www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Материали

Статии: Писъци  
Автор: Admin
Публикуван: 12.05.2002
Прочетено: 2088 път(и)
Размер: 27.19 KB
Формат за принтиране Кажи на приятел
 

ПИСЪЦИ

 

            През последния месец цялото антибългарско воинство пропищя орталъка, че в България се надига националистическа вълна. Първо ревнаха ченгетата от ДПС, терористите на агент Сава, убийците на български бебета и бременни жени. После им запригласяха гей дружинките и фондация "Отровено общество" на унгарския евреин Дьорд Сереш. Намесиха се от посолството на Израел /Израел - в превод - Богоборец, Противник на Бога, бел. на Равина от Софийската синагога/ и организацията "Цион". В българофобския хор запяха уж българските /Български по име, ама колкото са български, толкова да са ни живи!, бел. на Главния Кръстник/ криминалдемократически СДС и БСП. Страшна работа! Някой си бил казал, че не бива да е срамно, ако си етнически българин, нормален, без хомосексуални наклонности и на всичкото отгоре не членуваш в някоя юдействаща секта. Това значи било проява на фашизъм, расизъм и недемократична ксенофобия. Не е зле да помислим какви са основанията за истеричните писъци.

            Българинът е недоволен от политиката на своите управници. Недоволството започна да става твърде явно и крадците се сепнаха, че краденето може да секне. Затова Еюб, Кало, Зисман, Айсберг, Манго и компания се заеха да разясняват на тъпия българин, че видите ли, той си живеел от добре по-добре, и само лошите националисти му разваляли рахатлъка. Ние от своя страна питаме не дали българинът има основания да е недоволен, а дали е доволен поне от едно нещо в своя живот?

Министърът на пладнешките доходи М.уравей /Който сам си вика "Браво!" и "Ура!", бел. на бай Асан, преподавател във Факултета по етническо апашко право/ Велчев обяви ново хармонизиране на данъците. Не е нужно да обяснявам, че цените също ще се хармонизират, при това не в проценти, а в пъти. Ето по какво се различават различните правителства. Комунистите коригираха, демократите либерализираха, а тези хармонизират. Действието е едно и също, но го наричат по различен начин. А ние, глупаците си въобразяваме, че положението се променя. Но думата ми беше за хармонизирането. Вече и най-вhрващия трябва да е разбрал, че крайната цел е постигане на пълна хармония с околната среда - на два метра под земята. Комунистите намалиха относителния дял на българите в България, демократковците изравниха числеността ни с тази на малцинствата, а неясните ен-ДеСе-вейци искат да завършат либералните корекции, като ни хармонизират в гробищата. За това ли ги избрахме? И как да сме доволни от своите избранници?

Пладнешкия министър обаче не е взел предвид факта, че си има работа с племе, наречено още от византийците /не ги бъркайте с днешните ромеи!, бел. на Кр. К., главен лапач в ясла "Рома"/ "хондрокефали вулгари", т. е. твърдоглавите българи. И тъй като сме с дебели корави глави, ние и този път ще му намерим цаката. А политиката на жълтеникавите разбойници има едно слабо място. Ударът срещу българската нация се стоварва посредством данъците. Ами тогава нека спрем да плащаме данъци! Нито държавата ни е Държава, нито законите ни са Закони. Защо да бъдем съвестни и честни? Някой проявява ли към нас съвест и чест? Вестниците писаха за словак, който в чест на 9 май и в знак на протест срещу високите данъци се самообезглавил. Нима не ни е оставена друга възможност, освен и ние да си отрежем главите? Вземете циганите. Те се обявиха за ромейско малцинство и спряха да плащат не само данъци, ами и сметки за ток и вода. Ние, българите също започнахме да се превръщаме в малцинство, следователно също трябва да спрем плащането. В България няколко милиона прокулчета чакат милост от съвременните Калигули. (За справка - филма "Калигула") Нищо добро няма да дочакат. Мислите ли, че не е възможно да се противопоставим на тези негодници?

Какво представлява днешната обществено-политическа система? "Рабфаковците се представят за академици, бедняците – за милионери, а бандитите за спонсори. Празното се преструва на съдържателно. Безсмислието се обзавежда със символите на лъжлива многозначителност. Джуджетата доста уверено и даже леко намигайки ни показват паспорти на великани…" - писа Юрий Воробьовский за ситуацията в Русия. Воробьовский не само не е фашист, ами е антифашист. Но в случая казва истината. Тук е същото. Пълна измама. Лъжа от горе до долу. Не е ли прекалено тъпо лъжците нагло да ни учат, че не бива да лъжем, а ние овчедушно да се съгласяваме? Те живеят и забогатяват с нашите пари, значи ние не бива нищо да им даваме.

