Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Bobi1 |
Публикувано на: 13.3.2010, 22:25
|
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 3 Участник # 2 181 Дата на регистрация: 12-March 10 ![]() |
Е господа,прочетох много и открих че много от вас са за истината и само истината. Кажете тогава има ли тъкъв клуб или както там се наричате "тенгристи" и ако има всеки ли може да го подкрепи и как?
За МЕН истината е 1 БЪЛГАРИТЕ сме наистина народ датиращ се от зараждането на живота и никои не може да ме убори в противното но не виждам как и кого да пдкрепя или на кого на чело да застана за да убедим целия свят че ние същестуваме и нищо не може да ни заличи от лицето на цивилизациата преди, сега и за винаги! |
Георги-НЗ |
Публикувано на: 13.3.2010, 23:16
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 5-March 09 ![]() |
По въпросната тема дето си открил :
"Въпрос към всички, тенгиство" не ми стана ясно какво е туй "тенгиство". Ако можеш да обясниш - давай. Ако не можеш - помоли админа да изтрий темата. |
Bobi1 |
![]() |
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 3 Участник # 2 181 Дата на регистрация: 12-March 10 ![]() |
Много си остроумен Георги-H3 е не ти ли стана ясно че подчертаваната от теб дума беше плод на граматическа грешка от моя страна.
нима ти си безгрешен? Е за това написах нова но маи нямаше много голям успех и от това, никои не благоволи да ми одговори с изключение на твоите критики. |
Запознат |
Публикувано на: 14.3.2010, 18:17
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Не съм сигурен, че си дошъл тук да дириш отговори. Първо си озаглавил темата "Въпрос към всички", което предполага отговор от всички. Защо всички да се занимават с теб? Защото ти си.....какъв? Научи се да четеш, после да пишеш като заначало. |
||
iss |
Публикувано на: 15.3.2010, 7:11
|
||||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 ![]() |
Здравей Bobi1, Абстрахирай се от проявите на егото (на времето и мен така ме посрещнаха ![]()
тук би могъл да прочетеш цялото съдържание: http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...p?articleid=380 Прочети и това: Същност на движението "Воини на Тангра"
...ето целия текст: http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...p?articleid=286 ...И ако БЪЛГАРСКИЯТ ти ДУХ е силен и чист си добре дошъл! По неписани правила в този сайт пазим пространството от подобни теми,които му дават облик на стандартен ЧАТ... ![]() |
||||
anti666 |
Публикувано на: 22.3.2010, 8:36
|
||||||
![]() |
Разбирам, че в блога си Елтимир е отворил нарочна тема заради мнението на iss. Нека да посоча някои факти, за да няма недоразумения. Първият текст НЕ е писан от Елтимир, категорично го казвам и не е предмет на обсъждане. Той отразява идеята за Саракта и националната държава като крайна цел на Движението. По интересна е ситуацията около "Същност на Движението Воини на Тангра", писано наистина от Елтимир през 2005. Като текст и като идейна позиция е много добър и наистина може да се каже, че е основополагащ елемент за Движението през годините до 2008. Понеже в блога си той напада админа ни, искам да уточня нещо важно. Или по-точно да цитирам конкретните думи на Йордан.
http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...opic=2423&st=15 Както виждате, банът на Елтимир, наложен от предишния админ през 2008г. е отменен 5 месеца по-късно именно заради този материал. Тоест, признанието му е дадено. Но на сегашен момент, в условията на война срещу българския народ, това от 2005
не се връзва с писаното през 2010.
Все едно не е същия човек. Някои твърдят, че бившият ни лидер се е превърнал в енергиен вампир и вече няма път за него. Аз смятам, че нещата са по-комплексни и има изход от това сриване надолу. Но самоунищожителната стихия на скорпиона не може да позволим да се прехвърли и върху малкото оцеляло, което днес се нарича Движение "Воини на Тангра". Изборът не е лек, но друг такъв няма. |
||||||
|
iss |
Публикувано на: 22.3.2010, 13:26
|
||||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 ![]() |
АЛТОМА
|
||||
iss |
Публикувано на: 22.3.2010, 13:32
|
Че не можах да намеря онова за "лишея"...много ми се искаше да предизвикам още малко биохимични реакции....във всеки,който припознава себе си
![]() |
Запознат |
Публикувано на: 23.3.2010, 0:38
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
...Не машина, не конструкция, а жив организъм. "Опитай се да обезглавиш лишей” – каза преди години един от нашите. Пълзящо образуване, антирак, постепенно обхващащ смъртоносно заболялата обществена структура... |
||
anti666 |
Публикувано на: 23.3.2010, 19:49
|
||
![]() |
Аз направо ще копирам целия текст, който е уникален и допълва написаното от Елтимир. Защото той е като приложение, като символ как би трябвало да бъде. Фашината - събраните съчки в сноп. Силни в различността си, допълващи се един друг. Каква ирония на съдбата само, а може би небесен знак? Ето го този изключително силен материал. Който разбрал, разбрал...
|
||
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |