www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Материали

За нас: Кои сме ние?  
Автор: Admin
Публикуван: 1.04.2009
Прочетено: 10591 път(и)
Размер: 1.84 KB
Формат за принтиране Кажи на приятел
 
"Воини на Тангра" е националистическо Движение, което си поставя за цел чрез духовно-просветна дейност да възроди Старата българска Вяра, незаслужено подтисната 12 века след държавна измяна. Като използваме стройната система от морални и държавообразуващи правила на Тенгрианството, ние целим възстановяването на Саракта - държавата на Духа, наричан също Четвъртото българско Царство. В него ще важат нови закони и духовни норми и ще се управлява су-Бога даден владетел - Българин по дух и кръв. Макар да не признаваме незаконно наложения ни след комунистически преврат републикански модел, ние не призоваваме за промяната му по насилствен път. Суверенно право на българския народ е да има по-добро бъдеще и сам ще определи начина, по който да го постигне.
Ние си поставяме за задача да възродим забравената духовност и традиции на българина, да открием истината за миналото и мисийното му предназначение, да възвърнем вярата в собствените му сили и да му посочим единствената възможна алтернатива, за да достигне древното си величие - Саракта.
Този сайт е единствения медиен израз на Движението и като такъв си запазваме правото да редактираме публикуваните материали съгласно гореизложените цели и задачи. Ние нямаме ръководител или централизирана структура и не се финансираме и отчитаме на каквито и да са партийни или държавни институции. Ние признаваме единствено божествените закони на Небето и неговите земни представители - Колобърския Съвет. Всякакви мнения, публикации и изяви извън тези, идващи от Съвета или приети по вишегласие от активни участници на Движението, които припознават Тенгрианството като изначална българска Вяра, не изразяват официалната позиция на Движението.
Небето вижда!
 
Материалът е оценен на 0.00 (0 гласа)
Оцени материала
Назад към раздела | Съдържание