www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Материали

Световната конспирация: Методика на зомбиране  
Автор: Eлтимир
Публикуван: 14.12.2005
Прочетено: 10238 път(и)
Размер: 3.27 KB
Формат за принтиране Кажи на приятел
 
Съществува цяла мрежа от групи /предимно работят по петима в група, четирима изпълнители и един ръководител/, които са взели на прицел интелектуалния елит на България. Не набедените интелектуалци, а реалния елит, критично мислещите българи. На прицел са личностите, притежаващи потенциала да се опълчат срещу налагания ни модел на мисловна матрица. Срещу извършващия се над българската нация геноцид. Групите се ръководят от споменатата вече Тамара Тютченко. Централата се намира интересно защо в гръцката част на Кипър. В повечето случаи там се прави и вербовката, а после групите биват пращани да работят в България. Първо се прави сканиране с помощта на малко апаратче, скрито в някой лаптоп. Поставено е на мястото на флопито. Това е важна подробност. Прави се кирилианова фотография и се сканират мозъчните честоти на обекта. После, при следващата среща идва ред на "куфарчето". Апаратурата е малко по-голяма от дипломатическо куфарче, затова не може да не бие на очи. Човекът носи със себе си на срещите куфарче /в повечето случаи брезентово/ или по-голяма чанта. Апаратът тежи 8-10 кг. Целта е обектът да стане податлив на внушения. Постепенно го програмират, докато не се превърне в безволева кукла. Такъв човек вярва не на своята логика, не дори на очите си, а на онова, което му втълпява групата. Той е изцяло и безусловно под тяхна власт.
Всъщност такъв зомби е по своему щастлив. Видях го при Богдан, младежа, който пътуваше с мен до Москва. Той не само бе приел своята роля, но бе радостен, че може да я изпълнява. Генерираните от апаратурата сигнали водят до привикване, човек става зависим към тях, те му липсват, ако не си получи дозата. Когато я получи, успокоява се и нищо друго не го интересува. Ако ще около него светът да гори и близките му да умират. Накрая, когато зомбито е изпълнило задачата си, му се дава заповед да умре. И то, горкото умира с радост. С твърдото убеждение, че това е единствено за негово добро. Ако пък заработи инстинктът за самосъхранение, естествено заложен във всяко живо същество, то апаратурата заработва на различна честота. И вместо блаженство, донася на своя приемник я инфаркт, я инсулт.
Това са в общи линии фактите. В началото на 90-те години в пресата се промъкна информация по въпроса. И тогава разни “екстрасенси” като проф. Борис Золотов, например използваха макар не толкова усъвършенствана апаратура. Резултатите обаче бяха подобни. Масово видиотяване и масови самоубийства. Гръмнаха няколко скандала и публикациите постепенно спряха. Само че войната срещу българската нация не спря. Нещо повече. От експериментален стадий, процесите прераснаха в работен. Без никой нищо да забележи. Без скъпите ни тайни служби да предприемат каквото и да било. А защо е така, можете да се досетите. В крайна сметка нищо не остава скрито и се разчу за затворниците, пращани от ЦРУ /Централното разузнавателно управление на САЩ/ в Сибир, в експерименталния център на ГРУ /Разузнавателното управление на Русия/. Да не забравяме, че там, в Сибир, край бреговете на езерото Тиберкул се намира новият Център по психотроника на Руската федерация.
От казаното дотук трябва да ви стане ясно, че помощ отникъде не можем да очакваме. Трябва да се справим сами. Следващия път ще разкажа повече, а сега само ще преповторя формулата на легендарния Илия Минев: “Не вярвай, не се страхувай, бори се!”
 
Материалът е оценен на 8.39 (36 гласа)
Оцени материала
Назад към раздела | Съдържание

Изпращач Коментар
Stracimir
Публикуван на: 14/10/2009 12:36  Обновен на: 14/10/2009 12:36
Рядко участвал
Регистиран: 5/10/2009
От:
Публикации: 1
 Благодаря за темата
“Не вярвай, не се страхувай, бори се!”


Интересно липсва литература по темата...

Изпращач Коментар
lejdi_toni
Публикуван на: 10/8/2009 23:37  Обновен на: 10/8/2009 23:37
Рядко участвал
Регистиран: 10/8/2009
От: Я М Б О Л
Публикации: 2
 Психотронното Неутрализиращо Оръдие “ДРУГОТО ТИХО ОРЪЖИЕ” КАТО ВЪЗМОЖЕН ИЗХОД
Психотронното въздействие и личният ни принос за подпомагането муАвтор Horus   
20 April 2006
Психотронното Неутрализиращо Оръдие

“ДРУГОТО ТИХО ОРЪЖИЕ” КАТО ВЪЗМОЖЕН ИЗХОД

“Време е вече да се образува една мисловна централа, светлината на която да се изпраща по целия свят, тъй както слънцето – своята светлина. Слънцето е централа, чрез която се пренася светлината и топлината на земята. Така и човешката мисъл е ЦЕНТРАЛА за предаване на друг род светлина на земята. Когато тази енергия проникне в мозъците на хората, от тях започват да се излъчват способни люде за работа. Ако духовните хора придобият силната мисъл, Царството Божие ще дойде бързо на земята.” - Учителя-Беинса Дуно, из беседа Трите посоки.
“Ако няколко добри хора (разбирайте братя и сестри) съсредоточат мисълта си към Доброто на своя народ, те биха постигнали големи резултати. Доброто твори чудеса.”
 
