www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Материали

Другият поглед: Морални Разрушители  
Автор: Admin
Публикуван: 15.07.2005
Прочетено: 2006 път(и)
Размер: 27.60 KB
Формат за принтиране Кажи на приятел
 

Морални Разрушители

 

(радиопредаване гласове на американските дисиденти, 21-ви Октомври, 2000)

Автор, Д-р. Уилиам Пиърс

 

Може ли да бъда циничен за няколко минути? Надявам се, нямате нищо против, но поради предстоящият велик демократичен ритуал по избирането на нов президент, не мога да устоя на подтика да направя няколко цинични коментара.

Разбира се, не е само сегашната президентска кампания която е причината за моя цинизъм. Следите ли сенаторската кампания в Ню Йорк? Забелязахте ли как Г-жа Клинтън и републиканският кандидат Рик Лацио се надпреварваха с желанието си да целунат задника на еврейските избиратели?

Сигурно сте видели какво става в Палестина през последните седмици?. Дори по американската телевизия, която винаги цензурира най бруталното поведение на евреите и се опитва да представи новините в най благоприятна за тях светлина, основният момент е достатъчно ясен: палестинците хвърлят камъни по евреите, а евреите стрелят и убиват палестинци. Почти всички от убитите там са палестинци. Чифутските мас медии представят конфликта като, цитирам, "израелци отговарят на палестинското насилие", в смисъл както ченгета отговарят на крадци, но за всеки с очи и мозък е ясно откъде идва голямата част от насилието.

            Ясно е как това насилие започна отново. Най мразеният еврейски политик там, Ариел Шарон, нарочно го провокира. Когато той беше в израелската армия, Шарон пращаше своите взводове в палестинските села и бежански лагери да колят не-въоръжени цивилни. Това поведение му помогна да спечели гласовете на бълнуващите луди ортодоксални евреи, които клатят главите си нагоре-надолу когато се молят до "стената на плача" на техният племенен бог Яхве да избие всички не-евреи и да им даде света, както той им е обещал преди 3000 години.

            Шарон вече не е генерал на активна военна служба, но все още знае как да спечели еврейският електорат. Той се появи в началото на Октомври на храмовия хълм в Йерусалим с огромен контингент от въоръжени телохранители и главорези от израелската тайна полиция, които разгонваха мюсюлманите молещи се в джамията там.  Той за малко се разходи важно, изрази своето презрение общо към мюсюлманите и специално към палестинците, и това беше достатъчно да разгневи палестинците и да провокира палестински деца да замерят с камъни израелските войници, които отговориха като ги разстрелваха. Популярността на Шарон сред религиозните евреи веднага се покачи.

            По време на сблъсък, ливанската милиция плени трима израелски войника, и еврейската преса тук в Америка веднага започна да говори за "отвлечени" евреи. Когато въоръжени войници са заловени от противникова военна сила в бойна ситуация то подходящият термин е "военнопленници" а не " отвлечени жертви", но тези които въртят нашите новини смятат че, "отвлечени жертви" ще е по вероятно да привлече симпатията на американците. Те искат да съжаляваме за израелските войници стрелящи по деца отколкото за децата които са разстрелвани!.

            И тъй всичко това е доста прозрачна история, и дори да държи средният гражданин заблуден, сигурно е че, Г-н. Лацио и Г-жа Клинтън са достатъчно умни да я разберат. Те разбират какво става в Палестина. Те знаят кои са агресорите; те знаят кои са крадците, убийците, инквизиторите, убийците на деца. И двамата угодничат за еврейските гласове тук, поддържащи дейността на евреите в Палестина. Те претендират да вярват в каквото евреите им кажат. Те претендират да са възмутени когато ОН искат евреите да спрат избиването на палестински деца. Те претендират да вярват че, евреите са безобидни и невинни и са тормозени от проклетите палестинци.

            И наистина, Рик Лацио и Хилари Клинтън не са нетипични. Факта че, тези двамата провеждат кампании в Ню Йорк, слага еврейската карта на видно място в техните кампании, разбира се, но в интерес на истината, всеки политик във Вашингтон по същият начин би угодничил да спечели еврейските гласове. Цялата система е станала корумпирана в самата си същност.

Сега, ще Ви кажа за какво мислих докато гледах скорошен Лацио-Клинтън дебат. Разбира се, аз имах известно чувство на срам, на стеснение. Никой от двамата не е евреин. Те са за съжаление, част от нашите хора. Ние сме отговорни за тях. Но...., и това е важно положение, евреите са отговорни много общо казано, поради факта че, хора на които толкова им липсва характер и почтеност са политически кандидати, и единият от тях ще влезе в американския сенат.

