www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Материали

Книги: Противоционски протоколи  
Автор: Admin
Публикуван: 8.06.2002
Прочетено: 5511 път(и)
Размер: 436.93 KB
Формат за принтиране Кажи на приятел
 

ПРОТИВОЦИОНСКИ ПРОТОКОЛИ

Въвeдение

към второто издание

Странно е да пиша въведение към второто издание, без да е имало първо издание. Но не по-малко странна е съдбата на самата книга. Тя бе забранена преди да е издадена и срещу мен, нейния автор започна наказателно преследване. Само че ръкописите не горят. Щом един текст трябва да стигне до своите читатели, той ще стигне. А десетмесечното следствие ме убеди, че написаното притежава стойност. То бе успяло да уплаши Врага. Значи имаше смисъл да продължа.

Веднъж по време на разпит аз излагах своите аргументи, а следователят кимаше с глава: "Да, така е". И уж беше така, уж правият бях аз, а срещу мен бе заведено следствено дело и се готвеха да ме съдят. Щом бях прав, то защо по дяволите се намирах в следователския кабинет? Изтъкнах и този довод. "Как няма да си тук, когато си направил онова, което вече сто години никой не е успял да направи. А мнозина са се опитвали!" - бе отговорът на следователя Михаил Генов. Три години мислих над горните думи. Явно съм напипал някоя слаба точка, но коя?

Откакто "Протоколите на ционските мъдреци" се появяват на бял свят, по темата не престават да излизат книги. Започнах да чета. И май открих слабата точка. Половината от книгите доказват, че "Протоколите" са автентични, а другата половина твърди, че са фалшификат. Но никоя от тях не казва: е, добре! Стига сме спорели дали международните финансови паразити са напаст или не. За себе си ние сме убедени, че са напаст. Затова вместо да доказваме, че водата е мокра, нека помислим как да се справим с напастта. Не смея да твърдя, че съм съумял да разработя подробно точния и ефикасен метод, но нали поне бях извикал на висок глас, че онова, което ни е нужно, е именно методът. Значително по-късно установих, че и други са започнали да мислят като мен: "За борбата с паразитизма е необходим учебник. Имат ли народите такъв? Нямат!" - /Ант Рос "Живот и смърт, изворите на паразитизма"/ Ами тогава хайде да започнем да пишем учебници. Все един ще се окаже ефикасен.

Нека не се самозаблуждаваме - срещу човечеството е замислен и приведен в действие заговор. Целта на заговора е или да бъдем превърнати в безгласни роби, или да умрем. Жертви на заговора са народите, всички народи. Без изключения. Сред жертвите е и самият еврейски народ, нищо че заговорниците са предимно евреи. Богатите заговорници евреи нямат нищо общо със своите бедни сънародници, бедните евреи също са определени да се превърнат в жертви. Гарант и главна опора на заговора е Демонът от Бездната, зловещата безименна сила, позната под инициалите IHWH. Заговорническият план се осъществява бавно, методично и изключително стриктно. За наше щастие този план, и по-точно главната част от него се намира в ръцете ни. Сега от нас зависи дали ще спрем Злото или му позволим да ни унищожи. Може да не ни харесва, но това е истината. Най-неразумното поведение в случая е, да си затворим очите и да речем: "Това не ни засяга". Засяга ни! Засяга и теб и мен, и твоите, и моите деца, и внуците и правнуците ни.

       Ето основните формули от ционистката доктрина:

1.      Евреите са богоизбран народ.

2.      Всички останали народи са просто двуноги добичета /гои/.

3.      Евреите имат право, и са длъжни да управляват света.

       Действията на международния заговор засягат всеки човек на планетата, който не принадлежи към заговорниците.

"Пространството също изменя своето качество, по-точно губи го окончателно. Във всяка точка на планетата хората живеят еднакво - ядат една и съща храна, обличат се в еднакви дрехи, слушат една и съща музика, гледат едни и същи телевизионни програми. Няма различия между Африка и Северния полюс. Етническите и географски особености са съхранени само като декор, като тапети, като фон, на който се разполагат еднакви цифрови индивидиуми - без националност, раса, култура, религия, политически коректно мнозинство, подчинено на Системата. Западът /Ще бъде твърде опростено, ако наречем заговорниците "Запад". Много по-правилно е, ако говорим за финансови паразити, възползващи се от западната икономическа мощ. б. а./ не просто управлява всички останали, но разпространява своя поведенчески модел над другите, превръща ги в свои собствени копия. Новата форма на колониализъм е още по-страшна от историческите прецеденти. По-рано колониите се ограбваха, а населението им безпощадно се експлоатираше. Но сега нещата опират до окончателна ликвидация на идентичността." - /Ал. Дугин "Осъдената Родина"/ Първата фаза от заговора е на път да се осъществи. Какво още ни трябва, за да се стреснем?

При някои главен мотив за отказ от търсене на истината е страхът пред обвинението в антисемитизъм. Отправи ли ви някой подобно обвинение, припомнете му еврейската легенда за Голем. Легендата гласи, че веднъж мъдър равин създал слуга от глина, като му вдъхнал живот с помощта на кабалата, нарекъл го Голем и му заповядал да унищожи всички антисемити. Голем веднага започнал да изтребва всички евреи в окръга… Ако евреите наистина искат да се избавят от “антисемитизма”, то на първо място те трябва да се избавят от своите луди събратя, които са главните антисемити. Доказателство са техните собствени "Протоколи". Нашата цел е не да унищожим евреите, а да ги превърнем в хора като всички други. Но това не може да се случи, докато на Земята действа планът, белязан от "Ционските протоколи". Този план е замислен и приведен в действие преди хилядолетия:

""Менаим порази Типсах и всички, които бяха в него и пределите му, като захванеш от Тирца, загдето градът не отвори портите, разби го, и всички в него непразни /бременни!, б. а./ жени разсече." - /ІV Царства 15:16/ Ционистите действат съгласно човеконенавистническите и расистки повели на Стария завет от Библията. С разпаряне коремите на бременни жени е започнал ционизмът, и с привличане на съюзници измежду убийците на бременни жени /от нашенското ДПС, например/ продължава. Дори елементарното уважение към човешкия живот не ни оставя друг избор, освен да се опълчим срещу врага. И да го сразим!

Тя, Истината, стои пред вас, но вие спите, не отваряте очи за нея. Тази книга има за цел да събуди вашите сърца, вашите души, вашите умове. Тя има за цел да ви каже:

Отворете очи и вижте истината! Вижте я докато не е станало прекалено късно. Един от двата сборника с Протоколи - Ционските или Противоционските, скоро ще стане реалност. А точно кой - от нас зависи.

ОТ ВСИЧКИ НАС!

Авторът

 

За чиста и свята Държава

/вместо предговор/

"Държавата не може да е паразит!"

Абрек - Бол колобър

Някога домът на българина бе неговата крепост. Там той се чувстваше сигурен и спокоен. Даже комунистите, тези противници на частната собственост не посмяха да посегнат на българския дом. Сега домовете ни са грабени, опожарявани, взривявани, а помощ от никъде няма. Сега всичко е в развалини и пустош, защото така изисквала демокрацията. ”Щом нямате пари да си плащате данъците - продавайте имоти. Щом керемидите над главите ви са ваши, значи не сте бедни - продайте ги, за да се нахраните!” - Казаха го и всички чухме.

Какво ни се случи, българи? Защо ни се случи това, кой ни го направи?

Социалистическите демонократи създадоха от страната ни пустиня, а после започнаха да обявяват за оазис и най-нищожното буренче. Така им били предписали от Интернационалния мошенически фонд и Световната банда. Дали наистина така са им предписали? Когато преди години твърдяха, че ако им повярваме ни чака райски живот, ние вярвахме и се борихме за този рай. После преживяхме измамата, усетихме по твърде болезнен начин лъжата. Ние вече знаем:

Паразитният тип демокрация създава само пустини, които освен миражи, друго не могат да родят. Ние вече не им вярваме!

Не искаме гладната им демокрация, не искаме безутешния и хаотичен ред, нито вонящите им нрави, нито предлаганото ни мизерно място в обедняващия свят, нито правото на отчаяние и отказа от човещина. Не искаме и не бива да приемаме несправедливия тип обществена уредба, който се мъчат да ни наложат. Не бива държавата ни да стане тяхно притежание, щом мислим за децата си. А каква държава искаме?

Нашата Държава ще бъде физически чиста. Ние няма да допуснем вятърът да развява купища боклуци из улиците. Скитащи кучета няма да разнасят зарази из градинките, където играят малчугани. Замърсяването на жизненото човешко пространство ще бъде наказвано най-строго. Преносителите на болести и паразити ще бъдат изолирани от здравите хора до пълното им излекуване. На никого няма да е позволено да трови съседите си с мърсотии. Ако пък някой предпочита нечистотията - ние няма да му позволим да живее сред останалите. Правото на българина да обитава здравословна и чиста среда има предимство пред правото на някакъв си особен азиатски манталитет на типове с извратено мислене. Ще премахнем кучешките глутници, няма да ни спрат воплите на "природо-" и "еко-" защитници за равното право на съществуване на всички живи същества - от бацила, през бясното псе до професора. Нашата ценностна скала е друга. Ние се стремим към човешки свят, където висша ценност е човекът. Където правата нарастват с приноса към Общността.

Нашата Държава трябва да бъде духовно чиста. В нея не може да има място за разложителните идеи на социалния паразитизъм. Недопустимо е да отнемат произведеното от българския селянин, за да нахранят оня, който никога и не е помислял да се труди. Необходимо е да се ликвидира възхвалата  на престъпността. Възмездие да има за всяко причинено зло. Извратеността да бъде заклеймена. Със закон ще забраним не само рекламирането и поощряването, но и търпимостта към всякакъв вид аморалност. Ако пък някой си е позволил да покаже липса на нравственост по какъвто и да било повод - той никога няма да заеме пост, свързан с власт над други хора. Проявите на обидно и непочтително отношение към Българската нация и Държава ще бъдат криминализирани. Българинът има право на чест и достойнство. Българинът може и има право да бъде горд със своите корени, с великата си история.

Българската Държава ще бъде национално чиста. Ние сме гостоприемни, но пришълците са длъжни да знаят, че в страната ни те са или гости, или по работа. Туристите са добре дошли - враждебно настроени към коренното население пришълци няма да търпим. Не по-малко зло е икономическото нахлуване на всякакви интер-, мулти- и подобни на тях международни далаверджии, незачитащи не само нашите, но и своите собствени закони. Обидно е те да изкупуват на безценица Българската земя и стопанството ни, а ние да им бъдем наемни слуги. Нека всеки бъде господар в собствения си дом. Натрапниците нека знаят:

В Българския дом господари са Българите!

Нашата държава ще бъде чиста и свята. А по въпроса република или монархия, отговорът се съдържа в незаконността на републиката. За каква чистота говорим, ако се съгласяваме да бъдем съучастници в едно престъпление? Пък и какво добро видяхме от републиката, с какво тя заслужи пред нас нашето уважение? По този въпрос народът още не е казал своята дума. ние ще му дадем възможност да я каже.

Упрекват ни, че подобна позиция е призив за бунт. Може и така да е. Но не всеки бунт е противодържавен. Ние се бунтуваме не срещу Българската Държава, а срещу грабежа, на който тя е подложена. Ние се опълчваме срещу държавния разпад, против унищожаването на родината ни, против нейното окупиране от всякакви противобългарски настроени субекти. Чувството за държавност е вродено в Българина - как можем да не се вдигнем на борба за национално освобождение?

Българската Държава живее в нас и чрез нас!

България ще е жива докато ние живеем в нея и заради нея. Ние не сме само бъдещето на България, ние сме самата България. Затова пред нас стои само един избор: да победим или да умрем!

Ние сме народът на Тангра. Ние сме воините на Тангра. Ние никого не превръщаме в роб и никому не ставаме роби. Дойдохме тук като свободни хора, проливахме кръвта си като свободни и ако е казал Бог - ще умрем свободни! Докато сме живи, докато във вените ни тече гореща българска кръв, ние ще повтаряме завета на своите деди: Свобода или смърт!

Някога имахме свой Български Дом Вярвахме в своя Бог и бяхме верни на своя Владетел. Знаехме, че сме Българи, свободни хора, и че Небето ни закриля. После повярвахме в едно измамно учение и в неговите проповедници, признахме властта на един чужд окупатор, прогонихме Владетеля и обърнахме гръб на Бога. При което загубихме своята Свобода, Щастие и Дом.

Тъгуваме по загубеното, мъчно ни е, но как да си го върнем?

Нека се изпълним с непримиримост към злото, нека отворим сърцата си за Бога на българите, нека призовем Владетеля! Държавата ни отново ще бъде честита и чиста. Щастието отново ще се върне при нас!

Противоционски протокол № 1

“И дори ако сегашната наша борба завърши с провал, това ще е временен неуспех, защото аз отворих очите на целия свят за еврейската опасност” - Адолф Хитлер

Хитлер заблуждава. Опасността не идва от "еврейската раса" /абсурдно е самото понятие "еврейската раса"/, а от паразитната идеология, която неколцина богати евреи създадоха, за да властват над човеците и света. И от която идеология пострадаха първо бедните, изповядващи юдаизма наивници с уж семитски произход. Да не говорим за семитите-асирийци, за семитите-палестинци, за семитите-иракчани… Тя, опасността не се нарича Хаим или Давид, опасността се нарича План за поробване на човечеството. Вървейки по стъпките на Адолф Хитлер, ние само ще попаднем в поредния ционистки капан. Много по-разумно е да разгледаме конкретния противочовешки план и да се заемем с неговото проваляне.

Измина цяло столетие, откакто Ционските протоколи станаха всеобщо достояние. Но разработена методика за съпротива срещу тях все още няма. Ето, това се опитваме да извършим сега.

“Правото е в силата” - Ционски протокол №1

Нямаме избор. Те не желаят преговори. Не допускат споразумения. Те ни отнеха другите права, оставиха ни правото да бъдем по-силни от тях и да ги победим! Което и ще направим.

“Свободата е една идея, а не факт” - Ционски протокол №1

Ние твърдим друго. Свободата на един народ се съдържа в независимостта му от чужди народи. В способността му да живее по свой закон. Ако днес свободата е само идея, а ние не сме свободни - то длъжни сме да превърнем идеята във факт. Длъжни сме да се освободим от присъствието на поробителите. Да се отърсим от убийственото за нас чуждо влияние. Длъжни сме пред своите деди и пред децата, на които дадохме живот, защото вярваме, че българинът се ражда и умира свободен.

“В днешно време заместител на либералните управници се явява златото” - Ционски протокол №1.

Да управлява може единствено умът. Чий ум е по-силен? Един евреин прочете нашите “Кръгове” и полудя. Отведоха го в лудница. Това са те. Управляват с помощта на златото, но ние знаем, че златото е инструмент, намиращ се в чужди ръце. Силата на една държава е в способността да осигури развитието на своя народ. Ако пък управниците са се продали, народът може и е в правото си да ги смени. Не чрез избори, разбира се! Изборите се оказаха една от най-големите измами на века. Народът може всичко, когато се довери на своята Воля, на своето могъщество, на своите истински водачи и на своя Бог. Народът може! Остава да повярва, че може.

Каквото и да вършат днешните управници, то е в името на парите и печалбата. Изгодата е техният единствен идеал. Нека така да бъде! Но те рано или късно ще поискат нещо от нас. Да отидем на тяхно събрание или тържество, където да ни говорят колко са велики и незаменими. Освен от алчност, управниците страдат и от суета. А после ще ни приканят да гласуваме. Това е тяхната игра и те спазват нейните правила. Ще ни молят да им окажем морална подкрепа. И ние ще им я окажем ... според законите на техния морал.

Ционистите разлагат една държава посредством създаването и покровителстването на вътрешните врагове. Нашата грешка е, че вместо да изработим ясна и точна формулировка за понятието, ние позволяваме то да се превърне в обект на подигравки. Омаловажихме сатанинската му разрушителност. Вътрешен враг е този, който се е поставил в услуга на външен неприятел. Съзнателно или не - без значение. Вътрешен враг е всеки, който иска в България правата на пришълеца да бъдат еднакви с тези на българина. Нормално и редно е да се отнасяме към вътрешния враг като към външен завоевател.

Ционистите се настаняват във всички официално регистрирани партии и организации. Разединяват нацията, създават условия за възникване на анархия. На анархията можем успешно да противопоставим идеята за Държавност. И строгата организация на нашите малки общности и сдружения. И убеждението, че техните интереси не си противоречат, а взаимно се допълват, защото милионите малки клетки са част от тялото на един и същ народностен организъм. Нима сърцето се бори против интересите на белия дроб? Но също като в медицината чуждите тела предизвикват инфекции.

“Политиката няма нищо общо с морала” - Ционски протокол №1

       Моралът е следване на Божествения Закон. Който върви срещу морала, той върви срещу Бога. Мародерското управление над българския народ ще предизвика Божието възмездие. Тангра няма да остави децата Си без защита. Наказанието ще застигне не само управниците, но и всеки, съдействал на грабежа по един или друг начин. Със свойството си да умъртвяват всичко, до което се докоснат, юдеите се ограждат с кръгове на смъртта. Ние творим все нови и нови кръгове на Живота.

“Като приложена нравствена схема Тангра всичко вижда и всичко помни. Това лежи в основата на устойчивостта на българите в беда. Те никога не са се уповавали на стихията, а на Великото божество, което помни и знае.” - Ваклуш Толев

Приложено към живия живот това значи: рано или късно всеки угнетител се проваля, а съхранилият своята нравственост оцелява. И по-конкретно: ционистите убиха много от нашите предводители, но след всеки убит се явяват многобройни млади попълнения. Тяхната поява не бе предизвикана от никаква пропаганда. Те се явиха спонтанно, повикани от зова на кръвта и от призива на Тангра!

И колкото да се пъчат паразитите, Отключеното Небе демонстрира, показва Кой е Господар на планетата и живота върху нея: "Какво става в природата с неудачните природни експерименти? Физическо унищожение. Няма друго! Какво става с човекоподобните неудачни експерименти на природата в човешкото общество? Те се плодят по-бързо, отколкото истинските създатели и творци. В това се състои явната уникалност на човечеството. На човекоподобните сякаш не действа естествения подбор. Всъщност подборът продължава да действа, но става цикличен. /…/ Странни епидемии, от които не спасяват всичките достижения на медицината, генетични израждания, поразяващи най-паразитно изявените представители на човекоподобната цивилизация." - /Ант Рос "Живот и смърт, изворите на паразитизма"/

“Нашето право е в силата. Думата “право” е отвлечена и с нищо недоказана мисъл” - Ционски протокол №1

Правото е онова оръжие, с което ние охраняваме своето стадо от вълците. И ако някой доброволно се е поставил в ролята на вълк-грабител, нека не се сърди, че оръжието ще го порази. Нашето право е правото ни да се браним! Себе си, своите деца, своите родове и общности, своята нация и държава. Щастлив е човекът, който може да управлява своя земен живот по законите на своята кръв. Ще спрем да слушаме техните поучения, ще спрем да им подражаваме, ще спрем да им се подчиняваме. Ще заживеем не както искат те, а съгласно нашите нужди и желания. Защото целта ни е да вървим към щастие и развитие. И колкото по здрава и устойчива е нашата власт, толкова по-слаби стават те.

“Само едно лице, подготвено от детството си за царска власт, може да знае думи, съставени от политически букви” - Ционски протокол №1

       Кой казва, че ние защитаваме тази измишльотина - демокрацията? Още по-малко демократическата република. Наложените от юдо-масоните правила не позволяват да спечелим. Затова ние налагаме наши правила в играта. Социализмът и демолиберализмът са ционистки теории, теории за нашето поробване. Затова казваме, че вярващите в тях не са човеци, а кучета: те твърдят, че е проява на прогрес, когато заменят кожената им каишка със синджир от неръждаема стомана.

       Всъщност дали те самите вярват в собствените си басни? Фридрих Енгелс пише на Карл Маркс: "Какво значение има партията, т. е. бандата магарета, сляпо вярващи в нас? Наистина, ние нищо няма да загубим от това, че ще престанат да ни почитат тези ограничени кучета, с които се свързахме през последните години." И от Маркс към Енгелс за демокрацията: "Глутница демократически свине. Демократични кучета и либерални негодници."

       Нека отново чуем атеиста и антифашиста Ант Рос: "Борбата срещу паразитизма не може да се извършва с помощта на конкуренция. Играейки чужда игра по чужди правила, победа не се печели. Ако приеме тези правила, човечеството ще изчезне още преди да се е превърнало в паразит. Значи всеки народ-творец е длъжен да поставя своите национални интереси над тези на паразитите и да не забравя законите на естествената природа." Ние следваме националните интереси и вървим след националните водачи.

Нима си въобразяват, че нашите царе и благородници са по-малко подготвени от техните? Едно, обаче трябва да заявим: без да изоставим тяхната терминология, нищо няма да постигнем. Не знаем езика им, не разбираме цялата им азбука, както впрочем и те нашата. Техните понятия са с двойно съдържание. Знаем ли какво искаме, изричайки една или друга чужда дума? Нашите слова са повече на брой и по-съдържателни от техните. Припомняме си ги и отново ги изричаме. Обърканите този път са те.

“Народ оставен на самите себе си, т.е. на излезлите от неговите среди, се разрушава чрез партийните раздори, възбудени от гонитбата за власт и почести и произлизащите от всичко това последици” - Ционски протокол №1

Великият колобър предупреди. “Не оставяйте умни сред нисшите редици. Ще развъдите ерес.” При нас разномислието е желателно. Единодействието е закон. Отделната мисъл служи за допълване на единния План, а не за неговото разкъсване. “Правото на различие” при нас е право да допълваш останалите, а не да ги отричаш. Те не могат да ни разберат, защото ние сме тяхна противоположност. На еврейската омраза и подозрителност към “гоите” българинът противопоставя неумолимото си любопитство. Ционистката пропаганда не може да ни промени, защото “Никоя заблуда не устоява на Светлината излъчвана от Тангра” (Боян Имен таркан) И тарканът добавя: “Богатството на разномислието спомага за нашето усъвършенстване”. Това, което за евреите е отрова, за българите е насъщна храна.

Знаем, масонският принцип е, че “правенето на политика означава решаване на проблемите с шепа главни играчи”. Не само народът го няма никъде. Съюзниците също са забравени. Евреинът на никого не е приятел. Но ние знаем как да обединяваме “хората с една кръв” и как за всекиго да намираме място, от което той да е доволен.

“Нашата парола е сила и лицемерие” - Ционски протокол №1

Българската сила иде от Бога, от Тангра. Тя е непобедима, затова не изпитваме нужда да я крием. Защо да лицемерим пред своя народ, щом се стремим към благоденствието му? На проповядваната от масоните безнадеждност Абрек-Бол колобър възрази: “Можем да надделяваме. Освен себе си, можем да спасяваме и други хора”. И разказвайки за един конкретен случай, добави: “Но не стана, както би могло да стане, а както аз исках”. Затова

БЪЛГАРСКАТА ПАРОЛА Е ЧЕСТ И ХРАБРОСТ

“Нашата държава трябва да поддържа терор, принуждаващ към сляпо послушание” - Ционски протокол №1

Боилът не прибягва към терор над своите. Той разполага с неумолимостта и неподкупността на Българския Закон. Всеки познава Закона и го следва. Който кривне встрани, той сам се удря във възмездието. Постоянно упражняваният терор, перманентното насилие предизвиква страх, а страхът е зло. Българинът трябва да живее с мисъл за спокойствие и сигурност, за ред и чистота, за радост, за труд, за съзидание. Ние искаме народът ни да забрави за престъплението, а заедно с това и за наказанието. Ние не наказваме безпричинно!

“В природата няма равенство, не може да има свобода.” - Ционски протокол №1

Вярно е само наполовина. Ние съзнаваме, че равенство и свобода не са едно и също. Свободата е възможност да вървиш по своя път. Затова пък братството е във взаимното зачитане, в ненакърнимостта на чуждото право всеки да бъде какъвто си иска в своя си дом. И все пак нека помним, че Боян си остана Батко за дошлия отсам Дунава и основал суверенно владение Кан Исперих.

Темплиери и Розенкройцери изградиха своите организации по подобие на религиозния орден, създаден от Княз Борис I. Масоните изкопираха нашия модел и така постигнаха много. Дори техният Съвет на Седемте е взет от Българския Съвет на Седемте колобъри. Но българската цел бе Освобождение, масонската - поробване. Днес ние не познаваме много от правилата на тяхното Посвещение. И е неразумно да играем по тях. Но те пък какво знаят за нашето? САЩ пратиха за посланик у нас Монтгомъри да търси следи от това Посвещение? Какво откри? Нищо! Ние, истинските Пазители на Завета отново останахме невидими за чуждия поглед.

