www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
За нас

Саракт

Меню

Цитат

Сайт за старата Българска Вяра
Последни новини
Последни материали
RSS Feed

(1) 2 3 4 ... 12 »
за България : СКАНДАЛНИЯТ ПРЕЗИДЕНТСКИ СЪВЕТНИК УЗУНОВ НА СПА-ХОТЕЛ С РУСКИЯ ПОСЛАНИК
Публикувано от Анонимен на 1.11.23 (281 прочита)

Пламен Узунов с Митрофанова на спа-хотел заради данъците на Лукойл
Президентският съветник Пламен Узунов и руският посланик Елеонора Митрофанова са изкарали уикенда заедно в 5-звезден спа хотел във Велинград. Те са били заедно там със своите половинки. Хотелът е собственост на пловдивски бизнесмен, близък на Узунов.
Именно там президентският съветник е осигурил среща на Митрофанова с шефа на НАП – Румен Спецов. Темата е била данъците от милиард и половина лева, които Лукойл дължи на държавата.
В същото време съпредседателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски постави ултиматум на „Лукойл“ да си плащат данъците, защото в противен случай ДПС ще внесат решение за отмяна на дерогацията за внос на руски петрол в парламента.
Срещата, организирана от Пламен Узунов в спа хотела е целяла именно Митрофанова да успее да лобира за руската компания пред шефа на НАП.
Дясната ръка на Радев и виден масон – Пламен Узунов беше и сивият кардинал в МВР. Той се изкачи на най-високата стълбица в пловдивската полиция на поста директор, но бързо падна от там, като подаде оставка.
Писмо на тогавашния главен прокурор Сотир Цацаров до тогавашния вътрешен министър Румяна Бъчварова от 19 август 2015 г., сезира за извършени нарушения при разследване на катастрофа с убит възрастен пешеходец на бул. “Никола Вапцаров” в Пловдив и изказа съмнения за полицейски чадър, разпънат над шофьора Милан Дивеков. Пламен Узунов подаде оставка.
Той се е възползвал от служебното си положение, след като му е докладвано за катастрофата и се е опитал да прикрие факти и обстоятелства по нея, като целта е била да прикрие престъплението.
По-късно той е поканен за съветник на президента Румен Радев. В първото негово служебно правителство е назначен за министър на вътрешните работи и от тогава досега не е спирал да черпи от благата на позицията, която заема, но не в полза на обществото, а в негова лична.
Пламен Узунов е съдружник с Иван Манолов в охранителната фирма „Брадърс СОТ“, която непосредствено след неговото назначаване започва да печели обществени поръчки за милиони левове.
Един от примерите е спечелена от охранителната компания поръчка във ВиК-Пловдив.
Отскоро Пламен Узунов е съдружник и във веригата ресторанти „Елеа“ с Янис Хадзигеоргиу. Срещу гръка, който се жалваше, че е измамен, има множество преписки в Икономическа полиция за измами и укриване на обороти в особено големи размери.
Пламен Узунов е станал съдружник с обещание за покровителство и решаване на проблемите му с Икономическа полиция, НАП и всички институции, които го проверяват. Президентският съветник може да бъде забелязан редовно в ресторанта му “Елеа” в центъра на Пловдив, като дори понякога специално за него уикендите заведението се отваря в 7 сутринта, когато започват срещите му.
Ексвътрешният министър и сив кардинал в МВР, спокойно може да поеме и енергетиката, защото има участие и във фотоволтаичен парк в село Войводиново със съпруга на шефката на Регионалното управление по образование в Пловдив Антоанета Пакова.
Преди две седмици Узунов е закупил къщата на бизнесмена Георги Хасърджиев в най-желаното място за живеене – пловдивския Бевърли хилс, село Марково.
Постиженията в бизнеса съветникът на президента не ги е направил с упорита работа, а от благодарни клиенти на МВР.
Като директор на пловдивската дирекция на полицията в Пловдив, освен прикриването на катастрофата с убит, която споменахме в началото, Пламен Узунов е осигурил и чадър на пловдивския бизнесмен Атанас Червенков-Райфъла като след издаване на заповед за задържането му, лично го е предупредил е разпоредил полицейския патрул, поставен пред дома му, да се оттегли за известно време, през което Райфъла напуска дома си и се укрива.
Всевластният съветник на президента Пламен Узунов е имал среща и с контрабандния бос №1 Николай Николов-Паскал. Срещата се е провела през ноември 2021 година във ВИП зала на прочут пловдивски ресторант. На рандевуто съветникът на Радев е убеждавал Паскал да поеме контрола върху контрабандните канали през българо-турските гранични пунктове, срещу което да отчита всеки месец по 3 млн. лева.