“Ако съединим моята мисъл с Вашата мисъл, всичко можем да направим. Ако искаме да имаме истинска култура, трябва да се обединим и да отправим мисълта си към Бога.”
“Ти като направиш НАЙ-МАЛКОТО ДОБРО, ще дадеш подтик на сто милиона други хора да направят добро. Туй е закон.” - Учителя
 
(Последно предупреждение към представителите на Нисшия астрал в България.)
 
Над България има и по-висок астрален план, който има също участие в съдбините на България!
 
ДОКОГА ХОРАТА ЩЕ ПЛАЩАТ ДАНЪК НА ЕНЕРГИЙНО-ИНФОРМАЦИОННИТЕ ПАРАЗИТИ!!!
Да – естествено е, че българинът е малко наивен и е лесно да бъде уловен за юларя!
АКО Е НЕОБХОДИМО ЩЕ ИМ ДАДЕМ МЕТОДИ, ЗА ДА СЕ ОСВОБОДЯТ САМИ ОТ ЕНЕРГИЙНО ИНФОРМАЦИОННИТЕ ПАРАЗИТИ! ЗАЩО ДА НЕ ОПИТАМЕ!
Паразитите са станали толкова хитри, че те на практика държат всички лостове на държавата! Поради тази причина е сегашната стъпка към този нов метод на работа! Конкретен метод за работа в психо-енергийното поле! (Забележка: Паразитите и понятието за съдба и карма, не бива да се бъркат. Любима теза на мнозина – намиращи се под влиянието на тези паразити, е това, че трябва безропотно да се изчаква да изтече времето на карма.). 
Конкретни методи са нужни на хората. Понятието за духовност сега е разводнено. (Забележка: Ако искаш някой да го провериш за духовен, дали е такъв, проектирай го в ситуация с недостиг на пари, тоест парична енергия. Или подобна ситуация за оцеляване и проява на егото му! Духовност, това не означава да правиш медитация, и да изчакваш стопяването на твоята карма. Духовност, това е опит да се служи на човечеството, да се помага на ближния, максимално полагайки усилия в собственото усъвършенствуване.)
Конкретни мисловни методи ще трябва да се дадат на тези хора, които имат изчистване на вътрешен план.
Наивните хора – на тях не им трябват методи, тъй като те просто искат да бъдат още заблуждавани. На тези, които имат нужда от насилие, и от старите форми на възпитание на човека с камшик и болка, нищо да не им се дава, тоест написаното не се отнася за тях.
И така! Напред в правилната посока в която има безспорно риск. По-добра е от блатото на апатията и обездвижването.


Обща постановка

На методите на принудата и насилието, на методите на закона придружен с насилие, ние противопоставяме методите на разбирането, вникването в мотивацията, изслушването и уважението, зачитането на другия.
Но въпреки всичко, когато отсреща се използват методите на “тихото оръжие”, на финното насилие чрез лихви и икономическа принуда, ние противопоставяме методите на “Другото тихо оръжие”.
А то е овладяване методите на тихото оръжие на противника плюс и още нещо... невидимо. Също тихо! При това с любов и пълно разбиране на атакуващия, докато се неутрализира неговата разрушителна сила или до нейното канализиране и използване в градивна насока.
Методите на сегашното насилие далеч не включват употребата на физическа сила и само икономическа принуда, те са още по-рафинирани. Изразяват се в създаване на условия, човек да няма друг начин освен влизането в единствения коловоз-този на предлаганата манипулация. В предоставянето му на избор при който той е принуден да избере пътя на режисьора на спекулацията с избора.
Най-големите паразити са застанали на пулта на управление на държавата. Не само това, но те самите разпределят обществените средства и фондове. Докато има подобно безхаберие от страна на обществото, и докато има такова нахалство от страна на ръководещия този сектор “нисш астрал”, методът на психотронното въздействие, ще се наложи като последна надежда за коригиране на ситуацията.
Изборът на обикновения човек е нарушен изцяло и то поради самото състояние на “нисшия астрал”, тоест поради самите “енергийно-информационни паразити”, егрегори образувани със съдействието на инерцията и апатията на обществото и самата роля на политическите фигури-кукли, превърнали се в енергийни паразити.
Всъщност нещата са много прости. Обществото в настоящия му вид се управлява от енергийно-информационни паразити, които поради това, че не могат да бъдат доказани и регистрирани, вършат онова, което си искат. Докато този абсурд съществува и има явно нежелание да се разбере проблема из отвътре, не може да има никакво понятие за държавност. Като изход, “Нисшият астрал” следва да отпусне хватката върху управлението на държавата, защото в противен случай, цялата държава не може да изпълнява своите функции. А откъде ще дойдат обществено значимите фигури способни да поемат юздите на държавата! – Не от изявения понастоящем “нисш астрал”! Който дължи контрола чрез материалните лостове и парични хватки.
В случая под “нисш астрал” се разбира именно тези “енергийно информационни паразити”, които енергийно са овладяли пулта на държавността. А колкото до изборът на гражданина в държавата, той е само на теория. Гражданското общество и държавата не могат да се преборят на практика с енергийно информационните паразити. Поради това, че последните действуват в “четвъртоизмерен план” на равнище “нисш астрал”.
Тоест констатираме, че е нарушен изборът, когато на човек му се задават предварителни условия и тогава той се направлява много по-лесно в желаната посока.
Наблюдавайки картината на фината манипулация с предварително зададените условия на материален план, може да си зададем въпроса, а не е ли това нарушение Волята на Създателя! Е, да! Разбира се!
Тогава пък се включва механизма на защитата на тезата за карма, тоест имало някаква съдба. Е, да и по този повод, несъгласявайки се напълно с тази теза, обслужваща успешно действията на енергийно-информационни паразити, докато се очаква човечеството да се разплете от натрупаната карма и се наблюдава в същото време неговата агония, защо да не предоставим на човека още един метод на работа по пътя на хилядите опити за облагородяване на неговата природа.
Метод на най-тихото оръжие – психотронното неутрализиращо противника оръжие

