www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Материали

Идеология: Врагът  
Автор: Eлтимир
Публикуван: 20.10.2005
Прочетено: 2405 път(и)
Размер: 25.85 KB
Формат за принтиране Кажи на приятел
 
"И каза пророкът: "А небето в какво съгреши?" И каза Бог: "Защото под небето е зло." - /Откровение на Ездра 7:9, 10/


В митологията на нашите врагове понятията за добро и зло са обърнати. Местата им са разменени. Благословеният от Небето ред на нещата е обявен за зло, а свръхматериализмът, животинското, скотското - за добро. Затова и резултатът е такъв. Безбожен, бездуховен. Икономически демонизъм, избавен от всички ограничения и видове човешки контрол. Смесване на естествената скала на ценностите. Съгласно изследванията на Вернер Зомбарт и Макс Вебер, корените на тази стратегия отиват в Стария Завет и неговата концепция на отношенията между човека и Бога като покупко-продажба. Ние отдавна твърдим същото и със задоволство констатираме, че и други започват да мислят като нас. Да виждат, което ние виждаме. В страните, управлявани от победилата ционокрация видяното не се различава много. Борис Миронов в своята книга "За еврейския фашизъм" описва положението в Русия, но неговото описание съвпада с онова, което наблюдаваме в България.
Миньори, металурзи, офицери от безсилие обявяват гладни стачки. Мнозина си мятат примката. Учители припадат от глад, ученици страдат от анемия вследствие постоянното недояждане. Закриват се болници - няма кой да се лекува. Закриват се родилни отделения - няма кой да ражда. Заради неплатени сметки се спира тока, спира се водата, спира се парното. Увеличава се числото на бедните и бездомните. Все повече са непотърсените мъртви в моргите - близките често нямат пари за погребение. Замряха заводите, подивява земята, народът измира. Защо? От какво? Нали уж няма нито война, нито чума, нито земетресение. Даже наводнение не ни удави, както се случи в Западна Европа. Каква напаст ни сполетя, какви бяха тези проклети реформи, които унищожиха и малкото останало в разграбената ни държавица? Какво ни трябва, за да спрем разпада, какво ни липсва?
Идеята - ето какво предопределяше разцвета на Държавата и благосъстоянието на Нацията. Какво представлява Идеята? Това е изразената Воля, Дух, Мечта, това са целите и задачите на етноса, осъзнаване защо живее, защо работи и воюва. Чрез Идеята човек се чувства част от своя народ, а народът осъзнава себе си като нация. Останахме държава без Идея, народ без Идея, без корени, без цел, без път, без посока. Именно затова Хаосът успя да ни погълне.
И като краен резултат от промените, от Мирния Преход към гробищата с всеки изминат ден заедно с Нацията намаляват националистите, родолюбците, решени да се сражават и да умират в името на България. Остават демократите, танцуващи върху детски трупове. Остават бившите малцинства, властващи над бившето мнозинство. Каква прекрасна демократична идилия!
Божията милост се превръща в материално богатство, съкрушаващо всички културни, етически и морални прегради по пътя на алчното икономическо животно. Така е според догмите на противобожествения юдаизъм. Оттук следва, че е неразумно да се надяваме на "подобрение". Подобрението за талмудистите означава не човешко добруване, не създаване на условия за щастие и творчески труд, а трупане на злато. Трупане, трупане, трупане… Естествено, за сметка на нашия робски труд. Злото се съдържа не в един или друг недостатък, не в една или друга личност. Корупция, престъпност - те са само следствие, продукт на голямата Причина. Злото е заложено в самата Система още в самия неин зародиш. Натам водят всичките социални, либерални и демократични пътища. Зло, само зло и нищо друго освен зло няма да ни донесат идеологиите, основани върху кръвожадния талмудически материализъм. В този смисъл противоборството "комунизъм-антикомунизъм" отстъпи, за да даде път на противоборство от по-висок порядък. Също както комунистическият интернационал умря, за да изплува още по-страшният и по-човеконенавистен Сив интернационал. Наш дълг е да различаваме нечовешкото Зло под всичките негови маски и успешно да му се противопоставяме.