Изградихме нов елит, принадлежността към който не зависи от влияние, нито даже от произход, а според качествата на мисълта. Според приноса за България, според чистотата на сърцето, според силата на Устрема. И никой не може да проникне между Нас, ако ние не го призовем. Ако той сам не е заслужил да го призовем, Ето, Монтгомъри не успя да влезе между нас и Едмон Ротшилд умря, след като ни заплаши. Значи

ПО-СИЛНИТЕ СМЕ НИЕ!

Но пълна победа не можем да постигнем, ако целият наш народ не осъзнае, че днешната държава не е Българска държава. “Държавата не може да е паразит!” - писа Абрек-Бол колобър. Какво виждаме?

Властта изземва от българския стопанин плодовете на труда му, за да развъжда чуждоезична, враждебна на България сган. Самите държавни закони пък поставят в привилегировано положение крадците, “паричната аристокрация”, съставена предимно от небългари. Ако, например, двама са заподозрени в кражба, истинският крадец разполага с пари и ще бъде пуснат под гаранция. Невинният ще остане в ареста. Наши ли са “нашите” закони? Какво общо имат демократите с демосите, с народите, освен с тяхното ограбване? Не е ли справедливо да се опълчим срещу тях и да ги победим?

ТЕ СЛУЖАТ НА ЗЛОТО!

Тяхната сила е в злото. Те залагат на човешките слабости и недостатъци. Ние залагаме на достойнствата. Те разчитат на нас, на нашия провал. Ние залагаме на себе си, на своя собствен успех. Ние сме воини и деца на Тангра, а той обича гордите и свободни човеци.

И НИКОГА НЕ ГИ ОСТАВЯ В БЕДА.

Противоционски протокол № 2

“Поразителното влияние, което постигнаха през XIX век, даде на евреите чувството за собствената им власт и ги накара да свалят маската. Благодарни сме им за проявата на откровеност от тяхна страна - откровеност от страна на нашия смъртен враг.” - Адолф Хитлер

Признанието на лицемера никога не е искрено. Когато лицемерът признава едно, то знайте, че той крие друго, много по-важно. Пак казвам: тръгвайки по стъпките на Хитлер, човек неизбежно ще се срине в пропастта. Какво е положението в днешна България и какво "смъкване на маските" наблюдаваме? "Характерът на вътрешната политика, социалната дисциплина и мотивацията, взети заедно, са много по-важни от притока на външен капитал." - казва Збигнев Бжежински. И препоръчва на нашата нещастна България разрушителна вътрешна политика, социална анархия, пълна демотивация за съзидателни действия и държавно укрепване. Целта е ясна.  Не е ясно защо управниците се сърдят, когато демонстрираме, че не вярваме в добронамереността на субекти като Бжежински. Ето редове от публикуван през лятото на 1998 г. анализ: "Според повечето международни правозащитни организации, демокрацията в България се е превърнала в обикновена просташка анархия. Вместо да служи на правата на мнозинството, тя е яхната от малцинствена група, която разчита и налага силата на терора, на политическия и физически натиск спрямо хората. За този срив на демокрацията и нейните институции носят вина всички правителства след 1989 г., но особено сегашният режим на СДС, дошъл на власт чрез лумпен "революция", без политически и интелектуален стил. Потъпкано е основното право на мнозинството да реализира своя програма и политика."

Ционистите засега печелят като унижават прадревните ни обичаи, като унищожават нашия начин на живот и на негово място налагат своите противочовешки правила. Ние не искаме другите да са като нас. Радваме се, когато българинът се управлява от Български закон, а монголецът - от Монголски. Това е единствената справедлива уредба на света. Нашата планета е една огромна градина. Колкото по-разнообразни са цветята в нея, толкова по красива е тя. Адептите на “Новия световен ред” засаждат духовна пустош, в която може да вирее единствено опиумен мак.

НИЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯМЕ!

“Икономическите войни - причина за еврейското надмощие” - Ционски протокол №2

Дали са между държави или се водят върху територията на някоя отделна страна, резултатът е еднакъв. Коренното население измира, паразитите се плодят. Хората не знаят какво да правят, объркани са. Сменят правителствата си, а промяна към по-добро не настъпва. Ето, сега идем ние и казваме: хора, съдете за делата не по красивите думи, а по настъпващите последици. Съдете, и когато трябва - осъждайте!

И помнете, че ако ние не осъдим тях, те ще осъдят нас. "Съществува ли друга възможност да се съхрани и идеологията, и племето? По-точно идеологията на паразитизма и паразитното племе. Да, такава възможност съществува. Тя става напълно реална, ако идеологията на паразитизма започнат да изповядат не само природните грешки, но и нормалните хора. Ето защо е толкова важно за иудеите и паразитите окупирането на средствата за масова дезинформация и оглупяване. Внедрявайки в общественото съзнание своята лъжлива и антиприродна паразитна идеология, това племе получава пряката възможност да стане невидимо за примитивните туземци и да получи днес, сега, веднага свободата за паразитиране. Впрочем такава цивилизация по-нататък изчезва…" - /Ант Рос "Живот и смърт, изворите на паразитизма"/

Ционистите ни обявиха война и я нарекоха “Мирен преход”. Да, преход към Небитието. Не ни попитаха дали сме съгласни. Отнеха ни избора. Обрекоха ни на смърт и очакват ние смирено да наведем глави като добичета в кланица: “Няма как! Щом е за демокрацията...” Ционистите не прецениха, че сме воини! Принудиха ни да отговорим на военните действия, я сега се възмущават, че воюваме. Не било хуманно! Не знаят, че разгарящият се пламък на битката е начало на всеобщ световен пожар. Несправедливостта и талмудисткото коварство ще изгорят. Скоро народите ще осъзнаят в чии ръце са попаднали градовете и селата им и кой е новият собственик на техните улици. Германецът и французинът няма да се бият помежду си, а ще се обърнат заедно срещу общия враг.

“Нашите международни права (в смисъл - закони) ще унищожат в тесния смисъл народните права и ще управляват народите по същия начин, както гражданското право на една държава управлява отношенията между своите поданици.” - Ционски протокол №2

"Народ без история е като дете без родители, от него може да излезе всичко, което е нужно, влагайки в непокварената му душа своя светоглед, своя начин на мислене. По такъв начин могат да се обезличат цели нации. Отначало те биват лишавани от история и традиции, а после ние ги формираме по свой образ и подобие." - /Из издадения през 1958 година в Тел Авив "Катехизис на съветския евреин"./ Сега да видим как изпълняват наставлението у нас, в "посткомунистическа, в демократична" България.

Заменихме Правосъдието с евроинтеграция. Казано на разбираем език - с единение по еврейски образец. Българското Правосъдие загина. Над домовете ни надвисна заплаха. Няма кой да ни брани от все по-бруталната престъпност. Но България не може без Правосъдие. И тъй като подкупните лъжеюристи не са годни, Правосъди ще изберем Ние, които помним и зачитаме Българското право. Ще им дадем власт да съдят и осъждат. Към същото призоваваме Пазителите на всички нации: Отстоявайте правилата, завещани ви от предците. Но първо научете своите народи на кого да вярват и от кого да се пазят. "Леко е да се разбере, че опитът за конкуренция с паразитите заставя Човека да играе по техните примитивни правила, което неизбежно свежда човешкия потенциал до маймунско равнище. Целият свят отдавна е убеден, че бизнесмените, постигнали успех, са толкова елементарни и примитивни в своите житейски интереси, че се вписват съвсем точно в зоната, очертана от медицинската диагноза шизофрения." - /Ант Рос "Живот и смърт, изворите на паразитизма"/

Ако някой се довери за нещо и го излъжат, оскърбят го, тогава Държавата му се надсмива: “Ти си сбъркал. Доверил си се!” Според Държавата доверието е престъпление, за което се плаща. Такава държава не е и не може да е наша. Ние искаме доверие и даваме доверие. Ние учим ирландецът да вярва на ирландския закон; литовецът - на литовския. За нас и нашите последователи международното право е безправие, наложено с насилие и хитрост над всички нации. Свещено задължение на свободния човек е да се бори срещу чуждата принуда, под каквато форма и да я срещне. Тогава неговият Бог го подкрепя и той побеждава!

“Администраторите, избрани чрез нас сред населението в зависимост от робските му способности, няма да бъдат лица, подготвени за управление и затова леко ще се превърнат в пешки в нашата игра, в ръцете на нашите учени и гениални съветници.” - Ционски протокол №2

Вслушайте се внимателно! Евреите сами признават, че

ЗЛОЖЕЛАНИЯТ СЪВЕТ Е ПОДТИК КЪМ САМОУБИЙСТВО!

Някога българският род Шино управлявал Китай. При това добре го управлявал. Днес ние не искаме китайците да поверят китайското управление в български ръце. Но не позволяваме други да учат нас как да управляваме. Не допускаме чужди съвети във вътрешните си дела. Ако пък юдеите се разкрещят, ако ни обвинят в дискриминация, ще им възразим с техните собствени думи:

“Да се закълнем пред Господа, че ще отхвърлим от нас другоплеменните си жени с децата им, според както е угодно на тебе и на всички, които се покоряват на Господния закон.” - II Ездра 8:90

Далеч съм от мисълта да искаме същото. Ние сме деца на Тангра. Не отхвърляме нито децата на Брахма, нито децата на Один, нито децата на Перун. Отхвърляме единствено изчадията на Йехова, който учи и призовава отхвърлените да бъдем ние.

Вслушвайте се, ако във вас се вслушват. Обичайте, когато ви обичат. Щадете, когато ви щадят. Вярност за вярност,мера според мера и никога няма да бъдете излъгани!

Някога България паднала под турска власт, защото болярите не искали да се покоряват на полуевреина Иван Шишман. Намеси ли се евреин в нечие управление - очаквайте гибел. Но болярите допуснали грешка - загърбили своя законен Цар Иван Срацимир. Не обединили разделеното от Сара Царство. Поуката е: отхвърлете чуждия натрапник, но се сплотете около своя Водач!

Разглежданият протокол по същество е урок за доверието и недоверието. Изучихме урока внимателно. Осъзнахме, че налагайки своите правила, интегристите неусетно са ни завлекли в техния свят. Затова съществуването ни е толкова трудно и животът ни стана непоносим. Те ни превърнаха в свои роби, втълпявайки ни, че така било най-демократично, най-социално и най-либерално. Единствено правилно решение е да се освободим от чуждата зависимост, да се върнем в нашия щастлив свят. Пътят към него минава през техните рухнали храмове.

И нека воинът тръгнал на освободителен поход помни:

СЪЧУВСТВИЕТО КЪМ ВРАГА Е СМЪРТ ЗА ДЕЦАТА ОТ ТВОЯ РОД!

Проглушиха ушите ни с циврения за някакъв си Холокост. Наложиха строги наказания за “антисемитизъм”, т.е. за противоционизъм. За противофинландски, противоиспански и противобългарски прояви нищо не е предвидено. Нещо повече: евреите предизвикаха геноцида над асирийския народ и обявиха събитието достойно за празнуване. Трябва ли да жалим безжалостните? Но всъщност има ли за какво да ги жалим?

“Ние се откупихме, като жертвахме мнозина от нашия народ. Всяка жертва от наша страна струва колкото хиляда гои пред Бога.” - Ционски протокол №2

Изводът е плод не само на размисъл, но и на многогодишни изследвания. Горният текст е наставление за бъдещето, а не описание на минали събития. Записаното през XIX-ти евреите осъществиха през XX век. Но ние сме различни от тях. Не искаме да принасяме в жертва нито нашия, нито чужди народи. Стремежът ни е да живеем според повелите на кръвта, според законите на земята и съгласно заветите на предците. Не ни интересува как ще изглеждаме във вражеските очи. Ние искаме да Бъдем!

И ТАНГРА ДА БЪДЕ С НАС!
ЩОМ ЩЕ Е ВОЙНА - НЕКА БЪДЕ ВОЙНА!

Противоционски протокол № 3

“Кръгът се затваря и онова, което в древния мит - отначало ирански, а по-късно станал еврейски - е представено от символа на Страшния Съд, стремително приближава. Настъпва времето, когато Избраните ще се отделят от онези, които ще загинат в края на света. Тоест в края на нашия свят, в края на нашата култура” - Юлиус Евола

Римският клуб разделя света на десет региона, наречени “кралства”. Ционистите осъществяват на дело изреченото от техния пророк Даниил. Те още не съзнават, че предсказанията се извършват по Божествена, а не по човешка логика.

“Остава малко разстояние и целият извървян от нас път на символичната Змия, с която изобразяваме нашия народ, ще затвори своя цикъл. Когато този кръг се затвори, всички европейски държави ще са стиснати в него като в здраво менгеме.” - Ционски протокол №3

Те навлизат в мистиката и окултното. Нека ние също влезем там. Освен еврейските пророчества съществуват и нееврейски. Някои от тях са познати на талмудистите, други - не. Но те все пак са предупредени, че ако ние, Българите, прекрачим като нация 2030-та година, ще се възродим и ще унищожим паяжината, с която са оплели света. И от икономически и финансов елит ще ги превърнем в незначително племе. Участ, напълно заслужена заради безбройните им престъпления. Затова хвърлят сили за нашата ликвидация. Нека никой Българин не си въобразява, че евреите са ни благодарни заради спасението през Втората Световна война. Евреите желаят единствено и само нашата смърт!

Залъгват ни, успокояват ни, сипят обещания. Измислени, разбира се. Упойват ни с илюзии, карат ни да вярваме във фокуси докато ни умъртвят. Но от своята безименност излязохме ние, Пазителите на България. Дойдохме да пробудим и разтревожим Нацията. Пристигнахме да призовем Българския Дух, за да премажем с него главата на символичната Змия.

ДОЙДОХМЕ, ЗА ДА ИЗПЪЛНИМ СВОЯ ДЪЛГ!

“Разделените от нас: Наблюдаващата Царска сила и сляпата сила на народа загубиха всякакво значение, защото поотделно те са безпомощни като слепец без пръчка” - Ционски протокол №3

Възстановяването на Монархията не е приумица или каприз. Не го правим от симпатия към Царя или от ненавист към президента. Връщането на Владетелския авторитет е желязна необходимост. Те ще се справят с всяка друга форма на управление. Питат ни: “Дали нашият Цар ще поиска да се върне на Престола? А дали всички държави, нуждаещи се от обезпаразитяване си имат свои Царе?”. Припомняме съдбата на Наполеон Бонапарт. Роденият да бъде войник станал император. Самата Необходимост довежда необходимите за Делото личности. Съдбата полага в ръцете им Жезъл и Бог им дава Своята подкрепа.

РАЗДЕЛЕНИТЕ ОТНОВО ЩЕ БЪДАТ СВЪРЗАНИ

“За да подбудим властолюбците към злоупотреба с властта, ние противопоставихме всички сили, развивайки техните либерални тенденции за независимост... От държавите ние направихме арени за борба.” - Ционски протокол №3

"Особено внимание отделяйте на непокорните, на упоритите, които не искат да преклонят глава пред нашето превъзходство, не искат да работят за нас и противодействат на нашата практика и политика. Нека те още в зародиш залинеят с техните упорити идеи за национално достойнство. Разобличавайте ги, компрометирайте ги под всеки удобен предлог, по всеки повод, опълчвайте се срещу тях с всички възможни средства. Докато те са самотни, няма да устоят пред нашия колективизъм и против нашия натиск. Нека хиляди пъти са прави в своите дреболии - все една, те са виновни, че ни пречат. Главно - обвинявайте ги. Нека те се оправдават. Този, който се оправдава, той наполовина е виновен. /…/ Обвинявайте в антисемитизъм тези, които се опитват да ни разобличат. Лепете им етикети на антисемити и ще видите с какво удоволствие останалите гои ще подхванат тази версия. Въобще всички народи са антисемити, но щом прикачите този етикет на един - той става беззащитен, защото всички останали го принасят в жертва и го унищожават със собствените си ръце. А ние вече поставяме етикета върху следващата жертва." - из "Катехизис на съветския евреин"/

Не ни интересуват никакви идеологии, никакви конвенции и пактове, никакви подписани под диктовка споразумения. Ние не сме нито демократи, нито либерали, нито социалисти. Всяко нещо на което политолозите могат да прикачат наименование, е ционска измислица. Няма Нация без собствен идеал за държавност. Ако германците искат Германия на Фридрих Велики - нека така да бъде. Ние пък се стремим към Крумова България. Уточнявам - става въпрос за държавно устройство, а не за териториално разпростиране. Народите имат право да живеят съобразно своите наклонности. Японците да въвеждат самурайски ред в Япония, а разпръснатите чандала да си пеят, свирят и крадат колкото искат в Индия. Всеки да се разпорежда единствено в дома си. Трайната световна уредба не може да търпи еврейска бъркотия.

“Злоупотребите с властта окончателно ще тласнат към пропастта всички учреждения и всички ще полети надолу с главата под ударите на обезумялата тълпа.” - Ционски протокол №3

Има едно древно просто правило: отговорностите растат заедно с правата. Това е Божествен закон, валиден както в духовния, така и в материалния свят. Държавната устойчивост ще укрепне, когато й намерим място между останалите писани закони. Ако беднякът открадне хляб - да му се даде още, за да не гладува; ако открадне богаташът - да му се отрежат ръцете!

“Народите са приковани към тежък труд от бедността по-здраво, отколкото ги оковаваше робството и крепостното право.” - Ционски протокол №3

Какво се случва у нас? Нали виждате разликата между интернационалистите Жан Виденов и Огнян Дойнов от една страна и лъженационалистите Петър Стоянов и Муравей Радев от друга? Резултатът от действията им е еднакъв. Първите с открит грабеж обраха парите на българина. Вторите под прикритието на закона доограбват малкото останали трохи.

Народите трябва да проумеят, че законите, приемани в парламентарните говорилни, са всъщност добре прикрито беззаконие. Истинският Закон - това е Националната традиция, това е националният Водач или Владетел. Останалото е хазарска измама. Ако пък някой желае да служи на измамата, нека не се оплаква, че е мамен. Колкото до паразитната принуда - икономическа или военна, методи за противодействие винаги се намират.

Като начало ще ги накараме да се съобразяват с нас. Не за да подпишем мирен договор, такъв не е възможен. Ще изискаме от тях онова, което те изискваха от нас - непрекъснати отстъпки. Когато народите се позамогнат, ние ще им обясним на кого дължат своето замогване. Така ще спечелим съюзници. Юдеите измислиха икономическата принуда. Ние ще я премахнем. Юдеите се хвалят, че са премахнали аристокрацията. Ние успяхме да положим началото на нова аристокрация. Аристокрация, познаваща Божествените закони и принципите на държавното управление. Така стигнахме до провалянето на следващата точка от Ционските протоколи.

След личния пример на нашия елит ще тръгнат силни в морално и физическо отношение личности. Те ще пометат юдо-масонската паплач. Масоните залагат на глада, на хроничното недояждане, на израждането и деградацията. Знаем, че е така. Документирали са го върху хартия и на дело. Ние залагаме на могъществото и на здравето, на честта и чистотата. Те се опират върху отчаянието. Ние призоваваме за свой съюзник щастието!

“Когато дойде време да бъде коронован нашият световен владетел, тези ръце ще сметат всички препятствия, колкото и големи да са те.” - Ционски протокол №3

Става дума за тълпите еврейски слуги. Знайте: чужденците на служба при тях защитават празни, нищо незначещи думи. Ние отстояваме своята вечна Вяра и своя родов Корен. С кабалистите са силите на мрака. С нас е сияещото Небе! Никоя мощ не устоява на Светлината, излъчвана от Небето, от Тангра!

КРАЙНАТА ПОБЕДА ЩЕ Е НАША!

В други текстове е описано точно какво ще се случи. Нека не повтаряме написаното. Но ето още едно пояснение: левитите преработват петокнижието на египтянина Мозе, наричан от евреите Моше едва през 458 г. пр. Хр. От универсална религия юдаизмът се превърнал в расистка. Тогава се полагат основите на ционизма като основен еврейски расов закон. Но никакви човешки хитрувания не могат да отменят Божествените повели. Впрочем евреите определят себе си като нещо различно от останалите хора. Сами се отделят от човечеството. Нима насила трябва да ги тикаме там? Но нека продължим.

“Необходимо е да знаят всички, че равенство не може да има поради различието в предначертаната дейност, и че не могат еднакво да отговарят пред закона този, който компрометира със своята постъпка цяло съсловие, и този, който с нея никого не е засегнал освен своята чест.” - Ционски протокол №3

Думите са верни, но не са нито еврейски, нито юдейски, нито хазарски. Те са кратък преразказ на правилата, занесени от древните арийци в Индия преди 4100 години. Фактите са отразени в арийските Веди много преди скитникът Авраам да поведе своето диво племе и много преди в Египет да се настани вярата в Атон с нейния жрец Мозе. Въвеждайки правилата отново в нашия свят, ние просто си вземаме обратно своето. И то ще служи на нас, неговите създатели.

А искате ли да знаете какви правила си припомнят представителите на други народи? "Може ли да съществува хуманност към непримиримия враг? Или хуманност към паразитите и съществата, ненавиждащи човечеството и готови да го унищожат? Не може да става дума за хуманизъм по отношение на природните грешки. Отношението към тях трябва изцяло да се определя от интересите на човешкото развитие. При нужда природните грешки да се унищожават. Колкото по-рано, толкова по-добре. Така са постъпвали много от древните цивилизации, затова не са познавали високоорганизирания паразитизъм. За неговото размножение не съществувала нито почва, нито семена." - /Ант Рос "Живот и смърт, изворите на паразитизма"/ Ето как се завръща бумерангът на Злото!

“Тайната наука за социалния строй.” - Ционски протокол №3

Тази “тайна” наука е била описвана в художествената и научна литература хиляди пъти след съставянето на Протоколите. Обсъдени са всички нейни варианти. През последните сто години хората поумняха. Методите за манипулация са известни, няма защо да се занимаваме с тях. Поне не тук.

Общата икономическа криза и световната катастрофа са предмет на следващия абзац. Не една, а две Световни бойни са предизвикани. Думите от протокола ни служат като доказателство кой ги е предизвикал и за поука при следващия масонски опит.

“Нас няма да ни засегнат, тъй-като моментът на нападението ще ни бъде известен и ще вземем мерки за защитата си.” - Ционски протокол №3

Още едно напомняне за т.нар. “Холокост”. Ако по време на войната някой евреин е загинал, то се е случило по волята на неговите Ционистки господари. Всъщност напоследък започнаха да си пробиват път все по-любопитни факти. Какво твърдят учените-ревизионисти за резултата от совите изследвания? “Холокостът” стана религия за евреите. В Бога вярват двама от трима евреи. В газовите камери вярват всички. И не само евреите… На “свободния запад” е разрешено да се съмнява в съществуването на Бога. Но съмняващите се в съществуването на нацистките газови камери ги пращат в затвора. Днешният читател, след половинвековна чудовищна, шизофренична лъжа за фашистките газови камери, за лагерите на смъртта трудно ще повярва, че нито един човек не е бил умъртвен в такава камера. Че газовите камери просто не са съществували! Но реални или измислени, "холокостът", камерите и лагерите са минало. Днес ситуацията се измени. Вече никой не е в безопасност. Нито измежду нас, нито измежду тях. Грешките са анализирани, поуките са извлечени. Следващата битка ще има нови правила. Те ще бъдат избивани, както избиваха нас, ако отново вдигнат ръка за смърт.

Един съвет към самотните воини, несвързани с никоя организирана сила: следете ги, записвайте адресите им, описвайте фирмите и цялото имущество на враговете. Научете всички техни връзки и познанства. Те не бива да имат тайни от вас. Нашето наблюдение ще бъде всеобхватно и те няма къде да се скрият. Останалото ще довършим Ние!

“Деспотизъм на масонството”. Тези думи отнемат правото да наричат деспотизъм нашия строг правов ред.

Протокол №3 съдържа още една съществена грешка. Ние няма да се втурнем да търсим ръководител, тъй като вече си го имаме. Но те не знаят кой е, за да го премахнат. Използвахме стар, позабравен метод, но успяхме. А когато Водачът стане известен, ние ще сме осигурили неговата безопасност.

