www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Материали

Наука и техника: Ракът  
Автор: Севар
Публикуван: 8.06.2006
Прочетено: 5131 път(и)
Размер: 17.42 KB
Формат за принтиране Кажи на приятел
 

РАК

4,5 млрд./год. умират преждевременно от рак.

Заболеваемостта от рак нараства, което е в пълен контраст с развитието на науката и културата на човешкото общество. Сега всеки 10-ти умира от рак, и скоро ще стане - всеки 5-ти. В България от рак умират 15 000 годишно.

Процесите са обратими и е възможно всяка туморна клетка обратно да се превърне в нормална. Факторите за рак са: хранене, пушене, алкохол, професионални, замърсяване на околната среда, лекарства, репродуктивно и сексуално поведение и др.

До сега не е постигнат резултат в профилактиката и лечението на рака, има главно хирургични намеси. Алопатичното лечение на рака дава не повече от 5-10 години живот. Често лечението убива болния по-бързо, и то в големи страдания.

(Алопатия = обратното на хомеопатията, която въздейства чрез еднаквото на болестта. Алопатията е нормалното за традиционната М. въздействие върху болеста чрез нещо обратно на болестта, наречено лекарство; "алос" = друго, "патос" = страдание.)

В статистиката за рака се включват все повече хора с леки заболявания или доброкачествени образувания за да може да се отчете напредък в лечението на рака.

В САЩ разходите за лечение на рак са > 100 млрд.$/год. и то за неефективно и нехуманно лечение.

Убеждават се лекуваните пациенти, че след като са преживяли 5 години, значи са излекувани, макар и много скоро след това да умират.

Всичко нараства: и броят на заболелите и умрелите, и разходите за лечение, и броят на научно-изследователския персонал, броят на лекарите, броят на леглата в раковите болници - но ефектът от лечението е нулев.

М. изследователска дейност е буре без дъно. Ако някои учени все пак имат постижения þ веднага се упражнява натиск върху тях, така че да не се появи средство за истинско излекуване на рака.

През 1920 г. д-р Роял Реймънд Райф (1888-1971г.), лекар-физик, създава светлинен микроскоп, увеличаващ 60 000 пъти и даващ възможност за наблюдение на жизнения цикъл на микробите. (А сега електронните микроскопи увеличават по-малко и позволяват наблюдението на бактерии само в неактивно състояние.) Райф документира наблюденията си, идентифицира микроорганизма, явяващ се главна причина за рака при наличие на подходящи условия за развитието му - "Criptocides primordiales". Открива и вирусите на полиомиелит, херпес, грип, ... и педантично документира жизнения им цикъл. Принципа на резонанса, чрез който ги наблюдава (на този принцип работи микроскопа му), при честота равна на честотата на микробите, но с много по-висок интензитет, се оказва сигурен метод за унищожението им. През 1931 г. 40 учени празнуват този метод, наречен "Mortal Oscillatory Rate - MOR", като край на всички заболявания (а не само на рака). Но след няколко години всичко се "забравя". През 1934-1938г. методът се експериментира с хора - и всички те са излекувани, и то безболезнено и евтино, защото честотата въздейства само на вируса, а не върху околните тъкани - това е специфичната, уникална честота на вируса.

Но този метод обезсмисля всички други терапии на медицината. Американската медицинска асоциация чрез всички средства спира изследванията на Райф: документацията му е открадната, микроскопите - потрошени, лабораторията "Бърнет Лаб", канеща се да потвърди изследванията на Райф - опожарена, компанията произвеждаща мокроскопите - чрез скалъпен съдебен процес фалира и накрая полицията нахлува незаконно в лабораторията на Райф и конфискува цялата останала информация, лекарите прилагащи неговия метод са заплашени с отнемане правото да практикуват и дори със затвор, а за "непослушните" - финансови репресии. Директорът на университета, срещу 200 000$ се съгласил да се пенсионира и заминал за чужбина. Други учени също са накарани да мълчат чрез пари и почести. Райф се отчаял и се пропил, умрял беден през 1971 г.

Точно тогава правителството на Никсън обявява "война на рака" с цялото си лицемерие. А откритието на Райф, че ракът се причинява от вирус, е присвоено от негова сътрудничка, която сменила името на вируса. В пресата не са допуснати статии за Райф и откритието му.

И така, сега лечението на един болен от рак възлиза на около 300 000$ = идеален бизнес.

