www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Материали

Другият поглед: Ирански телевизионен дебат за холокоста  
Автор: LETO
Публикуван: 2.04.2006
Прочетено: 3957 път(и)
Размер: 23.01 KB
Формат за принтиране Кажи на приятел
 
Канал 2 на иранската телевизия, 5 януари 2005

Участник №1:

В древни пред-ислямски времена е имало странни спорове между евреи и християни. Евреите вярвали, че Месията не е дошъл и няма да дойде. Очевидно е, че те е трябвало да решат кога ще дойде Месията и кой ще бъде той. Когато се появил Исус много хора станали последователи на този велик пророк. Кралят на Йемен, който по това време вероятно е бил евреин – както личи от някой източници – казал на християните: “Имате две възможности – или приемате юдаизма и отхвърляте вашето християнство или ще ви изгорим”. Те приготвили огромно огнище и изгорили тези християни, които отказали да отхвърлят чистата религия на Христос. Този случай на изгаряне на хора, на изгаряне на вярващи, се е отпечатал в еврейското съзнание. По-късно те използваха тази тема и казаха, че през Втората световна война – между 1942 и 1945г. – германците са сторили това с тях. Те пропуснаха да споменат това историческо събитие и факта, че те съмите са правили същото с християните. Казаха, че германците са ги извеждали от лагерите, пращали са ги в някакво място и са ги изгаряли. С други думи “холокост” значи пещи за изгаряне на хора или евреи, използвани в Полша и Германия.

Участник №2:

Мисля, че е много важно да разберем политическите ползи, които Ционисткото движение е извлякло от холокоста след Втората световна война. Няма спор, че евреите страдаха много по времето на Адолф Хитлер. Имало е геноцид срещу евреите както и срещу циганите и други престъпления, извършени от Хитлер. Това беше кулминацията на векове европейски анти-семитизъм – дълги анти-еврейски настроения специално в Европа в по-общо на Запад. Но както и да са страдали евреите в ръцете на нацистите то не може и не оправдава стореното от евреите в Палестина, в други части на света и като цяло отношението на евреите и ционистите, които в резултат на страданието в Европа при Хитлер мислят, че светът им е длъжен и трябва да бъдат третирани сега до края на света като специални хора, избрани хора, имащи правото да правят каквото си поискат. Това е образът на евреите, който се разпространява и холокостът – предполагаемият холокост – постоянно се използва и митологизира за да служи на този политически ред, който разбира се в крайна сметка значи интересите на Израел. Това, което се случи на евреите беше огромно зло, дали 6 милиона умряха, или 5 милиона, или 4 милиона, или 3 милиона. Не броят има значение. А последвалото използването на тези събития от еврейски и ционистки лидери да оправдаят дела, равни по зло от тяхна страна срещу палестинците.

Участник №1:

Ционистите твърдяха, че те трябва да са господарите на света. Ето защо съставиха Протокола в Русия и приложиха всяка клауза. Те написаха инструкции как да вземат контрола над глобалните медии и как да контролират световните природни ресурси. Част от този контрол... Те станаха Борда на директорите на света. – Да.
Те искат да пишат историята както им харесва и в светлината на безпрецедентното си влияние върху медиите – ако искате можем да говорим за това в друго предаване – те успяха да наложат въпроса за холокоста и да се представят като подтиснати.
Някой интелектуалци казаха, че това трябва отново да бъде изследвано. Интересно, че основателят на това ревизионистко движение е евреин. Пол Разиние, французин, участвал във френската съпротива през Втората световна война. Той е бил арестуван от гестапо и е бил държан в нацистки лагери до края на войната. Той каза, че митът за газовите камери... Това са негови думи, аз още не съм ви казал какво мисля... Той каза, че това не е истина. Той намали номера на убитите до между 900 000 и 1 500 000.

