www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Галерия

Списък от албуми :: Последно качени :: Последни коментари :: Най-гледани :: Най-високо оценени :: Търсене

Галерия > България - политика 
Обратно към предишната страница Покажи/скрий информацията за снимката Започни слайдшоу ФАЙЛ 16 от 298 Изпрати снимката по email Вижте предния файл Вижте следващия файл
Натиснете,за да видите снимката уголемена
Предизборно
" ВЪЛЦИ !!! писна ми да чета как изкарват най-сплотените, най-социалните, най-отговорните сред животните - вълците - все лошите../// а простите, послушните овчици- добрички..."
===============================
Идеята за Вълка, която ша опапка овцата идва като негативен образ в политиката, за да извика и вмести образа на Пастира Давидов и Спасителя Христов;))) Това са християнски религиозни образи, с които съзнанието е свикнало и които вкарани в политическият контекст се упражнява социалната сила на християнската православна вяра като религия, където имаме цезаропапизъм. Тогава духовника е длъжен да подкрепи управляващият. После, както видяхме, управляващият ще го закачи за бюджета на държавата. Затова, дори да види Истината електората си казва: Да, така е, припцое ядно, но отива да турне гласа за Пастиря, който ще го избави от лошият Вълк, който кожата си мени, но нравът - не;))) Тайно го прави, разбира се;))) Лицемерно по християнски. А, инак, овцата се яде от вълците по една проста причина;))) Много по-лесна плячка е от сърната, заека, дивата свиня; поради същата причина леопардите и лъвовете обичат да похапват хора;))) Те са много лесна и по-вкусна плячка от всеко друго диво животно;)))
Оцени тази снимка   (няма гласове)
Боклук
Слаба
Средна
Добра
Отлична
Велика
Детайли за снимката
Заглавие:Предизборно.jpg
От албума:България - политика
Добавена от (на фотоапарата за още):Йордан_13  
Ключови думи:
Големина:88 КБ
Качество:1170 x 986 пиксели
Отваряна в цял размер:18 пъти
Изпратена по ел.поща:0 пъти


[ xcGallery powerd by dev.xoops.org ]