(Встъпително описание на най-тихото оръжие)
 
Тихото оръжие изпълнява същите задачи, както и всички други видове оръжие. Това оръжие изстрелва ситуации чрез моделиране от група специалисти или отделен “силен човек” на съответния проект. Изстрелване и поразяващ ефект върху съзнанието на населението.
Използват го в медиите засега половинчато. Но всъщност не се използва неговата истинска същност поради неспособност да се изстрелва от обикновения човек или журналист, медиен актьор съответния снаряд, кълбо от ситуации.
На съответната стрелба със ситуации, може да се противопостави като процес “моделирани контраситуации”, и в резултат обезвреждане на първоначалния снаряд.
“Когато “тихото оръжие” се прилага постепенно, обществото се приспособява към неговото въздействие и понася безропотно пораженията, докато психологическият натиск го доведе до пълен срив.” (Из книгата на Бил Купър “Тихи оръжия за безшумни войни”).
Психотронно оръдие – това е мозъкът на човека под контрола на неговата воля.
Ситуациите, които се изстрелват, това са модели – предварително зададени и отработени.
Излъчването им се извършва на порции като при емисия на интелектуален заряд, лекция, експозе, монолог, песен, важно е - какво излиза от менталното устройство, а не онова, което излиза гласово. Важно е концентрацията на мисълта, от нея се определя интензитета на емисията.
Важен е пълнежът на мисловната форма. Съдържанието, с което се приготвя изстрелът. Куршумът или снарядът, това е мисловната форма, но от качеството на барута зависи и мощта на въздействие и летателния пробег на емисията.
На равнище “нисш астрал” се изковават формите, с които се тъче заблудата, “майя”, илюзията с която се мята покривалото върху съзнанието на човека, за да се попречи на последния да разбере нереалността на света и да му повярва, тоест да бъде запленен. Да попадне в плен, за изпадне в..., неправилно го наричат това на английски в буквален превод “да паднеш в любов”, с което най-точно се изяснява произхода на този вид емоционално въздействие, нямащ нищо общо с дълбоките чувства у човека.
Изстрелват се моделите, които следва да създадат съответния архетип - привлекателен и въздействащ на равнище “Петте сетива”.
Операторът отсреща обаче владеейки метода на изстрелването, може да възприеме емисията и на нейното място да “ъпгрейдва” свой модел, с което да приложи метода на бумеранга, откъдето дошло-натам и се завърнало. Подмяната на съдържанието, ето това е темата върху, която следва да се преподава за да може да се овладее самото оръжие.
Подмяната на стария с нов материал се извършва чрез метода на свръхмоделиране и препрограмиране.
Кой може да извърши последното освен самия оператор!
Осъзнаване на ситуацията, моделиране, свръхмоделиране, премоделиране, програмиране и препрограмиране. Следва изстрелване на новия модел, поставен в рамките на старата отливка на куршума или снаряда.
От страната на изстрела даден първоначално се чудят, какво е това, което се завръща от посоката, в която е бил изстрелян снарядът.
Механика на психотронния генератор – зараждане на образине и сглобяването им в ситуации.
Моделиране на ситуациите.
Премоделиране на ситуациите.
Подмяна на ситуациите.

Първи пример: Задава се срещу тебе Жената-изкусител, с тъмни очила, секси панталон, дълги крака, точно атрибутите на секс символа, изстрелян от нисшия астрал в пространството на Матрицата. Внимателен поглед и анализ на атрибутите отблизо, вглеждане в астралните уловки, подмяна на черните очила с нещо, което е антисекс символ, например – детското изражение на лицето и очите, невинния или безпомощен поглед, маскиран зад тъмните стъкла. Подмяна на опита за въздействие чрез създаване на секс желание и импулс на харесване с възприятието на нещо общочовешко и близко до детското. Подмяна на жената-сексуална-робиня с детето в жената.
Крачещите самки се подменят с крачещи женски биороботи!
Сексуалната символика е плод на психогенератора!
Връзката на модата със секс символите!
Връзката на желанията с които се управляват масите с психотронното въздействие!
Разработките за масово въздействие на населението!
Тема – сексуалност, апетити към храни, покупаемост на продукти и стремеж за притежаване, управление в тези сектори в които има страсти и емоционален мотив, липса на разум и способност за контрол.
Психотронното неутрализиращо оръдие изстрелва осъзнатите ситуации и с това се разбиват илюзиите на стария снаряд, изстрелян с цел в тялото на Матрицата.
Осъзнаване на ситуациите в Матрицата и техния механизъм на зараждане води до отговор на психотронните снаряди с нови неутрализиращи ги и обезвреждащи ги по този начин.
Моделиране на ситуациите е другото име на психотронното оръдие.
Втори пример: Задава се човек, който е разярен, а ти излъчващ срещу него психотронен снаряд на спокойствие, и с това неутрализиращ опита му да руши. Осъзнаваш, че изкривеното му лице от злоба и гняв е в своето право на това, поради определена негова съществуваща мотивация, тогава ти я схващаш светкавично и в отговор на това произнасяш дума или израз, така реагираш с разбиране на тази мотивация – “приятелю, разбирам те!”
Наблюдавайте “жените-самки” и опитите да се докарат пред мъжкото съсловие, за да изглеждат секси, както и техния жалостен опит да се продадат по този начин. Наблюдавайте цепките на полите им, всичките финни инструмевни на шивача и моделиера им, за да открие нещо, което трябва да привлече погледа на мъжкаря. Наблюдавайте как само те избират прозрачния плат за своя панталон, който уж разкрива природната им даденост. Всъщност, в природата няма шивачи и подобни хитрини! Мъжкарят там се води до целта без хитростите на ума. Колко е жалка човешката природа на ума! Той е способен на какви ли не изобретения само и само за да постигне “великата” си егоистичнва цел. “Да се хареса”, “Да импонира”, “Да се наложи”, “Да покаже силата си”, и след това в погледа – ех, какво чувство за превъзходство! Тържество над мъжкаря: “ето, омаях го, той е мой! А сега ще правя с него каквото поискам!”
Интересно, как биха реагирали самките, ако срещу тях мъжкарят излъчва образа на мъжкия пенис, или някой от атрибутите на мъжката сексуалност! Може би ще стане престрелка! Затова и моделиерите и манекените нямат проблеми с парите! Това са само нагледни примери и без тях не може!
Други примери!
А някои от “версачетата” като Пако Рабан омешени с моделите на българския абсурден Визаж, даже имат нахалството да се имат за духовни! Стил агресия! В жената самка! О, Боже! Кога си създавал такова нещо! А не, умът е създател в случая, въпросът е чий е този Ум!
Манипулирането в областта на човешкия ум е резултат от хитруването и амбицията на този ум!
Амбициозна жена и хитра жена, какво по-различно от Майката природа!
В природата има място за механизми на обайване и привилчаве, но в нея няма ум и амбиция!
Болна амбиция на жена да се хареса на този, откогото зависи работата й! Тя умува какъв мрежест чорапогащник да си купи, как да накъдри косата си, как да кръстоса краката си, как да държи цигарата, как да оголи пъпа си, все модели на психотронно въздействие върху мъжкия пол.
Ето, това е само един безвреден пример за мощта по която може да се съди за истинското оръжие в Управлението чрез модата!
Защото в последния случай има наслагване на биополета и увеличение на мултипликационния ефект на въздействие!
Създава се точка на интерес към даден обект! И той се появява на улицата и разпръсква около себе си вълната на внимание – ето, вижте ме! Погледите на мъжа се насочват, един, втори и трети и ето, жената става вече интересна и твърде привлекателна. Приближавате се до нея и се вглеждате, о, Боже, каква грозотия! Но нисшият астрал е способен да направи от джуджето - гигант! Още повече, че вече се наслагва и ефекта на осветлението, фотографията, телевизионното операторство! Които спомагат за манипулиращия момент!
Използваме настоящите примери от полето на сексуалността защото всъщност това е най-често срещаното в живота около нас. И най-невинното според някои!
Но главното си остава естествено – оръдието на мисълта! 
Психотронноното оръжие е функция на силата на мисълта, пъргавината на ума, силата на разума, способността да се управлява мисловния поток и излъчването на образи и мисловни форми!
Формулите и молитвите! Образите които се излъчват!
Искреността!
Мотивацията!
Една искрена молитва!
Една психотронна неутрализираща стрелба!
Разработвам пиеса, и насочвам вниманието на публиката в даден изстрел! Спусък и ето ти:
“Секс, наркотици и...” Иначе, съдържанието на пиесата е разводнено, но името, то е като спусък!
Или например: организирам мач на стадиона - насочвам вниманието на публиката към даден играч, който инсценира нещо абсурдно, разгневяващо публиката. Публиката реагира и реве! Теза, антитеза и синтеза. Умело се води общественото мнение в точката в която поиска главният кукловод! Кукли на конци по време на мачовете, кукли по време на банковите орелации с ценни книжа, кукли по време на театралните и шоу спектакли в стил Слави и куклата Барби! Куклени спектакли като “стани богат и Руска рулетка! С НИЩО НЕ ПО-ЛОШИ ОТ СПЕКТАКЛИТЕ НА СЛАВИ И МИЛЕН ВЕЛЧЕВЦИ! - 66 НАБОР.
Куклени спектакли в стил – студентски бригади и Износ на млада плът и интелект вън от България!
Всичко това е една невероятна режисура из България! Защо да няма и малко от психотронното въздействие тогава! Нима последните изброени неща не са оръжие! На всяко оръжие се налага неутрализиращо оръжие понякога! ДРУГОТО ТИХО ОРЪЖИЕ ЗНАЧИ!
Ето ви психотронно оръжие за използване от група духовни и мисловни себеконтролиращи се типове, които умеят да използват интензитета на своите мисловни излъчвания.
Например, излъчва се образ на “осъзната безпътица”, изяснена е обаче и причината за безпътицата! Лъжата е невъзможна в дадена прояснена ситуация!
Имидж мейкърите - каква работа всъщност вършат те, ако не точно това – “да пълнят снарядите на поредната реклама”, която представлява психотронни фойерверки и снаряди, точно прицелени в съответното място на подсъзнанието на зрителя и слушателя. Нима не е психотронно въздействие използването на Билбордовете с реклами на някаква си фирма за бельо Палмърс, а нима това би било позволено в една европейска страна от аспекта на ловкото жонглиране с еротика и порно. И колко взима Столичната община от тази реклама, колко! Нима не е психотронно мощно това въздействие!
Най-мощните психотронни снаряди са тези на платената реклама! Излъчват се по радиото и телевизията - медиите!
Егрегорите, въздействие на психотронните лаборатории!
Има ли подвижни психотронни установки из София и може ли да се докажат по някакъв начин!
Психотронен генератор, има ли наистина такова чудо в момента!
Да поговорим ако искате!
Да, да, това е обект на специален разговор, защото тогава ще трябва да започнат многото въпроси:
Докога ще продължаваме така!
И защо Нисшият астрал е окупирал всичко това!
 