Участник №3:

Институтът за Историческа ревизия беше основан през 1978г. Както каза г-н Гоударци имало е евреин между лидерите и основателите на този институт. Той е последван от хора като Макс Вебер, Рожер Гарауди, Фредерик Тобен, Робърт Фаурисон и господин Хофман. Дори наскоро писмо дадено на г-н Ахмадинеяд от някой ревизионисти включваше някой евреи и израелтяни. Един от тези мъже се нарича Израел Шамир. Трябва да отбележим, че ако ционистите бяха наистина намерили някого, оцелял от газовите камери и така наречените краматориуми на нацистите, сигурен съм, че щяха да го интервюират обстойно и щяха да създадат много програми. Но те не успяха да намерят един единствен човек да интервюират лице в лице за да представят историческо документ на света. Трябва да отбележим, че ционистката филмова индустрия е създала много филми на основата на тези предполагаеми исторически твърдения. Това са кухи твърдения. Един такъв човек, чиито книги за холокоста спечелиха много награди, и който получи окуражаване от ционистите, се нарича Джерзи Козински. Той е написал книга озаглавена Оцветената птица. Тя е публикувана на полски и английски, но не е преведена на фарси. Той е бил насърчен от евреите. Интересно, че след като спечели няколко награди някой ревизионисти прегледаха произхода му, защото твърдеше, че е евреин и е бил в нацистки трудови лагери и е бил свидетел на такива масови убийства. Те проучиха произхода му и откриха, че първо не е евреин и второ, че през Втората световна война всъщност е бил на място с хубав климат, наречено Швеция, където си е прекарвал добре.

Участник №1:

Посланието на г-н Ахмадинеджад е много ясно: Ако са го направили европейците те трябва да са тези, които да компенсират евреите. Но кой всъщност трябва да плати компенсацията? Трябва да е било отова поколение, не сегашното. На пример, ако Вие искате да купите телевизия в Германия ще ви вземат 20% данък предварително. Част от този данък е за крематориумите, съществуването на които е под въпрос. Парите отиват в джоба на жертвите, които не съществуват – тъй като ако те са умрели значи няма оцелели. Така че те отиват в джоба на ционисткия режим.

Водещ:

Вярвате ли, че това наистина се е случило?

Участник №1:

Вижте, това което те казват е повече грешно отколкото вярно. Както каза колегата, ако имаха дори най-малкото доказателство те нямаше да стоят спокойно при огромната си медийна власт.

Водещ:

Дори тези, вярващи че се е случило се съмняват в цифрите.

Участник №1:

Една от грешките, които направиха въпреки интелигентността си, е да твърдят, че нацистите са използвали газ Циклон-Б. Според химиците този газ – аз попитах преди това предаване за да се убедя – е много опасен газ. Той остава във въздуха и на кожата за дълго време. На снимките, които публикуваха се виждат немски войници да влачат телата на задушените и го правят без ръкавици или маски. Ако това беше вярно германските войници също щяха да умрат. Освен това ако 6 милиона човека са умрели нямаше ли да има някъде запис на поне 100 имена? Един приятел ми изпрати и-мейл, в който пишеше, че твърдението, че 700 души са кремирани в 30-метрова стая – 25-метра – и че са били убити там от Хитлер... Това не е наш проблем. Хитлер е бил престъпник и ние го заклеймяваме.

Водещ:

Не, твърдението е, че ако е имало 700 души в 25-метрова стая щяха да бъдат по 30 човека на метър.

Участник №1:

Това е безсмислено. Но дори да си представим, че е станало ционистите според техния Протокол искат да контролират света и не са се отказали от тази идея. Те използват различни способи като Свободните масони или Бахая.
Днес чух доклад, че австрийското правителство се е съгласило да даде на ционистите 210 милиона долара от парите на бедните данъкоплатци и така те по-лесно да убиват хора като сакатия безпомощен Шейк Ахмад Ясин Рамадхан, като Мухамед Ал-Дура и други невръстни. Наистина ми е мъчно за германците и австрийците.

Участник №3:

Ционистите създадоха от нищо нещо. Първо казаха 3 милиона са убити. Постепенно цифрата се покачи до 6 милиона. Ако не се съмнявахме в твърденията на ционистите броят щеше сигурно да достигне 10 или 20 милиона.

