www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Материали

Световната конспирация: Интервю с бивш илюминат  
Автор: Запознат
Публикуван: 25.08.2006
Прочетено: 9994 път(и)
Размер: 38.61 KB
Формат за принтиране Кажи на приятел
Url Link: http://www.imadrugpat.org/illuminati-new.htm
Eвропейските корени на Илюминатите

Автор: “Свали”

Оригинално заглавие: The European Roots of the Illuminati

Силовата база на Илюминатите винаги е била в Европа. Бях дете, когато ми казаха, че същинските Илюминати - чиито корени се намират повече от сто години назад в родовото дърво на древните европейски династии - разглеждат Съединените щати като “поле за разгъване на мисията им” или “страна с възможности”. Ето защо силовата им йерархия по света – независимо дали действа в Съединените щати, Азия, Австралия, Канада или където и да било другаде - винаги ще сочи назад към Европа, където са базирани 13 “лордове” (които наричат себе си властелини или господари). Всеки лорд е представител на определена част от Европа, която му е подчинена; всеки е потомък на древна династична кръвна линия. Хабсбургите (или Merovingian), например, са все още активни в Европа, макар и успешно прикрити на втора линия - както и съвременните потомци на Ротшилдови и Батенбергови. В много съвременни европейски страни наследниците на тези кръвни линии са невъобразимо богати и са “тайната сила зад трона” – ако не и действителни властници. Тази е една от причините, която обяснява защо онези с висок ранг сред Илюминатите в Съединените щати, например, могат винаги да проследят кръвната си линия или връзка с членовете на управляващия кабал (или тайната управляваща класа) в Европа; членовете на управляващите институции в Съединените щати са винаги директни потомци на Илюминатите – без значение дали законни или незаконни.http://www.centrexnews.com/columnists/sval...04/svali14.htmlВъпрос: “Свали”, твърдите, че Илюминатите работят усърдно за специфичните си цели и очакват с нетърпение окончателното въвеждане на “славния нов световен ред” – или установявяването на световно правителство – така че да могат да изпълзят на повърхността и да се превърнат в лидери на новото общество, създадено според вижданията и интересите им. Кога Илюминатите ще се задоволят с постиженията си и каква е тяхната представа за този “славен нов световен ред”? Каква форма или система ще има той, какво политическа инфраструктура? Диктатура, комунизъм или демокрация? Ще бъде ли това краят на борбата им за световно господство?“Свали”: Казано ми беше, че по време на идващия “ред” – или правителство – то ще бъде първо сурова военна диктатура. Това обяснява разширеното обучение на тайни военни сили от всички рангове – нужни за превръщане на тази политика в живо дело. Защо? Защото не всеки ще посрещне с радост и одобрение техния “прогресивен” ред (управление) – защото ще има хора, което ще им се противопоставят. Армията им ще бъде обучена в техниките за контрол над тълпата – ще има лагери, където ще се отпращат опонентите им. Спомнете си за Хитлерова Германия – тя беше прототипът. Т.н. “световно правителство” ще бъде подчертано авторитарно. Управляващият център ще бъде Върховен световен съвет и националните и регионални съвети ще му бъдат безусловно подчинени.

Впоследствие ще последва въвеждане на полумарксистки - или военен социализъм: Маркс беше Илюминат и писа трактатите си под диктовка. Тази система ще бъде кординирана от националните и регионални съвети. Финансовата власт ще бъде концентрирана на национално и международно ниво.-----Дезертирал представител на Илюминатите разкрива с подробности сатанинския култов конспиративен план, наречен “Четвъртият райх”

Хенри Макоу, Ph.D

14 октомври 2002 год.45-годишна жена с псевдоним “Свали”, възпитана в култа на Илюминатите, описва мощна тайна организация, обхващаща 1 % от населението на Съединените щати, проникнала във всички социални институции и подготвяща тайно военен преврат. Разкритията й хвърлят нова светлина както върху т.н. “война срещу тероризма”, така и върху т.н. “вътрешна сигурност”.http://i.am/jah/illumin.htmДо 1996 год “Свали” е била “програмист” на мозъци в полза на култа. Тя е шесто ниво главен “учител-треньор” от клона в Сан Диего с директно подчинени 30 “треньори-учители” на по-ниско ниво, задължени редовно да й предоставят доклади за дейността си и за резултатите от нея.

“Свали” рискува живота си, за да предупреди човечеството за прикритата власт на Илюминатите и за чудовищната им програма.

