www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Материали

Световната конспирация: Трилатерална комисия  
Автор: Admin
Публикуван: 14.07.2005
Прочетено: 4950 път(и)
Размер: 4.38 KB
Формат за принтиране Кажи на приятел
 

ТРИЛАТЕРАЛНА КОМИСИЯ

 

Трилатералната комисия е учредена през 1973г. от частни лица от Западна Европа, Япония и Северна Америка за взаимодействие между трите големи световни сектора.
Основател е всеизвестният милиардер Давид Рокфелер с неговия близък помощник Збигнев Бжежински, главна фигура в Съвета за чуждестранни връзки. Трилатералната комисия е изцяло частно мероприятие, неговите цели обаче съвсем не са от частен характер. Двете организации- Съвет за чуждестранни връзки и Трилатерална комисия са управлявани от едни и същи хора и имат една и съща цел: "Едно световно управление". Съветът за чуждестранни връзки е идеологическата организация, докато Трилатералната комисия е изпълнителят на задачите.
През 1973г. Трилатералната комисия набелязва президент и вицепрезидент на САЩ двама члена на организацията- Джими Картър и Уолтър Мондейл. И те са избрани. Всички останали министри и заместник-министри са членове на Трилатералната комисия. Херолд Браун- министър на отбраната, Блументал- министър на финансите, А.Янг- пълномощен министър към ООН,  Зб.Бжежински-национална сигурност.

Основната трилатерална структура изглежда така:
ФИНАНСОВО БРАТСТВО
Ню Йорк
Трилатерален изпълнителен комитет
ЯПОНИЯ                                 ЕВРОПА
Развити държави с 80% световна продуктивност
Втори, Трети и Четвърти свят

Организацията обхваща почти всички сектори. Тя владее най-важните университети: Колумбийския, Джорджтаунския,Харвардския,Хувъровия институт,университетите в Хъдзън,Масачузетс и др.,най-големите фондации като Рокфелер, Форд, Карнеги и много други,най-големите и известни вестници и радио-телевизионни станции: "Ню Йорк таймс", "Лос Анджелис таймс", "Чикаго сън таймс", "Си Би Ес" и др.
"Трилатеризмът" може да се счита за британска конспирация, внесена в САЩ чрез Хенри Кисинджър, който е един от директорите на Съвета за чуждестранни връзки, както и на Трилатералната комисия.
Този "световен колектив" наброява няколко стотин души, които управляват не само САЩ, но и целия свят, и то само в съответствие със собствените си интереси. Трилатералната комисия не е тайна формация, а официална организация със специално предназначение: политическо влияние, налагано чрез финансова подкрепа.
В програмата му са включени два плана:

1.      Аграрен план и международен хранителен резерв- т.е. пълен монопол върху хранителните ресурси и възможностите да се манипулира с него

2.      Енергиен план- т.е. абсолютен монопол върху енергетиката на отделните държави. Именно те настояват да се затворят редица атомни централи, включително и нашата.

Най-големите държави- САЩ, Русия, Китай,Канада и Англия са вече изцяло в техните ръце.

 

 
Материалът е оценен на 6.33 (6 гласа)
Оцени материала
Назад към раздела | Съдържание