ИДЕЯТА ЗА ПСИХОТРОННОТО ОРЪЖИЕ Е НАДВИСНАЛА НАД БЪЛГАРИЯ
ЩОМ ТАКА Е ЗАПОЧНАЛО И НЯКОИ ЕНЕРГИЙНО ИНФОРМАЦИОННИ ПАРАЗИТИ ТАКА ЖЕЛАЯТ – ОЧЕВИДНО ЩЕ Я ИМА ТАЗИ РАБОТА!
 
ТОВА Е ПОСЛЕДНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ВСЕ ОЩЕ НЕЩО ДА СЕ ОПРАВИ!
Психотронното оръжие би изчистило трасето от злоупотребата с истинските потребности на човека. Вгледайте се в някои дечица, които гледат изпод клепачите и вижте, нима не си заслужава – те да могат да получат новите методи на възпитание! Защо трябва да се разхищава човешкия потенциал заради болния стремеж на шепа склеротизирали елитарни управници, самозабравили се в битките за власт и лично надмощие! Заради шепата енергийно информационин паразити “стил ала Софиянски и Костов”, действащи в главите на известни свръх амбициозни и хитри политици андрешковци! Докога ще лъжат този беден и наивен народ!
Прочетете беседата на Учителя “Израил и българин”!
Всичко е позволено, когато намеренията са чисти и святи!
Всеки носи отговорност пред Бога!
В името на тези души, които очакват своята мисия да изпълнят в страна като България!
ВРЕМЕ Е ЗА РАЗЧИСТВАНЕ НА ТРАСЕТО!
Беседите на Учителя също ще помогнат! В съзвучие с тези методи за овладяване на мисълта и нейната сила!
Българите заслужават да се вгледат в Беседите на Беинса Дуно, който се опитва да им покаже Пътя към Христовото съзнание.
Без Христово съзнание, България е загубена!
Но без Българщина също не ще я има.
Христово съзнание и българщина!   
Нови ценностни модели на възпитание и образование!
От издателство "Хелиопол"

Тема във форума: http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=1487.0
Коментар от Horus:
Темата беше пусната като провокация, защото в момента психотронните установки работят на max. Особено с всичките mind control предавания напоследък, като BB и т.н...
Работата е там, че в момента, този който върти копчето, много добре знае за какво става въпрос, тъй като всичко това толкова е промило мозъците на хората, че те направо се израждат. Отвратително низкото и пошлото е взело връх - и ВНИМАНИЕ (защото тук е ролята на психотронните оръжия) - то се представя като правилният ценностен конструкт!!! Тук на преден план излиза нещо, което в момента измества цялата окултна практика и потенциал. Нарича се Наука за Образността. Който владее Науката за Образността - владее всичко. Лошото е в момента, че тези които я владеят го правят изкуствено, а човека е доволно сляп и кълве като риба на бастун.

Пример:

Стъпка № 1 на кукловодите: Пуска се Биг Брадър. На човека (който в момента е полу-скот, полу-човек - несъзнателно борещ се за последната част от Божията искра, която му е останала) му се дава абнормно количество фалш, абсурдност, пошлост, секс, разврат и низши вибрации.

Стъпка № 2 на кукловодите: Всичко е по план. Матричният модел на поведение е зададен. Тук е именно борбата за личностното и индивидуалният избор. За да се премахне второто се пуска психотронното оръжие, което (ВНИМАНИЕ!!!) създава образа на мързеливият глупак - полу-човек, който няма никакви ценности; чийто речник се съдържа в 200-300 думи, които разбира се са му достатъчни, за да може да си купи водка от магазина; който е абсолютен безделник е толкова потънал в собственият си мързел и деградация, че се е превърнал в еталон за простотията, която е способна да те прави известен и богат (единствено материално) в света на Матрицата, само и само ако паднеш до нивото на плужек, с който кукловодите могат да правят каквото си пожелаят съобразно техните цели (трябва да се отбележи, че тук психотронното оръжие има второстепенна роля - да подсили образа, който вече е в потенция, и който хората с удоволствие биха възприели - ЧОВЕКЪТ Е РЕШАВАЩИЯТ ФАКТОР!!!)

