www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Материали

Другият поглед: Подготвяне на уловията за гибел  
Автор: Admin
Публикуван: 16.07.2005
Прочетено: 2095 път(и)
Размер: 27.07 KB
Формат за принтиране Кажи на приятел
 

Подготвяне на уловията за гибел

 

(радиопредаване гласове на американските дисиденти, 9-ти Декември, 2000)

Автор, д-р. Уилиам Пиърс

 

Дали хората - нека да бъда по точен - дали белите американци са по малко интелигентни днес отколкото са били преди един век ?.

Един непредубеден наблюдател - да кажем някой от Марс, - - би могъл да направи анализ на телевизионните развлечения които държат през свободното им време по вечето бели американци пред телевизорите днес, след това да ги съпостави с евтините романи които народните маси четяха в 1900-та за развлечение и направи заключение, че коефициента на интелигентност наистина малко е спаднал. Той би могъл да хвърли един поглед на непреставащия цирк на сегашните президентски избори, и дори по вече ще бъде склонен да мисли, че ние не сме толкова интелигентни колкото сме били преди.

Решаващ факт за марсианският наблюдател обаче, би могло да бъде едно изследване на начина по който американската обществената политика, проявена в нашите закони и обществено поведение, се е променила. Имам предвид, че ние направихме някои глупави неща и имахме някои действително тъпи навици през втората половина на 19-ти век, но те не са нищо в сравнение с непростимите безрассъдни постъпки характеризиращи нашето поведение днес. През 19-ти век ние решихме, че робството не е добра политика и го прекратихме. Това беше умна постъпка защото никога не трябва да се оставяме да станем зависими от друга раса. Но тогава ние просто  оставихме четири милиона бивши черни роби на свобода в нашето общество. Не ги пратихме обратно в Африка или по друг начин не се отървахме от тях. Дори не ги стерилизирахме. Просто ги оставихме свободни. Това беше в действителност глупава и безотговорна постъпка. Но поне не им разрешавахме да гласуват. Имаше няколко криминално луди хора във Вашингтон които мислеха, че на негрите трябвада им се разреши да гласуват и дори успяха да променят конституцията в това направление, но на практика не допуснахме в реална степен бившите роби да се бъркат в работата по избирането на нашите законодатели и съдии и други държавни служители. Разбира се, не допускахме черните да доближават до жените ни. Имахме закони против кръстосване на расите, и законите се прилагаха, от властите или от нашите хора. 

Днес имаме по вече от 30 милиона черняци на свобода в нашето общество, и не само ги оставяме да гласуват и да се сношават с жените ни, но и окуражаваме това им поведение. Имаме програми за социални помощи които им позволяват да се размножават по бързо от нас. Даваме им купони за храна и безплатна медицинска помощ. На тези от тях които имат желание да работят даваме предимство за назначаване и повишаване. Караме с автобуси децата им в училищата посещавани от нашите деца. Колежите и университетите ни имат специални програми за привличане на повече черни студенти, изопачаваме изискванията за записване за да ги вкараме в колежите и снижаваме академичните си стандарти за да ги задържим.

В медийните реклами, в телевизионните предавания, в професионалните спортове, и в половината от холивудските филми, черните се представят като примери за подражание на децата ни и като обекти на романтична фантазия за нашите жени, и ние дори не говорим открито за това. Черни лица от телевизорите ни дават здравни съвети, анализират за нас новините от деня, казват ни как трябва да инвестираме парите си, и ние се понасяме така като че ли всичко е както би трябвало да бъде. Всичко това е не само по глупаво от каквото и да  сме направили през19-ти век, това е безумие.

И така, по глупави ли сме от преди ?. Вероятно така би помислил марсианеца, но аз съм склонен да вярвам, че не е само по ниската средна интелигентност това което ни кара днес да се понасяме толкова глупаво. Това което се е случило е промяната на начина по който белите американци се подготвят да мислят и да се държат. Нека запомним, че по вечето хора мислят и се държат по начина по който го правят, и имат мнения и манталитет не като резултат от някакъв рационален процес. Те не разглеждат внимателно окръжаващия ги свят и не анализират независимо данните след което да решат какво отношение да формират за това което са наблюдавали. Вместо това, почти във всеки случай те се оставят да им бъде казано какво да мислят; те се оставят да им бъде казано какви трябвада бъдат техните мнения и отношения към света в който живеят.

Нищо ново не е това, разбира се. Това е състояниато в което по голяма част от хората винаги са били, в добри или лоши времена. Най важното нещо в определяне какво по вечето хора мислят и как се държат е вида на подготовката която те получават. Децата когато са малки се обучават в къщи от техните родители. По късно те се обучават от техните връстници и след това в училище. Като възрастни те се обучават от пазара, градския площад, църквата, местния магазин. Те абсорбират манталитета и мнението на връстниците си и тези на по възрастните и по опитните.

