www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Материали

Статии: Скинхедс - новите багаини  
Автор: Admin
Публикуван: 1.01.1998
Прочетено: 5619 път(и)
Размер: 27.92 KB
Формат за принтиране Кажи на приятел
 

СКИНХЕДС – НОВИТЕ БАГАИНИ

"Тези петима князе управляваха от другата страна на Дунава

515 години с остригани глави. И след това дойде от тази страна

на Дунава Исперих княз. Същото и досега."

Именник на българските владетели

    Cкинхедс или "бръснати глави" са онези родолюбиви младежи, които имат доблестта да се опълчат срещу чуждоплеменната окупация на България. Тях ги гонят, преследват ги, арестуват ги, клеветят ги. Третират ги като престъпници, само защото искат Родината ни да бъде българска. В днешна България да бъдеш българин се оказа тежко престъпление.

   Скиновете се разпознават лесно - те носят нещо като униформа: камуфлажно облекло и обувки "кубинки" с бели връзки. Увличат се по националистическата символика: българското знаме, свастиката, келтския кръст. Външният им вид е достатъчен да докара до бяс евреи и цигани. Тогава се разнасят крясъци: "Вижте ги само! Нацисти, фашисти, хитлеристи!" Според отровените от ционизма мозъци, горните епитети трябва да служат за заклеймяване на българските младежи. Контролираните от противобългарски сили телевизия, радио, вестници, като папагали повтарят злобните упреци. Особено усърдие в лъжите проявява милиционерската многотиражка "Дневен Труд" /Нали казам истината, госпожо Лилия Христовска?/. Затова нека ние огласим онова, което никой друг не признава.

   В интервю с германски скинхедс по телевизионния канал RTL, на въпроса защо си бръснат главите, един от тях отговори: "Нашите идеолози ни учат за петима владетели, управлявали оттатък Дунава с обръснати глави". Редовият германец едва ли е чел Именника, но неговите водачи явно са го чели. И не само Именника...

"От Рона чак до Рейн, той /Атила/ от всички хора е най-славен.

От Елба и до морето няма крал по-силен."

"Песен на нибелунгите", стих 1244

   Древният германски епос разказва за Атила от рода Дуло, прадядото на великите български Канове Кубрат и Исперих. Почитта на германци към българи датира от твърде отдавна, от онези далечни времена. Но нека се пренесем в по-ново време, в епохата на Адолф Хитлер и Национал-социализма. Нали нашите скинари уж от тях копираха.

   SS дивизията "Prinz Eugen" имала за своя емблема обърнатия знак на Тангра. Френските есесовци, сражавали се на страната на Третия Райх също използвали нашия символ, при това в неговия първоначален вид. Нека си припомним, че при формирането на войските SS-Waffen било търсено на всяка цена съкращението от двете букви "S". Има го в няколко варианта. А общият знак на войските SS бил две успоредни мълнии. Нека поразмислим малко. Според замисъла, SS трябвало да бъдат Свръхчовеци, Свръхсъщества. Не е ли същото и българското съкращение - СвръхСъщества? И още - Адолф Хитлер идва на власт през 1933 година. Преди това, през 1932 година в България е създадена една националистическа организация - Съюзът на българските национални легиони. Легионерите имали за свой символ оградената с кръг мълния. Кръгът символизирал Слънчевия диск, а мълнията - възхода. Кой от кого е взаимствал? Има, разбира се опити да се обясни Знакът на Тангра с обърната северна руна Othilia, а мълнията S с руната Sowelu, само че обясненията са повърхностни и съвсем не обясняват откъде са се взели допълнителните елементи по свещените древни символи. Но не мислете, че с изброяването на тези факти заемките и съвпаденията се изчерпват. На влизане в нацистките концлагери пишело: "Трудът прави свободата", а на обратната страна - "Всекиму своето!". Дали наистина апостолът на българската свобода Васил Левски е преписвал от Хитлер, та е записал в тефтерчето си "Свобода и всекиму своето!", както твърдят евреите? Или ще ни залъгват, че всичко е случайно?