“Оттогава ние водим народа от едно разочарование към друго, за да се откаже и от нас в полза на този цар - деспот от ционска кръв, когото подготвяме за света.” - Ционски протокол №3

Вариантите са два. Първият е разгледан подробно от християнството. Наричат идването на ционския цар “пристигането на Антихриста”. Краят му е предизвестен. Макар с цената на много кръв и жертви, Антихристът ще се провали, ударен от Божията десница. Ние работим по втория вариант, предсказан в нашите свещени текстове. Великият Владетел, наследникът на древната традиция, долетелият върху крилете на Небесната Вяра ще осуети властта на Сина погибелен. Така или иначе ще спечелим Ние. Същинският въпрос е:

ЩЕ СЪУМЕЕМ ЛИ ДА ИЗБЕГНЕМ СТРАДАНИЕТО?

Няма да го избегнем, ако продължаваме все така да проявяваме олигофренска наивност. Огледайте се и вижте какво представлява днешният ви ден. Май 2002 г. Полицаи участват в трафик на хора. Полицаи участват във въоръжени грабежи. Главният секретар на МВР ген. Бойко Борисов обвинява правосъдието за липсата на резултати в борбата срещу престъпността. Правосъдието надменно мълчи. Обвиняват шефа на Националната полиция генерал Васил Василев във връзки с мафиози, наричат го "генерал-мафиор". Този път мълчи Борисов. Прокурор обвинява свои колега в съучастие при терористичен акт. Арестуват прокурор и после го освобождават. Прокурори оспорват легитимността на Главния прокурор. Пред очите на целия народ арестуват жена с най-чудовищно обвинение и от нейно име съчиняват самопризнания, без тя да има възможност да се защити. Показно завеждат дела срещу свръхпрестъпници и после тихомълком ги прекратяват. Остана ли някакво право в тая скапана държава, освен правото на силния и на богатия? Геноцидът срещу българите върви с пълна сила. "посочените елементи на обективната страна на престъплението геноцид за съжаление съществуват и в българската социална действителност. Застрашена е базата на българския национален геном." - писа в-к "Монитор" през януари. Обвиниха вестника в нацизъм, ксенофобия и хитлеризъм. Какво излиза, посочваш престъпника и веднага ти приписват неговото престъпление. "Деянието геноцид може да се осъществи чрез провеждане на официална политика, приемане на закони и други нормативни актове, целящи парализиране на икономическите отношения, повсеместен глад, мизерия, смъртност, с недостъпност на крайно необходимите животоспасяващи лекарства, изключително скъпо здравеопазване, принудителна имиграция, налагане на данъци, такси и цени на храни и вещи от първа необходимост в размер по-висок от този на заплатата и пенсията, а новите цени на тока и парното създадоха психически стрес." И само си помислете как всичкото зло може да пропадне, ако оттеглим всичкото си доверие от слугите на Цион, ако си вземем обратно всичката сила, която им дадохме.

Ционската неуязвимост като международна сила пропадна. Нациите са известени кой е врагът. Митът за тяхната непобедимост пропадна. Не напразно те полагат толкова усилия за поддържането на този мит. В същото време самият Израел се разтърсва от бомбени експлозии. Отделни личности и цели организации се занимават с разработване на  противогибелни методи. Стотици хиляди умове работят върху задачата и все нови се включват. Тя вече е решена, макар постоянно да научаваме за още решения. Човешкият гений е неизчерпаем!

Свободата. Великата дума “Свобода”! Те я отричат. Те отричат и Бога, дарил човека със Свобода. Затова ние, свободните хора, се устремяваме към Божественото начало, а те, оскотелите, придобиват животински качества. Те са, които вече не отличават животинско от човешко.

ЕТО, ИДАТ ДЕЦАТА НА ТАНГРА ЗА ДА ОЧИСТЯТ ЦЯЛАТА ЗЕМЯ ОТ РАЗВИЛНЕЛИТЕ СЕ ХИЩНИЦИ.

Противоционски протокол № 4

“Нима Ние сме се уморили след първото творение? Не, но те продължават да се съмняват относно новото творение.” - Коран, Сура 50

Ционистите си въобразяват, че ако съумеят да извършат нещо, то ще бъде веднъж завинаги. Ционисткият идел е мъртвешка застиналост. Но чрез устата на своите пророци Бог твърди друго! Затова

НИЕ НЕ СЕ СТРАХУВАМЕ!

“Всяка република преминава през няколко стадия. Първият обхваща първите дни от безумствата на слепеца, мятащ се наляво и надясно, вторият демагогията, от която ще се роди анархия, водеща неизбежно към деспотизъм, но вече не законно обявен и съответно отговорен, а невидим и незнаен.” - Ционски протокол №4

Изпитахме го на гърба си. Вие също го изпитахте. Не ни корете, като искаме да премахнем републиката, лъжедемокрацията и всички юдейски глупости. Те доказаха своята негодност. Те доказаха, че вредят. Те ни донесоха единствено нещастия, ние имаме право и на радост. Онова, което премахваме не са въображаеми народни завоевания, а обречеността и народното безправие. "Не може вечно да строим ново бъдеще и вечно да повтаряме, че то е разрушено от предателски интриги. Човешката история е препълнена от опити за построяване на справедливи общества. А как завършват тези опити? С неизбежното завръщане на властта у паразитите." - /Ант Рос "Живот и смърт, изворите на паразитизма"/ Ние се стремим да отнемем властта от паразитите и тя да премине в ръцете на своя истински собственик - народите на света.

Нека не ви интересуват думите на хазарските кресльовци. Живейте така, че сами да се гордеете със себе си. Днешният социален конформизъм сковава естествената спонтанност. Сега ви сочим пътя към Освобождението. Ние идем да ви донесем Свобода!

НИЕ ДОЙДОХМЕ!

“Кой и какво може да съкруши невидимата сила? А нашата сила е именно такава.” - Ционски протокол №4

Срещу една невидима сила се изправя друга невидима сила. Знае ли Врагът къде сме ние, кои сме? Може ли да ни посочи конкретно, да ни назове поименно? Един ден хората ще ни видят, ще ни научат, но дотогава противниковата сила ще е изчезнала. Ние ще сме я съкрушили!

“Но и свободата би могла да бъде безопасна и да съществува в държавния живот без вреда за народното благоденствие, стига тя да се основава на принципа на вярата в Бога, на братството между хората, извън мисълта за равенство, на което противоречат самите закони на сътворението, установили подчинението. (...) Ето защо е необходимо да подкопаем вярата, да изтръгнем от умовете на гоите самия принцип на Божеството и духа и да заменим всичко това с аритметически изчисления и материални нужди.” - Ционски протокол №4

       Адолф Хитлер в началото заложи на древната Тевтонска вяра и щеше да устои, ако беше устоял в започнатото. Японците заложиха на Шинтоизма и устояха. Истинските национални движения по цял свят започват да се опират върху своите исконни Традиции. "За щастие руският селянин, излизайки през ранната пролет в полето, се обръщал към Слънцето, а не към Машиях." - забеляза дори един руски атеист. Това е единствения верен път. А нас ни корят, че възвръщаме Тенгрианството, даже се опитват да ни подиграват, да ни говорят с високопарен и назидателен тон. Знайте: без вяра никой не би се справил в обзетия от злото свят. Без помощта на Бога никой не би победил Сатаната.

НИЕ СЕ БОРИМ ЗА ПОБЕДА!

Правилото е валидно за всички народи, но нас ни интересува преди всичко България. Тук християнинът трудно може да бъде български националист. Именно Християнството разложи морално Българина и го доведе до това окаяно състояние на духа. Пък и Православието е поставено в подчинено положение спрямо гръцката “вселенска” патриаршия. А Българинът не бива пред никого да коленичи. Атеистът въобще не може да бъде националист. Ние сме народ на Тангра, Божий народ. Който не е с Бога, той не е с народа Му. Тенгрианинът не може да бъде друг, освен националист. Тенгрианинът е осъществител на Небесната Воля. Нациите вървящи, по своя собствен път, са част от тази Воля. Тенгрианинът е син на България и приятел на свободните народи, защото той сам е влюбен в Свободата. Тенгрианинът е Враг на покорните, на робите, изпълняващи нарежданията на паразитното племе, защото той сам е отрицател на робството. Ние разбираме защо талмудистите се стремят да ликвидират преди всичко Вярата и да я заменят с лъжерелигии, с лъжекултове. Те създават изкуствени групировки, наричани от някои “секти”, като си въобразяват, че така ще изместят нас. Те принизяват древните философии до равнището на отживели митове. Преразказват древната мъдрост, както се разказват приказки за деца, като си мислят, че ще унищожат всяка неподправена следа от Древността.

НИЕ ПРИСТИГНАХМЕ, ЗА ДА ВЪЗСТАНОВИМ УНИЩОЖЕНОТО!

“За да може свободата окончателно да разложи и разори гоевското общество, трябва да поставим промишлеността на спекулативна почва.” - Ционски протокол №4

Пазарна икономика? Интеграция? Международни промишлени компании? Непрестанно рекламират онова, което разлага народите и ги обрича на мизерия, а народите ръкопляскат. Но сметката на интегристите е направена без участието на кръчмаря. В строежа на “свободните зидари” няма да бъде постигнато нищо, освен конфликти. Не само ние забелязваме: "Общество, което не поставя под свой контрол природните грешки, а им позволява да се доберат до властта, неизбежно ще бъде унищожено от вътрешните си противоречия."  Ние познаваме и други стопански подредби.

Националистическата икономическа система на д-р Ялмар Шахт донесе огромна полза на германския народ. Тя не само изправи на крака обхванатата от следвоенна разруха Германия, но само за шест години я превърна в първа световна сила. Идеите на проф. Александър Цанков, намерили почва в Аржентина, доведоха до поразителни резултати. На техния интегризъм, на всеобщата задлъжнялост, на лихварството и паразитизма, ние противопоставяме нашите идеи за автаркия на всяка отделна страна. Моделът е различен за всяка нация.

Набиват в очите ни цифри, сочат ни стандарти на живот, съпоставят, съизмерват. Подобни внушения са не само лъжливи и безсмислени, но и вредни. Механичното копиране съсипва човешкото щастие. Подражателството понякога е убийствено. Бедуинът е щастлив в пустинята; инуитът в своето иглу. В освободените от нас територии ние отменяме всекидневното непосилно бреме, отричаме мъката. Творчеството и съзиданието трябва да бъдат възнаградени с радост!

“Култът към златото.” - Ционски протокол №4

Златото само по себе си е нищо. Неговата ценност се определя от човека. Златото като самоцел носи полза единствено на левитите-талмудисти. На своите най-знатни гости великият Атила нареждал да бъде сервирано в златни съдове, докато самият той се хранел в дървени. Тенгрианският идеал е различен от ционисткия.

ТАЛМУДИСТКИЯТ ИДЕАЛ Е ТЪМНИНА; НАШИЯТ Е СВЕТЛИНА!

Стоиш в тъмнината и светиш, далеч пред теб виждаш заревото на Утрото. Ти не си от този свят, затова той е така враждебен към теб. Да стигнеш до Светлината е невъзможно, препятствията надвишават твоите възможности за преодоляване. Да чакаш търпеливо Нейното идване - твърде дълго. Дотогава може да те няма. И в двата случая те чака смърт. Правилният способ е да Я призовеш. И Тя ще побърза! Ако я призовеш правилно - Светлината ще дойде навреме.

И ДЕНЯТ ЩЕ ИЗГРЕЕ!

Противоционски протокол № 5

“Когато единствената ти сила е чуждата слабост, живееш в страх.” - Урсула Ле Гуин

Петият Ционски протокол е целия просмукан от техния страх пред нас. Внимателният поглед лесно забелязва объркаността и противоречията. Авторът Ашер Гинцберг се опитва да ободри своите съплеменници, но явно си дава сметка срещу какво се изправя.

Страхът е един от важните фактори, преопределящи ционския провал. Той парализира волята, унищожава творческите способности, подтиска мислите. Срещу техният Молох, ние ще изправим нашия Пан.

“Нашето царство ще се ознаменува с такъв величествен деспотизъм, че той ще бъде в състояние по всяко време и на всяко място да смаже противопоставящите се и недоволни гои.” - Ционски протокол №5

Мъдрият и уверен в себе си Владетел премахва причините, довели до недоволство. Истинският водач се вслушва внимателно, ако след народа му се надигне ропот. Той лично присъства навсякъде, където се случва беда. Узурпаторът трепери и унищожава всички недоволни. Колкото е по-слаб един тиранин, толкова е по-нетърпим към справедливите критики. Българският Кан води народа си по пътя, предначертан от Тангра. Той е храбър и великодушен, а не жесток поради страхливост.

“Изкуството да се управляват масите и хората посредством ловко построени теории и фразеологии, правилата за обществен живот и всякакви други примамки, от които гоите нищо не проумяват, принадлежат също към специалностите на нашия административен ум.” - Ционски протокол №5

Ние вярваме на китаеца, ако той почита Лао Дзъ и Конфуций. Вярваме на арабина, ако той вярва в Аллах. Руснакът може да спечели нашето уважение, ако е приел за символ не пентаграма, а своя Коловрат. И знаем, че без Шива, Брахма и Вишну индусът се превръща в чандала. Нека измислените от евреи теории се прилагат само и единствено към евреи. Тяхната несъстоятелност лесно се доказва. Като пример сочим провала на прословутите им кибуци, комуните, построени  от юдеи за юдеи. Ние строим своя живот както си знаем, а не както ни наредят.

“Нито една държава няма да срещне подкрепа за протегнатата си ръка, тъй като всеки трябва да мисли, че едно съглашение против нас ще бъде неизгодно за него самия.” - Ционски протокол №5

Започнахме с разобличения. Доказахме от къде идват бедите. Посочихме кой и защо ги причинява. Продължихме с всеобщо просвещение. Вече всички знаят кой е общият враг. Ние изпълнихме сърцата на милиардите угнетени с решимост да строшат интегристките вериги. Положихме основите на противоционски съюз. Всеобщата беда предизвиква всеобщ отпор. "С благоразположението на Горбачов в СССР започнаха редовно да се провеждат конгреси на световния ционизъм. Руските стопани с удовлетворение продължиха тази колониална традиция. Казват, че един от поканените лидери на световното чифутство съобщил в кулоарите на поредната конференция: "Емигрирайте в Израел, но оставяйте тук необходимото количество свои за пълен контрол над гоите. И най-важното - осеменявайте ги! Осеменявайте коренното население колкото може по-активно, без ограниченията на гоевския морал. Това е главната задача на евреите от диаспората. Ако гоите заприличат на нас, при нужда ние винаги ще ги привличаме на наша страна. Ако ние приличаме на гои, то те и в бъдеще безпрекословно ще работят за нас. Нека нашите роби вечно се молят на Христос и търсят неуловимите масони и чифути. Ние винаги сме длъжни да организираме, да направляваме и контролираме този процес." - Кой руснак след това руско признание няма да поиска да стане наш съюзник?

       В редиците на нашата Армия не допуснахме представители само на две народности, тях ние не може да приемем. Те нямат идея за своята собствена Държавност. Нямат и друго, по-важно: "Първото човешко качество, което губят непълноценните - това е непреодолимото желание да създават нещо ново и полезно за цялото човечество."

 “Пришълецът не струва колкото стария обитател.”

Думите са от Ционски протокол №5, но в него те стоят като кръпка, не на място. Именно евреинът навсякъде е пришълец. Мисълта е взета от нашата Свещена Книга, те само леко са я видоизменили. Знаят ли недочулите и недоразбрали хазари какво следва нататък?

“КОРЕННИЯТ ОБИТАТЕЛ СЕ ЗАВЪРНА, ТОЙ ЩЕ ПРОГОНИ ПРИШЪЛЕЦА!”

Книга на Завета

Нека откраднатите думи бъдат предупреждение към крадците. Всеки пришълец ще бъде върнат откъдето е дошъл. Творецът на разрушение ще бъде разрушен. Гибел ще сполети носителя на гибел. "С иудеите природата си направила още една пикантна и зловеща шега. Нямайки постоянно място за пребиваване, иудеите вечно мигрират, богатеейки от разорението неизбежно последващото унищожение на поредния народ, смесвайки своята кръв с неговата. Така тези потомствени разрушители на цивилизации събират в своя генофонд дефектите на всички народи. Макар в същия генофонд да попадат и всичките положителни качества на народите, те практически напълно се блокират от обилното количество явни и скрити генетични дефекти. Значителна част от полезните признаци или взаимно се самоизключва, или е полезна само в конкретното географско място, където е възникнала в резултат на естествения подбор. Настъпва моментът, когато брак на иудей с обикновен човек неизбежно плоди деграданти от различни форми и степени." - /Ант Рос "Живот и смърт, изворите на паразитизма"/ Но чуйте цялото изречение от Ционския протокол: “Ако имаме гений в противниковия лагер, той би се преборил още с нас, но пришълецът не струва колкото стария обитател.”

Сектата на Мормоните се напъва да докаже, че първите бели заселници на Америка били евреи. Навсякъде евреите се мъчат да обяснят колко са свързани с местните култури. Като същевременно ликвидират националните таланти и гении. Чифутските фондации покровителстват разни полуидиоти и сбъркани нещастни хорица. Истински големите умове биват подложени на безпощадно преследване. "Унищожавайки най-добрите човеколюбиви гои, тези примитивни властолюбци дават предимство за размножаването на нищожества и генетични изроди. Много нови и стари болести, а също страшната примитивност на основната маса планетно население, пряко са обусловени от антихуманната практика на паразитните власти, стремящи се вече няколко века да отгледат послушни човешки роби." Но ние знаем как да съхраним и отгледаме своето.

НИЕ ДОЙДОХМЕ ЗА ДА ПРОВАЛИМ УНИЩОЖИТЕЛИТЕ!

“Борбата между нас ще бъде толкова безпощадна, каквато светът още не е виждал.” - Ционски протокол №5

Нека така да бъде! Те го поискаха, не ние! Те сами си го изпросиха! Евреите измислиха разни лагери на смъртта, уж съществували през време на Втората световна война. После ги построиха. За по-голяма убедителност създадоха нефункциониращи крематориуми и газови камери. Предстои да научат какво значи истинска безпощадност!

“По-важно е да завладеем и тълкуваме по своему чуждите мисли, отколкото да ги преследваме.” - Ционски протокол №5

Наставлението се оказа неизпълнимо. Оказа се, че те не всичко могат да прочетат без риск за собствения си ограничен разум, как ще го разберат и използват? И те вършат нещо твърде различно от предписаното в Протоколите: "Онова, което е недостъпно за получовеците, винаги организирано се отрича от тях." Ето обяснение за нечуваното преследване, на което е подложена самородната Българска духовност. За по-малко от пет месеца ционистите убиха трима от нашите най-добри умове. Но други се явиха, по-смели, по-решителни. Те ще продължат започнатото Дело!

НАС НИ ИМА И СИЛАТА НИ РАСТЕ!

“Главната задача на нашето управление се състои в това да отслаби обществения ум с критика, да отучим от размишления, които предизвикват отпор, да отвлечем силите на ума към престрелките на празното красноречие.” - Ционски протокол №5

Лъжат, отново лъжат! Но ние умеем да отличаваме критика от критикарство. Даваме оценка според извършената работа и настъпилите резултати. Методите за различаване не само съществуват, но се увеличават: "Народите-творци чисто интуитивно и върху основата на собствения опит разделят обкръжаващите ги народи според коефициента на техния паразитизъм. /…/ Принудителното обединение на народи непременно довежда до доминиране на една от групите. Това се случва защото народите нямат равни коефициенти на паразитизъм."

Колкото до показното красноречие - болния не го викат, когато се обсъждат методите на неговото лечение. Сега отношенията между управляващи и управлявани са обърнати, но ние знаем как да ги поставим на местата им.

Преди сражение военачалниците спорят как да се извърши нападението и как да се организира отбраната. Но в изречените пред войската думи колебание и несигурност липсват: Така обмисляме “първата масонска тайна”.

Провалът на “втората тайна” е в завръщане към здравия народен морал. В непоколебимата вяра към Бога. В авторитета на нашите свещенослужители. В заслужения авторитет на водачите. Който от овластените пък си позволи безчестие - нека знае, така извършва престъпление пред Небето и Нацията. И нека не се оплаква от наказанието.

“Няма нищо по-опасно от личната инициатива: ако е гениална, тя може да  свърши повече отколкото милиони хора, между които сме посели раздор.” - Ционски протокол №5

Конкурси, състезания, награди, показни чествания... Организират ги не за да ни дадат, а да ни отнемат. Но ние помним, че трябва да се пазим от данайците, дори когато носят дарове.

НИЕ ПРИЕМАМЕ НАГРАДА САМО ОТ СВОИ!

“На мястото на съвременните управници ние ще  поставим едно страшилище, което ще се нарича свръхправителствена администрация.” - Ционски протокол №5

Онова, което разбрахме още тогава, вече го разбират и те. Но по-добре чуйте думите на един от тях:

“Как е възможно една диктатура да контролира своите граждани в общество със съвършена технология и максимални възможности за лесна промяна? Употребата на компютри само в отбранителната промишленост няма да продължи дълго. Ще им се наложи да ги въведат в цялата си икономика, и да обучат хората да ги използват. Но как след това ще успеят да държат хомота стегнат? Щом техните граждани вече имат средство за проникване и промяна на системата, как ще ги задържат под контрол?” - Дийн Кунц

Научните достижения и открития биват забулвани в тайнственост, но Знанието се разнася между хората. Не е в човешката власт то да бъде спряно. Нашите възможности все повече се усъвършенстват. Много изненади сме им приготвили!

НАШИЯТ ЧАС НАСТЪПВА!

“С всичко това така ще изтощим гоите, че ще ги принудим да ни предложат международната власт, така че без сътресение да погълнем всички държавни сили в света и да образуваме Свръхправителство.” - Ционски протокол №5

Напрежението, непрестанните трудности изтощават слабите. У силните духом годността към съпротива се увеличава. Колкото до мечтите им за тяхната световна уредба, и тук нещата стоят другояче.

Говорят за децентрализация, възпитават в дух на децентрализация, пропагандират либерализъм, а готвят свръхцентрализация и свръхдеспотизъм. Противоречието неизбежно ще се отрази върху пъкления план. “Без сътресения” - казват. А постоянно предизвикват войни - ту тук, ту там. Нищо не е както трябва. Осъществяването на ционистките замисли не се извършва гладко. Нищо не излиза както предварително са го замислили. Това е защото слугите на Рабината нарушават Божествения Закон. И още: "Да се издигнат до равнището на Човека, те принципно не могат по причина на своя произход. Остава им единствения изход - да се обединяват в глутници и да свалят нивото на Човека до своето загубено примитивно ниво, и да присвояват плодовете на човешкия труд, възприемайки принципа на притежаването като единствена цел на Човека и човечеството." Те не само не могат, но не позволяват и на останалите да могат!

Ние можем. Ние знаем и разбираме. Ние сме подготвени, нашето те не могат да отнемат. Свещените ни текстове са пред очите на всички, за разлика от техния Талмуд, но никой не може да ги проумее в тяхната пълнота, ако не е един от нас.

Нищо не се извършва, без да бъде резултат от напрежението между два полюса. Никоя еднополюсна система не може да просъществува дълго. Във възхвалата на бездействието съзираме порочността на идеята за техния Рай. Ние се стремим към Валхала, не към Едем. И не техния, а нашият стремеж ще надделее, защото е в съзвучие с Небесната Воля.

Довеждат ни до отчаяние, съдейки по себе си, по тяхната собствена реакция. При тях отчаянието предизвиква рухване, срив. У нас то довежда до ярост и гняв. Изпълва ни с решимост да ги победим!

И НИЕ ЩЕ ГИ ПОБЕДИМ!

“На мястото на съвременните управници ние ще поставим едно страшилище, което ще се нарича свръхправителствена организация.” - Ционски протокол №5

Опровергаваме ги не само ние. Опровергават ги и техните свещени Писания:

“Аз, Ездра приех на планина Орив заповед от Господа да ида при Израиля. Когато отидох при тях, те ме отхвърлиха и презряха Господнята заповед. Затова говоря вам, езичници, които можете да чувате и разбирате: очаквайте вашия Пастир - защото близо е Оня, Който ще дойде при свършека на света. Бъдете готови за наградите от царството, защото негаснеща светлина ще възсияе над вас за вечно време.” - III Ездра 2:33-35

Не ни смущава, когато ни наричат “езичници”. Знаем кои сме ние и кои са те. Знаем корените на тяхната религия и на нашата Вяра. И не само ние, българите знаем: "Кои конкретно поддържали болшевишкия разгром срещу християнската Църква в Русия? Почти цялата младеж и значителна част от възрастните, повечето работници. Тоест тези, които могли самостоятелно да четат Библията." - /Ант Рос "Живот и смърт, изворите на паразитизма"/ Но сме длъжни да приемем предсказанията, защото сме известени, че те се дават на всички народи и езици. За предупреждение и поука.

