www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Материали

Статии: Насилие и Сила  
Автор: Admin
Публикуван: 17.07.2005
Прочетено: 2415 път(и)
Размер: 23.97 KB
Формат за принтиране Кажи на приятел
 

Насилие и Сила

"Аз не мразя никого. и се стремя да не обичам никого.

Те не като нас, и ние не сме като тях.

Ние сме просто различни в наша полза."

Абрек - Бол колобър

            Hе отричаме ничие право на различие. Напротив - ние сме единствените, които разбират нуждата от културно разнообразие и го защитават. Ние сме единствените разбиращи. Проумяваме същността на различията, затова така яростно отстояваме нашето право да бъдем различни от останалите народи.

            Hо те, другите идват тук, в нашия дом. Идват неканени, нежелани. Не носят никаква полза, с нищо не ни помагат, а се разпореждат да отнемем от залъка на нашите собствени деца, за да нахраним техните. Откажем ли, започват да крещят: "Насилие!".

            Tака казват на нас, а какво споделят помежду си?

            "Вземи си жена от рода на бащите си, а не вземай жена друговерка, която да не е от коляното на баща ти, защото ние сме синове на пророци."

Товит 4:12

            Помежду си твърдят, че само те са хора, а ние - не. Евреите ни наричат "гои", което преведено значи "добитък". Същият корен има твърде добре познатата ни недалечната история дума "гяур", чието значение е излишно до обяснявам. За циганите пък сме "даса", слуги. Странно е тяхното равноправие: ние сме длъжни да ги приемем за равни на нас; те си запазват правото да ни третират като по-низши. В техните затворени общности ние не сме допускани; в нашата общност те не само настояват да проникнат, но и да се ползват с всичко, от което се ползват най-добрите, най-заслужилите измежду нас. Та и с нещо в добавка. Ако някога чуете за "интеграция", знайте, че става дума именно за това. Стремежът им е да ни изместят, а накрая съвсем да ни премахнат. Българинът, дръзнал да защити своя имот, своята чест, живота си - този българин е заклеймен като нацист и антидемократ. Но ако жертва на насилие е същият българин, тогава демонично-либералните кривозащитници мълчат, тогава те забравят за всякакъв нацизъм, фашизъм и ксенофобия. Макар насилието срещу българи от страна на лицата с небългарска кръв да е именно на расова и национална основа.

            Tе, другите се заселват сред нас, върху нашата земя. И земята, напоена с кръвта на прадедите ни, става недостъпна за нас. През кварталите и махалите, заселени с небългари, ние не можем да преминем. Из техните улици нас ни грабят, насилват ни, убиват ни. Неизброимо множество лъжеправозащитни организации адвокатстват на насилниците и убийците, съдят дори държавата ни, ако злодеят си получи заслуженото. Което иначе в ултрасвръхдемократичното ни общество не се случва често. От "Амнести интърнейшънъл" и "Хелзинки уотч" ни втълпяват, че отвратителните прояви на пъстроезичната криминална сган не били насилие, а манталитет, начин на мислене и на живот. А финансираните от унгарския евреин Дьорд Шорош /прекръстен на Джордж Сорос/ служби като "Хюман райтс", например, напоследък се заеха да прекрояват и българските държавни граници. Вътрешнодържавният разпад стана неудържим!

            Tе прииждат и отнемат всичко наше, всичко, създадено и опазено от дедите ни за нас. И ние - като истински страхливци, като предатели на своя род и корен - търпим. Остана ли нещо Българско в нас, българи? Те, чуждите не ни смятат за човешки същества. За тях ние сме само биологичен резерв, от който могат да черпят колкото и когато си поискат. Но нали Тангра ни е сътворил да бъдем свободни? Нима ще тръгнем срещу Неговата повеля?

            Довчера враговете на България лъжеха, преструваха се, лицемереха. Днес открито ни казват, че техният живот е смърт за нас, за нашите близки и приятели, а ние мълчим. Не възразяваме. Не смеем да ползваме нито нашето право на самозащита, нито да застанем в защита на хората, които обичаме, защото старата ДС под новото си име НСС /Национална служба "Сигурност"/ бди над безопасността на небългарите. Момченцата със садистични наклонности на ген. Атанас Атанасов изглежда не съзнават, че измежду техните близки също се срещат българи. Но който отрича съпротивата срещу Злото, той не бива да се оплаква.

            Скъпи мои объркани сънародници, вие живеете зле, защото живеете с Лъжата и тя краде вашите доходи. Но как искате Лъжата да не е с вас, когато преследват Истината, а вие мълчите. Свивате се страхливо и си въобразявате, че преследванията не ви засягат. Нима се залъгвате, че това, което живеете, е истински живот? Не искате ли да знаете кой открадна живота ви, хора? Безпаметни мои сънародници, припомнете си манталитета, начина на живот и методите, с които създадохме своята Държава! Припомнете си всяващата ужас Българска конница, прекосила степите на Евразия и поставила на колене великата Византия! Припомнете си силата, позволила ни да отстоим земята, върху която живеем и до днес!