Участник №1:

Страна като Израел... Знамето й има 2 цвята: синьо и бяло. Горната ивица символизира Нил, а долната Ефрат. Те казват, че властта им се разпростира от Нил до Ефрат. Слагат звездата на Давид в средата и проявяват агресивния си характер денонощно като издигат това знаме. Надявам се, че един ден човечеството ще достигне до заключението, че единственото решение за този раков тумор е операцията.Те наистина вярват в тази помия!


1. Вечният евреин е, за негово нещастие, продуктът на Талмуда. [Вавилонски Талмуд, страница XII.]
2. Евреите се отнасят към обитателите на Земята, не-еврейските хора, като друговерци, гои. Наблюдавайте на какво учи евреите Талмуда спрямо не-еврейското мнозинство, а именно, спрямо тези, които не са от еврейските Избрани хора:
3. Евреите са наричани човешки същества, но не-евреите не са човешки същества! Те са чудовища! [Талмуд: Baba mezia, 114b.]
4. Не-евреинът е като куче ! Да, еврейските писания учат да третираш кучето по-добре от не-евреина! [Ereget Raschi Erod, 22, 30.]
5. Дори това че Бог създаде не-евреите, те са животни в човешка форма! Не е прилично евреин да бъде обслужван от животно! Затова е обслужван от животни в човешка форма! [Midrasch Talpioth, страница 255.]
6. Бременна не-еврейка не е по-добра от бременно животно! [Coschen hamischpat, 405.]
7. Душите на не-евреите идват от нечисти духове, и са наричани прасета! Jalkut Rubeni gadol, 12b.]
8. Въпреки, че не-евреина има същото тяло като евреина, сравнен с евреина, е все едно да сравниш маймуна с човек! [Schene luchoth haberith, страница 250 b.]
9. Ако ядеш с не-евреин, все едно ядеш с куче! [Tosapoth, Jebamoth, 94b.]
10. Ако евреин има слуга или прислужница не-евреин и той/тя умре, не бива да изказвате съболезнования! Кажете на евреина: Бог ще замени загубата ти, все едно е умряло едно от неговите магарета или волове ! [Jore dea, 377, 1.]
11. Сексът между не-евреи е като секс между животни! [Талмуд Sanhedrin, 74b.]
12. Позволено е да отнемаш тялото и живота на не-евреин! [Sepher ikkarim, III, 25.]
13. Закон е да убиеш този, който отрича Тората! Християните принадлежат към тези, които отричат Тората! [Coschen hamischpat, 425; Hagah 425, 5.]
14. Позволено ти е да убиеш не-евреин еретик със собствените си ръце! [Талмуд, Abodah Zara, 4b.]
15. Всеки евреин, който пролива кръвта на безбожните не-евреи, сякаш прави жертвоприношение на Бог! [Bammidber raba, 21; Jalkut, 772.]
16. Талмудът е най-святата еврейска книга! Влиянието й е над това на Стария завет в юдаизма! [Erubin, 21b.]
17. Който не се подчини на равините заслужава смърт и ще бъде сварен в горещи изпражнения в ада! [Erubin, 21b.]
18. Ако евреин е изкушен да направи зло, той трябва да иде в град, в който не е познат и да направи злото там! [Moed Kattan, 17a.]
19. Евреите са божествени! Ако не-евреин удари евреин, то не-евреина трябва да бъде убит! Да удариш евреин значи да удариш Бог! [Sanhedrin, 58b.]
20. Препоръчително е за евреите да мамят не-евреите! [Sanhedrin, 57a.]
21. Евреите не са длъжни да плащат на не-евреите дължимите за работата им заплати! Евреите имат висш легален статус! [Baba Kamma, 37b.]