И още един пример:

Чуждите обществени институции са създадени да подпомагат разложителните процеси в отделните човешки общества. Така масоните си въобразяват, че подготвят държавите за Новия световен ред. Чуйте ни:

РАЗЛОЖЕНИЕТО РАЖДА САМО РАЗЛОЖЕНИЕ!

Заченатият плод ще умре преди да се е родил. Провалът на поробителите е неизбежен.

СЛЪНЦЕТО НА СВОБОДАТА ИЗГРЯВА!

Противоционски протокол № 6

"Да вярва в Бога е лична работа на всеки. Да не вярва в Бога също е лична работа на всеки. Но да служиш на чужда църква и да вярваш в чужд Бог - това съвсем не е същото." - /Ант Рос "Живот и смърт, изворите на паразитизма"/

Ако е достатъчно голяма, катастрофата сама унищожава спомена за себе си. Светът започва нов живот без сведения за преживения кошмар. Талмудистите не са наясно, че онова, което сега се опитват да извършат, вече се е случвало. И е завършило с провал. Провалът отново ще настъпи, нашият стремеж е този път да останат живи, които да си спомнят. Иначе съществува опасност цикълът да се повтори.

“Скоро ние ще започнем да създаваме грамадни монополи - резервоари на колосални богатства, от които даже и крупните гоевски състояния ще зависят дотолкова, че ще потънат заедно с държавния кредит на другия ден след политическата катастрофа.” - Ционски протокол №6

Създадоха ги. Интер-, мулти и всякакви извъннационални компании. И какво? Собствените им рожби, любимите им монополи започнаха безспирни войни помежду си. Повтаря се стара, отдавна забравена история, но тя принадлежи към нашите тайни познания. А ние не поверяваме своите съкровени открития във вражески ръце. Врагът не може да бъде умилостивен, нито купен. Той ще използва сведенията първо от нас да се отърве. Кой ще спаси достойната част от човечеството, ако бъдем умъртвени?

“Залагане на земята. Най-доброто средство за това се състои в увеличаване на данъците върху земята - в залагането на земята. Тези мерки ще държат земевладелците в състояние на безусловна покорност.” - Ционски протокол №6

Съществува още една цел, неспомената в ционските протоколи. Тя е била предвидена и описана от Фридрих Нитче:

“... съвременният номадски живот на бездомните хора, неприкрепени към своя земя - тези обстоятелство водят по необходимост до отслабване и накрая до унищожаване на нациите, поне на европейските.”

А ционският теолог Теодор Херцел направо заявява: “Америка ще победи Европа, както едрите поземлени стопанства унищожават дребните.” Откровеността на Херцел струвала живота му. Евреите не прощават и на своите, когато се разприказват твърде много. Самоуверените признания често са проваляли добре обмислени замисли.

Американска нация не съществува, но в Съединените Американски Щати набира скорост особен вид национализъм - английски, ирландски, руски, испански... Коренните жители, така наречените индианци също се обръщат към своя родов корен. Големият претопителен котел напоследък взе да се пропуква. Последващият разпад е само въпрос на време. Ето защо ние предпочитаме своя национален Път пред тяхната космополитна безпътица.

Един голям българин, Николай Станишев, ни остави завет, който няма да забравим:

“БОЖИЯ И БЪЛГАРСКА ИСТИНА!”

“Без спекулации промишлеността ще умножи частните капитали и ще послужи за развиване на земеделието, което ще освободи земята от задълженията, установени от кредитите на земеделските банки.” - Ционски протокол №6

Ние не се прехласваме пред умението да се печелят пари, пред способността да се извлича изгода без оглед на средствата. Според нашите разбирания единствено творчеството и съзиданието са достойни за уважение. "Истинският човек всичко, което има, го придобива с помощта на своя труд и риск. А получовеците възприемат функцията на придобиването като най-важна човешка функция и затова се стремят към придобиване на всяка цена и без морални ограничения. Природата не е заложила такава категория като морал в главите на несполучливите природни опити. Ето защо казват, че идеалът на човека е съзидание, а идеалът на паразита - придобиване. Това действително е така, тъй като несполучливите природни опити са потенциални паразити в човешкото общество. /…/ Трябва  да обръщаме най-голямо внимание на естествената природа и да следваме нейните закони на развитие. Естествената природа не размножава вътрешновидовите паразити." - /Ант Рос "Живот и смърт, изворите на паразитизма"/ Верността, честта и честността за нас не са празни думи. Към спекулантите следва да се отнасяме като към отровители на народностния организъм. Справедливо е да им налагаме наказания, каквито се налагат към всеки друг отровител.

“Жестокостта днес е милосърдие в името на бъдещето.” - Адолф Хитлер

Така е, защото по-жестоки и отмъстители същества от юдеите на този свят на съществуват. Ще си послужа с пример, предоставен ни от руснака Игор Шафаревич:

“Хиляди години, всяка година на празника Пурим се празнува умъртвяването от евреите на 75000 техни врагове, включително жени и деца, както е описано в книгата на Естир. И се празнува до ден-днешен - в Израел по този повод се организират весели карнавали. За сравнение да си представим, че католиците всяка година празнуват Вартоломеевата нощ.”

Само че Хитлер, също като своите талмудистки учители не прави разлика между жестокост спрямо колорадския бръмбар, нападнал картофената ти нива и жестокостта на инквизитора, измъчваш жертвата с цел да задоволи собствената си извратена склонност към садистични удоволствия. Ние премахваме бръмбара, защото ни вреди; евреинът отмъщава, защо се радва на мъките и страданията. На подобна отмъстителност ние не сме способни. Преставаме да мразим дори змията, след като изтръгнем отровните й зъби. И никога не удряме падналия враг. Враговете ни се кланят на Омразата. Ние почитаме великодушието. И това е един от признаците на нашето благородство!

Евреите залагат на излишния и разточителен разкош като фактор на моралното разложение. В склонността на Българина да се задоволява с необходимото съзираме белег на Българското предопределение.

Същото е с алкохола. Примерът със СССР, държавата, създадена от евреи, властващи над неевреи е пред очите ни. Те разрушиха една цяла империя алкохолизирайки нейното население. Накрая възпитаните от съветската система хора бяха принудени да признаят: "Да не забелязва вампирите, да не им обръща внимание, може само самоубиецът. Още едно поколение на такава робска слепота и покорност, и руснаците окончателно ще изчезнат. Този път и на генетично ниво." В случая между Тенгриани и Християни съществува пълно единомислие: виното е благословено от Бога, но пиянството е заклеймено! Впрочем няма на света страна освен България, където лозята да са били изкоренявани в името на добрите нрави.

Накрая ционски протокол №6 обяснява пагубното съдържание, вложено в икономическата пропаганда. Нашето противодействие е в отказа ни да подражаваме. Изслушваме всекиго; подчиняваме се единствено на своя разум.

И на своя Бог, на Греещия Ден. Който няма да ни изостави, докато и ние сме с Него!

Противоционски протокол № 7

“Изкуствени държави - това са тези, в основата на които лeжи изкуствена причина за тяхното възникване - икономическа, политическа, военна.” - Александър Баркашов

Интегристите сами признават, че предизвикват раздорите и войните по целия свят. Редно е отговорим на удара с удар.

“Необходимо е във всички държави да се постигне това, че освен нас да има само тълпи пролетариат, няколко предани нам милионери, полицаи и войници.” - Ционски протокол №7

Казано с други думи: "Ние не можем да бъдем като истинските хора. Тогава нека всички станат като нас. Или по-добре човечеството да изчезне от лицето на Земята заедно с нас. Но да позволим на другите да живеят отделно от нас, човекоподобните, богоизбраните, ние няма да позволим. Иначе кой ще ни храни и пои, кой ще ни почита и уважава?" - /Ант Рос "Живот и смърт, изворите на паразитизма"/ Когато ние поемем ръководството на своите държави, ще ги превърнем в естествени. Взели поука от миналото, усетили на своя гръб еврейската отрова, народите ще ни подкрепят. Доскоро паразитите воюваха против нас, а ние бездействахме. Свърши се с бездействието! Свещената война вече е обявена! И няма да я прекратим до пълния разгром на ционизма!

“За постигането на това трябва да се въоръжим с голяма хитрост и проницателност по време на преговорите и съглашенията, но в това, което се нарича “официален език”, ние ще се придържаме към противоположната тактика и ще се представяме за честни и сговорчиви.” - Ционски протокол №7

Никакви разговори и преговори с тях! Ние можем да живеем без кърлежи, но как те ще живеят без нас? Как ще просъществува въшката, ако липсва човешка глава, съгласна да я приюти?

Присмиват ни се, когато им оказваме доверие. Презират ни, когато им съчувстваме. Неблагодарни са, когато им помагаме. Готвят ни Тъмнина и Мрак, но ние знаем как да доведем другото, Слънчевото бъдеще. Съюзниците ни подкрепят:

“Ахурамазда е Дух и огън. Символът на пламъка, горящ на върха е образ не само на Духа на Живота. Другото значение на този символ е пламъкът на бъдещия Пожар.”

ПОЖАРЪТ, В КОЙТО ТЕ ЩЕ ИЗГОРЯТ!

“Главният успех в политиката се състои в тайната на нейните предприятия. Думите не трябва да се съгласуват с делата на дипломата.” - Ционски протокол №7

Лъжи и дребни игрички на тайнственост. Всички успехи, постигнати с помощта на измама са временни, защото последната дума принадлежи на Бога. Интернационалната върхушка, финансовата олигархия се изправи срещу Всевишния, срещу Тангра, и така тя предизвика ответния удар.

А той, Ударът ще бъде смъртоносен!

Каква поразителна разлика между еврейската дребнавост и думите на един от нашите таркани - Боян Имен:

“Щом Тангра е сметнал, че ни е нужно да бъдем променени от семитските религии - юдаизъм, християнство, ислям, значи това е от полза за нас. Не по личните ни ограничени оценки, а в съгласие с Него.”

Появили се в една твърде късна епоха, евреите принизяват невъобразимата за тях древност на човешкия род, на цялата човешка история. Затова не подозират какво сме им приготвили.

А НИЕ ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХМЕ!

“Печатът, който с малки изключения, с които не си струва да се съобразяваме, вече е изцяло в наши ръце.” - Ционски протокол №7

Времето на техните еднодневки с милиарден тираж отмина. Ние се заехме да променим основите на човешкото мислене. И вече го променяме! Нашите слова са живи и действени.

НЯМА СИЛА ГОДНА ДА НИ УСТОИ!

Още древните китайци са разбрали: едно мистично движение е способно да конкурира държавата. При това за разлика от конспирацията, духовното движение е неунищожимо.

Плашат ни с оръдията на други раси и нации. Плашат ни с терор и покушения. Но ние обединяваме всички за борба с лихварското зло. Никой няма да бъде заблуден от паразитите. А самият терор се превърна в средство за борба с ционизма.

“Който копае гроб другиму, сам пада в него!”

Преди осем хиляди години нашите прадеди погребвали своите покойници в сгънато положение. Като плод в майчина утроба. Като напомняме, че смъртта всъщност не е край, а поредно раждане. Ето, ние бяхме мъртви. Дойде денят да се родим отново.

И НИКАКВИ ХИТРИНИ НЯМА ДА СПРАТ НАШЕТО РАЖДАНЕ!

Противоционски протокол № 8

“Европа е загубила своята простота. Тя е загубила центъра на своята дейност, загубила е своя живот. Демократичният недъг и семитската отрова са проникнали до самите й корени - те са навсякъде: в правото, в науката, в мисленето.” - Юлиус Евола

Осъзнаваме причините и премахваме последиците. Старият живот си отива, на смяна иде нов живот. И този живот няма намерение да се предава!

НОВИЯТ ЖИВОТ СЕ БОРИ!

“Двусмислено използване на юридическото право. Ние трябва да се обезпечим с всички оръжия, които нашите противници биха могли да използват срещу нас. Ние трябва да търсим най-тънките изрази и пречки в юридическия език за оправдаване в тези случай, когато ще се наложи да вземаме решения, които може да изглеждат прекалено смели и несправедливи.” - Ционски протокол №8

Думите от този ционски протокол станаха всекидневие. Народът започна да изпитва отвращение от правосъдието. От тяхното правосъдие. Народът вече не вярва. На хората им втръсна от увъртане, от усукване, от адвокатщина. Ето, този миг чакахме! Сега можем да заявим: закон, който се разминава със Справедливостта не е Закон. Сега еврейската наглост заработи за нас.

“Нашето управление трябва да се обкръжи с всички сили на цивилизацията, сред която му се налага да действа. То ще се обкръжи с публицисти, практикуващи юристи, администратори, дипломати и накрая от хора, подготвени със специално свръх образование в нашите специални училища.” - Ционски протокол №8

И си въобразяват, че това е достатъчно? Още Юлиус Евола е прозрял кой и как ще се противопостави:

“Нашите личности, индивидуалностите на всички онези, които ще се присъединят към нас в тази духовна реалност - на всички самотни и мъжествени хора, останали непоправимо благородни в този свят на търговци и побъркани - се губят сред величието на тази сила, която чрез нас се обръща към всички несъкрушими и непобедими воини на Европа. Към онези, които още продължават да оказват съпротива, към онези, които принадлежат на Утрото.”

Култура в антикултурата и цивилизация в сянка - ето с кое ще започнем в заразения от ционизъм свят.

“Ще ни заобикаля цяла плеяда банкери, промишлени дейци, капиталисти и предимно милионери, защото всъщност всичко ще се реши с въпроса за цифрите.” - Ционски протокол №8

Наивници, които вярвате, че един ден ще забогатеете или поне, че ще стъпите на краката си. Вие нищо не знаете за Заговора на упълномощените! Вие не подозирате, че богатите са назначени от тях а вие сте осъдени на вечна бедност. Затова се вслушайте в нас: Ние ще ви помогнем да преодолеете предопределеността!

Не търсим самоцелно преуспяване в техния свят. Искаме самия свят, искаме той да стане наш свят. В него няма място за всички ни. Или те - или ние! Ако пощадим врага, той няма да ни отговори със същото. Войната я обяви талмудистът. Безнадеждността я наложи пак той. Затова не слушаме и не чуваме лицемерните му възражения. Ние знаем - война е!

НИЕ ВОЮВАМЕ!
ЗА ПОБЕДА. И ДО ПОБЕДА!

Противоционски протокол № 9

“Вечната природа безжалостно мъсти за нарушаването на нейните закони.”

Затова сме уверени в победата. Заговорът на ционистите е насочен преди всичко срещу самата Природа и срещу Бога. Не само ние мислим така: "Време е човечеството да осъзнае, че няма никакви основания за егоцентризъм. Единственото, което отличава човечеството от другите видове живи същества е, че човекът се изхитрил да превърне действащият при всички видове естествен отбор в отбор на най-негодните за сметка на живота на най-добрите." - /Ант Рос "Живот и смърт, изворите на паразитизма"/

“Използвайки нашите принципи, обръщайте внимание на характера на народа, в чиято страна се намирате и действате.” - Ционски протокол №9

Нашата духовност е безбрежна като Вселената. Как ще ни опознаят? Те сами осъзнаха безперспективността на своето начинание, затова решиха да ни унищожат. Но ние не искаме да умираме. И няма да умрем.

НИЕ СЕ БОРИМ ЗА ЖИВОТ!

Все пак опасността е налице, и по-добре да я познаваме.

“Ако възможността за непосредствено манипулиране на човешкия мозък и нервна дейност от разстояние се свърже с моделираната от новите суперкомпютри виртуална реалност, то вървим към една епоха на глобално хипнотизиране и програмиране на човечеството. За същото пише Никола М. Николов, а се споменава и в много пророчества.” - Зент-Бурджан колобър

Компютърът бе създаден от българин. Най-добрите компютърни специалисти в света са българи. Българи са и най-търсените компютърни пирати. Ние ще блокираме прословутата им електроника, на която се опира цялата тяхна цивилизация. Ние и сега провеждаме изпитания. Прехвалените “специалисти” на властимащите търгаши още се блъскат над поставените от нас загадки. Ние сме готови за Последното сражение!

“Де факто ние унищожихме всяко управление, освен нашето, макар че де юре такива има още много.” - Ционски протокол №9

Юдеите говорят за явното държавно управление. Нашата власт все още е скрита. Всъщност техният живот няма нищо общо с нашия. Те не живеят като нас, не мислят като нас. Защо нашите закони трябва да са като техните? И защо е нужно те да ги познават? Нима е полезно да им обясним как ние насочваме народите по избраните пътища? А народите вече тръгват. Всеки по своя собствен национален Път. "Преди отслабването на Русия от външни сили, нашите прадеди заедно с другите коренни народи защитавали Родината, не встъпвайки в полемика с чуждите мисионери. Обезглавяване заплашвало всеки, настойчив в "просветителството" пришълец." - /Ант Рос "Живот и смърт, изворите на паразитизма"/

“Ние няма да им дадем мир, докато не признаят нашето интернационално Свръхправителство открито и с покорство.” - Ционски протокол №9

Неблагодарността е признак на неблагородство. Качество, характерно за множество отделни хора. Но съществува един народ, наричан с основание “неблагодарното племе”. И същото това племе има наглостта да се нарича “богоизбрано”!

Те се кланят на Тъмнината и на Нощта.

НИЕ ПРИЗОВАВАМЕ БОГА НА СВЕТЛИНАТА!

С негова помощ ще разрушим пъклените замисли. Свръхправителството ще бъде обявено и в същия миг ще умре.

“Умът на човека още не е готов да приеме всичко това, което става днес по света.” - Никола М. Николов

От своята безименност излязохме Ние. Дойдохме да подготвим умовете на народите за предстоящата Битка! Последната война започна!

“Бихме могли да се боим от съединението между гоевската зряща сила на царете със сляпата сила на народа, но сме взели всички мерки срещу подобна възможност.” - Ционски протокол №9

Ние провалихме техните мерки. Един от символите на България е княз Расате, който със слепите си очи гледал Слънцето.

НИЕ НАУЧАВАМЕ ХОРАТА КАК ДА ВИЖДАТ!

“За да не бъдат преждевременно унищожени гоевските учреждения, ние ги докоснахме с умела ръка и взехме в свои ръце пружините на техния механизъм. Тези пружини бяха в строг, но справедлив ред, а ние го заменихме с либералния произвол.” - Ционски протокол №9

Ние подтикнахме поетите да разобличат юдейското коварство:

“Извора си, който не запомни, ще го люшкат бури и беди - цел живот ще носи празни стомни, щом забрави своите деди.” - Иван Коев

Защо избрахме този метод на действие?

Всяка конспирация е заплашена от разгром, но я се опитайте да разгромите една Вяра?

НИЕ ВЪРНАХМЕ ЧОВЕШКАТА ВЯРА!

“Ние упоихме, измамихме и развратихме гоевската младеж чрез възпитанието с лъжливи за нас, но от нас внушени принципи и теории,” - Ционски протокол №9

Някогашната младеж остаря. Расте и набира сили нова младеж. Ние на нея разчитаме, нея се стремим да подготвим. "За 80 години /от юдеоболшевишката "революция" в Русия, б. а./ нашата страна и целият свят така се промениха, че да бъде върнато миналото може само насилствено, при това във вид на фарс."

“Ще стане ясен смисълът, когато погледнете от планините.” - Озарение III:6

Ние учим нашите следовници как се изкачват планини. Те виждат вихрите, които се стелят и посипват земята с цвят на скръб. Много насилие и много смърт ще има, ако планетата бъде предадена на злото талмудистко божество. Но смелите воини вече знаят как се побеждава Злото. Паралелно с разрушаването на чуждата окупационна власт, младите пазители на Саракта биват обучавани как да изградят структурите на нашата вечна Държавност.

Длъжни сме, обаче, да предупредим: от Божии подобия, много хора се превърнаха в дяволски изчадия. Изродените ще бъдат изтребени, Небето ще поиска да скрие Своя срам и то ще ги изтреби. Неизродените хора с непогубена, Божествена духовност ще съдействат за реализирането на Небесната воля: "Населението ще се възмути, че средствата, които могат да се изразходват за нуждите на нормалните хора, според нечия зла воля се изтръскват от джобовете на данъкоплатците и се харчат заради безполезни и даже вредни за обществото дегенерати…/…/ нормализацията на човешкото развитие е възможна само в случай, че човечеството свикне да ликвидира явните природни грешки." В Новия свят ще влязат само тези, които успеят да го разберат.

Ционистите разчитат на изопачените закони. На обърканото законодателство. Ние се уповаваме на умението да покажем реалността такава, каквато е: живеем живот на безправни роби. Държавите ни попаднаха под чужда, враждебна власт. Ето, властниците често казват, че нещо не зависело от тях, че по даден въпрос те нямали правомощия. В такъв случай кой реално упражнява властта? Кой управлява нашите управници? Очистена от пропагандните налепи, истината е способна да ужаси всеки. А тя, пропагандата е тъпа и примитивна! Насилие - да, насилието е нормално, заложено е в човешката същност, светът е изпълнен с насилие. Насилието е разрешено, обаче само и единствено, когато се прилага срещу нас, българите. Нека си припомним част от интервю на Адем Кенан, лидер на т. нар. "Турски демократическа партия" през април 2001 г.: "Въпрос: Споменахте в пресата, че ще грабнете автомата. Откъде ще го вземете, от Турция ли? Отговор: Защо от Турция, може и от Америка. Това само при условие, че България не се превърне в многонационална държава. Виждам, че тук се води нацистка политика спрямо другите национални общоности и конституционен апартейд. Това е недопустимо…" Излиза, че е недопустимо ние да си отстояваме нашето. Тогава ни заплашват не просто с насилие, а с погловно изтребление, с геноцид. Решим ли да отвърнем на насилието с контранасилие - тогава се оказва, че извършваме най-голямото престъпление, което изобщо може да се извърши.

И тогава, след като хората проумеят истината, ние даваме своя съвет: който се надява на завладяното от чужденци управление, той служи на завоевателя!

НИЕ УЧИМ РОБА КАК ДА ТРЪГНЕ КЪМ СВОЯТА СВОБОДА!

В сърцето си робът престана да бъде роб. Той се освободи и сам стана Освободител!

И БОГ ОТНОВО МУ ДАРИ МОГЪЩАТА СИ ПОДКРЕПА!

Противоционски протокол № 10

“Вярно е, че цялото ни знание е вътре в нас самите, но то трябва да бъде пробудено от друго знание.”

Суоми Вевекананда “Раджа Йога”

Ние сме, които притежаваме Освободителното знание и го даряваме. Нашето обръщение е към онези, които искат да чуят. Разясненията ни са насочени единствено към малцината, стремящи се да проумеят. Ние сме известени: "Знаещият роб е способен да се освободи от веригите на робството."

“Правителствата и народите в политиката се задоволяват с показното.” - Ционски протокол №10

Ние търсим скритото , движещите сили, подводните течения. Ние стоим в основата и гледаме към нея. "Всички разбират, че гражданската война между свои е неизбежна. Тя вече назрява… Но никой не иска да признае, че самоунищожението е започнало от тези далечни преговори на творците с паразитите, когато творците се съгласили да играят по правилата на пришълците."

“Подло е, подло е, но е ловко!... Фокус е, но как е изигран, колко величествено нахално!” - Ционски протокол №10

Знаем, че еврейското нахалство е безгранично. Нас ни възхищава не професионализма, а нравствеността. Уменията се придобиват. Знанията се усвояват. Моралът или го има, или го няма. "И паразитите използват в своите разсъждения човешкия фактор. С една разлика - те използват най-примитивните първични човешки инстинкти и интереси. И никакви сложни теории." - /Ант Рос "Живот и смърт, изворите на паразитизма"/ Подлецът е престъпник, а не гений в очите на Бога. Което значи - подлецът е и наш враг!

“Когато извършим нашия държавен преврат, ние ще кажем на народите: “Всичко вървеше ужасно лошо, всички изстрадаха. Ние разбираме причините за вашите мъки: народност, граници, различни валути.” - Ционски протокол №10

Пиявиците на народна кръв изброяват не причините за народните мъки. Те атакуват онова, което е пречка за тях. Те сами ни казват какво да отстояваме.

