им бъдат изобличени.
Дотук по-този въпрос,освен това спора много излезе от поставената тема според мен!!!
Тук Адолф Хитлер ли се обсъждаше или какво е Вафен СС?

1. Не ме засягай на кръв, защото ще ти пусна такава от места за които дори не подозираш, че може да ти тече...!!!!!

2. Темата бе за това, че бъркате национализма със националсоциализма и смятам, че ти го онагледих прилежно...!!!

3. След това ти се изцепи, че трабва да вземаме за пример Германия и аз ти обясних(и не само аз), че няма нужда,защото в действителност процеса е бил обратен...!!!!

4. После се наоложи да ти обясня и някои факти за нацистка германия, които на теб не ти харесаха с оглед на възгледите ти, но това е само твой проблем...!!!!

5. Ако не искаш да ти завра обръсната глава в задника, спазвай тона на благоприличие...!!! Не съм аз този, който влезе във вашия форум и започна да ви навива да приемете Тенгрианството или да изповядвате нашите виждания, напротив...

Не съм с бръсната глава,а с много дълга коса,комуноидна откачалко и не ме заплашвай,аз съм готов да ти кажа кой съм и местонахождението си,както и някои факти да ги потвърдя с името,ЕГН-то и подписа си,ако има пред кого и заради кого,ама и вие като ви гледам особено ти сте мишоци,почти като "БРЗО" и почна да обиждаш,като тях!
Ти пръв почна с обидните квалификации и това е лесно доказуемо,не спекулирай и не лъжи толкова нагло!
Не съмотрекъл това за взаимството ама ти или явно и не следиш точно мисълта ми какво пиша,или така ти изнася да лъжеш!
А що се отнася до еврейските"факти" които ми изнесе просто си ги наври отзад,защото ги опровергах почти всичките,а ти не можеш да ги подплатиш и докажеш с нищо,това са твърдения,което публикуваш и то пропагандни с присъщия на евреите патос на омраза и истерия!
То тяхната шизофрения няма край,те щом и в превъплъщения на"антисемити" взеха да влизат,само и само да прокарат нови лъжи...
Казах,че трябва да се следват фундаментите на националсоциализма,защото по-цял свят и в цялата история,всички управляващи националистически власти-успешни са се крепяли на тези фундаменти.
Можеш ли да ми покажеш националист по-света-известен или управляващ,който да отрича и оплюва Хитлер и да не е расовомислещ или поне расовоговорещ и боравещ с расови категории?
Това че тези фундаменти са вечните фундаменти на успешна и просперираща държава и ги е имал в Древна България е така и то много преди Хитлер,както арийските добродетели са много преди Християнството!
Обаче все пак Хитлер е един по-съвременен пример на прокарване на тези фундаменти и извел ги в написано учение и политическа доктрина в съвременен план,като е синтезирал съществуващия арийски исторически опит на държавността и националния просперитет,да от там е извел тези фундаменти,но това причина ли е да го плюем?
Да речем че също така освен че беше наш съюзник и будител на цяла Европа а и целия свят,просто е най-плют от тези които ни газят и само причината че споменавайки го с добро и че е ангел в сравнение с тях,възварвам червата на управляващите и техните господари е достатъчна да го споменавам с добро и така се откройваме от останалите!
Какво,нагаждачите към статуквото които плюят Хитлер,за да не ядоста властта или за да вървят накъдето духа вятъра,са по-патриоти и от нас?
Ами то утре могат да издадат закон да давам на еврите и задник,аз ще им дам ли?То утре могат да ни внушат и да почне прапаганда,че трябва пак чалмите да сложим,през петте века Българите сложиха ли чалмите?
Аргумент ли е дори това,ако е забранена истината със закон,да не се казва?
А да не говорим,че според неспазваната и нелигитимно наложена конституция,всеки има право ушким на"свободно мнение" и на "свобода на политическите възгледи",никъде не пише там че е забранено да си нацист и даже да регистрираш такава партия и се явиш на избори,но виждаме че в нарушение на закона се преследват хора заради убежденията им от дрипавата милиция,по-дрипава и от старата!
И то най-вече хора,хвалещи Хитлер се преследват и доникъде не са допускани,виждаме че "националистите"-рогатели на националсоциализма и Хитлер,са лансирани по-всички медии,не е ли съмнително че в Русия-"враг" на Хитлер има нацистка организация в парламента а у нас не?
И че в България 15 години"свободно слово" не видяхме никой който да говори хубаво за Хитлер в медиите,или пък не е говорил и 15 минути ако е допуснат/като отец Гелеменов/?
Кой е истински националист и истинска опозиция и от кой власта се страхува да допусне на светло-нацистите,или антинацистите,ненацистите,или нацистите?
От други "националисти" е изобилие,ама националсоциалист не съм чул в една кабеларка да се чуе,дори по-телефонни линии,камо ли в предаване или водещ на предаване да има.
Коя е истинската опозиция от която властта се плаши тогава?
Нека си направим извода,защо ако нацистите са удобни за властта не се допускат публично и са преследвани,а много опасните"националисти"-ненацисти и антинацисти,са пускани навсякъде,включително и до парламента?
Защо нацизма не е лансиран и толериран от властта,като другия"национализъм"/при който думите нация и българин са неясни/,като е еврйски и в услуга на комунистите според някои"антикомунисти",че дори и комунистически бил/макар че по-основи е противоположен единствено той на комунизма/?
На последните въпроси е много желателно да ми се отговори!!!
PM
samvoin
Quote Post

Участник

Съобщения: 279
Участник # 909
Дата на регистрация: 4-April 07

QUOTE (PARADOX @ Apr 5 2007, 08:22 PM)

Научи се да пишеш,защото виждам че това вече не са технически грешки,това между другото.
И как ще се борим с тези"сили",ако са непобедими и трябва да бягаме от тях и вие ли които бягате и не се заяждате с тях,ще ги победите?
Е ние,няма да бягаме а ще излезем очи в очи,защото не вярваме в еврейското всесилие и"Богоизбраност",но смятаме че евреите са бич Божии за човечеството ,който трябва да бъде отстранен от националните държави и най-вече от властовите позиции,така че мислим да го направим,или поне да се борим в тази посока!
Ти явно ги смяташ че са "Богоизбрани" и високоинтелигиентни,щом нямало как да се победят!
А ние смятаме че са най-бастардния и нискоинтелектуален народ,оцелявал само с подлост и благодарение на наивността и търпимоста на нашата раса и най-вече на Българите,но мислим да променим това,отваряйки системно очите на хората и неотлъчно.
PM

Topic OptionsСтраници: (11) 1 2 [3] 4 5 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024