            "Безнадеждно е!" - тръбят пораженците. "Те са силните сега, те командват всичко, нищо не можем да направим!". Наистина ли не можем?

Ако престанем да им вярваме, значи наполовина сме ги победили!

            Защото поне половината им сила идва от нашето доверие към тях.

            През 1992 година лидерът на перуанската терористична организация "Сендеро Луминосо", евреинът Абимаел Гусман получи доживотна присъда. Проеврейската "Амнести интернейшънъл" я оспори. Ние не вярваме на съвети, давани от закрилници на терористи. Когато в нашата страна искаме да окачим на въжето някакъв детеубиец, тези "свръххуманисти" ни залъгват, че били против насилието във всичките му форми. В държавите, управлявани от тях, то е превърнато в норма. Силата там е единствено право. Само ние ли ще си останем все така слаби?

            Два дни и две нощи продължило въстанието на доведените до отчаяние негри от Майями през 1980 година. Две нощи и два дни градът горял, и Националната гвардия на САЩ избила хиляди недоволни, докато го превземе. Тогава антифашистите и преследвачите на расизма ги нямаше никъде, но думата ми беше за самите нас. Ние по-малко горди ли сме от негрите? По-малко храбри ли сме, по-малко свободолюбиви ли сме от тях? Един народ не може да бъде победен, освен ако сам не пожелае това. Българинът реши, че вече са го победили. Той сам поиска да бъде победен. Поискаха го неговите управници, но управниците са временни, а народът е вечен. Нас, българите още ни има, което значи: войната още не е завършила, победата на враговете ни все още нищо не значи.

            "Няма проблеми!" - усмихват се самодоволно янките. Проблеми има, при това много!

            През 1980 година в Джонстаун, Гвиана загинали над 900 души от сектата "Храм на народа". Официалните гвиански и американски власти твърдяха, че се отнасяло до колективно самоубийство. Версията гласеше, че сектантите изпили по едно канче кока-кола, примесена с цианкалий, после се пръснали кой накъде види, легнали и умрели. Не, друга е истината. Сектата била подмамена в джунглата, далеч от хорските очи, за да бъдат умъртвени нейните членове, между които и немалко деца. Знаете ли кой е сътрудничил при създаването на сектантското градче Джонстаун?

            Вицепрезидентът на САЩ Мондейл, министърът на здравеопазването и социалното осигуряване Калифано, и не на последно място Розалин Картър, съпруга на тогавашния американски президент Джеймс Ърл Картър. По-късно, за да бъдат заличени и последните следи от операцията, наложило се да убият и кмета на Сан Франциско, който знаел прекалено много.

            Събрали сме огромно количество информация, от които следва изводът:

"Сектите плашат всемогъщата Америка до смърт!"

            Какво излиза? Негрите могат да съберат достатъчно решимост и да се вдигнат на бунт, а ние не можем. Една секта успя да стресне най-мощната военна сила в света, а ние - създателите и вдъхновителите на първите секти се свиваме покорно и страхливо, в очакване да получим заповед за собствената си ликвидация. И като безмозъчни папагали повтаряме, че изреченото от финансовите паразити е неподлежаща на коментар истина.

            Внушават ни, че всички хора били равни, че всички нации трябвало да се подчиняват на еднакви закони, че всички хора трябвало да имат едни и същи вкусове и предпочитания, да изповядват една и съща религия,  затова трябвало да живеят по един и същ модел. И всички да бъдат управлявани от едно световно свръхправителство. Така искат те, но хората явно не го искат:

            "Да се опитват да наложат на човека чужд начин на живот - значи да извършат сериозна грешка, в резултат на което културното наследство на човечеството не само не се обогатява, а обратно, сериозно се руши."

Амаду Ампате Ба

            Няма човешки закон, който да е задължителен за всички. Защо си въобразяват, че ние съзнателно ще спазваме закон, който те самите не зачитат?

            "Антропологичните, физиологичните, биохимичните и други отличия са присъщи на всички народи без изключение. И тези различия са извън властта на управляващите."

Мурад Аджи

            Има явления извън властта на парите. Има Власт, по-могъща от човешката! Нека припомним на юдеизираните хазари една страшно поучителна, забравена от тях история, и нека ги подтикнем към размисъл. Преди хиляда години, през Х век Хазария била унищожена напълно. Тя престанала да съществува не само като държава, но и като страна. Най-могъщият неин враг се оказали настъпващите вълни на Каспийско море. Хазарската държава била сразена от Божията ръка.