Винаги сме имали добри и лоши мъже и жени сред нашите собствени хора. Винаги сме имали мошеници и измамници и лъжци и предатели. Има ли сме манипулатори и печалбари и адвокати и такива тормозещи деца сред нашите хора. Но не е било често да избираме печалбари и измамници да ни управляват и да правят нашите закони. Поне беше по малко вероятно да изберем такива хора преди да разрешим на евреите да поемат нашите средства за масова информация и да започнат да контролират мнението и позициите на народа, на електората. Преди това, не всеки кандидат за държавен пост беше мошеник. ( какви са повечето от кандидатите за "народни слуги" в България през последните 55 години?) 

            Едно друго нещо за което ние самите сме отговорни е че, имаме такъв вид правителство което е естествен развъдник за мошеници и лъжци. Това не са ни го направили евреите. Факт е че, евреите на са били допущани в Британия през периода на развитие на парламентарната форма на управление, през 14-ти, 15-ти, 16-ти и първата половина на 17 ти век. Едуард Първи ги изгонва през 1290 година, защото те са причинявали много раздори и  пакости в неговото кралство, и чак след по вече от 350 години Оливър Кромуел, объркан от пуританско увличане по Старият Завет, им разрешава да започнат да се връщат. И, разбира се, системата която е като свърталище на плъхове, и я имаме сега във Вашингтон се е развила от английската парламентарна система.  

            И така ние не можем да обвиняваме евреите за факта че, имаме много глупаци и много негодници сред нашите хора, и не можем да ги обвиняваме за факта че, имаме правителствена система която е толкова много податлива на корупция: система в която на глупаци се позволява да гласуват и на негодници да заемат държавни постове. Тази слабост, тази податливост на манипулации и корупция, беше ни присъща дори и без намесата на евреите. Но Вие знаете, евреите имат изумителен талант да подушват слабите страни в другите и да преценяват как тези слабости да бъдат използувани в тяхна изгода.

            И наистина, това е което прави евреите специални. Това е което ги е направило по мразени от всяка друга раса от всички хора между които те са  

живели през цялата писана история. Евреите не са мразени само за това че, мислят че, са богоизбрани. Има други племена които също имат илюзия за величественост. Китайците, на пример, вярват че, са расово по висши от другите азиатци около тях. И може би са, но на кой с изключение на китайците му пука?

            Евреите не са мразени само заради това че, убиват палестински деца или вилнеят и убиват в бежанските лагери. Други племена също имат репутация на убийци: турците на пример. Евреите не са мразени само заради това че, има по вече мошеници сред тях отколкото сред нас, или защото имат по лепкави пръсти. Циганите имат подобна репутация и въпреки че, никой не иска да има контакт с тях, циганите не предизвикват често силна омраза както евреите. (не предизвикват ли? Автора не е запознат с този проблем в БГ)

            Евреите са мразени преди всичко защото те са морални разрушители, защото те корумпират нашето общество. Те са мразени от тези които са наясно какво (те) вършат, защото евреите ни въвличат в мръсният си бизнес. Те са мразени защото, вместо да си вършат мръсната работа, както китайците, турците или циганите, те ни мамят и манипулират да вършим мръсната работа вместо тях. Те ни хващат да ги подкрепяме в убийството на палестински деца. Изработват ни да плащаме за това, да им даваме оръжие, заставят нашето правителство да изразява одобрение за това.

            Китайците или турците или циганите може да застрашават нашата собственост или сигурност, нашето благосъстояние, но евреите застрашават нашите души. Други чужденци ни експлоатират само външно; евреите, като един организъм причиняващ коварна болест се настаняват в нас и променят начина ни на мислене и поведение, за да ни направят по лесни жертви за експлоатиране.

            Преди няколко дена някой ми прати извадка от еврейска книга публикувана през 1988 година от Бейсик Букс в Ню Йорк. Заглавието е Роден Виновен-Деца на Нацистки Фамилии. Написана е от евреин, Петер Шихровски,  в Германия, и всъщност представлява изследване на степента до която програмата за принудителното промиване на мозъци, наложена на германците след втората световна война, е била успешна. Книгата се състои от записи на серии интервюта с млади германци проведени от евреи. За съжаление програмата за промиване на мозъци е била много успешна, и между редовете на книгата всеки може да види злорадството на автора за това което евреите са постигнали, младите германци да мразят родителите си и да се чувствуват виновни за това че са германци, въпреки че типично по еврейски автора се оплаква че германците не се чувствуват достатъчно виновни!