“Трябва да привлечем всички към гласуване, без класови различия и ценз, за да се установи абсолютизмът на мнозинството.” - Ционски протокол №10

НИЕ КАЗВАМЕ ДРУГО:

“Равни права за всички : това е най-крещящата неправда, защото онеправдава най-даровитите хора.” - Фридрих Нитче

Левитите, създали теория за разделение на хората между евреи и гои тръгнали да учат нас на равенство! Какво се получава на практика и каква е крайната цел? Не е трудно да се досетите: "Да вземем изказванията на демократите за правата на отделния човек. По някаква необяснима причина те се оказват по-големи от правата на цялото човешко общество." - /Ант Рос "Живот и смърт, изворите на паразитизма"/ Ние им припомняме и други думи, изречени този път от техен:

“Който има работа там, той знае пътя. Щом не знае пътя, значи няма работа там.” - Айзък Азимов

Който намери пътя към нас, той е от нашите и ние го приемаме като равен. Който не го намери, ние не го приемаме. А какво е нашето равенство? То е като равенството между бора, ябълката и тревичката.

“Ние ще разрушим значението на гоевското семейство и неговата възпитателна стойност.” - Ционски протокол №10

Разрушен бива само, който разрешава да го разрушат.

НИЕ НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ!

“Не трябва да хвърляме гениалния труд на нашия ръководител за разкъсване от тълпата или даже от ограничено общество.” - Ционски протокол №10

Страх от нас. Страх от разработване на методики за контранастъпление. Но има и още. Нашите методи пак са различни и това е сила,  а не слабост. Ние позволяваме на всеки да ни гледа, но предупреждаваме: може да ни види само Зрящ. Поощряваме множеството тълкувания на нашите текстове. Който сгреши, той не е достоен за Истината. Друг не му е виновен.

“Не учрежденията са важни, а техните функции.” - Ционски протокол №10

И това ни го казват те, които не могат да отличат таркан от багаин! Нито колобър от шаман. Ние познаваме принципите на тяхното държавно устройство. Те не познават принципите на нашето.

И ТУК ПО-СИЛНИ СМЕ НИЕ!

“Когато ние вкарахме в държавния организъм отровата на либерализма, цялото му политическо телосложение се измени: държавите заболяха от смъртоносна болест - разлагане на кръвта. Остава да се чака краят на агонията им.” - Ционски протокол №10

Да, ръководените и направляваните от тях държави агонизират. Както се разлага и агонизира всичко, оглавявано от юдейството. Но когато техните държави умрат, на мястото им няма да дойде еврейската Свръхдържава. Ще дойдем Ние, които сме подготвени за идването.

Древните са завещали:

“Бързайте напред винаги по посока на целта. Спечелете Надпреварата, о, хора на Тингри.”

Хората на Тингри бързаха винаги. Те първи ще пристигнат!

“Президентите - креатура на масонството.” - Ционски протокол №10

Знаем. Практиката го потвърди. В САЩ (и не само там) едни и същи пари финансират предизборните кампании на двамата съперници - най-вероятни победители в изборите. Но нашият Владетел е избран от самото Небе, от непогрешимия Тангра! Затова той не служи на никого, освен на своя Бог и на своята Нация. Затова ние му вярваме и вървим след него.

“Трибуната не по-зле от пресата осъди управниците на безсилие, и ги направи ненужни.” - Ционски протокол №10

Нашите багатури не изглеждат. Те са. Нашите боили не дърдорят. Те осъществяват. Ние изпълваме с действие Реалността. Ционските интриги не ни достигат.

“Ние ще скроим избирането на такива президенти, които имат в миналото си някакво неразкрито тъмно дело.” - Ционски протокол №10

Но ние гледаме и виждаме. Наблюдаваме и следим.

НИЕ РАЗОБЛИЧАВАМЕ!

“Масонството - законодателна сила.” - Ционски протокол №10

Не приемаме ничий чужд закон. И не позволяваме на никой да отнема нашите закони. Противопоставянето ни е ясно и конкретно.

Ние сме непокорими!

Анализираме старите грешки, допуснати от древните и се стараем да не ги повторим. "Древните римляни строго спазвали закона да не приемат чужденци в своята армия. Римската империя се разпаднала едновременно с интернационализацията на армията." Ние бягаме от интернационализма като от чума!

“Измъчените от неуредиците и несъстоятелността на управниците народи, подтикнати от нас, ще възкликнат: “Махнете ги и ни дайте един световен цар, който да ни обедини и да унищожи причините за раздорите - националните граници, религиите,държавните сметки.” - Ционски протокол №10

Да, те обединяват. Огъня с водата. Ние от своя страна също обединяваме. Не правим разлика между ционисти, масони, интегристи, интернационалисти, космополити и глобалисти. Всички те са инструменти на Паразитния Център и ние сме длъжни да ги сразим.

Никой закон не се спазва, никой договор не се изпълнява. Върху Земята легна сянката на Произвола. Но идем Ние и водим със себе си сянката на нашия Ред! Провъзгасяваме правото на всеки да налага своя собствен ред върху собствената си земя. И никой не може да ни обвини в расизъм: "Не съществуват второкачествени раси. Просто всяка раса е най-ефективно приспособена към обичайните за нея условия на съществуване."

Всеки народ - със свое разбиране за Бога. Всяка държава - според нуждите и наклонностите на своята Нация. Всеки - със своя ред. Всеки - в своя дом. Смесването поражда вражда. Смесването предизвиква обърканост. Ние провъзгласяваме благословеното Разделение. Ние говорим: никой над никого не може да властва. Защото такава е повелята на Отключеното Небе, а ние сме Негови деца.

Ученикът на нашите Мъдреци, гуру Пхадампа Сангйе повтори научения урок:

“Другари, чиито постъпки са грешни, превръщат твоите в такива. Стойте настрана от подвеждащи приятелства, хора на Тингри.”

Кой по-добре от нас разбира повелята на Твореца?

“... да се уморят от всички тези раздори, вражди, борби, омрази и даже мъки, глад, ваксиниране на болести, нужда. Гоите не трябва да виждат друг изход, освен да прибягнат към нашето парично и пълно господство.” - Ционски протокол №10

“И множеството построени църкви ще станат причина за завист, спорове и ненавист.” - “Книга на Мормон”, 2 Нефий, 26:21

Ако някой ви изпива кръвта, то не е, за да ви прелее нова кръв. Първо народите трябва да проумеят кой им причинява злините. После сами ще се досетят защо им ги причинява. И ще ни повярват, когато им кажем, че катедрала не бива да стои край синагога. Нито слънчев храм до джамия. За всяка вяра има място на този свят, но днес не всяка си е на мястото. Търпимостта е характерна за роба. Свободният човек върви по пътя на Волята.

“Ако дадем почивка на народите, то желаният момент едва ли ще настъпи някога.” - Ционски протокол №10

Пребивавахме в неизвестност хиляда и сто години. Никой не подозираше за присъствието ни. Много време почивахме. Много сила събрахме. Попихме много мъдрост. Много сънища ни се присъниха. Хиляда и сто години продължи нашият Сън. Ето, сега се събудихме. Заехме се да преобразим съня в живот. Заехме се да будим всички, очакващи Събуждането.

И ТАНГРА, ВЕЧНО ПРОБУДЕНИЯТ ЗАЖИВЯВА С НАС!

Противоционски протокол № 11

"Най-чистите трябва да станат господари на Земята, най-непознатите, най-силните, среднощните души, които са по-светли и по-дълбоки от който и да било ден." - Фридрих Нитче

Нашите ръкотворни съкровища са разпилени по целия свят. Нека. Лихварите ни се надсмиват, пресмятат как са ни ограбили. Нека. Най-богатите измежду тях са станали страстни колекционери на наши антични предмети. Отнети с измама или направо откраднати. Нека. Когато преценим, че е настъпил мигът, ние ще освободим силата на даряващото смърт Проклятие! Едва тогава те ще почувстват какво е значело нашето "нека". Но ще е късно. Ние ще сме излезли от сянката на Нощта, ще е станала видима нашата чиста, лъчезарна Мощ.

"Свободата на печата, правото на асоциации, свободата на съвестта, изборното начало и много други неща, които трябва да изчезнат от човешкия репертоар.” - Ционски протокол №11

Виждаме как ден след ден всичко това изчезва. Но не изведнъж, както бяха планирали те. И не след установяване на пълното им господство над целия свят. Ционистките деяния са панически. Значи - непогрешимостта им не е нищо повече от един мит. Значи - отчаянието и безнадеждността са само внушение.

НИЕ ГИ ОБЪРКАХМЕ!

"Необходимо ни е, за да може от първия момент на провъзгласяването й (на тяхната конституция), когато народите ще са зашеметени от извършения преврат и още ще се намират в терор и недоумение да разберат, че ние сме толкова силни, толкова неуязвими, толкова изпълнени с мощ, че в никакъв случай няма да се съобразяваме с тях и не само, че няма да обърнем внимание на мненията и желанията им, но и ще бъдем готови и способни с безпрекословна власт да унищожим изразяването и проявяването им във всеки момент и на всяко място.” - Ционски протокол №11

Нарекохме го "протокол на провала". Нищо не стана, както те бяха планирали. Ние предизвикахме техния провал по всички точки. Не можаха да ни изненадат. Не успяха да ни стъписат. Ние сме предупредени. От нашите прадревни Писания. От нашия Бог. И най-сетне от самите ционисти, от безпримерната им наглост.

Ами безпрекословната им власт? Колко пъти я постигаха и колко пъти я губеха? И тук, и там, и навсякъде! "Отначало след революцията цялата власт се намирала в ръцете на евреи. След това властта преминава в ръцете на замаскирани полуевреи. Сталин е кавказки полуевреин, Берия също. А след смъртта на Сталин, властта преминала към еврейските жени. Защото почти всички вождове след Сталин били женени за еврейки. Първият брак на Хрушчов бил с еврейка, която по-късно била разстреляна по заповед на Сталин. Децата от този брак, естествено са мелези. И всички те в своите бракове се върнали към еврейството. Брежнев също бе женен за еврейка. Андропов, самият той полуевреин-полуарменец, бе женен за еврейка. Сякаш само Горбачов отпада от тази традиция, но дъщеря му се омъжи за евреин. Тук е уместно да си спомним и генералисимус Франко – стопроцентов покръстен евреин. А от другата страна, начело на комунистите стояла еврейката Долорес Ибарури – Пасионария. Пасионария означава обсебена. Така че цялата гражданска война в Испания бе предизвикана от двама евреи. А във фашистка Италия евреин бил Бенито Мусолини. Жена му се казвала Рахил, а майка му – Роза. Тези две еврейски имена нещо значат…" Предупрежденията идват постоянно, валят като дъжд. Приемаме ги, за да ги върнем обратно в света, сред останалите хора и народи.

НИЕ ПРЕДУПРЕДИХМЕ НАРОДИТЕ!

 "Гоите са овни. Гоите са овче стадо, а ние сме вълци за тях. А вие знаете ли какво става с овцете, когато в кошарата влязат вълци? Те ще затворят очите си за всичко и затова, защото ще обещаем да им върнем всички отнети свободи, след като бъдат усмирени враговете на мира и укротени всички партии.” - Ционски протокол №11

В края на XIV век България не е била завоювана от турците с военни средства, а им е била предадена без бой от полуевреина Иван Шишман. Срещу какво - и до днес е тайна за народа. Знае се само, че Шишман не е водил нито една сражение с османците. Нито едно!

В днешно време евреите повтарят своята изпитана тактика, опитват се да я приложат към целия свят. Искат народите да отстъпят своите държави. Този път на тях. И пак без бой! Ще имат ли право утре народите да кажат, че са загубили войната, след като отказват да я водят?

НИЕ ДОЙДОХМЕ И ЗАГОВОРИХМЕ!

Народите вече знаят, че се води война. Народите се готвят да воюват. Стореното някога зло, наричано от ционистите "придобиване на опит" днес се обръща срещу тях. Събраният опит няма да им послужи, защото

НИЕ ПОМНИМ!

"За какво сме измислили и внушили на гоите цялата тази политика: внушили сме им я, за да не могат да видят основата й. За какво, ако не за да постигнем по обиколен път това, което е недостижимо за нашето разсеяно по света племе по прекия път.” - Ционски протокол №11

Те съзнават, че са недостойни. Те съзнават, че освен с подлост и измама, иначе не могат. Те сами си признават! Ние призоваваме целия свят да чуе тяхното признание! "Наивните хора повтарят след иудеите измислицата за това, че евреите се определят само от своята генетика. Поразително примитивна мисъл. Ако я вземем като основа за борбата с еврейския паразитизъм, незабавно ще ни се наложи да признаем, че евреи отдавна няма. Те многократно са се асимилирали с най-различни коренни народи, губейки при своя грабителски път по-голямата част от генетиката, която притежавали техните далечни безнационални предци. По такъв начин генетическата основа на еврейството, ако тази теория е внедрена в съзнанието на масите, непременно довежда до извода, че самите евреи отдавна вече не съществуват, и че цялата борба с тях напомня борба с вятърни мелници."

Ние отваряме очите на слепия и той съзира зейналата пред него пропаст. Кой ще се срине доброволно в пропастта?

"Бог е дарувал на нас, на своя избран народ разсейване по света, и в тази, както изглежда на всички наша слабост се е отразила цялата ни сила, която сега ни е довела до прага на световното господство.” - Ционски протокол №11

Ние знаем кой е техният Бог - Божеството на тъмнината. Ние знаем, че те са избраници, но на Злото, на Тъмната страна. И те не го крият!

ПРИБЛИЖАВАЩОТО БЪДЕЩЕ Е СВЕТЛО!

Ние полека изтикваме разсеяните племена от нашите чертози, връщаме ги в пустинния им дом. Намаляваме юдейската сила. В същото време

НАШАТА СИЛА РАСТЕ!

Да, те стоят на прага. Те стоят на прага на тяхната гибел. Те стоят, докато ние прекрачваме. Прекрачваме нашия праг. Прага на нашия дом, на нашия свят. Ние извървяваме последните си крачки в Тъмната страна и стъпваме във владенията на Слънцето. Ние вече вървим под Слънчевия знак.

И НАШЕТО НАЙ-ИСТИНСКО СЛЪНЦЕ, НАШИЯТ ТАНГРА ГРЕЕ НАД НАС!

Противоционски протокол № 12

"Става дума не за някакво право на по-силния, а силни и слаби са в това отношение с равни права: те простират мощта си, колкото е по силите им." - Фридрих Нитче

Ето го нашето равенство! Ето го нашето право! Такова, каквото ни е дадено от Тангра. По същия начин стои и въпросът със свободата. Ние се подчиняваме на Божественото разбиране за Свобода и отхвърляме сатанинското.

"Свободата е правото да се върши това, което позволява законът. Подобно тълкуване на тази дума в онова време ще ни послужи затова всяка свобода да се окаже в нашите ръце, защото законите ще разрушават или съзиждат само желаното от нас.” - Ционски протокол №12

Живеем според своите закони. Свободни сме според нашето разбиране за свобода. Преди съзиждане - вграждаме. Преди да разрушим - жертваме. "Онова време" няма да настъпи. Тангра ще закриля човеците, докато сред тях живеем Ние, Неговите деца. На нас Той даде правото да тълкуваме и определяме. Ние следваме своето Право.

ЕВРЕИТЕ НЯМА ДА НИ ЗАБЛУДЯТ!

"Каква роля играе сега пресата? Тя служи за буйно разгаряне на нужните ни страсти или егоистични партийни цели.” - Ционски протокол №12

Егоизмът е естествено за човека качество, при нас също го има, той е част от Йерархията. Мисъл за себе си, за своето семейство, за своя род, за своето племе, за своята Нация, за своята Раса. Пресата е длъжна да заздравява, не да разболява. За нас интригантите, рушителите са пратеници и посредници на вечния ни враг - юдеина. "Щом осъзнаем, че човечеството е единен организъм, ние ще направим извода, че размножаването на едни части от организма за сметка на други, е еквивалентно на раково образувание, с всички добре известни произтичащи от това последствия за целия организъм. Безкрайното размножаване, с което се характеризира раковото образувание не е живот." А какво друго умеят паразитите, освен да издават безполезни звуци и безкрайно да се множат. За наша сметка, разбира се.

 "За възможно нападение ще глобяваме безпощадно. Тези мерки - марките, залозите и глобите - ще донесат огромен доход на правителството.” - Ционски протокол №12

Писали се го, когато не е имало Интернет. Техният Интернет. Когато техниката е била огромна по размери, тромава, трудна за укриване. Как днес ще научат кой ги напада, за да го глобят? Вече съществуват многобройни начини за разпространяване на знания. Ние използваме всичките.

 "Вярно е, че партийните вестници биха могли да не жалят пари, но ние ще ги закриваме при второ тяхно нападение спрямо нас.” - Ционски протокол №12

Ще ги закрият само, ако са съумели да ги открият.

"Сред обществото няма да прониква нито едно съобщение без наш контрол.” - Ционски протокол №12

Нашите съобщения наводниха обществото, масонската мрежа не успя да спре пороя. Миниатюризацията на техниката, на която те разчитаха, този път им изигра зла шега. Идеите ни, резултатите от нашите изследвания, свещената ни Вяра - те не само шестват из целия човешки свят, но вече изпълват и космическото пространство. Кой е в състояние да спре победния им ход?

"Всеки, пожелал да стане издател, библиотекар или печатар ще бъде принуден да се сдобие за това с определена диплома, която ще му се отнема веднага при провинение.” - Ционски протокол №12

Върху отвоюваните от нас земи, върху земите, населявани от нашите народи, ние не искаме и не приемаме ничие чуждо разрешение. Ние, Пазителите на Знания се разпореждаме, а не просим! Заповядаме на когото, когато и както преценим! Нареждаме каквото сметнем за полезно.

НИЕ ОТСТОЯВАМЕ СВОЕТО!

"Нашето правителство няма да допусне народната маса да се заблуди в дебрите на мечтите за благоденствие.” - Ционски протокол №12

Ние връщаме човешките мечти. Ние превръщаме мечтите в реалност, обличаме ги в плът. Ние не караме народите да вярват сляпо. Ние ги учим да виждат и усещат.

НИЕ СМЕ ТВОРЦИ НА РЕАЛНОСТ, НИЕ СМЕ ПАЗИТЕЛИ НА МЕЧТИ!

Още никой не е успял да отнеме мечтите на хората. И никой няма да успее. Лишен от Мечта, човекът се превръща в звяр. Той застава на страната на Звяра. Него самият Бог ще унищожи.

ПИСАНО Е И ЩЕ БЪДЕ!

"Да се смесва нашата Традиция с някаква нова фантастична псевдотрадиция или с някакво ново западно идейно течение, неизбежно заразено от семитския дух би било най-абсурдно заблуждение. Древните сили на нашата раса за последен пъти ни поставят днес, в този решителен стадий от историята на Запада пред дилемата: Вярност или Предателство. Нашата реставрация ще си остане празна дума, ако тя не бъде преди всичко Слънчева реставрация, реставрация на езическата духовност." - Юлиус Евола

Ето защо пропускаме значителна част от Ционския протокол. Нашите думи понякога отнемат нуждата да повтаряме техните.

НИЕ ВЪРВИМ ПО СВОЯ ПЪТ!

Ние се обучаваме в наши училища, наши Учители ни учат. Ние сами решаваме кой къде да застане. Нашата организация няма нищо общо с тяхната. Титлите им, дипломите им, званията им - те не ни интересуват, не ни засягат. Нашите слова носят магически послания. Никой чужд не може да спре магията.

"Необходимо е в психологически момент да се налага столиците да обсъждат свършения факт, понеже той вече е решен от мнението на провинциалното мнозинство.” - Ционски протокол №12

Грешат. И тук грешат! Коя е нашата Столица? Столица е Центърът, а той е подвижен. Врагове многократно съсипваха Българската Държава, но до Саракта не успяха да се докоснат. Коя е била столицата на Кан Ювиги Крум, когато Никифор опожарил Плиска?

"През времето на преходния до възцаряването на нов режим, не бива да допускаме в печата разобличения за общественото безчестие.” - Ционски протокол №12

Безчестието е болест, ние сме лекарите. Дойдохме, за да излекуваме света. Вижте - колобърът пише рецептата. Вижте - багатурът събира билките. Вижте - тарканът приготвя спасителната отвара. Вижте - боилът се заема с лечението. Вижте - по волята на Канартикина се прогонват болестотворните микроби, паразитните бацили, извеждат се навън, на Светло.

А ПОСЛЕ ЩЕ ИЗГРЕЕ СЛЪНЦЕТО. И ТО ЩЕ ГИ ИЗГОРИ С ИЗПЕПЕЛЯВАЩИЯ СИ ОГЪН!

Противоционски протокол № 13

“Тангра е с нас, но Той не допуска да се основаваме на празни неща и фалшиви стойностти. Затова често видимо другите са в по-изгодно положение. Минават за успели в живота, разполагат със средствата.” - Абрек Бол колобър

Видимият успех е онова, което околните приемат за успех. Което мислят, че е успех. Видимият успех е илюзия и е краткотраен като всяка илюзия. Ние сме се упътили към Вечността. “Свободните зидари” са като положени един върху друг камъни, срутват се при първия трус. Ние сме като могила, нашето Дело се натрупва бавно, шепа след шепа пръст. Кой ще събори една могила? Тя ще устои при всяка буря, на всяка вихрушка.

“Нуждата от насъщния хляб ще заставя гоите да мълчат и да са наши покорни слуги.” - Ционски протокол №13

Ние работим. Те паразитират. Те не могат без нас, без труда ни, без уменията ни. "Планетата отдавна се е превърнала в зоопарк, където паразитите на седят на топло и уютно се размножават, размножавайки по цял свят и своята идеология." Сриваме затворническите зидове, изкъртваме решетките. Светът възстановява естественото си състояние. Паразитите губят правото си безплатно да смучат кръв. Онова, с което трябва да започнем е да ги накараме да ни плащат за създаденото. А после ние ще им платим за паразитизма. Днес продаваме живот срещу злато. Утре със златото ще купим смърт!

“Възползвайки се от шума около повдигнатото обсъждане, ще предприемем и проведем желаните от нас мерки и ще ги поднесем на публиката като свършен факт.” - Ционски протокол №13

За нас народът не е публика. Не се интересуваме дали детето ни харесва поднесеното му лекарство. Не приемаме предварителни коментари. Важно е лечението да бъде успешно. Не питаме дали ни ще бъдат одобрени. Стига те да донесат желания резултат. Носим Щастие и Възвишеност - защо да питаме дали някой ги иска?

“Ние приучихме хората постоянно да търсят нещо ново.” - Ционски протокол №13

Те се престарават и в престараването си допускат грешки. Никой не ни е учил да творим. Но не всяко сътворено от нас ново ще дадем на тях. Сега творим Гибелта им!

“Въпросите на политиката са недостъпни за никого, освен за ръководещите я от много векове нейни създатели.” - Ционски протокол №13

Да, те бяха и все още са явните ръководители. Бяха явни и при всичките им истерични крясъци за тайнственост. Но ръководители още кратко им остава да бъдат. Те не можаха да открият нас - Наставниците, пазителите на Тайната. Те командват политиката. Ние творим Историята.

“Западът вече не познава Държавата. Държавата като ценност, като Империя, като синтез между Духовното и Царското. Като път към Свръхсвета, каквато тя е била във всички велики култури на древността - от Китай до Египет, от Иран до Рим, до Свещената Римска Империя на германските Нации. Около нас е еснафската убогост на едно общество от търговци и роби.” - Юлиус Евола

Западът като институция е забравил онова, което ние никога не сме престанали да повтаряме на желаещите да ни слушат, на умеещите да чуват. Ние сме паметта на света. Ние сме аристокрацията на света. Ние бяхме, ние сме, ние ще бъдем!

И ТАНГРА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С НАС.

“За да отвлечем прекалено неспокойните хора от обсъждането на въпросите на политиката, ще въведем уж нововъзникващите нейни въпроси - тези на промишлеността.” - Ционски протокол №13

Първичния подбор извършваме ние. Вземаме най-годните. При тях оставаме да отидат, които ние отхвърляме. Отпадъкът отива на бунището. Справедливо е - значи е добро. Нашето внимание е съсредоточено върху нашите цели. Не позволяваме чужди да разискват върху нашето, забраняваме всякаква чужда намеса.

“За да не се досетят сами за нещо, ще ги развличаме с увеселения, игри забави, страсти.” - Ционски протокол №13

Не се увличаме от техните игри. Не стоим приковани пред гледката на изроденото разбиране за спорт. Не зяпаме борби между жаби, рулетките ни отвращават. Електронните наркотици не ни съблазняват. Не крещим като побеснели след резултата от еврейския пазарлък между два футболни отбора. Не пълним еврейските бездънни каси. На същото учим повярвалите в нас. Не е нужно да се досещаме.