Тя описва садистичен сатанински култ, начело на който стоят най-богатите и най-властни хора в света. В сексуално отношение главно хомосексуален и педофилен, той практикува широко жертвоприношения на животни и ритуални убийства. Култът работи в тясна близост с ЦРУ и организацията на “свободните масони”. Преобладават арийците (немският е общият език на върха), но се приемат и изменници на еврейската религия. Този култ контролира световната търговия на наркотици, оръжия, порнография и проституция.http://www.suite101.com/article.cfm/ritual_abuse/40931Той вероятно стои и зад политическите убийства и т.н. “тероризъм” – включително и станалото на 11.ІХ.2001 год. – зад снайпера от Мериланд, взрива на остров Бали...http://i.am/jah/drugs.htmКултът е проникнал в ръководните органи на местно, щатско и национално ниво; в образователните и финансови институции; в религията и медиите. Базиран в Европа, той планира “световен ред”, на фона на който първите му опити – нацизмът и комунизмът – ще изглеждат като невинни излети сред природата. Още една подробност: хората от върховете на този култ не са много щастливи.

Храброто разкритие на “Свали” обяснява защо гражданските ценности са изхвърлени от обучението на децата ни – защо те се приучават целенасочено на хомосексуализъм и насилие – защо културата ни затъва все повече и повече в нихилизъм и сексуална поквара. То изкарва на бял свят възможността Буш и правителството му да са Илюминати и подсказва, че по-голяма част от т.н. световен “елит” вероятно е активно ангажиран с престъпна, целенасочено манипулативна конспирация.

През месец март 2000 год. “Свали” откри месечна медийна колона, предназначена за оцелелите от престъпните ритуали на Илюминатите на долупосочения сайт:http://www.suite101.com/articles.cfm/ritual_abuseПрез месец декември 2000 год. Х. Дж. Спрингър (H.J. Springer), редакторът на CentrExNews.com, се свързва със “Свали” и провежда с нея интервю от 18 части чрез Е-mail. Последното е представено в Интернета със запазени авторски права. (Цялото интервю от 18 части ще намерите на следния адрес: http://www.centrexnews.com/columnists/svali/archive.html. Голяма част от информацията, посочена по-долу, представлява откъси от това интервю.)“Убеден съм, че тя е истинския Макои (McCoy)” – писа ми Спрингър. – “Изпратих й лично множество писма по електронната поща от името на различни други членове, с които е било злоупотребено ритуално – на които насилствено са били промити мозъците: разкази на изнасилени, сексуално злоупотребени хора. Трагичните им преживявания потвърдиха пред мен ужасяващите й разкрития. За мен няма никакво съмнение, че “Свали” е била част от Илюминатите от ранно детство.” Вярата ми в разкритията на “Свали” се засилва и от факта, че те са потвърждение на подсказаното от интуицията ми и резултатите от личните ми разследвания.

Всичко ляга плътно на място: като се започне от мъртвешката хватка, която сякаш задушава човечеството - и се стигне до причината, поради която Клинтън предоставя тайна технология на китайците, както и до информацията за наличието на концентрационни лагери в Съединените щати и конспиративния начин на поведение на определени хора. Благодарен съм на “Свали” за смелостта да ми предостави страховит, невероятен ключ към правилната преценка на събитията в света. Призовавам ви да изчетете цялостните й разкрития и сами да си направите съответните изводи. Прочетете интервюто с нея от Част 1 до Част 18 като започнете от средата на тази информация и продължите към края. Тук с разрешение съм включил най-важното от кореспондецията на “Свали” с Х. Дж. Спрингър от CentrExnews.com. Прибавил съм и откъс от статията й “Превземат ли Илюминатите света?”

(http://www.suite101.com/article.cfm/ritual_abuse/53556)“Свали” за “Проникващото присъствие”:

“Илюминатите са част от всеки главен районен център в Съединените щати. Те вярват в работещия контрол на даден район чрез банковите и финансови институции (познайте колко души участват в ръководното тяло на банките – директорските бордове? Ще бъдете поразени!)

Закон: младежите се насочват към юридически и медицински колежи и институти.