            Разбира се, евреите бяха тези които съставиха тези наистина сатанински душевно-разрушителни програми, така наречените "де-НАЦИфициране" и "възпитание" на германският народ. Поради изискване на евреите бяха гласувани закони в Германия и Австрия, според които е углавно престъпление да се опровергава или дори да се поставя под въпрос всеки детайл от историята на "еврейският холокост" или да се допуска че, самите евреите са по някакъв начин отговорни заради липсата им на популярност в Германия преди войната. Разбира се, обявяването че, противопоставянето на тези програми за промиване на мозъци е нелегално, беше фактор за ефективността им. Затварянето на хора затова че, четат "не-подходящи" книги или слушат "погрешна" музика, спомага за държането на другите германци в "правият" път. Забраната на политически партии в Германия които не следват еврейската линия също помага в изпълнението на тези програми. Всичко това направи по лесно, без съмнение, изсмукването на около 70 милиарда долара репарации които евреите измъкнаха от германците след войната.

            Но, този уникален еврейски начин на паразитизъм ограби германците от безкрайно по вече отколкото пари. Той корумпира техните души, и то нарочно. Едно време когато някой спечели война, събираше налози от победената нация. Те плащаха на победителя. Но, победителя не се бъркаше в душите на хората. Не се опитваше да ги корумпира духовно. Оставяше ги да бъдат себе си, да мислят и чувствуват каквото си искат, стига да си плащат каквото се иска от тях. (не е точно така през близо петте века турско робство на което беше подложена БГ не без "помощта" на чифутите). Но, при евреите корумпирането на жертвите е главното нещо. И, те са уникално екипирани да корумпират като имат дарба за измама която е толкова над тази на всички други хора че, наистина трябва да се разглежда различна по вид и степен.

            В книгата която току що цитирах, Роден Виновен, еврейският автор Ширховски пише и аз го цитирам, "не е случайност че, аз един евреин, някой който не е обременен от предишна вина, трябваше да се заема с въпроса как тези потомци на виновници се примириха с този проблем". Арогантността на изказването, "Аз, евреинът, някой който не е обременен от предишна вина", е направо поразителна. Ширковски, както повечето евреи приема идеята за колективна вина, за расова вина, предавана от едно поколение на следващото, "Вашите нацистки родители ни преследваха, така че, Вие ни дължите". Което ще рече, евреите приемат идеята че, други раси са виновни; те със сигурност не приемат идеята за тяхната собствена вина. Вие знаете, че една от основните причини германците да не харесват евреите и да искат те да бъдат изгонени от Германия през 30-те години беше базирана на това че, евреите поддържат комунизма; приемането доктрината на техният сънародник евреин, Маркс. Германците знаеха какво евреите правеха на украинците  и руснаците при условията на комунизма, и те не искаха евреите да правят същото с тях!. Германците знаеха че, комунистите изпълняваха еврейската доктрина за егалитарианизъм (политическо и социално равенство тоест почти всички еднакво бедни), евреите така уеднаквяваха Украйна и Русия като избиваха масово най добрите украинци и руснаци. Германците знаеха за масовите екзекуции в Русия извършени от комунистите. Те знаеха за лагерите на смъртта, за лагерите с работници-роби. Те знаеха кой управлява тези лагери. Те знаеха кои са комисарите. И вярвайте ми, Ширковски също знае това, и въпреки това лицемерно пише, "Аз, евреина, някой който не е обременен от предишна вина".

            Лицемерна измама, това е нещо за което евреите имат уникален талант. Главният актьор на лицемерната измама рекет в САЩ е професионалният "останал жив", Ели Виезел. Той взема 25000 американски долара плюс пари за  допълнителни разходи всеки път когато се съгласи да припише малко колективна вина на не-еврейската публика, и той върши това доста често. С тъжно, доста скръбно изражение на своята отвратителна еврейска физиономия, той изплита своите безсмислици за това как тези ужасни нацисти са  преследвали и грубо третирали него и всичките други невинни, безобидни, чувствителни евреи, хора не обременени от предишна вина. Той никога не се усмихва или показва каквото и да било стеснение. Хипнотизираните идиоти от неговата публика поглъщат всичко. Виезел корумпира човешки души, и той е един от многото такива.

            В продължение на десетилетия най влиятелният и уважаван ортодоксален евреин в Ню Йорк беше рабина Менахем Мендел Скнерсон, наследствен водач на движението Чабад. Всеки политик в Ню Йорк, евреин или не, коленичеше пред добрият рабин. Скнерсон умря през 1992, но Хилари Клинтън, Рик Лацио и другите все още му отдават почит, изразяват възхищение от неговата мъдрост и благочестие. В интерес на истината, през цялата си кариера Скнерсон проповядваше омраза към всички не-евреи което е присъщо на юдаизма. Други ортодоксални евреи, например  Либерман, са резервирани за по оскърбителните аспекти на тяхната религия; всъщност, те просто ще Ви излъжат ако ги питате за това. Но Скнерсон изобщо не беше резервиран. Той го изричаше буква по буква за своите последователи в лекциите и писанията си. Той учеше че, не-евреите не са хора че, те са като говеда, създадени от еврейският бог само за да служат на евреите. Той проповядваше това категорично, направо, в период на много години.