МНОГОЛИКИЯТ ДЕМОН


Либерал-капитализмът и реал-социализмът са две уж противоположни, а всъщност допълващи се системи, излезли от недрата на една и съща количествена цивилизация, стремяща се да унищожи в човека и в обкръжаващия го свят всичко благородно, Божествено и възвишено. Процесът, натрапен на човечеството от глобалистите е известен във физиката като Топлинна смърт, настъпваща когато бива изравнена температурата във всички молекули на определена система. "Топлинната смърт" е крайната цел на негативно-расисткия проект за пълно смесване на раси, народи и етноси в една безлична и безформена "сива раса".
Подобно на бацил, зловредният дух на материалистическия либерализъм прониква в националното тяло. Образуват се огнища на зараза и те разболяват целия организъм. Националната култура се замърсява и разлага. Капитализмът е икономическа форма на юдаизма. Либерализмът е неговата идеологическа форма. Според Лагард, капитализмът е въплъщение на абсолютното зло, затова неговите паразитни носители трябва да бъдат унищожени, изметени от лицето на Земята. "С лихварите, както с въшките не е възможно съглашателство. С бацилите не се преговаря, те не подлежат на никакво превъзпитание."
Какво правим ние? Сражаваме се с Трета Ционска армия /комунизма/, а оголваме тила си за нападения от страна на Първа и Втора армии - капитализма /познат още като плутокрация/ и либерализма. Крайно време е нашите приятели и съидейници да се опълчат срещу всичките форми на Врага. Да разберат най-сетне, че интернационализмът и космополитизмът са две от маските на еврейския национализъм - ционизма. И въоръжени с разширеното разбиране да тръгнат на бой. Да, именно на бой! Не влезем ли в битка, не започнем ли сражения - как ще победим?
Измамно е всесилието на враговете. Щяха ли да се боят от нас, ако бяха всесилни? Щяха ли да ни мразят, да ни преследват, да вдигат вой по повод на всяка наша проява, ако не ги застрашавахме? Един от специалистите по стратегия, работил в предизборната команда на Буш - Старши /Дж. Карвил/ твърди, че публиката не може да реагира на онова, което не знае. /Макар с известни уговорки, дотук можем да се съгласим/ "Вие не бива да мислите, че те знаят нещо, ако вие не сте им го съобщили" - подчертава Mr. Карвил. /Тук вече прозира великата наивност на консервативните демократ-либерали със социално мислене. Съобщава се не от едно място, разумният човек използва различни източници на знание./ Кое наше качество представлява опасност за паразитите? Проницателността ги плаши. Проницателността, прозорливостта, умението да се възползваме от интуицията. Значи - трябва да мислим и да действаме. Нито миг в покой! Непрекъснато търсене на независима информация, непрекъснато разсъждаване върху наученото и непрекъснати действия. Нека никой не си въобразява, че докато ние тук изчакваме, останалата част от човешката Раса също бездейства. Из цял свят спонтанно възникват национално-очистителни движения. Великата битка се разгаря дори в Русия, където ционистите притежаваха и в известно отношение все още притежават цялата власт.

из "Обръщение на руските учени към евреите":

