www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Цитат
"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
--Джон Максуел

Още цитати...

за България : Кметски и полицейски произвол в село Ситово
Публикувано от Анонимен на 18.05.20 (346 прочита)

Село Ситово, община Родопи
Аз съм Евелина Даскалова. Тук обявявам моя протест, който ще придобие максимално широка гласност в близките дни. Днес, новоназначеният "кметски наместник" още от първите дни на назначението си показа нови висоти на лицемерието, произвола и самоуправството. Въпросната, писала жалба срещу г-н Йордан Стайков, след словесен сблъсък отпреди няколко дни. Изглежда, това е достатъчен повод днес двама униформени полицаи да влязат в имота ми и да нахлуват в дома ми без прокурорска заповед и без моето позволение, да стресират детето ми и мен, издирвайки въпросния г-н Стайков. Питам аз г-жа наместничката: това ли ще е стилът й на управление отсега нататък? И какво е различното от управлението на -н Насков, който също беше превърнал полицията в основно средство за тормоз над несъгласните с него? Така ли кметският наместник работи за съселяните си? Г-н Стайков ли е основният ви проблем, и кой ви нареди това да бъде така? Обръщам се към жителите на село Ситово: отсега нататък никой от вас не е в безопасност! Внимавайте какво говорите, какво мислите, къде отивате и какво правите! Всяка ваша стъпка може да бъде следена, записвана незаконно и докладвана. Ако поискате обяснение от г-жа наместничката ще получавате само невинна усмивка и сладки приказки, но зад гърба ви лицемерните атаки няма да закъснеят!

Венцеслав Неофитов;
Нормално е в село Ситово да има недоволни (опозиция се казва) на сегашното назначение на новия кметски наместник в селото. Има събрана и подписка с 250 подписа, което показва че има и други мнения, което е нормално за една демокрация! Изказаха се и доста доводи и опасения за тази друга позиция, като най-съществена е съмнението да се справи с положението в селото, особено зимата, която горе е сурова и за една жена без налична техника ще е мисия невъзможна може би. Тази позиция на Данчо не виждам защо толкова дразни другата част, която иска новото назначение. Преди три дена самата кметска наместничка с мъжа и отиват пред къщата на Данчо и започват скандал защо има друго мнение за назначаването и, като дори налитат на бой и той е принуден да се защити, като отблъсква нападението. Същата тази госпожа подава жалба срещу него, за сега с неясни мотиви от която последват и днешните действия на полицаите, които влизат в частен дом без заповед! Пак повтарям, че не Данчо е отишъл пред нейната къща, а тя пред неговата!!

Оценка: 1.00 (1 глас) - Оцени -


Други новини
10.09.23 - КАН УГЕДЕЙ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ДА ПРИЕМЕ ИСЛЯМА
9.09.23 - Регистрациите в сайта
2.09.23 - Главсека на МВР уволнен заради теч на информация към убиеца на Трактора
26.02.23 - Сюрен - Сирница
12.04.22 - ЖП гара Крематорск , 08.04.2022
22.12.21 - Годината Бури Барс- година Трета
4.12.21 - Как шеф на Мосад направи коалицията в България
22.11.21 - Насилствена ваксинация
20.07.21 - Скандалният масон Пламен Узунов крие къща в Халкидики
6.05.21 - Разкритията пред парламентарна комисия за ГЕРБ-Щавачи

Вход
Потребителско име:

Парола:

Запомни името
Анонимно

Защитен вход
Забравена парола?

Регистрирайте се!

Подкрепeте ни!
ЦКБ АД-клон СЛИВЕН BIC: CECBBGSF; IBAN : BG56CECB979010C6607000 Георги Йорданов Георгиев. Валута:ЛЕВ
за повече информация...