През 40-те години на миналия век Джон Хокси, ветеринар, открил билки против рака. Предава опита си на внуците си. Хари Хокси, правнук, отваря клиника през 1924 г. и успешно лекува тумори. Веднага АМА - Американската М. академия го обявява за "най-големия мошеник на века". За 2 години 100 пъти е арестуван, но успява да създаде голяма клиника през 50-те, където лекува всички случаи, обявени от официалната медицина за нелечими. След тормоз си мести клиниката в друг щат.

Немският лекар Макс Гърсън, роден 1881 г., лекува успешно белодробни заболявания и рак. АМА го изключва от редовете си. Отказва му се финансиране.

Доктор Уилям Кох през 1910 г. създава биологичен катализатор, действащ хомеопатично и лекува рак и много други болести. þ Съден е неуспешно и през 1967 г. е отровен.

Доктор Бурзински, поляк, открива че пептиди, естествено съществуващи в тялото, потискат превръщането на нормалните клетки в ракови. Тези пептиди са част от биохимичната защитна система на организма, която допълва имунната. Тези пептиди не унищожават, а препрограмират изродените клетки. Тези пептиди той е нарекъл "антинеопластони". Открил, че болните от рак имат много силен недостиг на тези пептиди в тялото си - едва 2-3% от нормалното количество в здрав човек. Въвеждането на антинеопластони през устата или чрез инжекция води до изчезване на рака, като странични ефекти няма. Така през 1977-1992г. са излекувани 2000 болни, обявени за безнадеждни. През 1985 г. FDA (Управлението по храните и лекарствата) нахълтва в клиниката му и конфискува 200 000 страници документация, съдят го много пъти. През 1995 г. Бурзински прави изявление по СиБиЕс. На същия ден агенти правят обиск в клиниката му + терор върху персонала + конфискуване на документацията. Бурзински е подлаган и на психически тормоз.

През 1953 г. д-р Робърт Линкълн, лекуващ успешно рак, възлага на Бенедикт Фицджералд разследване на тема "медицинската конспирация" и подготвя представяне пред сената на ужасяващ доклад, но неговият човек в сената, сенатор Тоуби, внезапно починал, а заместникът му уволнил Фицджералд и потулил разследването му.

Продан Христов, българин, биохимик, работещ в Австралия от 1955, открива нетоксично билково лекарство "антималигноцит (СН23)", лекуващо рак, диабет, хепатит, цироза, нефрит, гъбички, екземи, ... Отказ за финансиране. Накрая успява да уреди изпитания във Виена - резултатът е добър. Директорът на клиниката изисква да разбере състава на лекарството, след което спира по-нататъшното му приложение. Христов прави нови експерименти в друг град - отново успешни. Резултатите се филмират и документират = излекуване без рецидив дори на безнадеждно болни. Христо си прави клиника. Саботажи, крадат му лекарството, натиск от фармакологичната индустрия, от властите. Колкото повече стават излекуваните, толкова по-голяма става и реакцията. Главната му лекарка, изманипулирана напуска, като му изнася цялата документация за 600 излекувани, клиниката му (която впрочем е работела дори на загуба) се закрива, изгонен е от Германия, оборудването му се конфискува...

Продан Христов: между главните причини за рака са: отдалечаването от природата, изкуствените торове, хранене, психически състояния, стрес, замърсени въздух и води. Торът съдържа канцерогенни вещества, които насилват клетката и тя отслабва, съпротивата й намалява. Индустрията непрекъснато изхвърля отрови, които се поемат от води, растения, животни, хора. Произвежда се колкото може повече, без оглед на екологията.

Продан Христов не успява да регистрира откритието си през 80-те и през 90-те в България. Явно отговорните висши чиновници служат на чужди интереси и на собствения си егоизъм.

Шефът на всяка клиника задължително е във връзка с индустрията и именно той спуска нарежданията отгоре - кои медикаменти ще се използват в клиниката му.

Ф. произвежда цитостатици, които не лекуват, и М. го знае много добре; те дори могат да предизвикат рак. Но ако се появи истинско лекарство против рака всички ще се излекуват и бизнесът ще спре.

Американското общество по рака (основано през 1913 г.) има за цел не излекуване, а само контрол; то е финансирано от Рокфелер и Морган.

Хиляди лаборатории по света работят нахалос за откриване на лек против рака. Нахалос, защото в противен случай млрд.$ печалба ще отпадне. Войната с рака е една голяма лъжа.

д-р Атанас Гълъбов
из "Световната конспирация срещу здравето"

 
Материалът е оценен на 9.71 (28 гласа)
Оцени материала
Назад към раздела | Съдържание