www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Материали

Тенгрианство и Саракт: Свикване на Велико Hародно Cъбрание  
Автор: Йордан_13
Публикуван: 21.02.2013
Прочетено: 1577 път(и)
Размер: 2.11 KB
Формат за принтиране Кажи на приятел
 
Братя Българи, оставката на поредното републиканско правителство е Воля на Небето подкрепила вашия несломим дух на протест и довела в деня на обесването на един от неговите синове, Васил Левски до невъзможността републиканското управление да бъде легитимно и да съществува вечно.
Сега в настъпилия хаос и объркване след случилото се, врагът - републиканската система прегрупира силите си и започва отпор и защита на самата себе си. Отпор идеен, отпор административен, произвол полицейски.
Оставката на сегашното правителство ще се използва като възможност да се съхрани републиканският партийно-олигархичен модел и ще се търси всякакъв начин той да не бъде разрушен. Партиите ще търсят договореност помежду си и нови избори, защото са застрашени да бъдат изпратени в небитието.
Бъдете уверени, че Небето категорично отхвърля този порядък на управление на неговият Образ на Земята - Българската държава! Нека духът ви не унива, силите ви се утрояват, разумът ви, да се просветлява, защото тежки дни и големи предизвикателства идват сред нас. Вие бяхте наречени "Улица", която няма лидери и водачи, която няма свои искания, не знае какво прави. Това не е вярно, защото вие имате своя неотменен и велик Водач - Великото Небе над вас и вътре във вас!
Затова, ясно е, какво трябва да се направи:

1. Разпускане на НС;

2. Разпускане на политическите партии;

3. Велико Народно Събрание за промяна на конституцията и партийния модел. За целта е нужно временно връщане на Търновската конституция и Закона за Защита на Държавата, докато се установия новият порядък без присъствието на еврейски козни в него. Във Великото Народно Събрания не участват лица от днешните политически партии.

4. Рефрендум за промяна държавното устройство, т.е. избор на форма на държавно управление - республика или Саракт (Царство) . Това са първите стъпки.
Следващите ще дойдат след това. Нам не трябват нови парламентарни избори. Служебно правителство, което да извърши горепосочените промени трябва да се състави от нови лица, неучаствали в политически партии, защото, ако са участвали, те са покварени като съзнание и дела.
 
Материалът е оценен на 0.00 (0 гласа)
Оцени материала
Назад към раздела | Съдържание