Медии: една голяма част от тях се насочват към журналистическата професия; членовете на Илюминатите участват във финансирането на местгните вестници и телевизии.“Свали” за “Всепроникващото присъствие”: Илюминатите са група, практикуваща религия, известна с названието “просветление”. Тя е култ към Сатаната (Луцифер = светлина) и те внушават на последователите си, че корените им идват от тайнствените древни религии на Вавилон, Египет и друизма на келтите. Те нагло твърдят, че били усвоили “най-доброто” от всяка една – възприели били основните им практики – и ги били обединили в мощно окултно учение. Много групи на местни нива се кланят на древни божества като “Ел”, “Баал” и “Астрата” (?"Ashtarte"), както и на “Изида и Озирис” (?"Isis and Osiris") и “Сет”… Не знам дали тези хора обучават и практикуват зло.”“Свали” за Вайсхаупт: “Вайсхаупт не е родоначалник на Илюминатите, а те го избират за лидер и му диктуват за какво точно да пише. Илюминатите са създадени от финансовите магнати, чиито произход може да се проследи назад до времето на Темплиерите, финансирали всеки европейски крал по тяхно време. Вайсхаупт е бил само обслужващ персонал, изпълняващ заповеди.“Свали” за превземането на властта с военна сила: “Накратко, всеки район на Съединените щати има “нервен център” или бази на властта, отговарящи за дейността в съответния район. Съединените щати са разделени на седем главни географски района. Всеки един разполага с подрайони с военни бази и лагери, скрити в отдалечени, изолирани области или разположени в обширни частни имения. Тези бази и лагери се използват непрекъснато като центрове за обучение и трениране на поколения Илюминати във военни техники, ръкопашни битки, в техники за контрол над тълпата, използване на съвременни оръжия и на всички останали аспекти на военната практика. Защо? Защото Илюминатите са убедени, че нашето правителството – правителството на САЩ - и правителствата на по-голяма част от страните в света - са осъдени да паднат. Това ще бъдат планирани унищожения, които ще се извършат по следните начини:Първи етап: Илюминатите ще предизвикат финансов крах, на фона на който Голямата криза от 20-тия век ще изглежда като излет. Това ще стане чрез маневри на големите банки и финансови институции в света – чрез манипулации на борсата – чрез смяна на лихвения процент. Голяма част от гражданите на САЩ ще се окажат длъжници на федералното правителство посредством банкови задължения и задълженията, в които са вкарани чрез дяволската система на кредитните карти…

Правителството веднага ще изиска изплащане на всички дългове, но мнозинството от хората няма да могат да платят и ще фалират. Това ще предизвика финансова паника, която ще се развихри едновременно в целия свят.

Илюминатите твърдо вярват в контрола над хората чрез финансови средства.

Не звучи приятно, нали? Не знам точно за кога се предвижда изпълнението на този първи етап от превземането на света, а и не искам да правя дори предположения. Добрата новина е, че ако даден човек НЯМА дългове – не дължи нищо на правителството и може сам да посреща нуждите си, то той ще е много по-добре от всички останали. Аз бих вложил средства в злато, а не в акции – разбира се, ако имах на разположение свободни средства за инвестиране. Златото пак ще бъде световен стандарт, а доларите ще се превърнат в безполезни хартийки. (Спомнете си какво стана след края на Гражданската война в Съединените щати. Нашите пари сега ще струват толкова, колкото струваха парите на Конфедерацията след падането й…)Втори етап: Превземане на властта чрез военна сила по райони и декларация на правителството за въвеждане на извънредно положение, т.е., военна диктатура. Хората ще се паникьосат, в някои места ще се стигне до анархия и хаос и правителството ще използва този факт като оправдание за нуждата от контрол над паникьосаните граждани. Тренираните военни лидери на култа и изпълнителите с промити мозъци под тяхна заповед ще използват усвоените оръжия и техники за контрол над тълпите, за да наложат новото положение на нещата… Навсякъде ще се основават военни бази – фактически, те вече съществуват, но под прикритие. През следващите няколко години те ще изплуват на повърхността и ще бъдат обявени пред обществеността. Всеки район ще има местни бази и лидери, пред които те са отговорни и с които трябва да се съобразяват. Йерархията ще бъде копие на съществуващата сега йерархия на прикритите бази.

Преди около 5 години (когато напуснах Илюминатите) приблизително 1 % от населението на САЩ беше или част от този култ – или му симпатизираше – или пък беше жертва на практиките им за промиване на мозъци и поставяне на хората под контрол: тоест, тази част се счита за употребяема при нужда. Въпреки че цитираната цифра може да не ви се стори страшна, представете си само фактическата бройка зад този 1% от населението на САЩ: бойци, владеещи до съвършенство използването на съвременните оръжия, техниките за контрол над тълпата, техниките за влияние върху психологията и поведението на хората - при това въоръжени до зъби и свързани с полувоенни групировки!…“Свали” за лидерите: “Националният съвет се състои от влиятелни банкери със СТАРИ пари като семействата Рокфелер, Мелън, Карнеги, Ротшилд и т.н. Знам, че не трябва да цитирам имената, но го правя целенасочено.“Върховният световен съвет” е вече изграден като работещ прототип на онзи, който ще управлява, когато “новият световен ред” се реализира на практика. Членовете му се срещат на редовни сбирки, за да дискутират положението на финансите в момента на срещата, да очертаят насоките, уточнят политиката и т.н., както и да решават текущи проблеми. Изтъквам още веднъж: говорим за лидери на финансовия свят със СТАРИ пари, спечелени чрез банкови операции. Семейство Ротшилд с база Англия и Франция заема ръководни места. Потомък на Хабсбургите заема полагаещото се на династията място. Такова място заема и потомък на управляващите семейства в Англия и Франция. Важно място заема и представител на семейство Рокфелер от САЩ.

