www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Съединението - акт за възкресение на Саракта


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Съединението - акт за възкресение на Саракта
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 300
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Съединението - единственият истински български празник, в който обединението на Българите, възкреси Българската държава и натри носа на абсолютно всички Велики Сили - Русия и Западните държави, по които днес оскотели родители и техните деца се прехласват. Всички тези "Велики Сили" работеха против това България да я има, а ако я има, тя да бъде малка и нещастна бананова държавица, колония я на Русия, я на Турция (разбирай Англия). Колониалната политика на Западните държави "разделяй и владей" не успя. Българите се обединиха и натриха фасона на европейците и руснаците. Всеки се плаши от Българите, от техните вътрешни сили, когато са обединени! И с право. Днешната задача на Българите е едно ново Обединение, което да премахне властта на республиката и да възстанови древният и величав Български Саракт. Саракта не е само "Империя на Духа", тя е и земна Империя, която обединява всички територии населени с Българи. Днешната задача е изключително трудна, тъй като евроатлантизъма на оскотелите западни държави акцентува не върху народността, а върху капризите на личността и я поставя в центъра на доктрината си, разлагайки и разрушавайки по този начин народността и държавността. Не личността е важна, Българи, важна е Държавността и Народността. Без Народност и Държавност, няма Личност! Личността в Саракта се осъществява чрез Народността и Държавността, които са нейни изразители, а не нейни гнетители. Обединението на Българите предстои, колкото и малко да са те и колкото и да са мрачни времената. Истинските Българи не бягат от Себе Си, не емигрират в чужбина, те се Обединяват, заради Бъдещето на Народността и Държавността. Смърт на Поганците, да живее Съединението!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 300
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Съединението е духовният, политически и социален акт на Българите довел до възраждането на Българската държава на Балканите и пришествието на Царство България. То разруши Pax Otomana и възкреси из пепелищата на историята една държава, която Западът бе отписал, а Изтокът не искаше да си спомни.
Много е казано за Съединението, но не е казано едно: то разруши европейския феодализъм в неговият фундамент, отричайки съществуването на една държава под формата на отделни региони, кантони, царства и деспотства. Българското Съединение не е просто акт касаещ само Българската държава, той е акт на преодоляване на едно културно-историческо, европейско наследство, което не разбираше държавата в нейната цялостност, а я осмисляше като отделни парцели, управлявани от самостоятелни деспоти. Така отхвърляйки това и провиждайки държавата в нейната цялостност, ние възродихме Гумното и възкресихме Българското Царство. Това трябва да се знае от всички. Ние търсихме Държавата, в която да живеят всички, които се самоосъзнават като Българи. Ние не търсихме формули, като днешният глобализъм и предния интернационализъм, в който да се смесват народите, за да се обезличават техните културни стойности, самобитен социум и специфика. Съединението възкреси Саракта (Царството), Саракта търсеше Българите, за да ги приюти в себе си. Така живееше Българският национален идеал – Обединението. Обединението е лъчението на Гумното, в чието Средище е Българският Бог. Докато националният ни идеал – Обединението бе жив, въпреки вредоносната за държавното ни устройство европейска политическа система, (вредна и до днес), Българите не познаваха разединението! Разединението настъпи, когато се появи съмнението в националната Идея и Идеал. Съмнението го внесе болшевишката интернационална идеология, а окончателната му забрава настъпи с демокрацията и глобализма. Затова, ако искаме да познаем отново ближния си, да върнем целостта си като народ, ние трябва да отхвърлим и днешното си демократо-глобалистично битие и предния интернационализъм. Така от пепелта на тяхното разрушение, ще възкръсне отново Българският Саракт и ще се върне единството на нацията и националната идея на Обединението на всички Българи в една Държава. Тя няма да е само Държава на Духа, защото: какво имат сърбите? – нищо свое нямат, щом столицата им се казва Бял град, а езика им е чист старобългарски диалект! Какво имат румънците? – нищо свое нямат, щом припознават себе си за даки/гети със столица Сарми-гетуза, до средата на 19 век пишат на кирилица и извършват богослужението си на старобългарски! Какво имат гърците? – нищо свое нямат. Цялата им държава е върху земя, изконно българска още изначало на времената, от времето на древния ни цар Пеласг (Беласг), гостолюбиво приютил Данай от гонението на Египет. Какво имат турците? – нищо свое нямат. Неслучайно Доган паша имаше само една умна мисъл в целия си бит на политиканстване и тя беше: “Пътят на България не минава през Европа, а през Чанаккале (Троя)”. И най-накрая: какво има Русия? - нищо свое няма. Цялата и държава и писменост бе изградена от Българи.
Затова Българският Бог призова сите свои чеда на Балканите, не към разединение и всеки да граби от брата си, а към Обединение, така както Българите го направиха на 6 септември 1885 г.
Бог се връща към Изначалието на своята Древност. Това Изначалие е Българският Саракт.
PMEmail Poster
Top
Ванина
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13А сестра Македония въ далечината облечена въ черно, прегърбена плаче подъ турското знаме. Картината на Николай Павловичъ ако не се вижда тукъ, ето линкъ http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%...N.Pavlovich.JPG