22. Евреите могат да крадат от не-евреи! [Baba Mezia, 24a.]
23. Ако евреин намери предмет загубен от не-евреин няма нужда да го връща! [Baba Kamma, 113b.]
24. Бог няма да пожали евреин, който даде дъщеря си на стар мъж, който вземе жена за невръстния си син и който върне загубена вещ на не-евреин! [Sanhedrin, 76a.]
25. Евреите могат да крадат и убиват не-евреи! Когато евреин убие не-евреин няма да има смъртно наказание! Това, което евреин открадне от не-евреин може да задържи! [Sanhedrin 57a.]
26. Не-евреите са извън защитата на закон и Бог е определил парите им за собственост на Израел! [Baba Kamma, 37b.]
27. Евреите могат да лъжат не-евреи! [Baba Kamma, 113a.]
28. Евреите могат да използват лъжи, за да изхитрят не-евреите! Всички не-еврейски деца са животни! [Yebamoth, 98a.]
29. Не-еврейските момичета са мръсни по рождение! [Abodah Zarah, 36b.]
30. Не-евреите предпочитат секс с крави! [Abodah Zarah, 22a-22b.]
31. Съдовете на не-евреите носят лош вкус на сготвената в тях храна! [Abodah Zarah, 67b.]
32. Майката на Исус Христос е била курва! [Sanhedrin, 106a.]
33. Пасажа от Sanhedrin, 106 се радва заради ранната смърт на Исус!
34. Sanhedrin, 43a казва, че Исус е магьосник и е бил екзекутиран, защото е практикувал магии!
35. Gittin, 57a казва, че Исус в момента бива варен във врящи изпражнения!
36. Sanhedrin, 43a казва, че Исус е заслужил екзекуцията си!
37. Sanhedrin, 90a гласи, че който чете Новия завет няма място в бъдещия свят!
38. Shabbath, 116a гласи, че евреите трябва да унищожат книгите на християните!
39. Gittin, 69a гласи, че, за да излекува тялото си евреина трябва да вземе прах, който се намира на външната врата на тоалетна, да го смеси с мед и да го изяде!
40. Shabbath, 41a дава правило, което регулира как да се пикае по свят начин !
41. Yebamoth, 63a заявява, че Адам е правил секс с всички животни в райската градина!
42. Yebamoth, 63a заявява, че селското стопанство е най-долния вид работа!
43. Sanhedrin, 55b заявява, че евреин може да вземе за жена три годишно момиченце!
44. Sanhedrin, 54b заявява, че евреин може да прави секс с момиченце стига то да е по-малко от 9 години!
45. Kethuboth, 11b гарантира, че не е нищо особено ако възрастен мъж прави секс с малки момиченца!
46. Yebamoth, 59b ни уверява, че е желателно жена правила секс с чудовище да се ожени за еврейски свещеник! Жена, която е правила секс с демон също е желателно да се ожени за еврейски свещеник!
47. Abodah Zarah, 17a заявява, че няма курва на света, с която равин Елизаер не е правил секс!
48. Hagigah, 27a заявява, че никой равин не може да иде в ада!
49. Baba Mezia, 59b ни разказва, как веднъж един равин спорил с Бог, оборил го и Бог си признал, че е загубил дебата от равина!
50. Gittin, 70a ни учи, че, идвайки от външна тоалетна, човек не трябва да прави секс докато не мине време, колкото измине половин миля, защото скрития демон е с него през това време и ако прави секс, децата му ще са епилептици!