Пламен Узунов дори имал наглостта да обещава на контрабандиста и полицейска подкрепа. Паскал и съветника на Румен Радев се познавали от повече от 10 години. Неофициално се твърди, че приятелството им датирало от времето, когато сегашният съветник е бил на висока позиция в областната дирекция на полицията в Пловдив. В дирекция „Вътрешна сигурност” в МВР дори имало кадри, направени преди 8 години от видеокамера на ресторант, на който е документирана дружеска среща между Николай Николов и бившия полицай Узунов.
Докато Паскал умува дали да приеме офертата на съветника на Румен Радев, към днешна дата той е собственик на две фабрики за незаконни цигари, които се намират в Испания. Там се произвеждали марки цигари, популярни в Турция и Арабския свят. Те се транзитирали чрез тирове и кораби. Много малко количество от цигарите оставали за европейския пазар. Това е причината фабриките да останат неразкрити повече от две години.
Освен срещата с Паскал, Пламен Узунов наскоро е направил среща и с друг контрабандист на нелегални цигари, а именно с Илиян Стефанов – Истимарото, откъдето също е поискана сериозна месечна сума за покровителство.
И още.
Узунов не забравя и хората, които му помагат. В пловдивската полиция започва проверка срещу самия Палмен Узунов. Възложена е на полицая Иван Чочков. Малко след началото на проверката Узунов помага на Чочков да стане началник на Пето районно управление и проверката е прекратена.
Добре известен факт е, че едно от прокситата на хазартния бос Васил Божков-Черепа е бизнесменът Пламен Бобоков. Той и президентският съветник Пламен Узунов са в тясна връзка. Бобоков и Узунов бяха задържани при акция на МВР през лятото на 2020 г. Разследването срещу двамата беше за търговия с влияние и престъпления по служба. Именно под диктуването на Бобоков, който е в тясна връзка с хазартния бос Божков, работи президентът Румен Радев, който назначава посланици.
Пламен Узунов участва и в масонска ложа „Слънце“ заедно с президента Румен Радев. Там връзката е бизнесменът д-р Атанас Будев. В същата ложа е и главният секретар на МВР Петър Тодоров. Самият Тодоров, който е бивш дългогодишен началник на Първо районно управление в Пловдив, ползва служители на МВР за частна поръчка. Така навремето направи и проверка на КЦМ, след която проверка бяха установени кражби и фирма на Узунов подписа консултантски договор за огромна сума с КЦМ.
Фактите от сигнала продължават. Европейската служба за борба с измамите ОЛАФ също разследва за корупция секретаря на президента по антикорупция Пламен Узунов. Разследването се отнася за сключен договор на 23 март 2017 г. По това време Узунов е служебен министър на вътрешните работи. Българското Министерство на вътрешните работи е нарушило условията на своето споразумение с Европейската комисия за отпускане на безвъзмездни средства, като е използвало средства от ЕС за закупуване на автомобили тип SUV от по-стари запаси вместо нови полицейски автомобили за всякакви терени.
Източник

Оценка: 0.00 (0 гласа) - Оцени - Коментирай
за България : Регистрациите в сайта
Публикувано от Йордан_13 на 9.09.23 (870 прочита)

След прехвърлянето на нов хостинг с php5 версия се оказва, че регистрацията на нови участници не работи. Системните админи ни казаха, че е заради несъотвествие на xoops програмата, на който е написан сайта с новата версия на хоста. Трябвало да се добавят някакви скриптове в регистрационния файл. Ако някой от участниците или четящите разбират от xoops, да ни пишат.

Зесега който иска да се регистрира в сайта, да прати едно писмо във “Връзка с нас” и ще му направим регистрация. Той после само ще си смени паролата.

Оценка: 0.00 (0 гласа) - Оцени - Коментирай
за България : Главсека на МВР уволнен заради теч на информация към убиеца на Трактора
Публикувано от anti666 на 2.09.23 (353 прочита)
Оценка: 0.00 (0 гласа) - Оцени - ПЪЛЕН ТЕКСТ... | 6278 байта оставащи | Коментирай
за България : Сюрен - Сирница
Публикувано от Йордан_13 на 26.02.23 (500 прочита)
за България

Честит ни Сюрен - Сирница в Годината на Небесния Заек!