Хич да не е, това беше начина през миналите векове. Новият елемент в процеса на обучение траещ цял живот е влиянието на мас-медиите: първо и преди всичко на телевизията, но също така и на киното, радиото, вестниците и списанията, на комиксите и популярната музика. Говорил съм не веднъж преди, за ролята на мас-медиите в тренирането на хората в обществото, в моделирането на техните отношения и мнения. Говорил съм как евреите инфилтрират и след това доминират и контролират мас-медиите през миналия век. Как исползуват контрола си над медиите и общественото мнение и трансформират цялото наше общество за да задоволят техните интереси и планове.

Днес искам да говоря с Вас за един други елемент в обучението на нашите хора който ги кара да се държат по самоунищожителния начин който наблюдаваме навсякъде около нас. Искам да говоря с Вас за ролята на училищата. Разбира се, това не е не зависима роля. Пътя по който нашите училища, от детската градина нагоре до университетите подготвят нашите деца и млади хора е определен от пътя по който  учителите и професорите са били научени. В едно централизирано и бюрократчно общество, като това което имаме в САЩ, има висока степен на централизиран контрол на начина по който училищата обучават учениците. Но, не е само обучението на учителите и професорите; също и програмата която те са длъжни да следват, без значение на техните собствени разбирания и становища.     

Ще избързам малко сега да Ви кажа каква е целта на тази програма; след това ще се спра по подробно на на някой от детайлите. До толкова до колкото днес има една единствена програма ръководеща общественото образование в Америка, една цел стояща зад образованието в Америка, това е да се подготвят белите деца и млади хора да (въз)приемат без съпротива общество в което съжителствуват различни култури, много-расово общество, в което те по вече нямат по важна или доминираща роля отколкото потмците на техните черни роби, или метисите които напоследък дойдоха от Мексико, или туземците идващи Юго-източна Азия. Също така цел на образователната програма в САЩ е да подготви хетеросексуалните бели мъже да възприемат едно общество в което правилата са напълно възможно да бъдат създавани от хомосексуалисти или от жени обути в панталони и понасящи се като мъже, едно общество в което никой не очаква или разрешава на белите мъже да защитават белите жени, в което общество белите мъже по вече не са глави на семейства или вземащи решения в името на тяхната нация.

Вижте сега, опитах се обективно да изложа ръководния принцип стоящ зад днескашното образованив в Америка, но въпреки това аз знам, има слушатели които ще си помислят че предадох в доста мека форма тази цел, защото те са запознати с много аспекти на нашата образователна система които аспекти са явно насочени против белите като цяло и против белите мъже в частност. В отговор на едно такова възражение аз твърдя отново, че основният принцип е егалитаризма (политическо и социално равенство). Не е да се поставят жените над мъжете или хомосексуалистите над хетеросексуалните или черните над белите, по скоро да се подготви всеки един във възприемането на общество в което нито расата нито сексуалната ориентация са важни. Това е теорията - но тъй като хетеросексуалните бели мъже са имали главната роля в изграждането и ръководенето на нашето общество в миналото, то на тях, от проводниците на егалитаризма  се гледа като на врагове. Те се разглеждат като хората които трябва да бъдат лишени от власт преди наистина да имаме егалитарно общество.

Във всеки случай, едно егалитарно общество не е релано, и разбира се, това е абсолютна лудост. Това е побъркване. Това е самоубийствено безумие.

Стремежа на образователната ни система е да продуцира граждани които са подготвени да вярват или да се държат като че ли вярват, че мъжете и жените са равнозначни, всъщност едни и същи без разлика с исключение на формата на техните генитали, и трябва да бъдат третирани по точно един и същ начин от обществото и да имат сходни роли. Това значи подтискане на старото разбиране че мъжете и жените са фундаментално различни - физически, интелектуално, и емоционално - че технните естествени роли в обществото и семейството не са същите и вместо това са допълващи се, и те трябва дабъдат третирани съответно - което значи различно.

Стремежа на образователната ни система е да продуцира граждани които са подготвени да вярват или да се държат като че ли вярват, че хомосексуалноста е толкова естествено състояние колкото е хетеросексуалноста, че хомосексуалноста по никакъв начин не е не-желателна или осъдителна, че едиствената разлика между хомо и хетеросексулните е в техният избор на сексуални партньори, и че хомо и хетеросексуалните индивиди трябва да бъдат третирани по точно един и същ начин от обществото.