51. Gittin, 69b ни уверява, че, за да се излекува от плеврит евреина трябва да вземе изпражнение от бяло куче, да го смеси с балсам и да го изяде, дори това да доведе до разхлабване на крайниците.
52. Pesahim, 111a ни разяснява, че е забранено, куче, жена или палмово дърво да мине между двама мъже, нито някой има право да ходи между две кучета, жени или палмови дървета, и че има специална опасност, когато една жена е в менструация или когато седи на кръстопът!
53. Menahoth, 43b-44a заповядва на всеки евреин да казва тази молитва всеки ден: Благодаря ти, Бог, че не ме направи не-евреин, жена или роб!
54. Shabbath, 86a-86b ни информира че понеже евреите са свети, не могат да правят секс през деня, докато къщата не може да бъде затъмнена и ако еврейски ученик реши да прави секс трябва да направи палатка от дрехата си, за да е тъмно! Gittin, 57b твърди, че 5 милиона евреи са били убити от римляните край град Бетар! Gittin, 58a твърди, че 16 милиона еврейски деца са били обвити от римляните в свитъци и изгорени!
55. Abodah Zarah, 70a разказва как равин попитан дали може да се пие вино откраднато в Пумбедита, или е заразено поради факта, че крадците може да са не-евреи, защото ако не-евреин пипне вино го прави нечисто.Равинът казал да не се притесняват, защото повечето крадци в Пумбедита, където е откраднато виното, са евреи и виното може да бъде пито от евреи!
56. Kallah, 51a учи, че Бог одобрява равини, които лъжат: Мъдреците веднъж седяли на край една порта, когато минали двама младежи, единия скрил лицето си, а другия го показал. За този, който открил лицето си ( Исус Христос ) раби Елизер отбелязал : Той е копеле! Раби Джошуа: Той е син на жена, която е забременяла по време на менструалния цикъл! Раби Акиба казал: Той е и копеле и син на жена, забременяла по време на менструалния цикъл! Раби Елизер и Джошуа казали на Акиба: Какво те кара да противоречиш на колегите си? Акиба отговорил: Ще го докажа. Отишъл при майката на Исус – Дева Мария - която продавал семена на пазара. Акиба и казал: Дъще, ако ми кажеш честно това, което те попитам ще те даря с вечен живот. Тя му казала: Закълни се! Раби Акиба, дал клетва с устните си, но я анулирал със сърцето си и казал: Какво е положението на сина ти? Тя отговорила: Когато влезнах в брачната зала бях в менструация и съпруга ми странеше от мен, но най-добрия ми мъж прави секс с мен и този син ми се роди. Следователно детето е и копеле и заченато по време на менструалния цикъл на жена. Било съобщено навсякъде: Да бъде благословен бога на Израел, който доверил тайната си на равина Акиба!
57. Soferim, 15, rule 10 гласи, че и най-добрия от не-евреите трябва да бъде убит! (Евреите всяка година участват в поклонничество до гроба на Шимон бен Йохай, за да почетат този равин, който е призовавал за изтребление на не-евреите.!
Нито католическите папи, нито лидерите на протестантите са заявявали, че равините на юдаизма отхвърлят или отричат Талмуда! Напротив, водачите на еврейското християнство са призовавали последователите на Христос да се подчиняват, уважават и подкрепят последователите на Талмуда!