При съществуващата криминалдемократическа система, плащането на данъци е престъпление срещу нацията. Особено резултатно е, когато неплащането се извършва не с помощта на хитрини и увъртания, а чрез ясна и открита позиция. Веднъж ме извикаха в Данъчното по повод декларирането на някакъв мизерен хонорар. Отидох и заявих, че хонорарът всъщност е много по-голям, но че нямам намерение да го декларирам. Който иска пари от мен, да си ги поиска чрез съда, само че ще вземе на босия цървулите. "Ако знаех, че става дума за теб, нямаше да ти пращам бележка" - отговори данъчният инспектор. Те изобщо не са толкова могъщи, колкото изглеждат, понякога е достатъчно да им демонстрираме характер и познаване на техните дела.

Как се разпореждат управниците с взетите от нас пари? Какво вършат с парите, които ние доброволно и съзнателно им даваме? През лятото жега и отпускарски месеци, през зимата студ и поледици, през останалото време бъркотия и неустановеност. Кога се работи в тая проклета държава? Какво полезно направиха облечените с власт бандити за народа, та народът да им отговори с доверие и съзнателност? Командировки, фестивали, приеми, банкети, празници, празници, празници… За тях безкрайни празници, а за нас безкрайна поредица от празни маси. Как искате недоволството да не расте?

Наш дълг е да излъжем противобългарското подобие на държава, да го надхитрим, да го изиграем. Едва тогава съвестта ни ще бъде чиста, че не сме участвали в геноцида над собствения си народ. Ама ЕС, ама ФЕС, ама НАТО, Рамкови конвенции и Ракови резултати…? Някой иска да ме умори от глад, да ме одере жив, да ме ограби, да ме прогони от собствения ми дом и очаква да му бъда благодарен. Много има да си чака! Аз започвам да гледам и да мисля над видяното. Знаете ли какво виждам?

Животът е труден за хората, които спазват правилата. Те биват смачквани от условията. Дава се път само на бандити и продажници, на мекотели и извратени типове. Редовият, нормалният, способния, честен българин не е натикан в ъгъла, ами направо е размазан в стената от закони, параграфи и тайни споразумения. Правителството заявява твърдото си намерение да не се отклонява от поетия път на българската евроликвидация. Или от европейската българоликвидация, все едно. От 1986 година насам клептодемократите са успели да откраднат /Приватизират, бел. на mr 10%, Приватизатор/ около 63 милиарда $. По-голямата част от тези пари не могат да бъдат възстановени, тъй като червените аристократи с плебейско мислене са ги пропилели и те са преминали в ръцете на западни мошеници. Ето защо Западът продължава да подкрепя бившите комунисти за сметка на антикомунистите. След толкова години трябва да сме проумели, че никакъв Запад, никаква Европа няма да ни помогне. Международният мошенически фонд казва: "Българският народ отдалечава България от Европейския съюз и НАТО. Ликвидирайте този гаден народ!". МВФ не ни унищожава, а само координира и насочва програмираното ни унищожение. С мотив, че така искал Свободният свят. Свободен ли? "Нали е нечувано смешно, че всички страни, които твърдят за себе си, че са най-свободни, в действителност предоставят на жителите си най-ограничената свобода и цял живот ги държат под настойничество. Подозрителна е онази страна, където много се говори за свобода. И когато при влизане в пристанището на някоя велика страна аз видя гигантска статуя на свободата, няма нужда да ми разправят какво става зад статуята. Там, където се крещи високо: "Ние сме народ от свободни хора!", там искат само да прикрият факта, че свободата е отишла по дяволите." - Б. Травен, "Корабът на мъртвите" Няма по-големи потисници от самозваните лидери на "Свободата". Именно те са командири на нашите политически въжеиграчи. Само че за да стигнем до Командирите, налага се да прегазим тяхната армия.