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
PM
Top
Ванина
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13Възкресението, Съединението... отъ де трябва да започне? Отъ Държавностьта ли, или отъ Семейството. Мисля че паралелно трябва да вървятъ и двете. Да Бъде! Българските чеда нека да се спратъ да ходятъ на еврейските училища, а да се възпитаватъ въ добри и здрави Български семейства, по възможностъ на село. Ако тамъ биха прихванали отъ бабите дядовците, най старите поколения все още пазещи частъ от Българското ни наследстство е спасително. Ако не, родителите нека да го търсятъ зрънце по зрънце разпиляното ни наследството отъ Дедите ни и да го предаватъ на рожбите си. И никакви евреиски телевизии и радиота и музики да не присъстватъ въ Българскиятъ домъ. Никакви чужди световно модерни облекла и култури. Нашето само, нашето да върнемъ, за което имаме голяма грешка че сме допуснали да ни го отнематъ. Нека започне поправлението отъ вътре отъ семействата, за което нека се създаватъ и заздравяватъ Българските Семейства чрез Любовь, чрез благословението на Лада! Нека основта на възкресение е свещенодействие вътре въ Храма на Семейството, за да се яви Българското Царство, да Възкръсне Българскиятъ Сарактъ!
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 300
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Време е за Обединение на Българите! Без Пловдивско и Родопите днес щяхме да имаме само едно Княжество от ранга на Графството на джуджето Фродо Бегинс! Затова, честито на всички Пловдивчани и на всички Българи. Пловдив винаги е бил културната и духовна столица на България и няма нужда днес да ни го напомнят, чрез различни европейски инициативи и "културни столици". Ние знаем Стойността си!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 300
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Братя,
Един Кан, Една Държава, Един Народ!
Априлското въстание и акта на Съединението, недвусмислено сочат, че освобождението на България и възвръщането на нейната териториална цялост е дело на Пловдивският революционен окръг. То бе извършено под знака на Кръста, но с волята и духа на Тангра, възстановил на този Ден, и идеята за Великата Българска Орда (в образа на Голямоконарската чета).
Тази сутрин(6 септември, 2017 г.), в Пловдив, камбаните биха отново тържествено. Нека благодарим, на тези наши деди, които в този ден не мислеха за себе си, не мислеха за семействата си, и имаха само една племенна принадлежност - Българската! България не бе за тях, просто територия, както е днес, за много техни наследници, България в този Ден, за тях бе всичко, което имаха и за което си заслужаваше да бъдат. Те, бяха България!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 300
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Панагюрище, макар и опожарено и клано през 1876 г., пак въстава на 2 септември 1885 г. Всичко в най-новата ни история, свързано с битката за държавността ни, го дължим на будността на средногорци, и на тяхната упоритост, безстрашие и неостъпчивост. Време е, да им се отдаде дължимото. Така е било и през 1912 г., когато моят земляк, полковник Серафимов, не отстъпва Родопите.
И ние, средногорци, пак няма да отстъпим! И излизаме с мисълта не, че ще паднем, за едната чест, а защото знаем, че ще победим!
И днес, ако трябва да търсим освобождение на България от евроатлантическото робство (защото то си е робство), пак ние, братя от Пловдивски революционен окръг, трябва да свършим работата. Просто няма кой друг.

"Опожарената след Априлското въстание Тракия, мъчениците от Батак и Панагюрище, които с кръвта си откупиха българската свобода, станаха заложници на интересите на близки и далечни страни, но Съединението поправи тази историческа несправедливост", заяви президентът.