            Ще цитирам направо от една от лекциите на Скерсон. Това е взето от книга с негови лекции публикувана в Израел през 1965 година. Превода на заглавието на книгата е Сборник от Разговори. Цитирам, "Това е каквото трябва да се каже за човешкото тяло: тялото на евреина е от тотално различно качество сравнено с това на член на която и да е нация или група по света. Еврейското тяло изглежда като че ли е от субстанция подобна на телата на не-евреи, но телата само изглеждат подобни на външен вид, и външно качество. Разликата във вътрешното качество обаче, е толкова голяма че, телата трябва да се смятат за напълно различни видове. Това е причината защо Талмуда заявява че има законова разлика по отношение на телата на не-евреи. Техните тела са празни. По голяма разлика има по отношение на душата.  Два противоположни типа души има. Не-еврейската душа идва от три сатанински начала, докато еврейската душа идва от святост". Край на цитата. И има много, много по вече в същия дух, въпреки че, да се четат лекциите на Скнерсон не е лесно. Също като Талмуда, те са пълни с дребнави, по адвокатски шикалкавения и позоваване на неизвестни авторитети. Ако отделите много време в четене на Талмуда и се запитате какъв тип хора могат да бъдат ръководени от такава странна религия, Вие по всяка вероятност ще дойдете до същото заключение до което аз и Скнерсон дойдохме: евреите и ние сме наистина напълно различни видове.

            Евреите от вестник Ню Йорк Таймс и всички други евреи разбира се, защитаваха Скнерсон. Никой никога не изобличи неговите проповеди или го нарече "мразещ" (hater). Вместо това, той винаги беше хвален като някакъв жив светец. И както казах, политиците не-евреи като Хилари Клинтън и Рик Лацио, които наистина са осведомени добре, все още се прекланят когато и където неговото име се спомене. И евреите ги поддържат. Какво презрение имат те към нас!. Колко е лесно да ни мамят!.

            И колко е лесно да ни точат кръвта!. Когато разрушител от флотата на САЩ, кораба Коул, беше атакуван в Червено море миналата седмица и почти 20 моряка бяха убити, нито един от членовете на правителството имаше желанието да постави обвинението където му беше мястото.  Еврейският министър на отбраната в правителството на президент Клинтън се показа по телевизията и обеща да търси до края на земята, да хване и накаже виновниците за атаката.

            Хей, Г-н. Коен!. Не трябва да търсите толкова надалече тези които са отговорни за смъртта на нашите моряци. Евреите убиват палестински деца през последните три седмици с подкрепата на вашето правителство. Евреите изстрелват ракети по палестински жилищни блокове от хеликоптери и  бойни кораби дадени на Израел от вашето министерство на отбраната. Миналата седмица 70 американски сенатори подписаха резолюция в подкрепа на този тип еврейско поведение. Това е Сената на който Вие бяхте член преди да станете министър на отбраната. Вие бяхте този който прати кораба Коул на опасна мисия за да поддържа блокадата на Ирак, блокада която по никакъв начин не служи на интересите на САЩ, но която се изисква от евреите защото Ирак е враг на Израел. Г-н. Клинтън каза по телевизията че, нашият военен кораб не е пратен на вражеска мисия. Вие Г-н. Коен сигурно разбирате, дори и Г-н. Клинтън да не разбира, че блокиране на друга страна с боен кораб е вражеска акция, това е военен акт. Наистина ли очаквате всички не-евреи в Средния Изток да бъдат разигравани и мамени от САЩ от името на евреите, просто да си седнат на ръцете за винаги и да се оставят да бъдат жертви?

            Не, Вие не очаквате това, нали Г-н. Коен?. Вие знаехте че евентуално жертвите на политиката на вашето правителство ще отговорят на удара. Но на Вас не Ви пука докато евреи не започнат да бъдат убивани. Вие и Вашите сънародници евреи от САЩ и Израел сте отговорни за атаката над кораба Коул, и Вие го знаете. Но все още говорите по телевизията за атаката като за терористичен акт и за извършителите че са страхливци. Двама храбреци доброволно си жертват живота като нанасят удар заради техните хора по единственият за тях възможен начин, и Вие ги наричате терористи и страхливци!

            Г-н. Коен, Вие и Вашите другари евреи наистина имате презрение за нашето разузнаване, нали? В един от тези дни ние ще Ви накараме да разберете, че има някои измежду нас които на са заспали, някои които виждат със очите си и чуват с ушите си и можем да разберем нещата за себе си. Това ще бъде денят когато ние започнем да уреждаме сметките с тези които мамеха, корумпираха и точеха кръвта на нашите хора от толкова дълго време.

 

д-р Уилям Пиърс

 
Материалът е оценен на 6.00 (3 гласа)
Оцени материала
Назад към раздела | Съдържание