ЕТО СЪДАРЖАНИЕТО НА НАДГРОБНОТО СЛОВО НА РАВИНА РАЙХОРН:

1. На всеки сто години ние, мъдреците на Израил, обикновенно се сре-
щаме в синедриона, за да разгледаме нашия напредък по отношение
на господството си над света, което Йехова ни е обещал, и нашето за-
воевание над неприятеля християните и християнството.
2. Тази година, събрани около гроба на нашия преподобен Симеон- бен-Йехуда, ние можем да обявим с голяма гордост, че е изминалото
столетие ни доведе много близо до нашата цел, и че тази цел много скоро ще бъде постигната.
3. Златото е било и ще бъде непреодолима сила, и манипулирано от наши експерти, то винаги ще бъде най-полезния лист за тези, които
го претижават, и обект на завист за онези, които го нямат. Със злат-
ото ние можем да купим и най-упоритото съзнание. С него можем да
определим всеки стандарт, точната стойност и настоящите цени на
продуктите. Със златото можем да субсидираме държавни заеми, т.е.
да държим държавите под наша власт.
4. Вече главните банки, борсите на целият свят и кредитите на всич-
ки управления са в наши ръце.
5. Другата велика сила е пресата. Повтаряйки непрекъснато някакви
идеи, пресата успява в края на краищата да ги наложи като действ-
ителни. Театърат ни служи по същия начин. Навсякаде пресата и те-
атърат се подчиняват на нашите нареждания.
6. Чрез непрекъснато подържане на демокрациите ние ще разделим
християните в политически партии, ще разрушим тяхното единство и
навсякаде ще посеем разногласие и разединение. Така притиснати,
те ще бъдат принудени да се подчинят на закона на нашата банка,
която винаги стои обединена и предана на нашата кауза.
7. Ние ще насилим християните да влязат във войни, като използва-
ме тяхната гордост, високомерие и глупост. Те ще се избиват един
друг и ще прочистят за нас земята, която ще принадлежи на нашия
собствен народ.
8. Притежаването на земя винаги е носело влияние и власт. С призив
за социална правда и равенство ние ще раздробим големите чифлици. Ще дадем на селяните малки парчета земя, и те много скоро ще станат
наши длъжници, тъй като разходите по култивирането на малкото зе-
мя ще ги принудят да вземат заеми от нас. Нашият капитал ще ни нап-
рави техни господари. По този начин ние ще станем собственици, при-
тежатели на земята им, която ще подсигури власта ни.
9. Нека да опитаме да заменим движението на златото с книжни пари.
така нашите каси ще погълнат златото, а ние ще регулираме стойнос-
та на книжните пари, Което ще ни направи господари при всички пол-
ожения.
10. Между нас има много оратори, способни да възбуждат ентусиазъм
и да убеждават народите. Ние ще ги разпръснем между хората да пр-
повядват промените, които ще подсигурат щастието на човечеството.
Със злато и ласкателства ние ще спечелим пролетариата, който сам ще се справи с унищожаването на капиталистите-християни. Ние ще обещ-
аем на работниците такива заплати, каквито никога не са и сънували,
но в същото време ще повешим цените на продуктите от първа необх-
одимост, така че нашата печалба също да бъде голяма.
11. По този начин ние ще подготвим революции, които християните са-
ми ще направят и от които ние ще оберем плодовете.
12. Чрез подигравки и нападки срещу тях ще направим техните свещ-
еници за посмешище, а тяхната религия-смешна и отвратителна, както
и тяхното духовенство. Тогава ние ще станем господари и на техните
души. Нашата привързаност към религията ни, нашето служение на
БОГА ще докаже превъзходството на нашата религия, превъзходство-
то на нашите души.
13. Ние вече сме поставили наши собствени хора на всички възможни
места и длъжности. Освен това правим всичко възможно да снабдим
гоите с наши адвокати и лекари. В резултат получаваме: адвокатите
ни са в течение на всички наши интереси, а лекарите ни, влезли вед-
нъж в някое семейство, стават негови изповедници и регулатори на съзнанието на членовете му.
14. Преди всичко трябва да монополизираме възпитнието и просве-
тата. Чрез тях ще разспространим идеи, полезни за нас, и ще обраб-
отим детските мозъци да ни слушат и да ни служат.
15. Ако някой от нашите хора случайно попадне в ръцете на право-
съдието (християнското), ние трябва да се разтичаме да му помогн-
ем. Да му намерим толкова свидетели, колкото са му необходими, за да го спасят от съдиите, докато самите ние не станем съдии.
16. Монарсите на християнския свят, погълнати от амбициии суетн-
ост, са обградени с лукс и правят излишни разходи за подържане-
то на многобройна армия. Ние трябва да им доставим всички необ-
ходими пари, които те така глупаво искат и харчат. По този начин
ще ги държим вързани.
17. Нека не възпрепятстваме женитбата между наши мъже и хрис-
тиянски момичета. Това ще позволи крака ни да стъпи и в най-за-
творените християнски кръгове. Ако наши дъщери се омъжат за
гои, те ще ни бъдат не по малко полезни, защото децата на една
майка еврейка са наши. Нека поощряваме свободната любов, чрез
която християнските жени ще разрушат един от принципите на тя-
хната религия.
18. През многото изминали столетия синовете на Израил, презира-
ни и преследвани, са работили и мислили как да намерят пътя към силата. Те извоюваха славата. Те контролират икономическият жи- вот на омразните християни. Тяхното влияние доминира над полит-
иката и над морала.
19. По наше желание трябва да пуснем в действие предварител-
но замислената революция, която, разрушавайки всички класи
на християнството, ще превърне християните окончателно в на-
ши роби. Така ще се изпълни обещанието на БОГА, дадено на
нашия народ.
 