Тази е една от причните, поради която Илюминатите бяха “недосегаеми” в продължение на години. Управляващите членове са много – много – много богати и разполагат с огромна власт.

Надявам се, че тази информация ще бъде полезна. Защо мисля така ли? Аз лично бях член на местен ръководен съвет (главен учител-треньор), но имах контакти с представители и на Районния съвет.

Освен това всяко дете на Илюминатите се обучава да разпознава техните “лидери” и от него се изисква да се кълне във вярност към тях и към “бъдещия нов световен ред”.За кралския произход: “Лидерите на Илюминатите твърдят, че са от кралски произход и същевременно от непрекъсната генетична линия на окултно наследство, която води в далечното минало. Използват се две определения на “кралски произход”. “Открит кралски произход” (видим и сега) и “скрит кралски произход” и силна окултна мощ. В някои случаи двете определения съвпадат – пример: Принцът на Уелс. Никога не си зададох въпроса коя страна/семейна линия разполага с най-голямата власт, тъй като бях обикновена пешка, която вършеше прилежно задълженията си. Но според мен разпределението на властта е следното:

Потомците на Хабсбургите от Хановер управляват в Германия и са по-силни от семейството Брудерхайст. Те се считат и за една от най-силните генетични линии в окултно отношение.

Британската линия, представена от кралското семейство, е след тях. В действителност, те управляват в окултната сфера английския клон (с лидер Ротшилдови), въпреки че на вид страната се управлява от Парламента.

И във Франция потомците на кралските семейства властват в окултната област, но юздите им се държат от френския клон на Ротшилдови.“Свали” за ранга на САЩ в йерархията на Илюминатите: “Съединените щати се считат по-нископоставени и по-млади в сравнение с европейските клонове. Германия, Франция и Англия образуват триумвират, които управлява европейския култ. Съветският съюз се възприемаше като клон от значение с най-силни военни групировки. На него му беше обещана четвърта позиция в новия световен ред, тоест, отредена му беше роля пред тази на САЩ, тъй като през годините той сътрудничеше повече в полза на програмата на Илюминатите.Потомците на управляващи в миналото семейства също са включени в окултното лидерство в комбинация с някои по-нови представители. В култа няма марксизъм. Предвиждаше се Китай да се нареди след Русия пред САЩ. Но когато новият световен ред се осъществи, много от настоящите лидери на САЩ ще бъдат в Европа – много от тях вече имат жилища там.Те смятат да “променят националности” за денонощие. Само това си спомням. Съжалявам, че не проявих по-голямо старание и не разучих тази част по-задълбочено, но докато бях с тях, бях прекалено заета да се боря за собственото си оцеляване, за да мога да направя нещо повече.Предвижда се Русия да стане военна и силова база на групата, тъй като руските военни командири (Илюминати) се възприемат като най-добрите в света и много, много дисциплинирани.Китай – заради корените му в ориенталския окултизъм и голямо население – се счита за по-голяма сила от САЩ. Но, повтарям, истинската власт ще бъде в Европа – според получените уроци, докато бях част от тях.“Свали” за ООН: ООН беше създаден в средата на 20-тия век с цел да бъде използван като трамплин за преодоляване на една от най-големите бариери към изграждането на световно правителство… Въпросната бариера е известна под името “национализъм” или чувството на патриотична гордост от собствената страна. Тази е причината, поради която ООН не беше особено популярна в началото: наложи се да минат години в агресивна работа на медиите, насочена към унищожение – смачкване - изтриване на националната гордост - и то не особено прикрито. ООН е сериозна подготовка за преминаване към световно правителство, но в никакъв случай не представлява истинската световна власт и ще бъде относително без значение, при реализирането на новия световен ред. Тогава истинските съвети ще превземат света.

Но като начин за принуждаване на националните общества в света да преглътнат идеята за “глобално общество”, ООН е стъпало към осъществяване на новия световен ред на практика.“Свали” за Израел: Избиването на палестинците от израелците подпомага изключително много Илюминатите. Те мразят Израел (?): надяват се един ден да го видят унищожен и изчакват търпеливо.Едно от мирните предложения на ООН – след като поеме нещата там в ръцете си – е обещанието, че те ще предотвратят война в Близкия изток. Това изявление беше посрещнато с радост от много хора.