Стъпка № 3 на кукловодите: Рубиконът. Образът на модела за подражание е пуснат в низшия астрал, в който всеки един броди поради липсата на елементарна духовна тъкан. Той се проектира под формата на изкуствено създаден егрегор, който се проектира в 3 D. Резултатът е налице - или възприемаш низко-егрегориалният образ излъчен от психотронното оръжие и ставаш поредният ЕДНАКЪВ на улицата с кепе, ботуши и торба с клишета и тъпи лафове (това, което се изисква от теб - справка на промитият мозък - Оруел - 1984), или въобще не пускаш BB и си отритнат от стадото. Ако си второто ти си герой! Но не съвсем друже - Матрицата има примка и за такива като теб. Примката работи в зависимост степента на твоето лично его или да го наречем - себеотстояване. Зависи от личностният ти ценностен потенциал и типът образ, на който си решил да подражаваш в социума. Ако си слаб и ти пука от чуждото мнение изкуствено-паразитният психо-енергиен егрегор ще пробие кармичният ти такъв - и повярвай ми - кармичната ти насоченост коренно ще се промени, ако бързо не се появи възходящ енергиен Образ.

И така - с 3 прости хода, които не струват на манипулаторите нищо (освен пари, но те си понаимват...), те промиват мозъците на населението, като контролират образа така, че Митьо Пищова например да придобие в общонационалното съзнание - нечувано, но - един благ образ. Така парадоксално или не - той става модел за подражание. И чрез простата наука за образността, Те взимат в плен всяка втора млада душа, която иска да има идентичен начин на живот. Тя вижда, че може и без духовност, без труд - всички стават гангстери, непрокопсаници, мафиоти - но имат това, което искат - кебапчета на масата и 3 мацки в скута + задължителния Ролекс, ланец и гараж, пълен с BMW-та.

Мисълта е следната. Приказките за 144 000 не е случайна. В случаят не цифрата е важна. Колкото повече - толкова по-добре. Колко повече ставаме НИЕ, толкова по-силен образ създаваме. Колкото повече се обаждаме - толкова пукнатини в егрегориалният слой ще създадем - 1 човек ЩЕ ВИДИ!!! Той ще каже на друг!!! Другият ще задърпа локомотив! Лавината се заформя. Ако овладеем Науката за Образността (която е и най-старата в света) - ще можем да постигнем света, за който мечтаем! Не е нужно да казвам, че сърцата ни трябва да са чисти, за да се натоварим с това дело. Какъв образ да създадем ли?
Мисля че всеки един от вас знае - ЛЮБОВ, СЪСТРАДАНИЕ, СЪТРУДНИЧЕСТВО, ВЗАИМОПОМОЩ, ВЯРА, БОГ.

За "Науката за Образността" - тук (aka - Тайната Наука) - вникнете!

Поздрави!

Н.
Последна промяна ( 29 August 2006 )

Изпращач Коментар
lejdi_toni
Публикуван на: 10/8/2009 23:34  Обновен на: 10/8/2009 23:34
Рядко участвал
Регистиран: 10/8/2009
От: Я М Б О Л
Публикации: 2
 Програма за изтребване на българския народ
Програма за изтребване на българския народАвтор Horus   
09 May 2006
I. Удържане на властта:
 

1. Заграбване на средствата за масова информация.
2. Всички, които участват пряко във властта трябва да имат местни имена и външност.
3. Директорът може да бъде гой, но поне един от неговите заместници трябва да бъде от нашите.
4. Да не се допускат до властта трудещите се.
5. Да се поддържа репресивен апарат за пълен контрол.
6. Масон, който е оставил следи при провеждане на акция или използване на специални средства, завършва живота си със самоубийство или го ликвидират.
7. Да бъдат създадени и поддържани структури за чистка в оществото; обезглавяването на гоите да се провежда по план, независимо от степента на активност.
II. Идеология:

1. Средствата за Масова Информация, литературата и изкуството да се използват за демонстриране преимуществата на капитализма пред социализма.
2. За репресиране на гоите (неевреите) може да се използва митът за антисемитизма.
3. Да се разоръжи езичеството и да се внедрява религия, промиваща мозъците, на робски принципи. Поробването и асимилацията на българите трябва да продължава с нарастващи темпове.
4. Да се действа само от името на народа и за народа, само с добри намерения - може да се говори всичко.
5. Да не се допуска разпространение на антиеврейски лозунги сред обществото.
6. Да не се допуска разпространение на листовки, обръщения, вьзвания и заявления на гоите, нито призиви за справедливост и възмездие.


III. Денационализация:
 

1. Да продължи смесването на расите под вида на интернационализъм.
2. Да се използват всякакви средства за пълно национално обезличаване на българите.
3. Под претекст за борба с национализма и шовинизма да се унищожава всичко национално.
4. Да се осигури повсеместно организация и управление на българофобията (да се унищожава всичко българско с всички възможни средства).
5. Да не се допуска разпространение на българската предхристианска религия, тази религия да бъде обявена за фашистка.
6. Да се приобщят българите към робските религии, а в православието да не се допускат никакви инициативи и свободомислие.
7. Да не се допуска в паспортите на гоите графа “расова принадлежност” и да се ликвидира графата “националност”.
8. Да не се допуска статут на коренно българското население и други подобни ереси, които позволяват възраждане на нацията и културата.
9. Да не се допуска създаването на Центрове на българска национална култура.
 