Материалът е оценен на 9.38 (13 гласа)
Оцени материала
Назад към раздела | Съдържание

Изпращач Коментар
Анонимен
Публикуван на: 24/4/2006 5:09  Обновен на: 24/4/2006 5:10
 Ужас
Ако всичко това е вярно, значи ние сме си направо погубени

Изпращач Коментар
Запознат
Публикуван на: 9/5/2006 3:26  Обновен на: 9/5/2006 3:26
Регистиран: 3/11/2005
От:
Публикации: 1759
 Re: Ужас
lubarski, вземи се в ръце! Без бой няма да се предаваш момче! Ние сме воини, а не путки!

Изпращач Коментар
Запознат
Публикуван на: 9/5/2006 3:37  Обновен на: 9/5/2006 3:37
Регистиран: 3/11/2005
От:
Публикации: 1759
 За холокоста
Много комисии ходиха в тези газови камери, построени набързо, тайно разбира се, и не намериха никакви следи от газ. Специалиста, който се изказа тогава, ни увери, че ако е използван въпросния газ, то след 100-200 години щеше да има абсолютно неоспорваеми доказателства, тъй като газа влиза в реакция с металните стени и се образува окис някакъв. Друго което се набива на око е, че камерите на са били уплатнени добре и светят дупки от всякъде-явно фирмата която ги е строила е била циганска! Инсталациите за подаването на газ са били частично сглобени(от бързане) и след подробни и внимателни химически анализи, се оказва, че единствения газ който е минавал по тръбите е добре познатият чист планински въздух!

Изпращач Коментар
Запознат
Публикуван на: 9/5/2006 3:45  Обновен на: 9/5/2006 3:45
Регистиран: 3/11/2005
От:
Публикации: 1759
 Извод:
На чифутите ли да вярвам, или на фактите?
Хората доказват, чрез химически анализи, работи които са ставали преди векове, останки намират, и доказват с факти, които никой грамотен човек не може да оспори, а тука за неща дето "твърдят" че са ставали преди 50-60 години няма нищо. Смешна работа а? Чудя им се на германците, що не им спретнат един процес, че и да върнат парите с 200% лихва, както ТЕ обичат! Българите ще ги подкрепят, вярвам го!

Изпращач Коментар
Янга
Публикуван на: 9/5/2006 11:58  Обновен на: 9/5/2006 11:58
Регистиран: 7/4/2006
От:
Публикации: 338
 Re: Извод:
Крематориумите в Аушвитц са имали капацитет само 4 трупа на денонощие. Май не се връзва много с кадрите, които сме виждали, нали?
Да не говорим за стотиците фалшифицирани снимки - то си е направо смешно. Например как Хитлер си се разхожда спокойно сред планини от трупове ( не мисля, че човек трябва да припарва до такива места без маска - всички знаем какви зарази и воня се носи) или пък германският войник, който си пуши най-спокойно до газовата камера, която представлява окаяна дървена постройка. Отгоре на всичко на снимката пишеше "В момента вътре се обгазяват десетки невинни евреи" Или пък редовния кадър по филмите за холокоста- двама войници отварят консервни кутии с гранули Циклон Б и ги пускат в нещо като вентилационна шахта...
Повечето снимков материал за холокоста, който виждаме всъщност са акции на съветски или други войски, някои от които са извършени много преди 1940 или през ПСВ. Ако се вгледате в униформите на войниците добре веднага ще забележите, че не са немски. Тази факти могат да направят впечатление на всеки мислещ човек, дори и да няма "нацистки" идеи...