www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Материали

Философия: Последният кръстоносен поход. Мистичния национализъм  
Автор: Admin
Публикуван: 14.07.2005
Прочетено: 2459 път(и)
Размер: 11.81 KB
Формат за принтиране Кажи на приятел
 

 

А. П. Баркашов

 

ПОСЛЕДНИЯТ КРЪСТОНОСЕН ПОХОД

МИСТИЧНИЯТ НАЦИОНАЛИЗЪМ

 

            Независимо от усилията на международната финансова олигархия да направи от всички народи “общочовеци”, да произведе т. нар. “сива раса”, която да бъде удобна за световното управление, все по-голямо значение и развитие получават националните движения, или казано просто - национализмът.  Може също да се каже, че именно в резултат от усилията на международната олигархия, насочени към унищожаване на националните особености и различия, като естествена и защитна реакция се усилват националните движения. /Така е във всички държави по света, даже в самите САЩ, единствено бивша България прави изключение. бел. прев./ Националните движения се пораждат от съвкупността на външни и вътрешни обстоятелства, въздействащи върху народите. Такива обстоятелства са: унижаване на националното достойнство от страна на външния свят, социалната несправедливост и политическата дискриминация във вътрешната политика и др. Става очевидно, че всичките тези обстоятелства са следствие на политиката, провеждана от международната финансова олигархия, насочена към подчиняване на целия свят от “единното световно правителство”.

            Доколкото всички обстоятелства са грубо материални, то и възникналите под тяхното въздействие национални движения поставят пред себе си същите материални и рационални цели: социална справедливост и външнополитическо равноправие.

            В действителност социалното благополучие на отделно взет народ в рамките на съвременната “прогресивна цивилизация” е невъзможно, тъй като тази цивилизация продължително време се е създавала именно с цел подчинение и екслоатация на едни народи от други. Именно затова всичките режими, опиращи се на материалистическия национализъм /националсоциализъм, фашизъм и т. н./ не успяха да достигнат своята цел, а именно - благополучието на отделно взета нация в рамките на съвременния свят. Целият този свят действаше против тях. Като примери в миналото могат да послужат фашизмът на Мусолини, режимът на Франко в Испания, на Антонеску в Румъния, на Салазар в Португалия.

            В съвременните условия материалистическия национализъм става още по-подчинен на масонската “прогресивна цивилизация”, а следователно и по-управляем от страна на международната финансова олигархия. Като пример може да послужи дейността на многобройните националистически и неонацистки организации в САЩ, Германия, Франция, Англия, Италия. Тази тяхна дейност се свежда до противоборство с имигрантите, принадлежащи към други народи или раси. Няма спор, ако в твоя дом чужденецът се държи нагло, то просто е необходимо да го научиш на прилично държание. Но ако това е твоята главна и единствена дейност, то тя е безполезна. Имиграцията, планирана от международната финансова олигархия и обезпечавана от продажните политици е само следствие. Този, който се бори със следствията, а не с причините е обречен да неуспех.

            Трябва да се борим не със следствията, а с пораждащата ги първопричина. А тя е, както вече казахме, дейността на международната финансова олигархия, чиято цел е установяване на нов световен ред, а също действията на продажните управници. Защо се продават властниците е разбираемо - те разчитат да влязат в т. нар. “световен елит”. Мотивацията е твърде съмнителна. Погледнете Пиночет, който действаше изключително в интерес на САЩ. Сега, когато е стар и болен, неговите господари го принесоха в жертва на “демократически настроената” тълпа.

            Друг пример е Павел Бородин, който беше близък сътрудник на Борис Елцин и участваше в провеждането на проамериканска политика в Русия. Сега стана непотребен и лежи в американски затвор, очаквайки съд в Швейцария.

            Връщайки се към темата, задаваме въпроса какъв трябва да е национализмът, за да победи? В какво се състои победата на национализма? Очевидно не за да бъде “саламът евтин, и да ни уважава световната общност”. Победа ще е, ако национализмът от материалистичен стане мистичен.

            Мистичният национализмъм възприема Нацията и Света като бойно поле между силите на Бога и силите на “княза на този свят” - дявола /Бога на Тъмнината IHWH, бел. прев./. Съвременната цивилизация с нейния стремеж към световна интеграция, нов световен ред, начело със световно правителство - ето, това е властта на “Княза на този свят” - Антихриста. Затова Мистичният национализъм трябва да концентрира своите основни сили за борба с “Новия световен ред”, с неговите слуги и помощници, които се мъчат да наложат този ред на всички народи. Да се види кои са тези слуги и помощници не е трудно. Вземайки под внимание този ред на мисли, Мистичният национализъм разглежда Нацията не като обект за социално спасяване, а като носител на архетип, потенциално способен да застане в редиците на Христовото воинство за последната битка със световното зло - Новия световен ред и неговата най-висша форма - Антихриста.

 Да се вдигнем и сплотим за тази битка - ето я главната цел на Мистичния  национализъм.

            Не временното и относително благополучие на отделна нация в системата на сатанинска и издъхваща цивилизация, провокираща низките човешки страсти, убиваща душите на хората, а съкрушаване на тази цивилизация - това е Мистичният национализъм!

Бог е с нас!

Ние ще победим!

Слава на Русия!

 

 

КОМЕНТАР НА ДВИЖЕНИЕ “ВОИНИ НА ТАНГРА”

            Като споделяме основните идеи на Ал. Баркашов, ние продължаваме да отстояваме своето мнение за съхраняване на расовите, национални и религиозни различия. Доминирането на една раса, нация или религия над целия човешки свят ще доведе единствено до неговото унищожение. Затова с цялото ни уважение към Християнската вяра на г-н Баркашов, ние като Тенгриани с еднакво уважение се отнасяме и към Будизма, и към бурятския Шаманизъм, и към всички вярвания и култове, възникнали сред човешкия род… докато не се опитат да ги натрапят на нас, разбира се.

 

 
Материалът е оценен на 1.00 (1 гласа)
Оцени материала
Назад към раздела | Съдържание