Не е случайно!

   Преди Хитлер, Бенито Мусолини взаимства български идеи. Самото име "фашизъм" произлиза от "фашо" /fasces/, ликторския сноп пръчки, със забита в тях брадвичка. Според фашистите, фашото символизирало националното единство. Как стоят нещата в действителност? Ликторите били държавни чиновници в древния Рим, които изпълнявали смъртните присъди. Работата сякаш не се връзва с идеята за единение на нацията. Кой друг и кога е използвал същата идея?

   "19. Веднъж напролет Алун Гуа сварила сушено овче месо и нахранила петимата си синове - Белгунутей, Бугунутей, Буха, Хатаги, Бухату Салджи и Бодончар Муханг. После ги накарала да седнат един до друг, дала на всеки по една стрела и им казала да ги счупят. Момчетата лесно се справили с тях. Тогава майката направила сноп от петте стрели и ги дала на синовете си. Пак им рекла да ги счупят. Един след друг се опитвали те да ги прекършат, но не успели.

   22. Сетне Алун Гуа поучавала синовете си:

   - Нима всички вие, моите петима синове - не излязохте от една утроба? Разделите ли се - лесно ще ви унищожат като единичните стрели. Живеете ли в мир и разбирателство - ще бъдете непобедими и здрави като завързаните наедно стрели. Тогава никой не ще може да ви надвие." - из "Тайната история на монголите" /1240 г./, глава I

През 651 година умира българският Кан Ювиги Кубрат. Малко преди смъртта си, той извикал своите синове и им предал урока, взаимстван след близо 600 години от монголите. Общоизвестни са двата варианта на легендата за Кубратовия сноп - със стрели, и с пръчки. Очевидно Мусолини е прочел някъде втория вариант. Разбира се, аз съм далеч от мисълта да укорявам както монголите, така и италианците. Те много добре съзнавали важността на Българските идеи за държавно устройство. И обратно - когато чуете обвинението "фашист", знайте, че първият такъв е бил бащата на Кан Ювиги Исперих, Великият Кубрат. Малцина знаят защо европейските националисти изпитват такава привързаност към келтския кръст. Дълго е за разказване, но истината и тук е ясна и конкретна. Кан Владимир Расате, управлявал през 889 - 893 г. България, на смъртния си одър завещал на своите следовници - Тенгриани да използват този символ. Така те хем ще останат верни на бащината си Вяра, хем няма да влизат в противоречие с властващото християнство. Изразът Ein Reich, ein Volck, ein Fuhrer! /"Един Райх, един народ, един водач!"/ е приписван на Хитлер, но ние срещаме същите думи в свода летописи на Волжските Българи "Джагфар Тарихъ" /XVI век/, и още по-точно книгата на Кул Гали "Хонъ китабъ" /1242 г./: "Един Тангра, един Кан, един Закон!". Ами поздравът с вдигната дясна ръка? Знаете ли какво означава? Единствено отново ние, българите имаме пълното обяснение. И отново истината е съвсем обикновена, съвсем простичка. Което изобщо не харесва на вманиачените "антифашисти", те така много харесват засуканите си безмислени многословия. Поздравът е древен, много древен, произходът му се губи в дебрите на изминалите хилядолетия. Но неговите две значения се помнят и до днес от колобърите на Тангра. Когато ръката се вдига откъм бедрото и се изпъва напред, това означава: "Виж, аз съм без оръжие!". В този случай жестът е израз на мирни намерения и приятелство. Във втория случай ръката се вдига към сърцето и едва тогава се изпъва напред. Това вече е благослов. Ако жестът се извърши с лява ръка, трябва да знаем, че се отнася до проклятие. Старинни - битови и религиозни жестове на древните българи - това представлява страшният "фашистки" поздрав. Самите италиански фашисти твърдят, че поздравът е Римски, но ние ще им напомним, че римляните на свой ред са го възприели от гладиаторите, които се обръщали към императора по същия начин, изричайки думите: "Здравей, Цезарю! Отиващите на смърт те поздравяват!". Излишно е да доказвам, че гладиаторите не са били нито от римски, нито въобще от латински произход.