И стремежа на образователната ни система е да продуцира граждани които са подготвени да вярват или да се държат като че ли вярват, че расовите различия изобщо не са важни, са само повърхностни, и са нещото с най малко значени на този свят; че единствените разлики са в пигментацията; че черните и белите хора и австралийските аборигени и китайците гледат на света по един и същ начин, имат едни и същи вродени качества и поведенчески модел, една и съща способност за само-дисциплина, един и същ тип и степен на интелигентност, една и съща способност за разрешаване на проблеми, една и съща способност за изграждане на цивилизации и тяхната поддръжка; и че да се вярва другояче е не само погрешно но е престъпно и скандално. Всъщност, възможно най тежкото провинение, най скандалната грешка е расизма, и най строги средства трябва да бъдат използувани за нейното отстраняване и най тежки наказния наложени на тези които я поддържат. 

Това, мисля, е ясно и обективно изложение за съвременната американска образователна политика. Вярвам, че дори тези които смятат, че това е добра политика ще се съгласят с моето твърдение. Но както знаете, аз мисля че тази политика не е добра, и безспорно един наблюдател от Марс може да бъде извинен,  мислейки че ние сме или глупави или луди за да имаме такава политика, защото тя ще ни доведе до нашето унищожение.

Преди минута казах , че теорията на сегашната американска образователна политика е егалитаризма; че целта е да се дресират политически коректни граждани. Всъщност, това е малко наивно. Тези които са най отговорни за тази сегашна политика, тези зад сцената, използуващи егалитаризма като оръжие за унищожение на нацията и расите за да обслужва техните собствени интерси, изобщо не са егалитаристи. Те не само вярват че са по висши от всички други нации на света - от всички не евреи - но също така че са по заслужаващи. Те вярват, че е правилно и уместно за тях да заблуждават и деморализират не-евреите, да разрушават чувството им за расова идентичност и гордост, да придават женски качества на не-еврейските мъже и мъжки такива на не-еврейските жени, за да направят не-евреите по лесна за тях плячка.

И така, в училищата те отиват по  далеч от егалитаризма. Учат децата ни и студентите в университетите за техния специален статус, защо те заслужават по вече отколкото другите. Те му казват, "изучаване на холокоста". Това "изучаване" е задължително в обществените училища на много щати, и работят яко за да го направят задължително навсякъде. Причината за изискването за изучаването на "холокоста" от не-еврейските деца е както те казват, е да ги предупредят какви ужасни неща могат да се случат ако на хората им е разрешено да бъдат расисти или анти-семити. "Холкоста" те казват, беше най ужасното нещо някога случило се, и беше извършено от расисти и анти-семити. 

В действителност, това изобщо не е причината за изучаването на "холокоста". "Холокоста" може да е най лошото нещо случило се на евреите, но каквото комунистите извършиха срещу нашите хора, срещу не-евреите, в Русия и Украйна и Полша и в Балтийските Републики и Германия, беше много по лошо. Само в тези страни комунистите избиха най малко 30 милиона от нашите хора. (доста занижена цифра, само в СССР от 1917 до 1953 година избитите са най малко 50 милиона). Комунистическото движение извършило тези убийства беше вдъхновено от евреина К. Маркс и беше провеждано и ръководено в по голямата си част от евреи. Комисарите на лагерите на смърта в СССР през20-те и 30-те години, бруталните комисари на "Гулаг", за които А. Солдженицин писа, бяха главно евреи. Евреите бяха извънредно голяма част служителите в съветската тайна полиция и навсякаде в съветската бюрокрация. Евреин ръководи отряда извършил жестокото убийство на Руския Цар и Семейството му. Евреин беше и Лазар Каганович, този който ръководеше избиването на милиони украинци. Евреи бяха начело на комунистическите партии в много европейски страни по времето между двете световни войни, и когато им се даде възможност те извършиха ужасни зверства против населенията на тези страни, селективно избивайки най добрите и интелигентни хора. Това е което те извършиха в Балтийските Републики или Полша, на пример.

Така че щом целта е да се учат децата за ужасните неща които могат да се случат когато не подходящи хора вземат властта, защо да не ги учим за това какво евреите комунисти извършиха ?. Защо на практика в училищата няма изучаване на тези неща ?.

Добре, Вие вече знаете отговора: това е защото евреите не бяха жертви а бяха до голяма степен извършителите. Защото ако децата научат за това какво евреите са направили на хората от Източна и Централна Европа преди втората световна война, те могат да започнат да мислят, че много логично е било за Германците да искат евреите да напуснат Германия, за да  не могат евреите да извършат в Германия това което са извършили на други места. Това би поставило така наречения "холокост" в твърде различна свтлина, нали ?.