Лошото е, че данъците и грабежа не са единствената ни грижа. Погледнете как настъпват циганските махали и как българските селища отстъпват. Погледнете как довчерашните малцинства ни натикват в анклави, в гета върху собствената ни територия. Как ни превръщат в роби, чието предназначение е да хранят господарите-цигани. Ако в двора на българин влезе крава, той вдига страшен скандал. Поставен в същата ситуация, циганинът мълчаливо взема най-острия си нож. С какви невероятни абсурди сме принудени да се борим! Ограниченият ни довчера суверенитет вече никакъв го няма, стяга се примката около врата ни, не можем въздух да си поемем, а продължаваме да отправяме хвалебствия към българоубийствената демокрация. Да се молим за приемане в ЕС и НАТО - в техните гробища, ако трябва да сме честни докрай. Казват, че е взето решение за сливане на Министерството на вътрешните работи с комитета за българите в чужбина с мотива, че както е тръгнало, скоро в България няма да останат никакви българи. Къде отиде нашето национално достойнство? Най-старите останки от обитаване на разумен човек на планетата са открити в българската пещера Бачо Киро. Археолозите са на мнение, че находките датират отпреди 44 хиляди години. Една хилядолетна цивилизация се е развивала стотици векове, за да отстъпи накрая мястото си на човекоподобните Чандала. Щели да ни обвинят в расизъм? Ами те не са ли расисти? "Какво лошо време! Зехме от нашите си да крадем!" - възкликна един ром от цигански произход пред "Канал 1" на Българската наци. телевизия. Това не е ли расизъм? През септември 1999 г. цигани съборили паметника на героите от войните в гр. Първомай. Но тогава никой не заговори за нацизъм, ксенофобия и антибългаризъм. И друг пример, взет напосоки измежду стотиците хиляди такива: "Господине, не разполагаме с необходимите лекарства и не можем да Ви лекуваме" - тези думи чува в Медицинска академия човек, чиято  диагноза е плеврит. После? Той си отива вкъщи и се самоубива. А е само на 35 години…" - из печата, март 1991 година. През март 2002 г. имаше нови случаи на самоубийства заради болести и съкращения от работа. българинът е поставен в положение на безизходица и той решава въпроса чрез изход от живота. Но я някое циганче да се разболее от грип, тогава на помощ му се притичват десетки фондации и кримизащитни дружества, тогава за нещастното ромче-джебчийче пишат всичките WAZ-ДС вестници. Тогава ни карат да се чувстваме виновни, че не сме дали последния си залък на ромчето, ами сме нахранили собствените си деца. Тогава ни обвиняват във фашизъм.

Нека се разберем веднъж завинаги. Аз съм българин и не знам какво е това "фашизъм" - яде ли се, пие ли се, какво представлява и откъде се купува /Нали сме пазарна икономика, тук всичко се купува и продава, най-вече политиците! - бел. на главния Продавач/. Такава дума "фашизъм" в българския език няма. Ако някой ме нарече "фашист", аз ще му отговоря, че той е шжищрнжккмлбчц, пък той нека доказва, че не е. Ако пък са започнали да наричат "фашисти" недоволните, то трябва да вкарат по затворите целия български народ, защото при това успешно управление, едва ли е останал някой доволен българин. Нека оставим фашизма на италианците. Българският национализъм не е фашизъм. Той е идеология, създадена в България, с цел да защитава България от нейните врагове. Кой иска България да не бъде защитавана?

Да се върнем на думата си за антинационалистическите писъци. Те са страхът на пирата, че ще увисне на мачтата заради пиратство. Те са страхът на разбойника, че ще бъде съден за разбойничество. Писъците са кошмарът на грабителя, ужасяващ се от мисълта, че грабежът може да секне. Има от какво да ги е страх крадливите демокретенизатори. Нашето отношение към управниците е много въжително. Бихме окачили на въжето всичките. Аналитичният отдел на Движение "Воини на Тангра" не от вчера предупреждава: рекламираните /Ние знаем кой ги рекламира!, бел- на Главния Имиджмейкър/ политици са вредни за националното здраве. Народът взе да се вслушва в предупреждението и политиците настръхнаха.

Стигнахме до нашите уж граждански /В смисъл, че не са селски, бел. на Бай Ганю Сомов/ структури. Разните синдикати, айдукати и други карикатурни образи на народни закрилници. И с лупа да търсим, не можем да открием по-нагледен пример от случая на 27 март 2002 г. "Никога не съм бил голтак" - деликатно обясни лидерът на КНСБ д-р Желязко Христов. Дотук добре, но как докторът ще брани интересите на "голтаците" при това презрително отношение към тях?

Не по-различни са природозащитниците. Свидетели сме какви ги вършат еколозите в братска демократична Холандия - демократично стрелят по несимпатичните политици. Сега трябва да е ясна крайната природозащитна цел. Еколозите се борят за чиста, освободена от човешко присъствие земя. Каква идилия би настъпила, ако стремежите на еколозите се сбъднат! Представете си глутница весели бесни псета, провиращи се между дънерите на мутирали от американски, екологично чист обеднен уран треви. Представете си краставите жаби /Тук изобщо не намеквам за батальоните на Жаботински, бел. на Главния Жабар/, квакащи из блатото в бившия градски шадраван. И никакви, никакви човеци. Само тук-там по някой циганин, който клечи край своя катун и се грее с непотребните платна на Златю Бояджиев. Една такава земя може да не е идеално място за живот, но пък върху нея няма никакви националисти и никакъв национализъм. Не е ли прекрасно?