Свастиката!

   Тя е кошмарът на нашите врагове. Темата заслужава да се развие в обемист научен труд, но тук мястото не позволява. Затова ще се спра съвсем накратко. Не се наемам да твърдя кога се е появила първата свастика. Известни са многобройните находки в днешните български земи от Енеолита, ранната Новокаменна епоха /6 000 - 4 000 г. пр. Хр./ - в Караново, Градешница, Сапарева баня... За нас е особено интересна свастиката от Сапарева баня, датирана към първата половина на V хилядолетие пр. Хр. /По онова време още не са чували за Адолф Хитлер, май!/, тъй като тя е прекалено подобна със своите рамене, завършващи с по три пръста на свастиките, произлизащи от културата Самара /Месопотамия/. Последните имат една характерна особеност: двуцветни са. Така, както е двуцветен и първообразът на свастиката - така наречената "Затворена Свастика". Затворената Свастика е знак, който е бил използван само и единствено от Българите. Никой друг народ не е смеел да се докосне до него. Според колобърското тълкуване, той символизирал преплитащите се четири Космически Епохи, а легендата допълва, че бил даден на хората от рода на Драконите през едни твърде отдалечени времена, определяни днес като Мезолит /12 000 - 9 000 г. пр. Хр./. Всичко останало е вторично, производно на нашите тайни знания и традиции. Но както казах, темата е прекалено обширна, за да я изчерпам докрай.

   Слушали сте или сте чели за секретните експедиции до Тибет, организирани от Хайнрих Химлер и Алфред Розенберг. Целта била германците да получат някакви тайни знания, с чиято помощ да завладеят целия свят. Кой знае защо в много от съобщенията, посветени на въпросните експедиции се споменават подводници. Може ли по море да се отиде до Тибет? Указание къде се е намирал този странен "Тибет", срещаме в книгата на руснака Ермей Парнов "Тронът на Луцифер": "През март 1945 година Розенберг обяснява на гросадмирал Дьониц значението на катарските /богомилски/ съкровища за национал-социализма, споменава му за някаква секретна експедиция и моли за тази цел да му отделят специална подводница". Стивън Спилбърг в своя филм "Похитители на изчезналия кивот" внася малко яснота по въпроса какво са търсели германците, но пък премести "Тибет" този път в Египет. Утехата ни е, че историята има продължение.

   Толкова търсеното място носи името Царичина. Нашето синьо-червено "суперултрадемократично" правителство доста се порови там, а после още по-демократично се постара да самубие всички, които биха могли да разкажат нещо повече... Ще успокоя читателите: без ключ, Тайните знания не могат да бъдат разкрити. А такъв ключ не се съдържа нито в Манифеста на комунистическата партия, нито в разните харти и програми на ционистката маша ООН.

   За влиянието на древната българска духовност върху национал-социализма ще имаме случай да говорим и друг път, а сега нека се върнем към скинхедс. Към младежите, които си стрижат главите по подобие на непобедимите някога български конници. Те искат да се гордеят с миналото на своите деди. Те съзнават, че има с какво да се гордеят! Китайците построили своята Велика стена за защита срещу български нападения. Най-голямото сражение на античността - битката при Каталаунските полета /днешната област Шампан във Франция/ през 451 година, в която участвали над милион и половина души била предвождана от българи. В обратна посока, в Арабия, в йеменските народни песни се пее: "Страшен като мустакат българин". Всички ни помнят, всички ни знаят, само тук ние себе си не помним и не знаем. Но в България има не само безродни отрицатели, слуги на интернационализма и интегризма. Тук са и стегнатите редици на момчетата с бръснати глави. Те са тук:

Да помнят и да напомнят!