 
 

IV. Отнемане на свободите и възможностите за инициатива на българите:
 

1. Своевременно да се попълват психиатричните лечебници, местата за лишаване от свобода, болниците, трудововъзпитателните училища, дисциплинарните батальони и др.
2. Да не се допуска гоите да създават свои разузнавателни школи; стадото трябва да бъде под пълен наш контрол, да не се допускат никакви организирани съвместни действия, които биха им осигурили непобедимо положение и идейно оръжие; науките за управление да се създават само от юдеи; никакви координационни и консултативни съвети, начини за бърз обмен на информация и оповестяване; да не се допускат национални организации, фашизъм или национализъм в каквато и да е форма; да не се позволява на гоите да събират адреси и телефони на юдеи, нито да създават методи за борба с ционизма.
3. Да се отвлича вниманието на гоите с каквото и да е, да се използват разнообразни средства за борба. Всички наши действия трябва да бъдат гъвкави и неотразими. Противниците трябва да бъдат дискредитирани и разединени, да бъдат принудени да се съобразяват с нас и да търсят съюз с нас, да бъдат обезглавени, да се атакуват щабовете им, а нашите хора да ги дезорганизират.
4. Да се пречи на издаването на трудове, насочени срещу нас - “Какво да се прави”, “Как да действаме”, “Схеми за действия по направления”, “Славянски лидери”, “Методи за привличане на хората и борба за аудитория”.
5. Прокуратурата не трябва да отчита дейността на членовете на тайни общества – нито ционисти, нито юдеи, нито полуевреи, нищо, което е свързано с нас. Да не се търсят причините за самоубийствата.

V. Забавяне развитието на гоите:

1. Необходимо е гойското стадо да се държи в нищета и безправие.
2. Нашето обкръжение трябва да осигурява забавеното развитие на гоите и управление насоките на тяхното развитие.
3. По-често да се пуска музика с наркотично действие, да се промиват мозъците, да се използват труднооткриваеми музикални тонове, които изтриват паметта в дълбочина.
4. У гоите всичко трябва да бъде робско - храната, религията, идеологията, науката, отношението им към нас, оръжията и средствата за защита, начинът на живот, средствата за информация, образованието, професиите, положението в обществото, жилището, културата.
5. Посредством вредни и непълноценни храни гоите да бъдат превърнати в безпросветно стадо, в безинициативни, бездейни и .затлъстели свини. Кръвта им трябва да бъде кисела, а не алкална.
6. Да създадем и да удържим превъзходство над гойското стадо, да бием постоянно по слабите точки и ключовите центрове на гоите, по-бьрзо да преминем към решаващия стадий в овладяването на света и пълното подчиняване на гоите на нашето международно правителство.


VI. Да унищожаваме противника чрез асимилация, като хуманна форма на геноцид:

1. Юдаизмьт, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на български семейства. Затова е необходимо да се погрижим в най-кратки срокове да асимилираме максимален брой български момичета сред другите народи.
2. Разбира се, не бива да се използват сексуалните контакти по предназначение и за създаване на семейства, а само за развращаване на младежта, за насаждане на полови извращения, за увеличаване броя на конфликтите и разводите, а в крайна сметка за намаляване числеността на българите.
3. В никакъв случай да не се допускат насърчения или помощи за създаване на деца от български съпружески двойки с висока степен на национална чистота.
4. За засилване на асимилацията не бива да се отказваме и от старата идея за кастрация на гоите.
 


VII. Създаване и поддържане на условия на нищета и безправие:
 

1. Българите винаги трябва да бъдат бедни и безправни, навсякъде да изпитват неудобства и неволи и ежедневни бюрократически спънки.
2. Масовата бедност трябва да поражда масова безпросветност и глупост, а те на свой ред - масова престъпност.
3. Да не се допуска българите да си възвърнат равенството, независимоспа, свободата и националните богатства.


VIII. Масова дебилизация на гоите:
 
 
1. Врагът в максимална степен се деморализира, когато вижда, че всичко, което става около него, е лъжа, разруха и грабеж. (!!!)
2. Образованието за гоите трябва да създава морални уроди.
3. Схемата за действия трябва да бъде съгласувана с Единния план, разработен от Световното правителство.
4. Засега няма по-разрушително нещо от алкохолизма. Да не се допуска намаляване градуса на спиртните напитки.
 
 
 

IX. Употреба на бойни психотропни вещества, променящи човешката психика:
 

1. Предизвикващи отслабване на паметта за продължително време.
2. С чисто наркотично действие.
3. Убиващи интереса към определени видове занимания и умствена дейност.
4. Увеличаващи влечението към спиртни напитки.
5. Програмиращи личността за убийство или самоубийство.
6. Възбудители на половата дейност у мъжете и жените, което води до полови извращения.


Х. Методи за масово отравяне на гоите:
 

1. По пода да се разлива живак, например когато се напуска жилище.
2. Средства за масово поразяване да се прилагат в общите кухни, столове или на обществени места, където се събират гои.
3. Да се превърне България в технологична боклукчийница на развитите страни.
 


XI. Съкращаване числеността на гоите до разумни граници чрез скрити форми на геноцид в нашата тайна едностранна война:
 

1. Да продължи изтребването на гоите по метода на “своеобразното демографско съкращаване”.
2. Да се продължи демографското съкращаване на българите до 3 пъти за едно поколение чрез юдомасонския похват “помощи за самотни майки”.
3. В обществото зле се възприема идеята за “остаряване на нацията”, като се оставят да живеят само неспособните на съпротива.
4. Ако се работи умно, с българите можем да приключим бързо.