Оценка: 0.00 (0 гласа) - Оцени - ПЪЛЕН ТЕКСТ... | 1359 байта оставащи | Коментирай
за България : Годината Бури Барс- година Трета
Публикувано от Йордан_13 на 23.12.21 (601 прочита)

На 21 срещу 22 декември 2021 г., в 00.00 часa, Великият Аратеб (Свещеното Огнище) бе запален за трети път, изречени бяха Свещените Слова в 4-тe посоки на света и настъпи Годината Бури Барс!


Тангра Вижда!

Билсага, билсага, билсага!

Бури Барс язди Шегор!
Видимото изчезва,
Незримото се вижда!
В часът на Истината,
Огънят пояжда световете!

Златото на Яга – Око на Истината!

Бури Барс, Учител Наш,
На Истината – верен страж!
На козните на Яга – щит!
Кук Куян – крадецът именит,
Ти с мълнията порази,
На Българите, своето око дари,
Та Българите с очите две да славят Вечното небе!
На Българите – мечът свой дари,
За сеч и бран ги вдъхнови,
Та с огнено сърце, Враговете да сломят с две ръце!

Билсага, билсага, билсага!

Бури Барс, твори!
С казака, Яга разчлени!
Гумно медно изгради,
Столицата на Саракта въздигни!

Велики Кане, на своят трон седни,
от него изречи:

България е Дом Свещен,
В който Тангра нероден,
Българите сътвори, живее в тях и прогласи
Светът да има бъдни дни!

Билсага, билсага, билсага!

Улят-Сомор – Велика Нощ!
Сомор-Таймър - Благословен Нов Ден !

Благодат и Плодородие ни дай!
Настоящето да преломим!
Бъдни дни да съградим!

Тангра-Бурат, Тангра-Сувар, Тангра-Кубар, Баръс-Хурса!

Бир Тангра, Бир Канар, Бир Торе, Мен Тайре, Едно Начало, Един Келбир!

Оценка: 10.00 (2 гласа) - Оцени - Коментирай
(1) 2 3 4 ... 12 »
Нови снимки
Наан-хляб.jpg
20/4/2024 11:57
Йордан_13
Нан-Малка Драгойна-1.jpg
20/4/2024 11:55
Йордан_13
Нан-Малка Драгойна-2.jpg
20/4/2024 11:54
Йордан_13
ikona.jpg
30/3/2024 21:11
anti666
Винча 4500 bc Витковачко поле край Александровац Централна Сърбия 45 см.jpg
21/2/2024 11:50
Йордан_13
Stolovatetz_stellae_Razlog_Museum_Bulgaria.jpg
16/2/2024 16:32
Йордан_13
Warring_States-Han_Jade_Dragon_29 - Jade-carved dragon ornament from the Warring States period 403–221 BC.jpg
15/2/2024 18:33
Йордан_13
С-образният нефритен тотем от култура Хонгшан ок 4700–2920 г  пр н е.jpg
15/2/2024 18:27
Йордан_13
Сказание за Чулман-съвременни свидетелства-съпоставка-1.jpg
15/2/2024 12:55
Йордан_13
Сказание за Чулман-съвременни свидетелства-съпоставка-2.jpg
15/2/2024 12:55
Йордан_13
Сказание за Чулман-съвременни свидетелства-съпоставка-3.jpg
15/2/2024 12:55
Йордан_13
Чаваш челхи.jpg
13/2/2024 18:47
Йордан_13
Змей  - село Пирин Гоцеделчевско.jpg
3/2/2024 22:02
Йордан_13
Британски музей-свастика от Сердика.png
23/1/2024 22:40
Йордан_13
Амулетче конник.jpg
23/1/2024 22:39
Йордан_13
Bиж всички cнимки...
Последно от форума
Вход
Потребителско име:

Парола:

Запомни името
Анонимно

Защитен вход
Забравена парола?

Регистрирайте се!

Подкрепeте ни!
ЦКБ АД-клон СЛИВЕН BIC: CECBBGSF; IBAN : BG56CECB979010C6607000 Георги Йорданов Георгиев. Валута:ЛЕВ
за повече информация...

Приятели