"С безподобна наглост вие не само оплювате нашите светини, осакатявате душите на нашите деца и внуци посредством прославяне култа към секса, насилието и продажността, но даже естествения ни стремеж ни да живеем в съответствие с мирните традиции на нашите предци наричате "руски фашизъм". /…/ Вече нашите най-добри умове изучават оръжието ви - банковата система. С внимание анализираме методите ви по вашите дела и книги. Ние създаваме мощно, смъртоносно за вашата система антиоръжие, и тогава действително свободните народи ще въздъхнат с пълни гърди, усещайки красотата на света, изчистен от най-мръсната и мерзка власт - властта на парите." Демотактиката може да бъде формулирана като "убийство под упойка". За да не се вдига излишен шум. Нека и ние вдигнем шум, пък да видим дали няма да настъпят желаните последствия.
Не бива да се надяваме, че друг ще свърши нашата работа. "Ама БСП щели да протестират срещу нещо, срещу което протестираме и ние… Ама СДС щели да издигнат искания, които издигаме и ние…" Не се заблуждавайте. Демократичните социалисти и социалистическите демократи преследват само своите собствени егоистични интереси, тях българският етнос не ги интересува. Ако искат да ни помогнат - нека ни помогнат. Със средства, с информация. Има с какво, стига да искат. Но да ни предлагат взаимни действия - на тая въдица не се хващаме. Още по-малко ще им позволим да ни командват, да ни казват какво да правим и какво да не правим. Те ако знаеха какво и как трябва да се прави, нямаше да я докарат дотук. И Безпари, и Седерасти прекратяват играта /за тях войната за съхранение на България е само игра!/ веднага, щом си получат своето. А тяхното обикновено се оказва я някое апетитно предприятие, я някой примамлив държавен пост. С това се изчерпват "възвишените" им идеали и стремежи. Ето защо ние не призоваваме за някакво идиотско "обединение на опозицията".
Какво е това опозиция? Опозицията е идея и сила, противопоставена на властта. Властта може да се вземе само със сила, но това ще бъде власт единствено над правителствените кресла. Такава власт, власт само на силата дълго не се задържа и нищо полезно не дава. Да вдъхнови народа на борба и съзидание може само Идеята. На практика днес няма опозиция. Няма нито идея, нито сила, която реално да противостои на властта. Тази опозиция, която ни показват, за която говорят и пишат - тази опозиция е продукт на общественото мнение. А то от своя страна се формира посредством средствата за масова дезинформация. И те ни показват една несъществуваща опозиция, за да не се появи стремеж към истинско противопоставяне срещу унищожението на нацията и държавата. Опозиция можем да бъдем единствено ние, защото единствено ние имаме своята Идея.
За комунистите забравете. Комунистическата власт беше прогнила власт. Тя предаде страната без бой, без най-малката съпротива. На нея не й достигна воля да защити дори самата себе си. Комунистите нямаха нито воля, нито чест, нито мъжество. За това разказват мемоарите на комунистическите първенци. Там няма срам, няма разкаяние, няма и сянка от съжаление заради неизпълнен дълг. Комунистическата партия просто се разбяга, без да окаже и най-малката съпротива. Като кучешка глутница при появата на вълк. Нямаше нито една партийно организация, която да се разбунтува срещу планирания държавен разгром. Нямаше нито един комунист, който да застане на страната на своя народ. И няма какво днешните БСПари да се оправдават, че за всичко е виновна партийната върхушка на БКП и лично обкръжението на Тодор Живков. Нима със своята изпълнителност и послушание, с покорната си вярност, с мълчанието си и с добичешкото си единодушно гласуване именно редовите партийни членове не дадоха път на цялата банда живкови, луканови и подобните им разбойници? Нима не тръгнаха именно от редовете на Българската Комунистическа Партия Иван Костов и Александър Божков? Нима и в днешното правителство на НДСВ нямаме един проф. Талибанов, извинете - Петканов, който беше партиен секретар, нима външен министър не е Соломон Паси, синът на комунистическия галеник Исак Паси? Нима комунистите и тайните им служби не знаеха какво се готви за България и за българския народ? Но не, те не ни предупредиха, не направиха и най-малкия опит да ни предпазят от геноцида и държавния разпад. Народът и държавата не влизаха в тънките им сметчици. Комунистическата партия с нейния елит и едномилионна членска маса предадоха доброволно и съзнателно страната за разграбване. Разложението, разрухата, глада, унищожението - всичко е тяхно дело. И като венец на комунистическото предателство виждаме как тяхната, наричаща се "българска" партия си избра един евреин - Сергей Станишев за водач, той да я води. Не че предишният беше много свестен. Марионетката, отговаряща на името Първанов, нашият много скъп /струващ много долари/ социално-либерален Президент се изкачи до върха на финансовата пирамида България да залъгва овчето ни стадо, докато вълците спокойно го дояждат.

