www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Материали

Идеология: Геноцидът и холокостът над българите, Георги Войнов  
Автор: darkmaster
Публикуван: 9.02.2013
Прочетено: 4327 път(и)
Размер: 2.36 KB
Формат за принтиране Кажи на приятел
Url Link: Геноцидът и холокостът над българите
Във Видин някакви общинари-ибрикчии решили да направят музей на еврейския холокост - „много им била харесала идеята"?!... В центъра на София ционисти поставиха фалшиви паметни плочи за някакви измислени гонения срещу евреите. Ционистът Стефан Софиянски започна да „кръщава" с еврейски имена улици и площади в столицата и да произнася сълзливи речи по този повод. За да не остане по-назад президентът-комунист Георги Първанов обяви за официален български празник денят на еврейския холокост. Вицепрезидентът о.з. генерал Ангел Марин пък в родния си град Батак се извини на турците за гдето са ни клали. Подобно национално предателство едва ли има някъде по света. В Смолян и Широка лъка други общинари-ибрикчии посъветвани от някого, решиха да издигнат еврейски паметници за несъществуващи гонения срещу този етнос и да спрягат идеи за „българския Йерусалим". Този проект предвижда изграждането на синагоги, джамии и паметници на палачите на българския народ - такива като Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш), Енихан баба и др.
Ционистите в Народното събрание и правителството за щяло и нещяло раздухват митовете за несъществуващия еврейски холокост. Никой обаче не казва и дума за българския Геноцид и Холокост, за арменския Геноцид и за православния Геноцид и Холокост, в който изгоряха над 62 милиона души!...
Целта на тази книга е да осветли и да напомни на поколенията за страданията на българския народ, в голямата си част предизвикани точно от тези, които в момента са нахлузили привидно „овчи кожи , представяйки се за жертви - съгласно указанията на Синедриона! Фактите и документите недвусмислено го доказват, още повече, че Геноцидът и Холокостът спрямо българите продължават и до днес под една по-скрита форма, провеждани целенасочено и планирано с икономически, психотронни, медицински и други престъпни средства и методи!
В момента България се намира в ситуация, подобна на тази през XIV век, преди падането под турско робство. Всеки историк или изследовател, който може обективно да анализира историята, веднага ще открие общите неща. По силите на българите е не само да направят тези констатации, но и да вземат мерки историята да не се повтори, защото това ще има трагични последици за България!
Надявам се трезвите читатели да извлекат поуки от покъртителните факти, които са представени тук, и да запомнят кои са враговете и душманите на българската нация... Авторът
 
Материалът е оценен на 0.00 (0 гласа)
Оцени материала
Назад към раздела | Съдържание