НИЕ ЗНАЕМ !

 “Чрез печата скоро ще започнем да предлагаме конкурсни състезания по изкуства и всички видове спорт” - Ционски протокол №13

Нима днес по телевизията виждаме нещо друго, освен безцелни зрелища? В тях даже развлечението липсва. Вместо удоволствие, те носят раздразнителност. Насаждат агресивност. Хората започват да проумяват, че е глупаво да почитат нещо, ако то им носи зло. Хората започват да осъзнават, че са станали жертва на умишленото телевизионно видиотяване. Нима не забелязвате? Видиотяват ни натрапчивите, повтаряни десетки и стотици пъти реклами. Те оспорват нашето право на самостоятелни решения. Всяко брутално, несъобразяващо се с волята ни решение, е престъпление против естествените закони на разума. Вредни са догматичните школи, лишаващи човека сам да подбере уникалния, свойствен само нему комплекс от знания. И когато човекът се освободи от догмата и принудата, тогава никой няма да има власт над неговата воля.

“Все повече и повече, отвиквайки от самостоятелно мислене, хората ще заговорят в унисон с нас.” - Ционски протокол №13

Нека безмозъчните кречетала неразсъждаващите  празноглавци, повтарящи като омагьосани папагали чужди речи отидат при тях. С нас ще тръгнат мислещите. Ние отделяме нужни от ненужни! И отказваме да жалим идиотите, ако те сами, по собствено желание са се превърнали в идиоти. Малко нормални хора знаят, че от смесените бракове с евреи се раждат предимно дегенерати. Но там нещата не стават случайно. Нормалните хора по правило не се женят за евреи. При такъв случай винаги има някаква хомосексуалност: латентна, подтисната или полухомосексуалност. Смесените бракове почти винаги са бракове на двама бионегативни индивида.

“Ролята на либералните утописти ще бъде окончателно изиграна, когато бъде признато управлението ни.” - Ционски протокол №13

Сътрудничеството между “демократи” и комунисти, например, е като вампирска сватба. Отрочетата не закъсняват. Но как ще се спасят вампирите, когато светът бъде залят от Светлина? Никоя утопия не превъзхожда нашето Знание, никой не може да покори сърцата, умовете и душите ни.

ТЕ НИКОГА НЯМА ДА ВЛАСТВАТ НАД НАС !

“С пълен успех замаяхме чрез прогреса безмозъчните гоевски глави и сред тях няма ум, който да види, че във всички случай зад тази дума се крие отвличане от истината.” - Ционски протокол №13

Те не правят разлика между прогрес и просперитет, между цъфтеж и процъфтяване. Но ние правим. Ние различаваме полезните учения от вредните. Първите подтикват да си спомним. Вторите принуждават да забравим, за да ни препрограмират в името на зловещите си цели.

НИЕ НЕ ЗАБРАВЯМЕ !

Ето пример от всекидневието. Всяка мода е ръкотворно дело. Мода за стока – атентат срещу кесията ви. Мода на мелодия и ритъм – атентат срещу психофизиологическите основи на етноса. Дисонансът на “звученето” на архетипа от една страна и модерната музика от друга, разрушава националните стереотипи на поведение. Така се извършва унификация на етническите характеристики. Ние се борим срещу уеднаквяването на нациите и нашата борба е от полза за всички. Защото: "В човешката история има множество примери за това как принудителното, но не винаги обявено обединение на народи неизбежно довеждало до паразитно доминиране на един народ над останалите."

“Духът на човешкия вид ще заживее заедно с вас - силен и могъщ. Той ще ви предпазва. Но ето, че дойде нощта. Отивайте си в къщите и спете.” - мит от африканското племе Фан

Ние будим потъналите в дълбок безпаметен сън. Ние обявихме пред човеци и народи:

НОЩТА СВЪРШИ !

“Като лъжлива идея прогресът служи за затъмняване на истината, за да не я познава никой, освен нас. Божиите избраници, пазителите й.” - Ционски протокол №13

Народът на Тангра е един! Никой не може да отнеме името му. Своите избраници посочва единствено Той, Греещият Ден, Който ги е избрал. Бог не служи на лъжата, Всевишният не покровителства измамата. Светлината никой не е в състояние да затъмни. С длан Слънце не се затулва. Тъмният Узурпатор ще се стопи като снежен човек в топлината на ясен пролетен ден. Слугите му ще го последват.

“Кой тогава ще заподозре, че всички тези проблеми са били скроени от нас по политически план, който никой не е проумял в продължение на много векове?” -Ционски протокол №13

НИЕ ПРОУМЯВАМЕ !

Ние помним думите, издълбани върху камък по заповед на Българския Кан Пресиан: “Ако някой говори истината - Тангра вижда. И ако някой излъже - Тангра вижда.”

Бог вижда и говори на Своите избраници, на нас! Тангра ни повежда и ние тръгваме. Към сиянието на Бъдната Епоха.

КЪМ ПОБЕДАТА!

Противоционски протокол № 14

 

"Всеки ще съди самия себе си в Съдния ден със съда на Сърцето, а не с външния съд." - из свещен химн на Маздеистите

Протоколът засяга религията на бъдещето. Но как да определим посоката, ако имаме само една отправна точка? За да видим Утре, трябва да сме стъпили във Вчера.

"Когато се възцарим, не е желателно да съществува друга, освен нашата религия за единния бог, с когото е свързана съдбата на избраничеството ни.” - Ционски протокол №14

IHWH, Яхве, Йехова, Саваот... Господарят на Тъмното воинство, Властелинът на Тъмнината, повелителят на Злото. Винаги сме познавали неговата разрушителна същност, но нека чуем един, отраснал и възпитан в проюдейска среда:

"Този пъклен ангел бил от войнството на сенките - вампир, хранещ се с човешка кръв - субстанция, заредена с виталност от Божествената Искра. Ето защо Изходът /една от книгите на Стария завет/ се съпътствал от толкова много кръвопролития, предизвикани от окултния диктатор." - Джон Бейнс "Звездният човек"

       Не по-малко важно е на какво учи своите избранници демонът IHWH. "Тези от средите на Израил, отричащи Тората и пророците, повелята е да се убиват. Ако има възможност да се убият открито с меч, то така и следва да се постъпва. В противен случай да се действа с хитрост, за да им се причини смърт. Например, ако видиш, че един от тях е паднал в кладенец, а в кладенеца е спусната стълба, то побързай да извадиш стълбата." (Хошен-хамишпат 425, 5) Кой ще се наеме да заяви, че подобен съвет е Божествен? Те са силни, защото не подбират средствата. Дълго преди йезуитите, знаменитият девиз "Целта оправдава средствата" бил на въоръжение при ционистите. Използва се до ден-днешен. По отношение на останалите хора, поклонниците на Йехова не признават никакви морални норми. Пък и защо да ги признават, Йехова повелява, че хора са само и единствено своите.

Не се възмущавайте, християни, не протестирайте срещу разкритията. По-добре прочетете още веднъж заветите на Иисус Христос, в Когото вярвате:

"Зная, че сте семе Авраамово; но търсите да Ме убиете, защото словото Ми се не побира във вас. Аз говоря това, що съм видял у Моя Отец; а вие вършите онова, що сте видели у вашия отец." - Евангелие от Йоана 8:37-38

Хора от цял свят стигат сами, без наша помощ до нашите знания: "През ХІV век огромното мнозинство от руското население не било свързано с християнството. Приказката за ранната християнизация на руснаците започнали принудително да внедряват в историческите книги едва след като на трона се възкачили самозваните "руски" Царе Романови с изпъкналите очи." - /Ант Рос "Живот и смърт, изворите на паразитизма"/ Юдеите потвърждават истинността на разобличенията:

"Трябва да разрушим всякакви вярвания. Ако от това се родят съвременните атеисти, то като преходна степен няма да ни попречи, а ще послужи като пример за тези поколения, които слушат проповедите ни за религията на Мойсей, дала твърдата и обмислена система за покоряване на всички народи от нас.” - Ционски протокол №14

Отново привеждаме думите на Джон Бейнс, него не можете да упрекнете в предубеденост:

"Във Вселената има много същества като Йехова. За щастие магнитните защити на планетата са непреодолима бариера за тях. Но магическият обред на Мойсей отворил вратата и разчистил път, по който Йехова успял да проникне до Земята."

Тъмният Бог на Мойсей е тук, неговите адепти са тук. Сред нас и около нас. Те искат: нашия живот, нашата кръв, нашата пот и всичко наше. Няма да им го дадем и те няма да го вземат, защото

НИЕ СЪЩО СМЕ ТУК - ВОИНИТЕ НА СИЯЕЩИЯ ТАНГРА!

Светлият Бог ни изпрати да съобщим на народите: "Ние сме тези, с които имате общи цели. Дойдохме да ви помогнем!"

"Безполезните промени в управлението, към които подтиквахме гоите, докато подкопавахме държавните им здания, дотолкова ще дотегнат тогава на народите, че те ще предпочетат да търпят всичко от нас, само за да не рискуват да преживеят отново преживените вълнения и несгоди.” - Ционски протокол №14

Въобразяват си, че ще предпочетем лошия мир пред добрата война. Ето, десета /поради трудностите по издаването на книгата годзината вече не е десета, но липсата на промяна към по-добро потвърждава правилността на първоначалния извод, б. а./ година Българинът живее мирно, в условията на свирепо ненасилие. Юдо-масоните ни обявиха "Мирен преход" и ни натикаха в Пъкъла на глада и мизерията. Българинът в сърцето си обърна гръб на мира, започна да мечтае за твърдо управление, за еднолична Българска власт и бранни полета. Българинът си спомни рая на войната.

Омръзна ни от социализъм, от демокрация, от реформи, от комунистическо бъдеще, от световна революция, от Обединена Европа, от Валутен фонд, от либерали и консерватори, от избори и парламенти, от професионални лъжци и дипломирани измамници. Омръзна ни от празни думи и влошаващи се условия на живот. Дотегна ни от всякакви юдейски измислици, от мошеничества и конспирации, от глад и задълбочаваща се мизерия. Ето, иде колобърът на Тангра, той изговаря слова, изпълнени с дело!

"Цялата сила на принципите и мероприятията ни ще се състои в това, че те сами ще се представят и тълкуват като ярък контраст на разложилите се стари порядки на обществения строй.” - Ционски протокол №14

"Самоизбраните племена са убедени, че само те знаят каква история трябва да изучават коренните народи. Тези месии ужасно се възмущават от исторически книги, излезли без тяхната редакторска намеса." Ционистите създават карикатурни представи за нашата история, но ние помним каква беше тя. Съхранените образи на величието и спокойствието, на гордостта и домашния уют, на честта и сигурността ще оживеят. И няма да има тълкуване, а само сравнение.

"Философите ще обсъждат всички недостатъци на нееврейските вярвания, но никога никой няма да започне да обсъжда нашата вяра от истинската й гледна точка, тъй като никой няма да я опознае из основи.” - Ционски протокол №14

Летописите разказват за вярата в Яти - Атон, занесена от Тадухепа - Нефертити в Египет. Известени сме за нейния жрец Мозе, прокуден от преданите на Озирис Посветени и намерил убежище сред бягащите скитници. Познанията, притежавани от него бяха наши познания. Наблюдавахме го, когато ги извращаваше. Знаем кого искаше да призове жрецът на Яти и кой всъщност се яви. Наказахме го, като увековечихме юдейския изговор на името му (Моше) с думата "мошеник".

Ако евреите наистина познаваха своята религия, нямаше постоянно да търсят нейните корени сред нас. И сега са пратили свои съгледвачи, но ние пак ще ги върнем с празни ръце и умове. Нека юдеите повтарят изречените през XIII век думи на Пандех: "Ерусалим, свещеният град е маловременен. Ще погине преди всички градове и не ще съществува." Но повече няма да им разкрием, преди да дойде времето.

Юдеите не познават нашата Вяра. Самата тя не им позволява да я опознаят. Нито “Книгата на Завета”, Нито “Летописите”, нито даже съвременните "Кръгове" - нищо не е достъпно за тях. Те само са предизвестени, че

НЕБЕСНАТА ВЯРА ЩЕ ВЛАДЕЕ СВЕТА!

Затова ни мразят и искат да се отърват от нас, но

НИЕ СМЕ НЕПОБЕДИМИ!

На тяхната човеконенавист отговорихме с отричане на омразата към другите народи.

"В страните, наречени напреднали, ние създадохме безумна, мръсна, отвратителна литература.” - Ционски протокол №14

Затова нека не заклеймяват нашите клади от мръсна хартия. За да се спре чумата, постелките на чумавите се изгарят. Така е било и така ще бъде!

Измамна е славата на лихваря. С пари гордост не се купува. Съществуването на Древността не се прекратява, когато измамникът я отрича. Бог не може да бъде подкупен.

Следвайки законите на Моше, паразитните финансисти ни осъдиха "на всеизгаряне", но

НИЕ ВЪЗКРЪСНАХМЕ ОТ ПЕПЕЛТА!

Възкреси ни сам Тангра! За прослава на Своето творение. За гордост на човешкия род. За продължение на започнатото Дело. Самото Небе ни доведе тук, въоръжи ни за Последната битка.

И НИЕ НЯМА ДА МУ ИЗМЕНИМ!

Противоционски протокол № 15

"Лишен от субект на историята, светът стана неуправляем." - Владимир Свинтила

Никой от досегашните пожари не бе всеобхватен. Винаги оставаше по нещо неопожарено, неовъглено. Ционските опити да изгорят света се провалиха.

"... подготвените за един и същ ден държавни преврати...” - Ционски протокол №15

Казано с други думи - Единната Световна Революция. Тя не можа да се осъществи. Втората Световна война също не се разви както те бяха планирали. Евреите не можеха да знаят, че времето за коренна промяна не е настъпило. И че разумът на хората не е готов. Симулираната революция си има свои собствени правила, но юдеите не са прочели Правилника.

"Всяко учредяване на някакво ново тайно общество също ще бъде наказано със смърт.” - Ционски протокол №15

Масонските агенти не успяха да открият нито един свещенослужител на Тангра. Затова смениха тактиката. Изградиха лъжетенгрански общности, но Епохата на Рибите отмина. Заложената стръв ще изгние, без да се докоснем до нея.

"...мистиката на властта.” - Ционски протокол №15

Тъмният окултизъм срещу Светлината на Тангра. Какво знаят те за нас? Евреите не са наясно дори със законите, управляващи земния живот, а се опитват да надничат в Отвъдното! На глупавата им "евангелизаторска" пропаганда отговаряме: "Всяка власт е от чифутския бог, при условие, че властта е чифутска."

"Нямат значение принасяните за бъдещото благо жертви.” - Ционски протокол №15

Асирийци, сомалийци, угандийци, етиопци, кюрди, дори бедняците от собствената им кръв - ничий живот не е ценен за юдеина. Ние отваряме очите и умовете на жертвите. Те проумяват кой и защо им е отредил участ на жертви. "Концлагерите разбира се, са ужасно нещо. Но целият апарат на този ужасен репресивен Молох, както виждаме, се е състоял от евреи. Какво се получава? Страшните престъпления против човечеството се извършват от евреи, а самите евреи крещят по цял свят на принципа: крадецът вика “Дръжте крадеца!”. Това е стар еврейски принцип – да вършиш зло, а после да обвиняваш тези, срещу които е било насочено злото. Спомнете си “изхода” от Египет…"

НЕГОДУВАНИЕ ОБЗЕМА НАРОДИТЕ!

Нужно ли е да отворим очите на абсолютно всички хора? Повечето не биха понесли картината, откриваща се пред тях. Ние подготвяме потенциално годните да се справят с новите изисквания.

"Народът не закача онзи, който го хипнотизира с храбростта и силата си.” - Ционски протокол №15

КОЙ Е ПО-ХРАБЪР ОТ НАС!

За броени дни ще променим до неузнаваемост техния дълго изграждан живот. Нищо вече няма да е същото. Като слънчеви лъчи, провиращи се между облаците ще пристигнат новите Знания и ще огреят невидимия, дълго скриван свят. Изведнъж хиените ще се окажат в една  непозната за тях действителност. Тогава нашата Храброст ще ги довърши!

"Размножаване на масонските ложи.". - Ционски протокол №15

Размножиха ги. И какво? Даже най-верните им "шабец гои" - твърдолинейните руски болшевики започнаха да се обръщат срещу своите създатели: "Самуел Морис някога каза: "Ние сме евреи - разрушители, и винаги ще си останем разрушители: … каквото и да правят другите народи, те никога няма да отговарят на нашите нужди, на нашите изисквания". Помнете, че дълбоко порочната природа на еврейството винаги представлява смъртна опасност за всички нееврейски народи, сред които то живее подобно на болезнен, вътрешен тумор, отравящ и разяждащ техните организми. Народ, който иска да живее трябва да проумее цялата дълбочина на еврейската опасност, и разбирайки я - да предприеме радикални мерки по нейното отстраняване. При това никакви мерки няма да са твърде радикални, защото еврейството е в дълг пред цялото човечество. /А. Свешников Д. Сухоруков "Ционизъм" 1998 г./ Нека ционистите разчитат на своите неверни безотечественици. Ние пък призовахме съюзниците от всяка човешка вяра.

"Централното управление на мъдреците.” - Ционски протокол №15

Ционският либерализъм разложи самите тях. Те станаха републиканци по дух. Нашият принцип на управление винаги и при всички обстоятелства е бил Единоначалие. И ние, също като тях не бързаме да обявим кой стои начело на войските ни. "Великият Владетел е невидим" - бе писал Конфуций. Евреите сами искат да посочат кой ще бъде техен цар.

НЕ ДРУГ, А ТАНГРА ПОСОЧВА НАШИЯ КАН!

“Масонството, като ръководител на всички тайни общества.” - Ционски протокол №15

За тях, нашето общество не е нито тайно, нито явно. Те просто не могат да ни видят, нито да ни разберат. Затова не успяват да се справят с нас. По-големи грижи ще ни създадат викингите, които няма да поискат лесно да се разделят с досегашния си начин на живот. Те често ще охлаждат нашия ентусиазъм, но ние държим Огъня високо вдигнат!

Ние прощаваме неволните грешки. Викингът отново ще бъде наш брат.

“Доколкото ние пренебрегвахме успеха, само за да осъществим плановете си, дотолкова гоите са готови да жертват всякакви планове, за да имат успех.” - Ционски протокол №15

За нас успех и публично признание са две съвсем различни неща. Паразитите признават единствено успеха в паразитирането. Те насочват удара си другаде. И ако се залъгват с техните собствени недозрели планове, то ние размисляме над плана на Тангра.

"Колективизмът.” - Ционски протокол №15

Който досега не е разбрал разликата между колективизъм и Общност, той никога няма да я разбере. Общността цени различията; колективизмът ги подтиска.

НИЕ ВОЮВАМЕ СРЕЩУ ПОДТИСНИЧЕСТВОТО!

В средата на XIX век поклонниците на Тъмната страна се добраха до част от първичните тенгриански Текстове. Преработиха ги за свои нужди, но пак не ги проумяха. Макар в изопачен вид, макар непълни, нашите Завети продължиха да помагат на нас. Затова понякога се позоваваме:

"Сред безумната тълпа заслонете Огъня на духа." - "Озарение" I:8

За тълпата, ние си останахме невидими!

"Ние не брояхме жертвите от семето на скотовете - гои.” - Ционски протокол №15

Те не ни броят за хора. Те никога не са ни брояли за хора. Ние, безименните жертви от обречените да умрат нации сме нищо. Нищо не значи за глобалистите нашата кръв, за мъките ни те са слепи и глухи. А искането ни да живеем, те обявяват за национализъм /което не е лъжа/. И казват, че национализмът бил много лошо нещо /за тях може би, но не и за всички останали народи по Земята/. За ционистите самото наше присъствие на планетата е зло. Справедливо е да им отвърнем със същото.

"Под нашето влияние изпълнението на гоевските закони е стигнало до минимума си.” - Ционски протокол №15

Да, републиката е безотговорна и национално опасна. Но нима републиканските закони са наши закони?

"Съзнавайки, че нашият свят е свят на руини, ние трябва отново да се обърнем към онези принципи, които ще ни позволят да изясним причините за това положение на нещата." - Юлиус Евола

ЗАВРЪЩАМЕ СЕ КЪМ НАШЕТО ПРАВО!

Към нашите закони и правила, към традициите. "Националните традиции, националната култура, езика - това също е една от формите на идеологията." Следваме нашата идеология. Прилагаме нашата справедливост. Без значение е какво те мислят, че следваме. Ние не се грижим те да познават нашия път. Важното е да вървим по него.

"Предварително избраните.” - Ционски протокол №15

Хулят ни, подценяват ни, но нека не очакват, че утре ние ще проявим снизхождение. Какво излиза? Те могат да ни мразят, защото не сме евреи, а ние не бива да ги мразим защото са евреи? Те могат да бъдат заклети врагове на целия човешки род, а всяка наша защитна проява се разглежда като антисемитизъм. За нас обвиненията са само празни думи. Ние казваме:

"МЕРА СПОРЕД МЕРА: ОБИЧ ЗА ОБИЧ И ОМРАЗА ЗА ОМРАЗА!"

"Краткостта и яснотата на законите в бъдещото царство.” - Ционски протокол №15

Те сами ни дават аргументи да отхвърлим хиенските многословия. Отхвърляме всякакъв протест срещу нашата дисциплина. Към Победата води единствено пътят на Безкомпромисността. Евреите нямат право да ни упрекват, че тръгваме по него. Те сами затвориха останалите пътища. И дори няма смисъл да чакаме нечия заповед: "Нормалните хора тровят плъховете без да викат за тази работа съседите. Някои процеси в реалния живот се провеждат без централизация."

"Не бива да допускаме у народа мисълта, че поставените от нас съдии могат да приемат неправилно решение.” - Ционски протокол №15

Съдийството е висша отговорност. При нас злоупотребата се наказва със смърт. Повтаряме: не ни интересува как изглежда, а как е!

“Мерки против злоупотреби с властта. Нито един случай на незаконни действия или злоупотреби няма да остане без сурово наказание.” - Ционски протокол №15

Една отделна сцена, прерисувана от нашата картина на Живота не е в състояние да изобрази целия живот. Стремят се да ни наподобят, но няма да ни изместят. Ние изпълняваме нашите длъжности с пълно съзнание и по съвест.

“Жестокостта на наказанията.” - Ционски протокол №15

Не сме жестоки, нито сме милосърдни.

НИЕ СМЕ СПРАВЕДЛИВИ!

И това е напълно достатъчно.

"Световните пари.” - Ционски протокол №15

В нашия свят всяко нещо, материално или нематериално притежава своя стойност и тя не може да му бъде отнета. Отдавна заменихме парите със стойност във вътрешните си взаимоотношения, но финансистите още не го знаят.

"Патриархалната власт на бъдещия управляващ.” - Ционски протокол №15

Поставиха наименование на всяко явление и си въобразиха, че наименованието ще замени явлението. Оставяме ги да умрат със заблудата.

"Обожествяване на управляващия.” - Ционски протокол №15

Те поднасят властта пред олтара на Тъмното си божество, пред пълния с човешка кръв жертвеник. Ние приемаме властта от ръцете на своя Бог.

"Правото на силния като единствено право.” - Ционски протокол №15

Сами ни помагат да им затворим устата, когато ни дърдорят за права на класови, расови, сексуални или етнически малцинства.

С НАС Е СИЛАТА НА ТАНГРА!

"Ние сме задължени да жертваме отделните личности, нарушителите на установения ред, без да се замисляме.” - Ционски протокол №15

А искат ние да се замислим, преди да отстраним онова, което не само ни пречи, но е смъртоносна заплаха за нас и децата ни. "Завоювайки, или по-точно купувайки властта, чифутите много бързо довеждат народите и техните правителства до пълно разорение, многократно увеличавайки своите чифутски капитали."

"Израелският цар - патриарх на света.” - Ционски протокол №15

Не признаваме ничия чужда власт над себе си. Покоряваме се единствено пред нашия, посочен от Небето Владетел!

ТОЙ ИДЕ НЕ ДА ПОРОБИ, А ДА ОСВОБОДИ ОЧАКВАЩОТО ГО ЧОВЕЧЕСТВО!

Личността се връща в Историята. Светът отново става управляем. Божествената Светлина се настанява в човешкия свят.

БОГ ОТНОВО ЗАЖИВЯВА С ДЕЦАТА СИ!