РЕФОРМАТА НАПРЕДВА ЗАСТРАШИТЕЛНО


Плановото унищожение на българската нация не започна през 1990 година и не демократите го започнаха. Демократите само продължиха започнатото от комунистите през 1944 година. След 1990 година се измениха темповете на процеса. Повече и по-гнусни лъжи, съчетани с по-бързо унищожение на българския етнос и с още по-бързо размножение на индивиди с небългарско етническо самосъзнание. Една развивала се хилядолетия творческа и духовна цивилизация е принесена в жертва пред пазарния олтар. Какъв западен начин на живот, когато една трета от младите хора си губят безценното време да пресмятат нечии центове и долари. Ами търговията на дребно? Съвременната Западна цивилизация е единствената, при която основната маса от народа не твори, не произвежда, не създава, а по цял ден седи по магазини и магазинчета, за да продава сътвореното от някой друг. Нима това е идеал? Когато пресметнеш колко млади и здрави хора седят по цял ден в очакване на клиенти, ти става страшно. Та това е скука, скука до смърт! Да седиш от сутрин до вечер в очакване, че ще продадеш няколко чифта обувки! Какво безумно прахосване на човешките сили и способности. "Да бе, така е, но нали нямаше война като в Югославия!" - възкликват разни кретени.
От каква война да се боим, когато днес ние и икономически и физически губим повече, отколкото в каквато и да е война. Какво още ни трябва, за да разберем, че против нас се води най-безпощадната, най-разрушителната, най-жестоката война, която някога е водена. Как да се боим от войната, когато ние сме изправени до стената за разстрел. Когато нашата българска Държава бездруго е престанала да съществува.
Къде са властите? Изпълнителната власт дойде с взетата назаем от руснака Явлински лъжа за 800-те дни и продължава да ни лъже по 800 пъти на ден. Някога вервахме и чакахме. Вече не чакаме да ни лъжат много пъти. Достатъчно е само веднъж да ни излъжат, и вече преставаме да верваме. Съдебната власт стана толкова независима, че вече не зависи нито от закона, нито от морала. За справка - случаят с Даниела Терзийска. Ами законодателната власт, нашият пълен с мили хора мил Парламммент - той по своя замисъл трябваше да е институция за народно представяне. Така ли е? Какво Народно събрание? - то служи за разделяне на българския народ, а не за обединението му. Частните депутати се грижат за своите частни интереси /наричат го лобиране/, а нас са ни оставили да мрем от глад и отчаяние. Ето защо не вярваме на властите. Не вярваме, че някой управник или самодоволен държавен служител се интересува дали законът ще бъде спазван или не.
Понякога и те си го признават. Депутатката от Движението за привилегии и слободии Емел Етем ханъм съвсем наскоро каза, че в България няма политическа стабилност. Емел Ебем признава, че политиката на царско-турската коалиция не е стабилна. И тъй като от вътрешната нестабилна власт нищо не зависи, в ход влизат външните наставници. Да видим как ни наставляват. На 24 август щатският посраник Джеймс Парвеню с безпрецедентна наглост запита дали циганите във Видин не са застрашени от наводнение. Ами те и българите може да са застрашени, само че никой не се интересува от тях. После на кратко приятелско посещение у нас нахлу Северноатлантическа делегация. И се захвана едно рязане на ракети. Нали никой не застрашава и всички са ни приятели. Сега очакваме да ни включат във войната срещу Ирак. Като какви, щом си ликвидирахме оръжията? Защо ще ни включват в тая война? - казва ли ти някой. И смееш ли да попиташ?
Само че управленческата немощ и властническото слабоумие са по-малката злина, тях някакси щяхме да ги преживеем. Друго е, което следва да ни тревожи. Ще започна с частен пример. През 1961 г. циганите в ботевградска община са около 600. През 2002 г. техният брой вече надвишава 7000. Ситуацията не е по-различна в останалите райони на страната. За сметка на това етническите българи се топят като пролетен сняг. Още ли не сте се уплашили, още ли не виждате какъв ужас ни чака?

