www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Материали

Тенгрианство и Саракт: Царят Български  
Автор: Йордан_13
Публикуван: 31.03.2013
Прочетено: 2122 път(и)
Размер: 1.96 KB
Формат за принтиране Кажи на приятел
 

1. Небето говори за Българският Цар и ние говорим за него. Не можем да бъдем спрени да говорим за Него. Небето ни отваря Пътя. Идва времето, когато отново Земният ред ще следва Небесният, идва времето, когато за Българският Цар ще се говори тъй, както в древните времена. И блажен е онзи, на който Той ще бъде Цар. Всички народи ще искат Той да ги напътства и за да стане това, ще се нарекат "Българи". Само юдеите няма да искат, но и тях никой няма да иска.

2. Царя Български не е тиранът, който излъчват республиките, и който е една карикатура на лидера и водача. Царят Български е жертва пред Бога и Народа. Той е обречен да е Жертва. Той не е диктатор или тиранин. Царят Български не управлява, не води, не лидерствува, той създава възможности народа да живее добре, да има бъдеще, да се усъвършенствува лично и социално. Това е Царят Български. Ако видите друг такъв да се нарече Цар, а не прави това, веднага го свалете от власт.

3. Българският Саракт е Божия Собственост. Царят намества, но не я притежава, урежда я, но не я наследява. Българите са Неговите деца. Деца в Дома на своя Баща. Те я наследяват, но тя не им принадлежи. Защото Родината е Небето, а Земята - Дом за осъществяване и усъвършенствуване. Стопан на Българският Саракт е само Българският Бог. Той е неговият земен образ и присъствие, в която Той всеки ден се вглежда, за да види Себе Си.

4. Царят Български съблюдава Правовият Ред – Общото Благо. Общото Благо е Благодатта дадена от Бога на Българите. Общо Благо е: на всеки според възможностите и с мярка според потребностите. Това е Битие. Данъкът е инвестиция в усъвършенстване, дан към Бога, която стимулира личното развитие, социалния напредък и обществения просперитет. Това е Българският Саракт. Небе, Саракт и Народ са едно. Стожарът на това Единство е Царят Български.
 
Материалът е оценен на 0.00 (0 гласа)
Оцени материала
Назад към раздела | Съдържание