 

Противоционски протокол № 16

"Иде Сила мъдра, величава. Иде Сила зла и несломима.

Иде Битка на живот и смърт - Времето е стъпило на стреме."

Иван Коев

Преминавали сме всякакви прегради. Измъквали сме се от всички капани. Винаги сме оцелявали. Нашето присъствие не е само наша заслуга. Без Всевишния си Покровител не бихме се справили. Именно Той осигури преминаването ни през времената, за да се озовем сега и тук - в днешния гниещ свят. Тангра ни преведе през изпитанията, за да сломим несломимото Зло.

НИЕ ИЗПЪЛНЯВАМЕ ВОЛЯТА МУ!

"С цел унищожаване на всички колективни сили, освен нашите, ние ще обезвредим първата степен на колективизма - университетите, като ги превъзпитаме в нова насока.” - Ционски протокол №16

Колективът не е Общност и Общността не е колектив. Присъединяването не е единение. Съюзът ни е неразрушим, пиявиците не познават защитното му покритие, за да го пробият и изсмучат силата и кръвта ни. Не не задължително да посочим кой го е казал, по-добре размислете над смисъла на казаното: "Колкото до единството, то вместо него много разбират и пропагандират ходене под строй и подчинение на чужди команди. И разбира се, при условие, че цялата печалба ще си остава в разпореждане на паразитите." Нашето единство е различно, неразбираемо за получовеците, за човешките подобия, за оскотената сган.

Разрухата има и втора цел - образованието. Да, те ще съсипят попадналата под ционистки контрол образователна система. Нашите Учители са далеч от тях. Колкото до превъзпитанието - известно е, че Българинът е непоправим, той не възприема чужди поуки.

БЪЛГАРИНЪТ Е НЕПРОМЕНИМ!

"Обещахме си... Обещаха ни... Обещават ни цветна пролетна дъга, ала черният, черният, черният дъжд не престава да вали." - Атанас Ганчев

НИЕ НЕ ИМ ВЯРВАМЕ!

"Ще премахнем преподаването на държавно право, както и всичко, занимаващо се с политически въпроси.” - Ционски протокол №16

Имаме свое Право и своя идея за Държавност. Имаме свои знания и свои учения. И никой чужд не допускаме до тях. Постоянно подтикваме останалите народи да достигат да нашето, спасително и за тях разбиране: "Жреците били представители на собственото племе; жреците се възпитавали в своето племе, в своя народ."

Те се страхуват ние да не научим. Боят се да не научим нещо, което може да бъде научено. А с какво предстои те да се запознаят?

"Апокалипсис на нашия сетивен и физически свят. И най-тежко ще бъде на хората, които са живели само за и чрез сетивата си." - Димитър Делян

НАШАТА РАЗЛИЧНОСТ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ НАШЕ СПАСЕНИЕ!

"От паметта на хората ще зачеркнем всички факти от предишните векове, които не са желателни за нас, но ще оставим онези, които показват всички грешки на гоевските управления.” - Ционски протокол №16

Тенгрианинът не се кълне във вярност към Небето, а само дава своето уверение, че помни. И думата на помнещия е достатъчна.

НАШАТА ПАМЕТ Е НЕУНИЩОЖИМА!

"Аз имам една жилетка от детството. Баба ми я плете. И върху нея има изплетен знака на Тангра. Значи тези неща са стигнали до нас, макар мнозина едва днес да преоткриват значението им." - Абрек-Бол колобър

Българинът може да не вярва в своите "бабини деветини", но ги помни. Познава ги, съхранява ги, цени ги. Ние нищо ново не му съобщаваме. Ние само обявяваме ценността и приложението на съхраненото.

"Рекламиране властта на "управляващия" в училищата.” - Ционски протокол №16

Обясняваме разликите между властник и Властелин. Който се вслушва - проумява различията между кукловода и неговата дървена кукличка.

"Отмяна на свободното преподаване.” - Ционски протокол №16

Следят за преподаваните в поставени под техен контрол училища, но как ще стигнат до нашите школи?

 "Новите теории.” - Ционски протокол №16

Не им обръщаме внимание. Ние имаме своя Теория и с нея сверяваме посоката на нашия път. Отказваме се дори да спорим: "Какъв смисъл има от полемиката, ако едната от страните в спора изисква от опонента си приемане само на собствената си "доказателствена база", при това основана единствено на вярата?"

"Независимостта на мисълта.” - Ционски протокол №16

Нашата мисъл зависи единствено от Тангра. Ционистите ни заливат с програми, с реализъм и оптимизъм, с прагматизъм и нови думички. Материализъм, толкова много материализъм! Идеалите къде се дянаха? Къде отидоха вековните добродетели? Кой помни уроците на Тангра?

Сляпото подражание причинява духовна слепота.

НИЕ СМЕ ЗРЯЩИ!

"Системата за обуздаване на мислите вече е в действие.” - Ционски протокол №16

Мисълта е инструмент на човека, дарен му от Бога. Кой ще обуздае самото Небе?

"Осъзнаването на собствената си непълноценност в човешка среда заставя паразитите да се обединяват в глутница за взаимно поддръжка и разширяване сферата на власт над истинските хора." Противочовешки, противоприродни, противобожествени - ето какви са те! Не се учудвайте, когато Бог ги изхвърли от нашия свят. Те нямат място сред нас. Те са минало.

БЪДЕЩЕТО СМЕ НИЕ!

Противоционски протокол № 17

“И все повече се затяга пръстенът около онези малцина, които са способни на великото отвращение и великото извисяване."

Юлиус Евола

       Паразитите се настаниха в нашия свят, превзеха го и ни доведоха до отчаяние. Нека не се възмущават от плодовете на това отчаяние. "Евреите представляват племе, разнасящо толкова силна зараза, морално толкова прокажено и опасно, че заслужават да ги унищожават още преди раждането им." - Джордано Бруно

"Всеки път, когато ционистите със здрава ръка се добираха до гърлото на един или друг народ, той, съпротивлявайки се, отговарял с крайни мерки. И от мерките страдал преди всичко еврейският народ." - /А. Свешников Д. Сухоруков "Ционизъм" 1998 г./ авторите на цитираната книга са комунисти, интернационалисти, атеисти, но и те започнаха да проглеждат. А какво да кажем за непредубедените хора?

Евреите се възползваха от нашата детска доверчивост, за да ни натикат в тинята, но нашето Освобождение започна!

НИЕ СИ ВЪЗВРЪЩАМЕ ОТНЕТОТО!

“Адвокатурата създава хладни, жестоки, упорити и безпринципни хора, които винаги застават на безлична, често легална почва.” - Ционски протокол №17

Такава професия при нас не съществува. Отричането на паразитния закон е жизнена необходимост. Не позволяваме да бранят престъпника от заслужения удар на закона.

Юдейският способ за раздаване на правосъдие е смъртоносен за нас.

НИЕ ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ!

“Вече се погрижихме да дискредитираме свещеничеството на гоите и с това да разрушим мисията им, която сега може много да ни пречи. Влиянието му сред народите намалява с всеки изминат ден.” - Ционски протокол №17

Всеки е виждал колобър, но никой не е в състояние да посочи лицето му, никой не може да го назове по име. Равинът не познава колобърската мисия, за да я дискредитира.

Равинът ни подценява. Ние не му поставяме обикновени пречки. Колобър създаде юдейската вяра; колобър ще я разруши!

ВЛИЯНИЕТО НА НЕБЕСНАТА ВЯРА РАСТЕ!

“Сега навсякъде е провъзгласена свобода на съвестта, следователно само години ни делят от пълното крушение на християнската религия, а с останалите религии ще се справим още по-лесно.” - Ционски протокол №17

Свободата и Съвестта са неделима част от нашата Вяра. Те са опасни единствено за внушените от кагала секти и култчета, не за нас.

ТЕНГРИАСТВОТО Е НЕСЪКРУШИМО!

Какво знае левитът за религиите?

“Последен пророк, който да е донесъл последна истина няма. Винаги след него се явява нов пророк с нова истина.” - Абрек-Бол колобър

Подвластните на рабината се стремят към “прекрачване границите на християнството”. Да, така ще стане. Но не както те са го планирали, а както решим ние - неговите вдъхновители и осъществители.

НИЕ ВРЪЩАМЕ ЧОВЕШКАТА ВЯРА!

“Юдейският цар ще бъде истинският папа на Вселената, патриарх на интернационалната църква.” - Ционски протокол №17

Камът не може да седне на Престола, той не е Кан. Колобъри подкрепят Канартикина, но сам той не е колобър, нито маг. Хазаринът не познава законите на Вселената, а иска да я владее.

“Самата Библия е невзрачно плагиатско отроче на Танджура, пречупено през мистичната призма на евреите. Със своята Библия те прикриват изживяното свое второ дивачество, и като самообявили се за Божий народ изказват своята неблагодарност към Бур - Гурите, Божествените Учители.” - Стефан Серафимов

Какво наистина знае левитът за религиите?

“Боже Слънчев, подкрепи ръката: Страницата черна да прелисти!” - Иван Коев

ДОЙДОХМЕ ДА ПРЕЛИСТИМ ЧЕРНАТА СТРАНИЦА!

“Агентите ни ще са както от висшето, така и от низшето общество.” - Ционски протокол №17

Да, знаем го. И не само ние го знаем: "Когато е нужно, те създават огромно количество свои организации, външно не свързани една с друга, но представляващи част от един фронт. Тези организации са много подвижни, всеобхватни, използват многообразие от методи, подходи, при най-строго единство на целите - Цион трябва да получи съществена печалба от тяхната работа. даже когато се налага да бъдат пожертвани част /понякога по-голямата!/ от хората. Те винаги са готови да сменят фирмата, да се откажат от една или друга организация, да променят методите на борба, да се концентрират или разсредоточат, да сменят направлението на удара, да променят курса и т. н. Тоест бият се сериозно. Те са сериозен враг. Те са по-лоши от татаро-монголите. Да бъдат победени е много трудно, обаче абсолютно необходимо. Защото гибелта заплашва всички. Вички неевреи, а ако трябва да сме напълно точни - всички, освен чистокръвните евреи. Всеки трябва да разбере това, да си направи съответните изводи и активно да действа против Цион, против неговите човекоядски цели и задачи." - /А. Свешников Д. Сухоруков "Ционизъм" 1998 г./

Интересно защо в България някой си Нансен Бахар, професор по българофагия и някой си Лютиви Местан, специалист по умъртвяването на невръстни български деца и бременни български жени обявяват за ксенофоби и антисемити младежите, позволили си да развеят родни български знамена на родна българска територия? Може би се възмущават, че младежите не допускат в своите редици тях и техните агенти? Нека не протестират, когато не допускаме съжителстващите с тези приспособенци при нас. Под знамената на Слънчевите армии няма място за пратеници на Тъмния Узурпатор.

“Който не съобщи за видяното и чутото по политически въпроси, също ще бъде привличан под отговорност за прикриване, ако не бъде доказано, че е виновен.” - Ционски протокол №17

Противопоставяме се с помощта на нашата Древност:

       “Всеки прегрешил се наказва тук, на земята, а присъдата се изпълнява от човек, принадлежащ към неговия род. Ако родът откаже задълженията си, то неговият представител се прогонва от Боилския съвет, респективно отпада възможността този род да излъчи Кан.” - Стефан Серафимов

Предателят е инструмент, служещ за нашето унищожение. Разумно е ние да премахнем него. Или най-малкото да го изолираме така, че да няма никакъв достъп до нас, до делата и мислите ни.

“Злоупотребата с властта.” - Ционски протокол №17

Злоупотребите са възможни само при липса на Правосъдие. Какво наблюдаваме днес?

“Съдът в една комунистическа държава е само отделение на тяхната Държава сигурност.”- Владимир Свинтила

Комунистите превръщат съда в машина за осъждане, съдът престава да бъде правосъдна институция. Аналогично е положението в лъжедемократичните парламентарни държави, където законите биват променяни всекидневно, а съдиите са отговорни единствено пред своя Мамон. На подобни институции не е възможно да се разчита.

Разчитаме и вярваме на своите закони и своето Правосъдие. Нашата власт е средство за осигуряване на условия, при които Нацията да се развива и укрепва. Нашата власт е дадена от Бога. Нашият Владетел е от Бога поставен. Кой ще злоупотреби с Тангра? Кой ще посмее да се изправи срещу Него?

"Докато превъзпитаваме юношите в новите преходни вярвания, а после и в нашите, няма да засягаме открито съществуващите църкви, а ще се борим с тях чрез критика, предизвикваща разкол." - Ционски протокол №17

Интересно как ще ни критикуват, когато се боят до смърт да произнесат даже името на свещената ни Вяра? Единственото, което са в състояние да извършат, е да дадат път на разни смехотворни и нескопосни имитации.

Те вършат отвратителните си злоупотреби под прикритието на Нощта. Но ние знаем, че Денят е наш!

Отдавна бе казано и всички чуха:

“УТРОТО НИ ПРИНАДЛЕЖИ!”

Противоционски протокол № 18

"След комунистическите насилия и зверства не е възможно комунистът да бъде разглеждан като човек." - Владимир Свинтила

А колко по-малко трябва да разглеждаме като хора идеолозите и причинителите на комунизма - конспираторите от Илюминати и техния наставник Майер Амшил Ротшилд!

Някога жрецът Мозе отворил дупка в Тъмнината и през нея в нашия свят нахлул светът на Мрака. В прекланящите се пред IHWH не бива да търсим нито човешка, нито земна логика. Дори избраните от нас управници, принадлежащи по рождение към нашата кръв престават да служат на човешкото и на Божественото, щом влязат във връзка с паразитния елит. Кърлежите заразяват с Мрак всеки, допрял се до тях.

Обстоятелствата ни принудиха да изменим своите правила за воюване. Те вече не знаят какво да очакват от нас. Нашата Сила е в нашата Непредвидимост.

НИЕ ГИ ОСЛЕПИХМЕ!

"Когато ще трябва да засилваме строгите охранителни мерки, ще симулираме безредици или със съдействието на добри оратори - прояви на недоволство.” - Ционски протокол №18

Съпротивителните ни методи са описани в "Кръгове" и "Ускорител", "Илюстрации в бяло" и "Кръгове на нашата инвазия". Текстовете ни се множат, напътствията стават всеобхватни, следовниците ни са непобедими. Багатурът е неразличим в тълпата. Той не издига барикади. Ние не позволяваме на враговете да ни разпознаят, не им даваме поводи да ни атакуват. Не се поддаваме на техните провокации. Не се нахвърляме едни срещу други, не се самоизбиваме заради чуждото благополучие.

НИЕ ГИ ПРЕДИЗВИКВАМЕ ДА СЕ РАЗКРИЯТ!

"Ние ще принудим управляващите да признаят безсилието си, като обявят открити мерки за охрана и с това ще погубим престижа на властта.” - Ционски протокол №18

А ние ще обявим чия е тази власт! Евреите, търсещи винаги и във всичко печалбата, този път ще бъдат изиграни.

"Охраната на юдейския цар. Да се охранява открито царят означава да се признае слабата организация на неговите сили.” - Ционски протокол №18

Те пак преиграват и в преиграването си допускат грешки. Как ще се разберат от кой народ да бъде царят им? Юдей ли ще е или хазарин? Мисълта за Игал Амир изгаря ционистите, ние сме следващата по ред опасност. Но преди това ще им се наложи да се сблъскат с още разочарования. Нетърпимостта към талмудистите се увеличава и любимото ционистко отроче - САЩ: "Не по-малко от 57% от американците продължават да порицават евреите за тяхната изолираност и обособеност, за стремежа им да приемат на работа само свои съплеменници и да ръководят всяко дело. 43-46% от американците осъжда евреите за това, че под тяхна власт се намират международните банки, а също киното и телевизията. Около една трета са на мнение, че евреите имат множество недостатъци, и в частност използват за своите постижения съмнителни методи, и не са честни в бизнеса." Олег Платонов, "Защо ще загине Америка", 1998 г.

Не е нужно да пращаме стрелци в Ерусалим и Ню Йорк. Лихварските ръководители са наши врагове, затова ще ги доведем тук, при нас. Ще ги държим близо и ще ги наблюдаваме. Ще ги задържим докато огладнеят и ще ги пуснем да се изпоядат помежду си.

Междувременно изпояждането започна. Само някой завършен идиот може да не проумява, че атентатите от 11 септември 2001 година бяха дело на израелската МОСАД. А още на какво ни предстои да станем свидетели…

Съставителят на Протоколите Ашер Гинцберг непрекъснато дърдори за смачкания престиж на нашата власт и магическия ореол на тяхната. А не са в състояние да посочат паспортните данни само на един боила, на един таркан или багаин.

Мястото, заемано от Тенгрианските благородници не винаги е престижно, но към тях околните винаги изпитват уважение. Тенгрианството само по себе си е престиж.

Всъщност властта е само едната страна на въпроса. Евреите се опияняват от мисълта за власт, но нямат идея за Държавност. Нито за държавотворност. Вижте така наречената "държава Израел" - тя един ден не може да просъществува без външна помощ. Равинските многословия ни помогнаха да разберем техния замисъл, но откъде те могат да научат за нашия? Дори когато удрят по авторитета на правителството в България, те разобличават само себе си. Ето как:

На 18 март 1998 г. една къща в Плевен рухнала, защото властите много години не позволявали на нейните обитатели да я ремонтират и укрепят. Загинала българка, детето й останало сираче. Последвалата експертиза родила нищо незначещи констатации. Отговорност от никого не била потърсена. Бюрокрация, бездушие... Само това ли?

Държава, която не защитава Българина не е Българска държава. Държава, която не позволява на Българина да се защитава е противобългарска държава. Държава, проявила равнодушие към живота и смъртта на своите поданици не е Държава.

НАШАТА ДЪРЖАВНОСТ ЖИВЕЕ В НАС!

И никакви юдейски царе не могат да разпрострат властта си върху нея.

"Не може страхът, че ще стане грешка, да дава възможност за бягство на заподозрения в политическа вина или престъпление, за които ние действително ще бъдем безпощадни.” - Ционски протокол №18

Наставлението бе изпълнено на практика от Владимир Ленин, от Йосиф Сталин и Юрий Андропов. Без резултат, защото законите на Мрака не винаги са приложими в света, сътворен от Светлината. Самите комунисти взеха да си посипват главите с пепел: "Краят настъпи веднага след завършването на горещата война и с настъпването на студената, с образуването на Израел. Ние не забелязахме Главната Световна война - Иудейската перманентна война за световно господство. Наистина, Сталин бързо забеляза преминаването на иудеите, на нашите комунистически евреи на страната на "Западната Демокрация", на страната на нашите врагове, които ни обявиха студена война."

"За лицата, занимаващи се с въпросите, от които не разбира никой, освен правителството, няма извинение.” - Ционски протокол №18

Предпазват се от заговори и бунтове, от пушки и бомби, от идеологически коалиции и политически съюзи. 

НИЕ ВОЮВАМЕ С МИСЪЛ И ВЯРА!

Нашите оръжия са неръкотворни. Тангра отвори за нуждите на нашите воини арсеналите на Галактиката. Чиготите ни са слушали:

"В края на зимата, след няколко топли дни задуха есенен вятър. Миришеше на прокиснало. Тогава дойде Страхът. Беше необясним и всеобхватен. От всичко и от нищо конкретно. Просто Страх. Пан се бе върнал в своята родна земя."

Тангра отвори портите на Шангрила. Божествеността се настани трайно в Орисания край. И краят бе ново Начало. Светът стана Бял и в него се завърнахме ние, децата на Слънчевия Ден.

НИЕ ОТНОВО ДОВЕДОХМЕ МЕЧТАТА!

Противоционски протокол № 19

“Истинската причина за израждането на политическата идея в съвременния Запад се състои в това, че онези духовни ценности, които някога са пронизвали обществения порядък, сега са изчезнали и до ден днешен мястото им остава незаето. Всички проблеми са се принизили до нивото на стопански, промишлени, чисто милитаристически, управленчески или в най-добрия случай емоционални фактори, при което никой не си дава сметка, че всичко това е само материя. Необходима, ако желаете, но никога достатъчна сама по себе си. Материя, решително неспособна да установи здрав и разумен, оправдаващ самия себе си порядък - също както не могат да преминат в движение механичните сили без участието на живото същество.” - Юлиус Евола

Талмудистите анализират материалното и си въобразяват, че обхващат всичко. Безпределните духовни територии остават недосегаеми за тях. Множеството прояви на Огъня - също.

ЮДЕЙСКИЯТ ПРОВАЛ Е НЕИЗБЕЖЕН!

“Ако не допуснем самостоятелно занимаване с политика, то напротив, ще поощряваме всякакви доклади или петиции с предложения за преглеждане от правителството на всякакви проекти за подобряване на народния бит” - Ционски протокол №19

Отново разчитат на нас. На нашата фантазия. На способността ни да виждаме онова, което никога не го е имало. Подтикват ни да им докладваме, за да представят нашите мисли като свои. Но най-съкровените произведения на творческото ни съзнание никога няма да им принадлежат.

В тишина, без излишно перчене, ние започнахме подготовка за предстоящата Промяна. Ние работим, макар хората да не виждат онова, което се извършва около тях, защото не са готови да го видят.

ДОЙДОХМЕ ДА ПОДГОТВИМ СВОИТЕ!

“Заговорът не е нищо друго, освен лай на куче срещу слон.” - Ционски протокол №19

Юдаизмът не е слон, а хиена. Ние не сме кучета, а Каран-Уру, невидима Опасност за сляпата, изгубила своето обоняние хиена.

От написването на Протоколите до днес положението се видоизмени. Служителите на Кагала се стремят да технологизират всичко, да го разложат на елементи и формули. Знайте: колкото повече едно общество разчита на техниката, толкова по-лесно може да бъде разслоена неговата дейност.

НИЕ НЕ ЗАВИСИМ ОТ НИКОЙ ИЗВЪН НАС!

"За да снемем престижа на доблестта от политическото престъпление, ние ще го поставим на подсъдимата скамейка наравно с кражбата, убийството и всички отвратителни и грозни престъпления" - Ционски протокол №19

Разликите винаги се усещат. Те, разликите сами поставят разделителна линия. Напук и въпреки първоначалните намерения на обезличителите.

Ние от своя страна намятаме невидима мантия над изпратената и насочена от нас Опасност. Цадикът няма да разпознае маскираната заплаха. Той сам ще я внесе в дома си.

"Чрез печата и в речите, косвено в умно съставените учебници по история рекламирахме уж приетото от заговорниците върху себе си мъченичество за общото благо. Тази програма увеличи контингента от либерали  и постави хиляди гои в редовете на нашия жив инвентар." - Ционски протокол №19

Същата програма сега работи против тях. Мъчениците - не мними, а реални, са измежду националистите, измежду нашите.

Накрая те ще бъдат подсъдимите. Светът ще предяви иск към евреите за всички злодейства, причинени от демокрацията, от либерализма и комунизма, от пагубните религиозни култчета и останалите осакатяващи човешкия дух изобретения.

СЪДЪТ ЩЕ БЪДЕ БЕЗКОМПРОМИСЕН!

"Действа световен заговор, който влияе върху теб и мен. Това е факт" - Текс Марс

На техния заговор отвърнахме с контразаговор. На тяхното насилие - с контранасилие. На принудата - с контрапринуда. Те са решили да отнемат от човека правото да успее. Ние сме предупредени, че в случай на провал, последната война върху планетата ще бъде не междурасова, а междувидова. Между бозайници /но не човеци!/ от една страна и насекоми от друга. Ето защо Тангра ни позовава да протегнем ръце, да предложим помощ. Тангра ни призовава да упътим объркания човек. Тангра ни призовава да изведем на Светло жадуващите за Светлина.

Някога, преди хилядолетия Тангра ни бе възложил Мисия - да бъдем човешки Учители. Днес той ни заръча друго -

ДА СПАСИМ ЧОВЕШКИЯ РОД!

Противоционски протокол 20

"В света всички неща се раждат от Битието.

Битието се ражда от Небитието" - Лао Дзъ

Разсъждавайки над аспектите на материалното, ционистите пропускат неразривната му връзка с Нематериалното. Затова намеренията им не се осъществяват докрай. Затова плановете им се провалят.

“Действията ни се решават с въпросите на цифрите." - Ционски протокол №20

Сами по себе си  цифрите  нищо не значат. Но Протоколът ни разкрива друго: винаги и при всички обстоятелства евреинът мисли само и единствено за пари. Евреите са безсърдечни. Тяхната страст към сметките ги е превърнала в бездушни сметачни машини.

ОТГОВАРЯ МЕ ИМ С БЕЗЧУВСТВЕНОСТ!