МУТРИНАЦИОНАЛИЗМЪТ


Радетелите за мултиетническо общество трябва да бъдат бесени по стълбовете като врагове на човечеството и на цялата човешка култура. Вместо това, у нас те са се настанили на всичките ключови места. Във властта, в икономиката, в средствата за масова информация. Действията им се координират от някой си Дьорд Шорош /или Сереш/, международен бандит и спекулант, познат с едно от другите си имена - Джордж Сорос. Евреин. Като Александър Божков, Сергей Станишев, Надежда Михайлова, Соломон Паси и Татяна Ваксберг. Като Вилхелм Краус, Виза Недялкова и Андрей Луканов. Както виждате, назовавам ги поименно. За да ме обвини някой, че навсякъде ми се привиждат евреи. Та евреите искат мултиетнизъм. Добро или зло е това за нас? Тук ми се ще да цитирам един американски дисидент, в САЩ освен недоразумения като Бил Клинтън, Моника Левински и Мадлин Олбрайт живеят и доста разумни хора.
Уилям Пиърс: Правило за Ориентация №1: ако при решаването на даден проблем всички евреи се намират от едната страна на барикадата, това е сериозен показател, че ние следва да се придържаме към противоположната страна. Допълнение към Правило за Ориентация №1: ако средствата за масова информация в хор заявяват, че дадена политика или политическа програма са добри, то ще е логично да заподозрем, че те всъщност са вредни за нас.
Какво се получава на практика? Стимулират се сепаратистки малцинствени движения, на които догмата за "човешки права" дава огромни привилегии, в сравнение с основното население. Същевременно коренните народи се подлагат на морален, културен и икономически геноцид. Малцината искрени и честни родолюбци, осмелили се да се опълчат срещу унищожението на своите народи биват безжалостно смачквани. Така е навсякъде, във всички страни и по всички континенти. През 90-те години на ХХ век руският икономист А. Кузмич публикувал документи, свидетелстващи за намеренията на глобалистките стратези да разселят из Русия стотици милиони емигранти от различни страни. Това му струвало живота. Бил убит също певецът Игор Талков, който изпълнявал руски патриотични песни в стил"rock and roll". В България започнаха съдебни и извънсъдебни преследвания срещу Движение "Воини на Тангра" заради разкриване на плановете страната ни да бъде превърната в циганското гето на Европа. Репресии се стовариха и върху патриотичната музикална група "Срам и позор". Виждате ли колко е еднакво всичко? Това е причината за липсата на информация и анализи, засягащи положението в бившия Съветски съюз и страните от бившия Източен блок. Набелязаните за ликвидация не бива да се досетят, че зловещите събития са продукт на един и същ сценарий.
Както вече споменах, сценарият не подминава никой коренен етнос на Стария континент. В Европа е създадено мощно движение за закриване на антропологическите институти и забрана над изучаване различията между расите. Това, по мнението на разни изроди, водело до расизъм. Истинската причина за забраните са думите на някогашния премиер-министър на Англия Дизраели, етнически евреин: "Всяка раса, безгрижно смесваща своята кръв с чужда, е обречена да загине". Този път обречена на смърт е цялата Бяла раса.
В своите радиопредавания "Гласове на американските дисиденти" д-р Уилям Пиърс разказва поучителен случай. През април 1999 г. в гр. Литълтон, щата Колорадо двама младежи застреляли 24 свои съученици и един учител. Сред убитите се оказал негър. Пропагандата представила случая като проява на расистки и нацистки кръгове. Премълчан бил фактът, че двамата убийци били изявени хомосексуалисти, а единият се оказал евреин. Средствата за масова дез/информация е, белите да бъдат обхванати от чувство за вина - отбелязва д-р Пиърс. Те целят да парализират волята на Бялата раса за съпротива срещу глобалистката "мултикултурна" политика. Талмудистите знаят какво вършат. Те винаги са го вършили. То е заложено в гените им. Повече ни тревожи равнодушната реакция на нашето население към еврейските лъжи. Повече ни тревожи нашата собствена глупава доверчивост. Нима не виждате колко е еднакво поведението на белите американци и на белите българи? Впрочем то е еднакво с поведението и мисленето на белите германци, белите французи, белите руснаци… Овчедушието се е превърнало в характерна черта на белите народи въобще!
"Логично е човек да се стреми към запазване на собствения си живот, живота на своето семейство и своя народ. Логично е човек да търси причините, поради които биват разрушавани държави и народи. И когато тези причини бъдат намерени, пак е логично човек да положи усилия победител да бъде именно той, а не всеядната чума." - казва д-р Уилям Пиърс. В живота за всичко трябва да се плаща. А за кръвта и страданията може да се плати само със страх, с животински страх и с кръв. Когато няма страх от закона - животинският страх от възмездие е най-добрият заместител. На безотговорната антинационална политика нацията има право да отговори със същите жестоки средства. И този отговор ще бъде справедлив.
Да, Бялата Раса е осъдена на смърт. Само че на смърт са осъдени и черните в Африка, Австралия и Океания. На смърт са осъдени и жълтите в Азия. На смърт са осъдени местните етноси, народите с традиции, създали свои собствени национални държави. На смърт са осъдени всички, отказващи да вървят по пътя на безогледното смесване и Сивата раса. Подкрепяни и поощрявани са чуждите. Това е същинското разделение. Не между "развити" и "неразвити", не между бедни и богати. А между пришълци и местни. Между разпределители и сътворители. Между паразити и същински човеци.