В същото време Илюминатите тайно снабдяват с оръжие и двете страни. Тази дейност е съпроводена и с финансова подкрепа с цел поддържане на пожара там. Илюминатите са много двулики хора. Предоставяха оръжие на Палестина чрез Съветския съюз в името на подкрепа на “приятелските” отношения мегжду Съветския съюз, Палестина и другите арабски страни. А същевременно Илюминатите от САЩ усърдно изпращаха огромни количества оръжия на Израел – поради същата причина.

Илюминатите обичат играта на шах и разглеждат войните между отделните държави като начин на създаване на ред от хаоса.Русия ще възвърне силата си.Тя разполага с мощна военна сила – както открита, така и тайна. (Всички военни инструктури на Илюминатите минаха през Русия, за да се обучат и обменят опит.) Няма начин Русия да стои спокойно настрани и да приема мълчаливо извършващото се пред очите й. Когато се осъществи новият световен ред, тя ще бъде на по-силна позиця от нас (САЩ).Въпрос: Илюминатите ЕВРЕЙСКА конспирация ли са?“Свали”: Не. Хитлер и обкръжението му (особено Химлер и Гьобелс) бяха Илюминати на много висока позиция. Илюминатите са подчертани расисти. Като дете бях принудена да играя на “концентрационен лагер” както във фермата ни във Верджиния, така и в Европа – в изолирани германски лагери. (откъс от Е-mail до Хенри Макоу.)

Вярно е, че сред Илюминатите има много влиятелни евреи, разполагащи с огромна власт. Например, семейството на Ротшилд буквално управлява финансовата империя в Европа (и косвено Съединените щати), а те са широко известно еврейско семейство. Познавам и Илюминати на различни нива, чиито родители са евреи - търговци на диаманти. Но за да се издигне до определени властови позиции в култа на Илюминатите, евреинът трябва да се откаже от религията си и да се закълне във вярност към Луцифер (Сатаната) и в другите култови зависимости на Илюминатите. В замяна на това религиозно предателство, те вярват, че ще се насладят на неограничена финансова власт и съпровождащите я богаства. И в определен смисъл са прави – но за сметка на твърде висока цена: загубата на безсмъртната си душа.

Манталитетът на нацистките концлагери е изключително силен. Дете бях, когато ми казаха, че Хитлер, Химлер, Гьобелс и някои други са били немски членове на Илюминатите – при това с много висок ранг! Същото се отнася и за Менгеле, платената им кукла на конци, който по-късно работи към американския клон на Илюминатите – при това с много висок ранг! Бил е учител-треньор в Южна Америка, докато се е криел там.Илюминатите са убедени, че действат като агенти на техните “богове” при опитите за унищожение на еврейската раса. Съжалявам искрено, че те успяха да извършат толкова много ужаси на земята – и същевременно се радвам, че ги напуснах.Въпрос: Винаги съм се питал защо някои от финансовите семейства сред Илюминатите са евреи: например, барон Ротшилд от Франция е един от 13-те европейски властелини или “крале”, които ръководят европейските Илюминати – и същевременно е член на Върховния световен съвет! А Илюминатите мразят евреите. Илюминатите-евреи РАСИСТИ ЛИ СА?“Свали”: Много от Илюминатите са програмирани отвътре с идеологията на Четвъртия райх… Илюминатите са расисти и имат подчертано “арийски” външен вид. Те твърдо поддържат “чисти” и “интелигентни” лидери – според тяхното определение. Понякога церемониите им са гарнирани с ритуални убийства на хора от малцинствата.

Опитват се да отгледат “генетично превъзхождаща” управляваща каста, състояща се от децата им и техните потомци. Последователи са на приниципите на Платоновата република и са убедени, че точно те ще въведат това “утопично” управление чрез реализиране на новия си световен ред. В тяхната Утопия ще управлява интелигенцията, а масите ще следват като овце лидерите си – това е виждането им за света.Окултните лидери ще бъдат “просветлени” и интелигенти, а обикновения човек е определен като “овца”, която ще бъде експлоатирана, водена за носа и накрая принасяна в жертва.“Свали” за свободните масони: Свободнте масони и Илюминатите са изключително близки. Не ме интересува дали с това изявление ще засегна някого – то отговаря на истината. Храмът на масоните в Александрия, Вирджиния (градът е кръстен на град Александрия, Египет и е център на Илюминатите) е учебен център на Илюминатите за Вашингтон DC. На определени интервали бях няколкократно отвеждана там за подлагане на изпити и евентуално преминаване на следващо ниво, за получаване на стипендии и участие в церемонии на високо ниво. Лидерите на тамошната масонска групировка са същевременно Илюминати. И това е така за всеки по-голям град, в който съм живяла. Свободните масони от висок ранг са също и Илюминати с висок ранг. Дядо ми и баба ми по майчина линия бяха масони с висок ранг в град Питсбург, Пенсилвания (съответно президент на Източната звезда и масон от 33 степен). И двамата бяха лидери на Илюминатите в района.Въпрос: Всички масони Илюминати ли са?“Свали”: Не, особено на по-ниските нива. Според мен масоните на ниско ниво не знаят нищо за вършеното в храмовете среднощ. Дори много от тях са вероятно добри бизнесмени и християни.