Моята позиция е, че егалитаризма е теорията в основата на образователната система в Америка днес, но в действителност училищата се използуват във все по голяма степен за да промиват мозъците на учениците по начин по който най добре да служи на тези които контролират образователната система. Не само евреите са отговорни за това което става в нашите училища. Виновни са също феминистите, хомосексуалистите и егалитаристите от всякакъв сорт. И както те лъжат за "холокоста", така прикриват престъпленията на комунистите, за да служат на еврейските цели, те лъжат и за други работи за да служат на други цели. Те лъжат за същноста на хомосексуализма, на пример, защото това е в интерес на хомосексуалистите. Те лъжат за разликите между жените и мъжете защото това е в интерс на феминистите.

И те лъжат за расите защото искат да насърчават по вече смешението между тях, и те искат да заблудят и обезоражът белите хора които в противен случай могат да се опънат на расовото смешение. Те казват на учениците, че ние всички наистина сме еднакви, и да се мисли противното е злонамерено, те се опитват да убедят студентите че концепцията за расите е безсмислена, че няма научна основа. Те ги учат, че е имало толкова много генетично смесване между расите в миналото, че днес няма такова нещо като чиста раса, така че цялата идея да се опитва да се запази една раса е безсмислена: просто откажете се, много е късно.

Използувайки училищата за подготовка на младите хора и за обучение не е нещо ново разбира се. През 19-ти век беше прието, че всеки ходещ на училище е най малкото християнин поне на книга, и също беше прието че би било хубаво нещо всеки да се подготви да бъде по голям християнин. Това беше вярно в по вечето университети и обществени училища. Християнството не беше третирано просто като една от многото религии, то беше третирано като Религията.

През първата половина на 20-ти век, студентите бяха политически подготвяни да вярват че демокрацията е възможно най добрата форма на държавно управление, и че САЩ са олицетворението на демокрацията. Американската история и функционирането на американската политическа система бяха идеализирани за студентите.

Лично аз не съм християнин, нито съм демократ. Но нека Ви кажа, християнската подготовка и демократическата подготовка от миналото са нищо в сравнение с егалитарно-феминистично-еврейската подготовка в днешните училища. Старата подготовка може да не е била такова нещо което всички ние бихме одобрили, но беше сравнително безвредна. По вечето от хората които са формулирали старата система на подготовка хич да не е са били с добри намерения. Не са се опитвали да ни унищожат. Това не може да се каже за хората стоящи зад днескашната ситема на подготовка. Целта на днескашната подготовка е произвеждане на политически коректни леминги от всички които минат през училището : леминги които няма да поставят под въпрос или да бъдат против политиката на провеждащите подготовката, леминги които няма да се борят против тези които нарочно унищожават нашата страна, нашата цивилизация и нашата раса.

Тази подготовка, за съжаление, върши работата за която е била предназначена да върши. Днес вербува значителна част от нашите млади хора от университетите в лагера на нашите врагове използувайки ги да помогат в унищожаването на нашата раса. Преди по вече от десет години аз изнесох лекция пред почти бяла група студенти от Университета в Мериланд. След лекцията, хубаво 19-20 годишно момиче дойде при мен и ме попита дали аз мисля, че сегашният конфликт между расите би могъл да достигне до престрелки. Аз и казах, че ако правителството продължава политиката на насилствено интегриране на расите, расова война е възможна. Тя ми каза, "Добре тогава, ако престелките започнат, аз ще бъда с черните стреляйки по тебе". Тя изглеждаше горда от себе си, когато ми каза това. Тя знаеше, че беше казала политически коректно нещо.

Преди няколко дни компютърен вандал успя да се вмъкне в нашето интернет място, natvan.com, което съдържа моите програми. Той беше направил много поразии, и беше оставил съобщение казващо че е направил това защото това интернет място окуражава превъзходството на бялата раса. Той беше избликнал много от псевдонаучните безсмислици които бях споменал по горе за това  че няма такова нещо като отделни раси - това са безсмислиците с които егалитаристите пълнят главите на студентите - и беше обобщил всичко това със изказването - цитирам - "Без значение дали си черен, бял, азиатец, какъвто и да е, ти си свързан със всеки други човек на Земята. Това значи, разбира се, че никоя раса не може да бъде считана за "по висша" по отношение на друга, защото всички ние сме смес от един друг." - край на цитата.

Как е това като логика? Наистина, това точно е мъглявото мислене, което е на нивото на нашите университети. Толкова безнадеждно нетърпеливи са егалитаристите да подкрепят тяхната не подлежаща на подкрепа позиция.

Да, ще бъде дълга и кървава война, много болезнена и разрушителна война. Междувременно, Ваш дълг е да обърнете по вече внимание на това каква подготовка получават Вашите деца в училище. Правете каквото трябва да направите за да бъдете сигурни че те са на правилната страна на войната.

 

д-р Уилям Пиърс

 
Материалът е оценен на 8.50 (2 гласа)
Оцени материала
Назад към раздела | Съдържание