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2017/09/06/s...en-narod.352572
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 300
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Съединението на две от частите на Дунавска България е акт, който няма да се повтори, защото българите, може да постигнаха Съединение, но крушираха в следващата стъпка, а именно, да постигнат народностно обединение (единение). Пропастта в българската душевност, мислене, емоции е толкова огромна бездна, че дори крилатият Тулпар, не може да я прелети. Затова, имайте готовност и за "Разединение". Българите ще бъдат отделени настрана, отведени и спасени, а останалите, ще бъдат оставени на произвола на историческата Съдба, сиреч народностно претопени и личностно обезличени. Другият, още по-брутален вариант е територията да бъде направена негодна за обитаване от човешки същества. Но, до този, вариант, все още, не смятам, че трябва да стигаме.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 300
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Мерзко е един евреин да говори за Българската Държавност, а катастрофа е да управлява Българската Държава! Българската Държавност принадлежи на Тангра! Поради, което само Българите могат да говорят, да се изказват, да пишат за нея и да създават Бъдещето й! Евреите не могат! Мерзко е, да кажеш, че ще вземеш чумбаса на Българинът като трофей и след това да имаш наглостта да управляваш вместо него. Сега, банкенски лабъте, усещаш ли, силата на Чумбасът? Усещаш ли, как Българската Държавност се издърпва изпод краката ви? Много кофти, усещане, а? Лабъти, вие грозни твари, имегени и орки, вие, които облизвате микрофоните денонощно като забелени борики, знайте: Българската Държавност не изчезва, Тя просто се отнема от вас и се предава на Българите! Слава на Тангра!

"На българската държавност, градена и отстоявана поколения наред, не може да се маха с лека ръка, макар и свита в юмрук. За рестартирането на демокрацията е необходимо разбирателство, а не реваншизъм, защото, ако наистина ни е грижа за държавата, трябва да мислим не само за днешния, но и за утрешния ден."

Борисов редактира поздрава си към българите за Съединението
Премиерът махна пасажа за "унизените служители на реда", а партията му се сблъска с президента по време на поклонението в село Първенец

https://segabg.com/hot/category-bulgaria/bo...za-suedinenieto

PMEmail Poster
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 088
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Тоя гл0пак нали му е ясно, че "трудния момент" в историята на България е лично той и като се разкара ще стане една идея по-весело. Просто държавата няма да се идентифицира с една престъпна групировка. Обаче плямпа гл0пака тия глупости за да може да му вярват изпростелите овце и козе от жГроб. Никой друг не се връзва на тия смехории дори и назначените в държавните агенции на по 5 бона заплата не верват на това бръщолевене а осъзнават че това е знак за тежко психологическо заболявяне - олигофрения.
А самия бахур тъп е наясно че както е дошъл така ще си отиде. Той дойде като обикаляше и плюваше тогавашното управление и след това се отдаде на 2 полу-мандата реваншизъм. Това го чака, само че още го няма политическия лидер - реваншист. Засега опозицията е крило на неговата партия предвождано от една такава овца и коза като тия от жГроб. А ние чакаме двете крила да се слеят, за да из- горят и двете едновременно.

А! И бахуре, колкото и да плачеш като му дойде времето всички ще се извърнат от тебе. Само тогава ще може да има някакво ново Съединение в държавата. А да не говорим, че едва след премахването на партийната система ще може междуособиците на върхушката да не се прехвърлят в цялото общество.

Всъщност това е приносът на партиите към обществената организация: всеки може да се чувства съпричастен към дадена партия и да участва в боричканията за властта: умен, прост, силен, слаб там вече може да си избереш да участваш и на принципа на цвета, или каквато и да било друга простотия. Не е нужно да имаш разбиране за управлението и държавността - достатъчно е да харесваш в кой цвят се боядисват или в коя сграда заседават, за да се противопоставяш на всички останали. От там не може да има Съединение, защото пък 'бизнеса' използва тези партии, за да ограбва хазната, при което допълнително настройва слугите си срещу всички останали. Съединение ли? Само в Саракта!


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
anti666
Публикувано на: 10.10.2020, 20:34
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 137
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (Йордан_13)
Лабъти, вие грозни твари, имегени и орки, вие, които облизвате микрофоните денонощно като забелени борики, знайте: Българската Държавност не изчезва, Тя просто се отнема от вас и се предава на Българите! Слава на Тангра!
QUOTE
(40) Той събрал в него
всякакви отрепки, поради което
думата “лабът” почнала да значи
“бурен, боклук и отрепка”.
(41) Заедно с тези отрепки
Лямдиу завладял Джир
и дори Къзъл-Къп –
и навсякъде изтребвал българите.
(42) На мястото на българските улугбекове
той поставял лабътски,
които зверствували така,
че “лабът” почнало да означава “ужас”.
PM
Top

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 20/4/2020
hamza 1/4/2020