Може и да е прекрасно, но на нас не ни харесва, а демокрация освен всичко друго, значи да правиш каквото ти харесва. Кой оттук нататък ще ни обвини в недемократизъм?

Стигнахме до Вярата и Църквата, но тях ще прескочим. Политиците понякога се правят на религиозни, но в действията им не забелязваме нито Вяра, нито Бог, нито Отечество. Всъщност защо им е Бог? Защо им е Отечество? За тях парите са единствен Бог, единствено Отечество. Да, но ние, обикновените, неизкачилите се по стълбицата на властта българи не разполагаме с достатъчно пари, затова синьо-червено-жълтите велможи постоянно демонстрират, че не им трябваме. А те да не би да ни трябват?

Можем ли да се споразумеем с управниците? Можем, но само по принцип. Защото те реално отказват всякакво разбирателство с нас. Нещо повече - когато ние поискаме разговор, те заявяват, че нашето искане било проява на антидемократизъм и фашизъм. Можем ли да постигнем разбирателство с някой, който ни отнема дори правото да кажем какво мислим? Управниците ни отказват свобода на словото, отказват всякакъв диалог с нас, отказват да чуят предложенията ни. Обаче нищо не им пречи да ги критикуват и заклеймяват като опасни за световната демокрация.

            Какво следва след целия анализ? Следва, че след като никой не се грижи за нашите интереси, ние се нуждаем от политическа сила, която да мисли за нас. Тогава може да се окаже, че съществуващите парламентарни сили са излишни, ненужни. Или пък направо вредни.

            Тук обаче се натъкваме на Голямата /Както сигурно сте забелязали, пиша я с главна буква, бел. на Писаря/ Измама. В България щяла да се създава националистическа партия. Глупости на квадрат! В България много, много отдавна е създадена такава партия. Това е партията на гладните, партията на излъганите, партията на всички пострадали от българоубийствената криминалдемокрация. Само че досега тази партия не е получила своето политическо представяне. Ако някой национално мислещ българин, който не е нито педераст, нито сектант, нито паталогичен крадец, се е заел да организира юридически съществуващото фактически положение - какво лошо има? Само че тогава се явяват расистите-талмудисти, гейовете-женомразци, крадците на жица и съчувстващата им парламентарна сган и започват да пищят: расизъм, фашизъм, ксенофобия, национализъм, хемофилия и парадонтоза...! Какво се опитват да ни внушат? И защо са се заели изобщо нещо да ни внушават?

            В българското Народно събрание са представени четири политически сили, и лидерът на никоя от тях не е българин. Надежда Михайлова /СДС/ и Сергей Станишев /БСП/ са от еврейски произход. За принадлежността на Ахмед Доган към един или друг етнос спорят турци, татари и цигани. Негово Величество ромейският Император Симеон Сакскобурггота /Моля, не го бъркайте със Саксофона на Бил Клинтън!, бел. на Пияниста от Консерваторията/ сам не е наясно какъв е. Дотук добре, ама българите разбраха, че всеки се грижи за своите. Евреинът - за евреите, циганинът - за циганите. И поискаха по възможност занапред да бъдат управлявани от Българин. Погледите на милионите излъгани започнаха да се насочват към самотните Воини-националисти, които вече толкова години не спряха да повтарят, че всеки народ не само има правото, но е длъжен сам да ръководи собствената си държава. И макар днес политическата ситуация да е отчайваща, примерите с Йорг Хайдер в Австрия и с Жан Мари Льо Пен във Франция са достатъчни да изправят на нокти нашенските демократковци с небългарски пролетарски /Извинявайте, авторът е искал да каже прогресивен!, бел. на българофага Нансен Бехар/ произход. Та спрелият да верва българин започна да си спомня, че не е зле да има една такава партия, която е съставена от  нормални, неизвратени, несектанти и нехомосексуалисти българи. Спрелият да верва в Европа, САЩ, НАТО, Международен мошенически фонд и Световна банда българин започна да се сеща, че най-добре е да поверва на себе си.

         Ето, именно затова са всичките истерични писъци. Нещо да не ви е ясно?

 

Ангел Грънчаров - Елтимир

12 май 2002 г.

 

 
Материалът е оценен на 10.00 (3 гласа)
Оцени материала
Назад към раздела | Съдържание