ГЛОБАЛНАТА СЪПРОТИВА


Пътят на Борбата не е въпрос на избор, а на дълг. В повечето случаи лоялността към правителството означава нелоялност към народа. Нелоялност към своя род, към своето семейство и към своята личност. Ние избираме да сме лоялни към своите. Правителствата вече отдавна нямат нищо общо с нас. Борци за национална зависимост - това са те. Как е възможно някой съзнателно и доброволно да им се подчинява?
Освен физическа, триизмерна, въпросът има и духовна страна. По-незабележима за грубия човешки поглед, но много по-съществена. Ако допуснем Глобализмът да победи, да създаде своята "Сива Раса", то Небето ще приеме човешкия експеримент за завършен. Това ще е краят на досегашното човечество, на човешката култура и цивилизация. А значи - и на всички нас.
Забележки и критики имаме и към нашите. Също и към стремящите се да бъдат наши, към желаещите да бъдат наши. Нека тези забележки бъдат приемани не като опит за отричане и очерняне, а като необходимо условие за успех на Делото. Премахването на недостатъците, координацията на действията в общата за всички ни Война спомага за по-скорошното постигане на Победата. А нали ние всички се стремим именно към Победа. Съпротивата срещу Ционизма и Глобализма допуска няколко основни грешки. Тези грешки, обуславящи неуспеха на всяка борба могат да бъдат сведени до две думи: едностранчивост и непълнота.
Едностранчивост, защото всеки вижда само себе си и своите себеподобни. Ционизма и глобализма не могат да бъдат победени само от Православието и славянството, респ. от Католицизма и арийството и т. н. Никой не може да победи сам и поотделно. Злото е всеобщо, значи и Съпротивата срещу него трябва да бъде всеобща. Тук трябва да са и православните, и католиците, и будистите, и хиндуистите, и Тенгрианите - всички! И мюсюлманите, разбира се. Волжските и Кавказките българи са мюсюлмани, но техният принос в борбата е не по-малък от нашия. А в известни насоки е и по-голям. /Впрочем който иска, може да види тяхната история "Джагфар Тарихъ"/ Затова никой не бива да бъде подценяван и отхвърлян. Което съвсем не означава сливане на религиите, националностите и расите - точно обратно. Всеобща борба със зачитане особеностите и различията на Другия.
Непълнота, защото при съставяне на анализите и съпротивителните методики се взема под внимание само и единствено физическата, материалната страна на проблема. Взема се под внимание незначителна част от цялостната, от същинската реалност. А материалното е малка, дори нищожна част от Цялото.

ЗАПОЧВАМЕ ЛИ?


След трагично управление, вярата в демокрацията и пазарния канибализъм комично загина. Оттук нататък нашият глас ще се чува все по-силно.
През септември писах до в-к "Монитор": "Има ли някой жив? Или всички ние отдавна сме умрели? Българите не оцеляват, а измират. Бързо и сигурно. Провежда се политика на икономически и социален геноцид. Правителствата и политическите субекти, отговорни за днешното състояние трябва да бъдат съдени за престъпления против човечеството. Но кой да предизвика този съд? Липсва ни национален водач. Не е ли време създаденият през пролетта Съвет на патриотичните организации да се изяви и поведе битката за национално спасение? След като досега не се яви друг, който да я поведе... Нека не забравяме, че когато всички останали права са отнети, остава последното право - правото на бунт." Не го публикуваха. Не им разрешиха да го публикуват. Посочвам този пример като илюстрация на безсмислието от търсене на посредници. Щом трябва да се обърнем към някого - да се обърнем направо към него, пряко, очи в очи и лице в лице. Време е да заявим на лъганите и ограбвани българи, на гладуващите и отчаяните - НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ! Това е методът, това е начинът. Посочваме защо не бива да вярват. Показваме защо на никой външен не бива да разчитат. Доказваме защо не бива да се надяват. Неподчинението ще дойде по естествен път. Дали това вече не се случва? Преценете. Когато жените искат бунт и война, когато се възмущават от малодушието на своите мъже, когато започват да ги презират заради тяхната нерешителност и мекушавост, когато Дъгата изгрява - чакайте смърт и обновление. Сънят ще отхвърли дрипавите спомени на деня и ще се събуди.

Ангел Грънчаров – Елтимир
октомври 2002 година
 
Материалът е оценен на 8.80 (10 гласа)
Оцени материала
Назад към раздела | Съдържание