Не познавам обаче масон с ранг над 32 степен, който да не е същевременно и илюминат. Илюминатите подпомагат създаването на свободните масони и ги използват като “преден фронт” за дейността си. ЦРУ и ФБР са инфилнрирани. Същото се отнася за мормоните и други секти.Много от администраторите и директорите на ФБР са илюминати. ЦРУ помогна в прехвърлянето на немските учени в САЩ след Втората световна война. Много от тях бяха илюминатски лидери в страната си и бяха посрещнати с разтворени обятия от илюминатите в САЩ. Те донесоха със себе си цялата информация, разпространявана сред илюминатските кръгове в Европа.

Мормоните се присъединяват към илюминатите на среща с тях, състояла се през петдесетте години на миналия век.

Същото се отнася и за сектата “Свидетелите на Йехова”.“Свали” за Студената война: Русия никога няма да се превъне в истинска заплаха за нас (САЩ). Марксизмът беше финансиран от илюминатите като средство за балансиране на капитализма. Илюминатите вярват в балансиращите се противоположни сили, в притеглянето между противоположностите. Те възприемат историята като сложна шахматна игра, в която финансират едната страна, после другата – а междувременно самите те са извън хаоса и разделението… Те нямат нищо общо с политическите партии и се присмиват на боричканията им. През изтеклите години срещите между западни финансисти от върховете с източни или руски “опоненти” бяха нещо обикновено: на тях те си устройваха добра веселба за сметка на успешно мамените “овце”.

Споделям с вас това, на което бях обучавана и което сама съм наблюдавала.

Илюминатите са международна група в истинския смисъл на думата и програмата им измества каквито и да било национални чувства. Руски илюминат може да прекара известно време в Щатите, да свърши определена работа и да се върне – или обратното.“Свали” за обучението на убийци по поръчка: “Ето как се прави това – как беше направено с мен.

1/ Когато детето навърши две годинки, то се поставя в метална клетка с прикрепени към нея електроди и се подлага на жестоки електрически шокове.

2/ Детето се изважда от клетката, в ръцете му се поставя котенце и му се нарежда да извие врата на животинчето. Детето плаче и отказва.

3/ Връщат го в клетката и го подлагат на електрически шокове, докато то загуби ориентировка и няма сили да пищи повече.

4/ Детето се изважда от клетката и отново му се заповядва да извие врата на котенцето.

Този път детето ще разтресе, ще плаче, но ще го направи, защото ще се страхува от мъчението. После ще се завре в ъгъла и ще повръща, докато възрастните го хвалят за “добре свършената работа”.

Това е първият етап. Избиваните животни стават по-големи – детето расти. В един момент ще получи заповед да убие друго дете – постановка, виртуална реалност – или наистина.

Деветгодишните се обучават да работят с оръжие, да се прицелват и да стрелят в прицел или под команда. След това се упражняват върху манекени, които трудно биха могли да бъдат разграничени от истински хора. После ще се упражняват върху “излишни” или във виртуалната реалност. Ще ги хвалят, ако се справят добре – ще ги измъчват, ако се провалят.

Колкото детето е по-голямо или премине в пубертета, толкова по-напредва и обучението. На петнайсет години по-голяма част от децата ще бъдат принудени да участват в ръкопашен бой пред зрители (високопоставени хора, които посещават “игрите”, изпълнявани почти в стила на древните гладиаторски “игри”). При тези мачове рядко се стига до умъртвяване: те обикновено продължават, докато едно от децата се свлече на земята. При тях се използват всички възможни оръжия, а на децата се внушава, че се борят за живота си. Треньорът наказва жестоко всяко дете, загубило борбата, защото по този начин то го злепоставя. Спечелилото дете се обсипва с похвали: показало е, че е “силно”, че “умее” да борави с оръжия.

На 21 години така обучените деца са вече добре тренирани бойни/убиващи машини със затвърдени командни кодове за извършване на убийства, преминали множество изпитания с цел да се докаже, че ЩЕ изпълняват всяка една команда от такъв характер.