            Някога хазарите продадоха своята Вяра и своето Име. Затова Бог ги наказа. Хиляда години не им бяха достатъчни, за да осъзнаят смисъла на страшния урок. Те измениха на Тангра и предизвикаха гнева Му. Разгърнете техни вестници и списания: ще видите снимки на брадати равини, нарамили автомати, запасали бомби. Готови да стрелят и да отнемат чуждия живот. А нали уж новият им Бог бе заповядал "Не убивай!"? Хазарите продължиха да убиват, същевременно размахвайки заплашително пръст към нас: "Не проявявайте нито сила, нито насилие! В никакъв случай и по никакъв повод Иначе...!".

            Те отричат нашето право да бъдем Българи. Отричат правото на България да бъде Българска. Но Тангра, Който веднъж ги наказа, ще изпълни Своето обещание и отново ще стовари десницата Си върху враговете на целия човешки род.

Дали отново ще се разкрещят, че справедливият Божи гняв е проява на насилие?

            Те се провалиха. Останахме ние, гонените, преследваните. Властващите партии са против нас, защото единствено ние ги разпознаваме под всичките им маски. Защото знаем къде са най-уязвими. Защото разбираме какво трябва да направим, за да спрем грабежа. Ние единствени умеем да воюваме с тях и да ги побеждаваме. Ние единствени от всички можем да спрем комунистическия грабеж!

            Кажете ми: им ли при така наречената "демокрация" държавна институция, която да защити гражданина от произвола на самозабравилите се властници? Има ли закон, който да спасява народа от беззаконието на облечените с власт? Нима си въобразявате, че хаосът пред очите ни наистина има нещо общо с демокрацията? Комунистите непрекъснато нарушават законите. Ние протестираме, те обявяват протестите ни за тежко държавно престъпление, тайните служби ни арестуват, а СДС демократично мълчи. Не вярвате ли? На  22 октомври 1999 година касиерката на Окръжната следствена служба ми върна парите от внесената преди десет месеца гаранция и ме запита: "Каква е разликата между преди и сега?" - и сама си отговори: "Преди само да посмееш да писнеш, и те арестуват. Сега колкото и да пищиш - никой не те чува." Четвъртата власт, пресата също дума не обелва, не взема страна, даже не изпълнява функцията си да осведомява за извършващото се, тя пази неутралитет. В България всичко е спокойно.

            Не, не е спокойно! Осъдените на бавна смърт не искат да умират. Обречените на безправие не се примиряват с участта си на роби. Народът започна да мечтае за своята пролет. Нещо повече - той започна да се готви за нея! Народът спря да вярва на лъжците и измамниците. Народът се насити на празни обещания, той вече знае: някъде живеят добре. Някъде се радват на живота. Някъде хората са щастливи. Някои държави осигуряват достоен живот на своите граждани. Но забележете - за своите. Там ние сме чужди и никога няма да станем свои. Затова нека не мечтаем за чужди страни. Нека осигурим щастието си тук, в нашата страна. Животът ни днес е една непрекъсната мъка, но от нас зависи дали ще го променим. Видяхме докъде я докарахме, като позволихме на други да правят нашите промени. Дошло е време за недоверие. Дошло е време да започнем самите ние.

            По-добрите закони ние ще ги създадем, защото ние сме въплътеният закон. Защото сме изпълнени със съзнанието, че законът трябва да служи на народа, а не народът на закона. Сигурността ще я доведем пак ние. Никой няма да ни брани, ако ние себе си не браним. И грабителите ние ще спрем. Нашето за другите е чуждо, а кой милее за чуждото? Ще изобличим и лъжците. Кой друг го е грижа, че нас ни лъжат? Кой го е грижа, че ни убиват, че ни разоряват? Кой го е грижа за нас, та да му вярваме? напразни ще бъдат всичките ни надежди и упования в някаква си "Европейска общност", ако самите ние не си помогнем. Напразни ще бъдат всичките ни усилия, ако продължим да служим на чужди идоли, като си въобразяваме, че те ще послужат някой ден на нас. Последни глупаци сме, ако си въобразяваме, че някой мисли първо за нас, а е два после за себе си. Те, другите даже няма да подкрепят нашия български възход, той би бил пречка за техния собствен. Ние, и само ние трябва да положим началото му. Уредбата на нашия дом си е наша работа. Да започнем! Време е! Да започнем ние, защото ако позволим друг да го започне, той ще го направи за себе си, не за нас.

            Половин век живяхме под знака на Звяра. Стига толкова! Заради бъдещето на България, заради нас, за нашите деца и близки, за целия ни изстрадал народ! Ние имаме право да оцелеем и ще оцелеем. Ние имаме право на гордо, достойно съществуване и ще го постигнем.

И Бог ще бъде с нас!

Ангел Грънчаров - Елтимир

 
Материалът е оценен на 8.75 (4 гласа)
Оцени материала
Назад към раздела | Съдържание