"Контролът върху имуществото ще прекрати грабежите на законно основание "- Ционски протокол №20

Опитват се да мислят за после. Опитват се да посеят Справедливост във въображаемото си утрешно управление.

ТВЪРДЕ КЪСНО!

Много богатства станаха безконтролни. Протокол 20 вече се е превърнал в отживелица, в анахронизъм. Дори самите те признават:

"Сега не сме нищо повече от паразити, препитаващи се от трупа на миналото. Някой ден, обаче ще стигнем до самия му скелет, а накрая ще трябва да разчитаме само на себе си." - Клифърд Саймък

Ние просто ще ги оставим на самите тях.

ТЕ САМИ ЩЕ СЕ ПРОВАЛЯТ!

Данъкът от бедняка е семе за революциите." - Ционски протокол №20

Но от богаташа не могат да вземат данък. Погубвайки морала, отхвърляйки дълга, те приучиха своите протежета да заобикалят закона. Как ще ги отучат?

А пари все пак им трябват. Затова наблюдаваме как бедните се товарят с все повече данъци. Ционистките финансисти сами посяват семето на собственото си унищожение.

Те мислят само за облагания и такси. Мислят какво и колко могат да вземат от нас.

НИЕ МИСЛИМ ДРУГО

Ние не живеем сред тях, не сме длъжни да се съобразяваме с техните нужди и потребности. Още по-малко със законите им. Ако някой трябва да се съобразява - това са те! Защото те дойдоха след нас и заживяха между нас по наша милост и с наше разрешение. Припомняме си миналото и връщаме нещата в тяхното първоначално състояние. Но вече не разрешаваме! И милост не проявяваме. Припомняме си как никой не бе милостив към нас през всичките трудни хилядолетия.

НИЕ ВЕЧЕ ЗНАЕМ!

"Печатането на пари"- Ционски протокол №20

Паричната маса е лишена от съдържание, ако не се вземе предвид покритието. Ще ги оставим да се удавят в морето от собствените им безценни хартийки. За нас международните валутни отношения са измама.

НИЕ ВЪВЕЖДАМЕ НАШИ СТОЙНОСТИ!

"Всички държавни богатства потекоха в нашите каси и всички гои започнаха да ни плащат данък за поданство." - Ционски протокол №20

Някога Адолф Хитлер беше отказал да плаща тези данъци и репарации. Същото ще направим и ние!

НИЕ НЕ СМЕ ТЕХНИ ПОДАНИЦИ!

И още преди те да са предприели ответните мерки, ние ще сме повели война срещу тях и ще сме ги съкрушили! С нас са всички ограбени народи! Евреите ще останат сами срещу целия свят.

"Ние сме бедни, защото те са хиени." - Никола М. Николов

Прогонваме хиената в нейната естествена среда за обитаване - в пустинята. Народите престават да бъдат бедни.

"Ясно е недомислието на животинските гоевски мозъци, изразяващо се в това, че когато са вземали с лихва от нас, те не са мислили, че заедно с лихварите ще трябва да вземат от държавните си джобове, за да се разплатят с нас." - Ционски протокол №20

Каквото сме взели от тях, то не е тяхно а наше. Ние просто сме си взели обратно своето. Ние нищо не им дължим, освен Възмездие! И това ще им дадем!

"Не бива да се управлява без определен план." - Ционски протокол №20

Всичките им намерения са разстроени, плановете им са негодни!

Действията им предизвикаха обстановка на хаос и те влязоха в Хаоса. Те вече не могат нито да планират, нито да предвиждат. Те се намират в безпътица. Лишени са от перспективи. Изгубили са ориентирите.

НИЕ ВЪРВИМ ПО ПЪТЯ, СОЧЕН НИ ОТ НАШАТА ВЯРА!

Противоционски протокол 21

"Човекът е духовно същество, независимо дали го съзнава." - Абрек-Бол колобър

Докато те затъват в тресавището от сметки, изчисления и надхитряния, колобърът върви по пътя към Небесното съвършенство. Нашите пътища отвеждат в различни посоки. Практическите резултати ще настъпят скоро. За изроденото юдейско племе

НИЕ ЩЕ БЪДЕМ НЕДОСЕГАЕМИ!

"Вътрешните заеми…Дълговете и данъците…Конверсиите…" - Ционски протокол №21

Едно от нещата, които ще извърши нашата Общност, е да съсипе тяхното изобилие, посредством прекъсване на търговската /всъщност изнудваческата/ хранителна верига. Ние ще попречим на гладуващите да дават малкото си храна на преяждащите.

НИЕ СМЕ ОСЪЩЕСТВИТЕЛИ НА ПРЕДСКАЗАНИЯ!

Ние ще провалим тънките им сметчици, като направим Реалността  несъвместима с тях. Другите народи също разработват свои програми, създават свои методи за борба с паразитизма. Ударите се стоварват от всички страни.

"Ние използвахме продажността на администраторите и нехайството на управниците…" - Ционски протокол №21

Към поведението на нашите истински Предводители ние сме безкомпромисни. Особено внимание обръщаме на моралните и нравствени качества. Така постигаме двойна неуязвимост: първата е фактът, че евреите не знаят кои сме Ние, не могат да ни различат, не ни разпознават, за да ни подкупят или видиотят. Втората е нашата собствена сигурност, доверието ни към своите.

"Банкрутите. По този начин признатият банкрут ще докаже на страните по-добре от всичко липсата на връзки между интересите на народите и техните управления." - Ционски протокол №21

Да, икономическата и финансова стабилизация в страните, ръководени от евреи е като несъстояла се пролет. Хората все я чакат, тя все не идва, докато накрая се окаже, че е преминала, без никой  нищо да е усетил. Ние обясняване защо става така:

Евреите наистина успяха да превърнат част от пустинята в градина. Но колко прекрасни градини те превърнаха в безутешни пустини, за да получат нужните им средства? Тази закономерност е забелязана още от Франсоа Волтер: "Евреите не са нищо друго, освен невежествен и варварски народ, който от древни времена обединява най-мръсно користолюбие с най-отвратително суеверие и непреодолима ненавист към всички народи, търпими към него, и за чиято сметка той се обогатява".

Ние сме, които ще им попречим да превръщат градините в пустини. Банкрути на държави и на народи повече няма да има, когато встъпим в законните си права. Но и друго се задава вследствие еврейското обирджийство. Друго, доловено и от самите тях:

"Отчаяние обземаше хората, а границата между крайното объркване и опустошителната сила понякога лесно може да се прекрачи." - Айзък Азимов

Нашите управления нямат просто връзка с народните интереси. Те самите са народен интерес!

"Спестовни каси, фондови борси, такси за промишлени ценности…" - Ционски протокол №21

Мислят се за много умни. Въобразяват си, че познават законите на държавното управление. В същото време не успяват да ръководят както трябва процесите в собствената си държава. "Държавата Израел е чудовище!" - изкрещя евреинът Игал Амир, след като застреля еврейския министър-председател Ицхак Рабин. Семитът, премахнал хазарин си мислеше, че ще умре, затова каза нещо, в което искрено вярваше.

А искат на нас да втълпят обратното. Не могат да се справят със собствените си нужди и грижи:

НЯМА ДА СЕ СПРАВЯТ И С НАС!

"Бедният факт! Нещастната гола истина!" - Елена П. Блаватска

Ние идем, за да дарим фактите със сила!

НИЕ ИДЕМ, ДА ДАРИМ ИСТИНАТА С ЩАСТИЕ!

Противоционски протокол № 22

“Аз дойдох от друг свят; не в земния свят започна моето битие; моето първоначално състояние е друго, не като това на Земята; аз принадлежа на Ахурамазда, не на Ариман; аз съм човек!” - Зороастър “Книга на съветите”

Израелтяните твърдят, че познават тайната на Времето, на Миналото и на Бъдещето, а не са се докоснали до същността на един от неизброимите негови обитатели - Човека. Те не са на ясно даже със законите, управляващи Живота. Не знаят, че тези закони не са еднакви със законите, управляващи мъртвата материя. Юдеизмът е религия на Смъртта, в Утрешния свят за нея място няма.

САМИТЕ ЗАКОНИ НА ТАНГРА НЕ ПОЗВОЛЯВАТ!

"Във всичко, което сега ви докладвах, се стремях да ви обрисувам подробно тайната на ставащото - минало и текущо, и вървящо в потока на великите и предстоящи в близкото бъдеще събития.” - Ционски протокол №22

На Времето разчитаха, но без да го познават. За тях то бе подобно на бакалска сметка. Не друг, самото Време ги опроверга. Реалните събития надминаха най-мрачните юдейски кошмари.

"В ръцете ни е най-голямата съвременна сила - златото.” - Ционски протокол №22

Много им се иска златото да е най-голямата сила. Те правят всичко то да бъде сила. В състояние са да разпалят световни войни за тази цел. Ще онагледим нашето твърдение с думите на принц Шаумбург Липе:

"Хитлер след Полската кампания отправи към западните държави едно мирно предложение. Хитлер даже предложи да изведе своите войски от Полша. Но всички преговори завършиха неуспешно, тъй като всички условия за подписване на договор се свеждаха към едно: Германия е длъжна да се върне към златния еталон. Тоест те искаха Германия пак да постави своите финанси в зависимост от международната борса."

Златото само по себе си не е тяхна сила, ако се намира извън обсега на еврейските манипулации с него. Златото е просто един метал, един химичен елемент. То не притежава нито собствена мисъл, нито своя собствена воля.

НИЕ СМЕ ВЪПЛЪТЕНАТА ВОЛЯ НА ТАНГРА!

" Многовековното зло като основа на бъдещото благо.” - Ционски протокол №22

С други думи - идеята за градивното насилие. Тя бе разработена до съвършенство и приложена на практика от марксизма. Видяхме най-зрелите й плодове в Русия на съветските комисари, в Катинската гора и на площада Тянанмън, в Кампучия от времето на Пол Пот и Йенг Сари. Марксизмът доказа своята несъстоятелност. Еврейските сметки излязоха криви, те бяха направени без Кръчмаря. Сега чифутите треперят, защото са известени, че след всяко действие следва противодействие; след всяко насилие -контранасилие!

ДОЙДЕ КРАЯТ НА НАШЕТО ТЪРПЕНИЕ!

Българите бяха предупредени:

"Ако отключим Черната Врата - ще рухне всичко:

Мрак и Преизподня ще се изсипят гневно над света…"

Иван Коев

Който не се е вслушал, нека се сърди на себе си!

"Ореолът на властта и мистичното преклонение пред нея.” - Ционски протокол №22

Ореолът и мистичното преклонение са немислими без разбиране на Вярата, която идва. Какво знаят равините за нея? Новата форма на Вярата е преосмисляне, а не само доразвиване. И не самата Вяра е нова, а фазата на развитие. Нашето Ново не е поредното озъбване на Старото. Как равините ще съумеят да използват нещо, ако дори не го познават?

"Истинската сила не се отказва от никакви свои права, даже от божествените.” - Ционски протокол №22

Юдеите не се свенят да посегнат към правата и възможностите на Бога. И си въобразяват, че Той ще им позволи! Юдеите нямат дори идея какво е Тангра? В синагогите звучат единствено сатанински слова. Слова на злоба, на завист и на безпримерна отмъстителност. Богоборците си остават богоборци. Оставайки ни под тяхна власт, Тангра ни поставя на изпитание.

ИЗПИТАНИЕТО СВЪРШИ !

Противоционски протокол № 23

"Тези, които си въобразяват истина в неистината и виждат истина в неистината, никога не намират Истината, а следват празни желания."

"Джхаммапада /Словата на Буда/ 1:11

За осъществяване на своите намерения ционистите използват лъжа, служат си с измама. Как може въобще да допуснем, че те ще постигнат нещо Истинско? Законите на Тангра не могат да бъдат нарушени, нито пък заобиколени.

"Знайте със сигурност, че неустойчивата сграда на Илюзията ще се срути. Още сега пригответе добра защита, о, вие, хора на Тингри" -Гуру Пхадампа Сангйе

В началото на човешкия Път ни бе дадена Увереност. Увереността не ни напусна до днес. Ние виждаме истинското състояние на нещата и забелязваме всички капани.

"Съкращаване производството на предмети за разкош.” - Ционски протокол №23

Тенгрианинът презира разлагащия разкош. Той взема колкото му е нужно. Тенгрианинът различава нужно от ненужно.

"За да привикнат към послушание, народите трябва да се научат на скромност.” - Ционски протокол №23

Ненавиждаме послушанието. Стремим се към дисциплина. Скромността е липса на самочувствие. Те не могат да ни подведат, защото

НИЕ СМЕ ПРОНИЦАТЕЛНИ!

"Народ от занаятчии не познава безработицата, която го привързва към съществуващия ред, а следователно към здравата власт.” - Ционски протокол №23

Всеки от нас се занимава с онова, което умее най-добре. Всеки от нас упражнява своя единствен, уникален занаят. Ние сме врагове на безделието. Привързани сме към реда. Ние обичаме реда, но не от страх, въпреки че

НАШАТА ВЛАСТ Е ЗДРАВА И БЕЗПОЩАДНА!

"Който умее да стои

няма да се катурне." - Лао Дзъ

Нашата опора е в самите нас. Кой ще ни отнеме Опората?

"Пиянството също ще бъде забранено със закон и ще се наказва като престъпление срещу човечността и хората.” - Ционски протокол №23

Правиха такива опити. В техните изкуствени държави САЩ и СССР. Не постигнаха замисленото.Това е, защото не отличават пиене от пиянство. Ние разделяме едното от другото. И на всяко отдаваме заслуженото.

"Поданиците ще се подчиняват сляпо само на силната, независима от тях ръка.” - Ционски протокол №23

Едностранна зависимост не съществува. Зависимостите винаги са многостранни. Може ли да съществува власт, която няма над кого да бъде упражнявана? Има ли смисъл да държиш реч, ако твоите слушатели не разбират езика, на които им говориш? Както винаги ционистите вземат отделен фрагмент и си въобразяват, че това е цялостната картина. Сам Тангра ще им посочи грешката.

"Убиване на старото общество и възкресяването му в нов вид.” - Ционски протокол №23

Те служат единствено на Смъртта. Смъртта е техният Бог. Те умеят само да рушат и убиват.

ВЪЗКРЕСЕНИЕТО СМЕ НИЕ!

Старият свят, заразен от юдейската отрова неизбежно ще умре. Но не от юдеите, а от нас ще се роди Новият! Казано е:

"Без периферия, без сърцевина са те, хора на Тингри."

Юдеите завладяха сегашното, междинното състояние. Тангра допусна те да властват над нас, да бъдат ваксината, която ще ни създаде съпротивителни сили, нужни в условията на Утрешния ден. Колкото и да опитват да ни внушат друго, юдеите са временен етап в човешката история.

НИЕ СМЕ НАЧАЛОТО И КРАЯТ!

"Избраникът Божи.” - Ционски протокол №23

Те не познават Бога, те са против Бога. Как ще научат кой е Неговият Избраник? Него сам Бог го пази! Я погледнете как юдействащите невежи се отнасят към Божествеността. Златните врата в Йерусалим стоят зазидани още от времето на турското владичедство. Според преданието, в края на времената през тях ще премине Антихристът. И така, бъдещият храм ще е трети. Изглежда юдеите не ги вълнува това толкова съществено обстоятелство. Не ги вълнува и отсъствието на първосвещеник за този храм, тъй като приемствеността в свещеничеството отдавна е загубена. Синагогите се явяват по-скоро школи, отколкото храмове. Според истинската традиция, да се принасят жертви на еврейския бог IHWH е позволено само на хълма Мория в Йерусалим. Но вече 2000 години юдаизмът е лишен от истински храмов живот. За каква Вяра, за каква религия ще ни говорят те?

"Именно тогава ще можем да кажем на народите: благодарете на Бога и се поклонете пред носещия на лицето си печата на предопределението сред хората, към който самият Бог водеше звездата му, за да не може никой друг, освен него да ви освободи от всички казани по-горе сили и злини.” - Ционски протокол №23

Не търсете предсказаното събитие в бъдещето. Те вече опитаха да реализират записаното в Протокола. Не успяха. Сигурни сме, че ще опитат пак, но пак няма да успеят. Този път провалът им ще бъде още по-страшен. Но страшен за тях, защото този път народите ще се смеят.

ТАНГРА ЩЕ ПОЛОЖИ ПЕЧАТА НА ЩАСТИЕТО ВЪРХУ ВСЯКО ЧОВЕШКО ЛИЦЕ!

Противоционски протокол № 24

 

”Престолът му е Твой Престол.
Наследството му е Твоето Наследство,
Заповедите му са Твоите Заповеди."

Египетска “Книга на мъртвите” гл. 181

 

Причините за провала на онези, които искат да заместят Бога са изяснени още от Хермес Трисмегист. Смяната на Владичествата е описана от Кумската Сибила. Мишел дьо Нострадам е ужасен от предстоящите събития. Жозеф дьо Местр се радва на идващото Ново. Апостол Йоан Богослов проклина търгашите, измамили чрез своето чародеяние всичките народи, обещава им незавидна участ. Немилостив към измамниците е и Юлиус Евола.

Слънчевите предсказания ликуват; лунните са пълни с горест и отчаяние. Което значи: Бъдещето ще е Слънчево, в него ще властва нашата, Слънчевата Вяра!

ОБНОВЕНАТА ВЯРА НА ТАНГРА!

"Укрепване корените на царя Давидов.” - Ционски протокол №24

Те сътвориха Пустиня  и върху пустинните пясъци искат да засадят тяхното Дърво, да укрепят корените му. Искат да засадят Дърво там, където и тревичка не може да поникне.

ЗАМИСЛИТЕ ИМ СА НЕОСЪЩЕСТВИМИ!

"Това укрепване ще се състои преди всичко в това, в което се състои до този ден силата, запазена от нашите мъдреци, за ръководене на всички световни дела, за целенасочено възпитаване мислите на цялото човечество.” - Ционски протокол №24

Какво да доказваме? Че снегът е студен, че Слънцето грее, а водата е мокра? Че звездите не могат да се пипнат с пръст, а хората се раждат и умират?

Истински неподправеното Знание не се нуждае от доказване. То озарява сърцето, неговата истинност първо бива почувствана, а после разбрана. Превъзходството на нашите Учители над равините е смазващо. Как ционистите ще ни опровергаят? Как ще пренасочат мислите на хората, как ще ги превъзпитат? Но дори Белите мъдреци не ръководят делата на целия свят и мислите на всички хора. Това е по силите единствено на Бог. С Него ли искат да се сравняват юдеите, Него ли искат да надминат?

“Всички знаят, че управлението не може да бъде дадено на непосветен в тайните на неговото изкуство” - Ционски протокол №24

За какво Посвещение дърдорят, щом нямат истински Посветители? За какво управление бърборят, щом тяхното управление носи зло на всички народи? Даже на техния собствен!

Колобърът не е нагъл като равина. Колобърът изрича: “Понякога от безоблачното небе блясва светкавица. Пригърмява без видима причина. Обикновено се случва привечер. Някой е изговорил думите, които предизвикват Гръм.”

Така е, управлението се дава на Посветен, но израелтяните нямат ни най-малка представа кой е Посветеният!

“Единствено способните на твърдо, дори жестоко и безпрекословно управление ще получат властта от мъдреците ни” - Ционски протокол №24

При нас властта е от Бога дадена. Колобърът е овластен само да съобщи волята Му. Но е време всички народи и нации да проумеят какво им готви ционската Конспирация.

През 1996 г. в Заир “изчезнаха” един милион бежанци от племето Тутси. Новината бе съобщена ей така, между другото и после всички забравиха за случая. Един милион избити мъже, жени и деца, но никой не употреби думата “геноцид”, нито пък заговори за “Холокост”. Негрите Тутси не бяха евреи!

Жестокостта поражда жестокост. Ударите предизвикват удари. 30 март 2002 г. След еврейското нахлуване в Палестина и след палестинските самоубийствени атентати, в гр. Лион, Франция е подпалена синагогата. Два дена по-късно пожар напълно унищожи синагогата в Марсилия. През следващите дни палежите не само продължиха, а се разпростряха из съседните държави. Евреите събудиха омразата и нейните огнени плодове не закъсняха.

Ние призоваваме божествата на Тутси да тръгнат на свещена война редом с воините на Тангра против безчовечните убийци, следовници на IHWH! Ние зовем вярващите в пророка Мохамед да ни подкрепят в нашия общ Джихад срещу световното Зло! Зовем японския Божествен Вятър да връхлети върху Саваот и тъмното му воинство!

НИЕ ЗОВЕМ СИНОВЕТЕ НА СЛЪНЦЕТО!

“Само царят и тримата посветили го ще знаят бъдещето.” - Ционски протокол №24

Към Бъдещето водят различни пътища. Единствен Бог знае кой Път накъде води. Само на човека е дадено само правото да избира. Това право ние наричаме Свобода. Юдеите са роби по дух и възпитание. Те ще останат в Тъмното Минало, то е техният орисан обетован дом, те него избраха.

Кабалистите ще останат в Нощта!

НИЕ ПРЕКРАЧВАМЕ В УТРОТО!

“Никой няма да знае какво иска да постигне царят с разпоредбите си и затова никой няма да посмее да застане напреко на неведомия път.” - Ционски протокол №24

Вероятно те са чували за изкуството на Непредвидимостта. Но защо заместват разумната Непредвидимост с лудост и хаотичност? изглежда причините са същите, който ги заставят да полудяват след прочитането на някои от нашите Свещени текстове.

“Необходимо е царят да беседва по площадите със своя народ, за да бъде познаван и обичан от него.” - Ционски протокол №24

Днешните назначени президенти постоянно се упражняват в това беседване. Виждаме колко безплодни са усилията им. Народите знаят как след неудобни въпроси следват арести. Събеседването се превръща във фарс. Обичта не идва.

Нашия Кан не хитрува, не увърта, не прибягва до измамни трикове. Той следва един принцип:

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ!

“Безупречният външен нравствен облик на юдейския цар.” - Ционски протокол №24

Ние смъкваме всички маски! Изваждаме на дневна светлина скриваната под красивите маски уродливост! Показваме отвратителната грозота на паразита.

“Опората на човечеството в лицето на световния господар от светото Давидово семе трябва да принесе в жертва на своя народ всички лични влечения.” - Ционски протокол №24

Да, на своя народ. Народът, който източва кръвта, който изсмуква потта на останалите народи. Талмудистите обаче забравят, че влечението към канибализъм и вампиризъм също е страст! Да, юдейският цар вероятно ще бъде лишен от добри страсти. Възвишеното и Прекрасното ще бъдат чужди за него.

ДАВИДОВИЯТ ПОТОМЪК ЩЕ УМРЕ, ПОРАЗЕН ОТ СОБСТВЕНОТО СИ ВЪТРЕШНО ЗЛО!

”Нашият господар трябва да бъде напълно безупречен!” - Ционски протокол №24

Никой човек не е съвършен. На човека е дадено да се стреми към Съвършенството. Нашето съвършенство е Устрем и Посока. Талмудическото е мъртвешка застиналост. Ние се стремим към Тангра, към Непостижимостта. Затова Той ни дарява подкрепата Си.

И НИКАКВА ЮДЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ НЯМА ДА СПРЕ НАШИЯ УСТРЕМ!

Разпъваха ни на кръст, а ние всеки път възкръсвахме. Гориха ни на клади, а ние се възраждахме от пепелта. Изтръгваха ни из корен, а ние отново пониквахме. Жилави сме ние, децата на Тангра!

“От Тъмно идвам, Тъмно ме обгръща, а някъде над мен сияе Храм!” - написа нашият поет Иван Коев. И макар още да е трудно, макар днешният ден да е мрачен, ние знаем - иде Утро!

Усмихнете се! Ние бяхме, Ние сме, Ние ще бъдем! Още малко вяра, още малко усилия - най-лошото свърши. Още малко и ще прогоним Злото. Този път - завинаги! Тъмно е, но щом Храмът е в душите ни - ще стигнем до него. Около нас властва Измама, но щом мечтаем за Истина - ще заживеем с нея. Страшно е, но щом в сърцата ни има Храброст - Победата ще е наша!

Лъгаха ни, грабиха ни, преследваха ни, но не успяха да ни надвият. Ние вярваме, ние винаги сме вярвали -

 

Иде Възкресение!

писа Елтимиръ  боила колобъръ

8 юли 1998 г.

8 юни 2002 г.

Ботевград

     

 
Материалът е оценен на 8.09 (11 гласа)
Оцени материала
Назад към раздела | Съдържание