Така са били отгледани децата на немските илюминати. Аз също преминах през тази програма.“Свали” за доверието в семейството: Докато измъчват децата си, те им повтарят: “Върша това, защото те обичам.” За илюминатите върховната проява на любов е да направят детето си силно и способно да се издигне до лидерска позиция или да се придвижва на по-високи нива в групата, независимо от средствата, чрез които е възможно да се постигне това.

Ако даден лидер си хареса дете за задоволяване на сексуалните си нужди, любящите му родители с радост му го предоставят, щастливи от възможността детето им да се издигне на по-високо ниво.

Освен това те разглеждат предателството като нещо много добро. Прилагат тренировъчни постановки, за да обучат децата си никога да не се доверяват на другите. Преминала съм през стотици агонизиращи клопки и предателства и докато се гърчих в болка и отчаяние те повтаряха: “Такова е човешкото сърце”. Треньорите ми смятаха че ме обучават в нещо стойностно, което впоследствие ще ми помогне. В определен смисъл бяха прави, тъй като поради злостната и политическа природа на групата наивните бяха наранявани и смазвани.

Познавам семейства, които се опитаха да спестят на децата си поне част от изброените прояви на “любов”, но опитите им бяха посрещани на нож и обезсилвани от другите членове на семейството, които класифицираха такива родители като “слаби” и “некъдарни” да обучават децата си.“Свали” за морала: По-голяма част от илюминатите са наранени, сексуално и другояче използвани жертви, които не са в състояние да схванат, че могат да напуснат групата. На долните нива клокочи негодувание и ако обикновените членове разберат, че е напълно възможно да им обърнат гръб – и да останат живи! – ще станем свидетели на масово напускане. Познавам много “треньорите” – външно гадни мъчители-педофили – които СТРАДАТ по своему от действията си.

Обикновено говорят тихичко на жертвата, оглеждайки се страхливо – опитват се някак да покажат, че не са вътрешно съгласни с действията си. Те вършат примирено “работата” си с надежда за издигане на по-високо ниво. Знаете ли коя е най-голямата награда, предлагана на членовете, които се стремят да се издигат по йерархията на групата? Обещава им се, че на по-високото ниво от тях повече няма да се очаква да измъчват хора и че на високото ниво никой няма да им посегне – това е вярно: само членовете на по-високо ниво могат да те измъчват и нараняват – и затова всеки се стреми да се придвижи нагоре, където кандидатите стават по-малко. От друга страна, всеки на високо ниво може да тормози жестоко всеки на по-долно ниво – този е механизмът на мотивацията.

Илюминатите са политическа група, в която всеки е готов да забие нож в гърба на другия: тоест, в нея царува манталитета на самоизяждането – всеки се стреми да стъпи на другия, за да се изкачи на следващото стъпало. Те са ЛОШИ хора, които садистично потребяват и злобно манипулират другите. Вторачени са жадно в трите основни ценности за илюминатите: положение в групата и обществото, власт и пари. Държат в тайна програмата си и култовите си ритуали – в много случаи дори не ги помнят. В обществото са обикновено уважавани бизнес-лидери с имидж на вярващи християни. Тази представа за тях е от голямо значение: готови са на всичко, за да поддържат фасада на нормални, уважавани хора и се отнасят с ПРЕЗРЕНИЕ към излагането на истината за тях.…..Нито един от познатите ми илюминати няма отблъскващ вид или отблъскващ имидж в ежедневния си живот, въпреки че някои правят впечатление на отнесени и нефункционални – каквито са, например, алкохолиците. Способността за изолиране – поставяне на психическа бариера пред определени действия или период от време - и бързо приспособяване към променените условия и изисквания в следващия период от време и напълно променена среда - е най-голямото успешно работещо прикритие на илюминатите… Много от тях – ако не и по-голяма част от тях – изобщо нямат памет за огромното зло, в което са вкарани и в което участват нощно време.За телевизията: спомняте ли си онези изследвания преди години – груба измама! - които твърдяха, че “Насилието, показвано на телевизионните екрани, не влияе на поведението на децата ви”? Познайте кой ги финансира! Това е една от широко разпространените мантри на групата: човек е имунизиран срещу гледаното от него (по телевизията) – то НЕ му влие.