XII. Съкращаване числеността на гоите чрез други форми на геноцид:
 

1. Да се направи невъзможно създаването на многодетни български семейства.
2. Да се поддържа високо равнище на детска смъртност у българите и да не се допуска такава при юдеите.
3. Да се поддържа висока смъртност сред българската младеж.
4. Да се завишава възрастта, при която се разрешава встъпване в брак.
5. По всякакви начини да се влошават отношенията между гойските мъже и жени и да се разрушават семействата им.
6. Да се разработват нови закони (екодемографски войни) за ликвидиране на гойските маси без военни действия, без материални загуби, чрез глад и обедняване.
7. Да се предизвикват безпорядъци и масови вълнения и да се използва армията, силите на закона и правосъдието за възстановяване на реда, което да води до съкращения на гоите в ограничени количества.


XIII. Унищожаване на противника със средствата на медицината:
 

1. Да се увеличат забременяванията и абортите сред малолетните момичета, водещи до стерилност, “случайни” помятания, преждевременни раждания, мъртвородени деца и усложнения след раждането.
2. Необходимо е да се саботират грижите за бременните, новородените и родилките и да не се допускат реални мерки за защита на майчинството.
3. Да се спъва профилактиката и да се прави всичко за намаляване средната продължителност на живота на гоите.
4. По време на лечение или зъболечение, в раната да се поставят зарази или отровни вещества.
5. При всяка операция да се присаждат на пациента ракови клетки от онкологично болни.
6. Да се употребяват лекарства с променен химичен състав и лекарства, лишени от лечебни свойства, чрез предварително облъчване, замразяване и т. н. от лекарите.
7. Класическо бавно отравяне с малки дози отрова.
8. При рентгенови снимки и прегледи да се увеличава силата и продължителността на облъчването.

XIV. Действия чрез контролираните средства за масова информация:
 

1. Да се поддържа стабилна тенденция към българофобия и национален нихилизъм.
2. Да се обявяват всички патриотични и национални движения на гоите за фашистки, националистически, шовинистки, терористични и консервативни, да бъдат оклеветени, очернени и да им се лепват етикети.

XV. Повсеместна и постоянна гавра с врага:
 

1. Над българите може да издевателства който си иска и както пожелае. При изкуствено създадената пълна безотговорност имената на нашите ще бъдат винаги засекретени.
2. Гоите да бъдат доведени до самоубийства, инфаркти, инсулти, припадъци и други тежки състояния посредством хулиганщина, наглост, издевателства, унижения, оскърбления и пълна безнаказаност на извършителите юдеи, членове на други тайни общества и шабес-гои (“колаборационисти”).
3. Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив.
 
Програма за изтребване на българския народ - Приета на московския ционистки конгрес 1988 г.
 

Изпращач Коментар
Skarlet
Публикуван на: 11/8/2006 21:49  Обновен на: 11/8/2006 21:49
Рядко участвал
Регистиран: 2/8/2006
От: Marbella - España
Публикации: 20
 Световната конспирация: Методика на зомбиране
Винаги съм се интересувала от хипнози и психовъздействия, но ми се струва невъзможно да е открит начин да се въздейства на големи групи хора, тези истории за екстрасенсите, които хипнотизират цели зали хора, звучат ми нереално. А иначе темата е заинтригуваща, защото съзнание е почти неизследвано, има невероятно много тайни за разгадаване.

Изпращач Коментар
iss
Публикуван на: 26/7/2006 11:01  Обновен на: 26/7/2006 11:01
Регистиран: 8/5/2006
От:
Публикации: 1090
 Досие!
Неформалният "шеф на всички родни екстрасенси - Кубрат Томов, няма нужда от представяне. Той е основател на Българското дружество по психотроника, на първия университет за нова култура за "резонансно-изоморфният принцип", за която чуждоземци се произнасят, че била достойна за Нобелова награда. В България монографията е издадена през 1972 година след танталови мъки с изричната уговорка, че издателството не поема отговорност за написаното от Кубрат.
Преди време Томов сензационно обяви, че Министерството на отбраната разполага с психотронно оръжие. На много места в София били монтирани лептонни излъчватели, чиято цел е да влияят върху психиката на хората и да ги правят кротки и послушни.

Изпращач Коментар
Янга
Публикуван на: 29/7/2006 9:25  Обновен на: 29/7/2006 9:25
Регистиран: 7/4/2006
От:
Публикации: 338
 Re: Досие!
Преди години доста се говореше и се пишеше за психотронните оръжия, с които сме облъчвани. После изведнъж това престана...

Изпращач Коментар
iss
Публикуван на: 20/6/2006 13:36  Обновен на: 20/6/2006 13:36
Регистиран: 8/5/2006
От:
Публикации: 1090
 Интересно...
Преди години четох едно книжле от Донка Петрунова,в сюжета на което се описваше и този метод...впечатлена от книгата чаках продължението ,но така и не го открих на пазара...подсещаш ме отново да я потърся...

Изпращач Коментар
***
Публикуван на: 14/4/2006 13:49  Обновен на: 14/4/2006 13:49
Регистиран: 12/4/2006
От:
Публикации: 146
 ...
Тази лоена тутци - Золотов защо не вземе да се гръмне някъде и да отърве света от свинското си туловище? Аз не мога да си го побера в акъла как може да съществуват хора, които живеят на гърба на чуждото нещастие? Докога с тази нелепост?!