   Днешните български скинхедс са наследници на великите ни традиции, бранители на българската култура и Тенгрианска духовност. Те са стражите, препречващи пътя пред разложението и безизходицата. Сред скиновете няма да срещнете наркомани, хомосексуалисти и алкохолици. Тяхната морална възвисеност е, която най-много вбесява враговете на нашата Родина. Порицаваните от средствата за всеобщо оглупяване "бръснати глави" са най-издигнатите, най-достойните синове на българската нация.

"Всеки народ би бил духовно способен на международната арена,

само когато е свободен като народ, а отделният човек - като личност."

Илия Минев

Свободни ли сме като народ?

   Независимо дали се състоят от комунисти или от демонократи, нашите правителства се контролират от небългари. Тодор Живков си имаше Нико Яхиел и групата около Станко Тодоров. Сегашните са още по-неприкрити, вече не само ние, целият народ ги знае. Няма значение дали ще се казват Андрей Луканов или Филип Димитров, Георги Пирински или Александър Божков, Анжел Вагенщайн или Надежда Михайлова, Нансен Бехар или Петър Стоянов - те всички отстояват интересите на Международния паразитен център. България тях не ги интересува. Ето, затова се появиха скинхедс - нима Отечеството ще остане без бранители?

Имат ли право на съществуване скинхедс?

"Всяка нация има право на своя държава със самостоятелно

политическо, културно и икономическо развитие."

Васил Златаров

Същото казват и скинхедс:

 "България на българите!"

   Колкото до бръсненето на главите, то е най-големият капан за невежите. Обичаят е чисто български. Отново западните националисти копират от нас, а не ние от тях. Някога, преди много години бръсненето на главата е било въпрос на чест за българския воин. Същият воин, който купувал с кръвта на неприятеля, а не с пари своето благородство. И едва тогава е добивал правото да се нарича Багаин, тоест Издигнат. Багаинът обръсвал цялата си глава, като оставял само една плитка на темето, наричана "чембас" или "чумбас". В Украйна обичаят просъществувал почти до наши дни, като там плитката се е наричала "хохоль". Загубата на плитката пък се е смятало за позор. Само разбралите - недоразбрали европейски подражатели не обръщат внимание на подобни "несъществени подробности". Споменът за непобедимите Багаини обаче не е изчезнал. Германският и останалите европейски народи го съхраняват в паметта си до ден-днешен. Нали кралят на гепидите Андарик и кралят на остготите Веламир са само двама от васалите на Атила? Нали вдовицата на германския национален герой Зигфрид фон Рейн - Кримхилда - Илдико е станала съпруга на Атила? Такъв спомен не се забравя. А цяла една държава - Унгария се нарича по името на българите - Оногури. Впрочем не само в Европа е така. Далеч на Изток, в Китай откриваме съхранени български народни традиции. Самите китайци признават, че "китайската" плитка, оставяна върху остриганата до голо глава всъщност е българска. А пък според японците, в създаването на тяхното Самурайско съсловие трябва да се търси българска връзка.

   След всичко казано, след разходката в миналото се налага един въпрос: защо, след като имаме своя, българска дума, наследниците на славните Багаини наричат себе си с една чуждица? Защо подражаваме на онези, които подражават на нас?

   Ще ги срещаме все по-често по улиците. Младежи, облечени в камуфлажни облекла, обути с тежки обувки "кубинки" и с бръснати глави. Знаете ли кои са те?

   Това са младите българи, останали незасегнати от разрухата и отчаянието, обхванали цялата страна. Това са гордите българи, неподдали се на юдо-масонските заблуди. Това са издигналите се над социалистическо-комунистическата и над лъжедемократическата пяна Воини на Тангра.

Това са те - новите Багаини!

   Багаините дойдоха в нашия отровен свят да върнат българската Воля, да припомнят българската Храброст, да доведат отново Слънчевата вяра на Тангра.

Новите Багаини -

днешната българска надежда!

 

Ангел Грънчаров – Елтимир, 1998 година

 

 

 
Материалът е оценен на 7.93 (61 гласа)
Оцени материала
Назад към раздела | Съдържание