Всъщност, илюминатите знаят много добре, че телевизията е оръдие, което те целенасочено използват за манипулиране на “масите”. Тя не може да предизвика драстична личностна промяна в зрителя на средно ниво като интелигентност, но може – и успешно го постига! – да ни направи нечувствителни към насилието, порнографията и окултните прояви – и да повлияе отрицателно на възприемането на света и хората от децата.Рок музиката: Убедена съм, че илюминатите потребиха Британи Спиърс, Еменем и другите като тях, внушавайни им да пеят песни по техен (на илюминатите) избор. (Не сте ли забелязали неонацисткия външен вид – не сте ли обърнали внимание на изпълнените с омраза песни? Това НЕ е техният избор!) Истината е, че много поп-певци на върхови позиции са в някаква връзка с т.н. “Мики Маус Клъб” (Добрият стар Уолт, Империята на илюминатите!). Моето предположение е, че им е предложено да бъдат превърнати в звезди срещу клетва във вярност или съгласие за подлагане на контрол над ума. Колко са песните в подкрепа на самоубийството, насилието, отчаянието в поп/рок музиката днес? Направете нещо друго: снабдете се с копие на думите и ги изчетете внимателно – но бъдете нащрек, тъй като много от тях отключват техниките на контрола над ума.“Свали” за слабостите на илюминатите:

1/ Тяхната арогантност е сериозна слабост. Те си въобразяват, че са недосегаеми и това ги прави небрежни и уязвими.

2/ Ако по някакво чудо някои хора примеат казаното тук СЕРИОЗНО и се организират по някакъв начин с цел да спрат илюминатите, подкрепени от молитва и вяра в Бога, то те – може би – ще съумеят да го направят. Надявам се от все сърце, че ще успеят.

3/ Ако се спре порнографията, детската проституция, контрабандата на наркотици и търговията с оръжия, то това ще лиши илюминатите от чувствителна част от доходите им, което – може би – ще ги принуди да намалят темпото. Но, честно казано, да се спрат гореизброените престъпни дейности ще бъде много, много трудно – толкова трудно, колкото да се спре групата като цяло.“Свали” за обществения механизъм на отрицание: Доказателството за наличието и дейноста на тайната група на илюминатие е налице – според мен – но човекът със средна интелигентност отказва да го види – не иска да знае – и дори, когато е изправен пред неопровержими факти, предпочита да извърти глава настрани.Заклужава да се спомене случая Франклин.

Колко доказателства изплуваха на повърхноста?

Или пък документите за МК-Ултра, които бяха разсекретени, показани като действителни – и въпреки това хората ги игнорираха!

Убедена съм, че медиите, които целенасочено принизяват ритуалните наранявания и унижения на хора, захранва дълбоката нужда на средния гражданин да НЕ знае истината за реалността – това неосъзнато в много случаи егоистично желание да се съхрани, обръщайки гръб на фактите, които изискват от него да заеме позиция. Всъщност, как може един човек да се изправи лице в лице с огромното зло, което разяжда човечеството – освен ако е подкрепен със силна вяра в Бога и пред него са изложени необорими доказателства?

Като човешки същества ние сме създадени така, че да вярваме в НАЙ-ДОБРОТО за нашата раса, а не най-лошото.Лично аз не очаквам хората да се стегнат и да направят нещо срещу илюминатите – дори и да знаят всичко за тях. Извинявайте за проявения от мен цинизъм, но той е базиран на един богат с опит живот.Илюминатие не се тревожат ни най-малко кой печата всичко това – или доколко текстът ги “излага”, изтегляйки грозните им тайна на дневна светлина. Те разчитат на мнозинството, което не вярва благодарение на медийните кампании, които осмиват изнесеното (да сте попаднали напоскледък на някоя статия в “Нюзуик” или “Тайм”, която да третира по друг начин тази тема, освен като смехотворна конспиративна теория? Знаете ли кой владеее “Тайм-Уорнър”?)На срещи на високо ниво преди пет години съм ги чувала да се смеят на опитите за изобличаване и се съмнявам дали междувременно отношението им към проблема се е променил чувствително. Ако хората НАИСТИНА повярват в изнесените факти – ако се предприемат съответни действия – ще бъда изключително приятно изненадана и много, много щастлива.Хенри Макоу, Ph.D.

14 октомври 2002 год.

-----“Свали” живее в Тексас, по професия е медицинска сестра и писателка на свободна практика.Хенри Макоу Ph.D. (Henry Makow Ph.D.) е създател на популярната игра “Scruples”, която се играе на дъска, и е автор на книгата “Трудна среща”.

Статиите му за феминизма и “новия световен ред” можете да намерите и прочетете на www.savethemales.ca

E-mail: Henry Makow henrym@mts.net
 
Материалът е оценен на 8.11 (9 гласа)
Оцени материала
Назад към раздела | Съдържание

Изпращач Коментар
kardama
Публикуван на: 25/8/2006 9:55  Обновен на: 25/8/2006 9:55
Понякога участвал
Регистиран: 15/8/2005
От:
Публикации: 39
 не
тази или не е илюминат,или илюминат пуснат с невярна информация от чифутите