www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Цитат
"Лисицата не може да проумее храбростта на лъва, както и лъвът не може да проумее извратливостта на лисицата."
--

Още цитати...

за България : Ето ви я Боко-диктатурата! ГРОБ ще следи под лупа сайтове, "съдържащи екстремистка пропаганда"!
Публикувано от anti666 на 17.11.15 (1209 прочита)

Министерски съвет ще гласува стратегия и план за противодействие на радикализацията и тероризма. Документите са качени в портала за обществени консултации и обхващат периода 2015-2020 г.Проектите са изготвени от работна група под ръководството на заместник-министър на вътрешните работи и с представители на ВКП, министерства, неправителствени организации, както и от Администрацията на президента и на МС, пише в доклада на вътрешния министър Румяна Бъчварова, информира сайта „Епицентър“.

В него е посочено, че „през последните няколко години ясно се проявява тенденция на разпространение и засилване на радикализацията и тероризма в глобален план, което засяга сигурността и интересите и на Република България“. Тероризмът вече се използва не само като инструмент за постигане на конкретни политически цели в отделна страна или регионален конфликт, а е насочен към принципна смяна на съществуващата система на международни отношения, категорични са експертите, разработили двата документа. В тях са назовани и новите заплахи пред света от „саморадикализация чрез Интернет“, „насилствена радикализация“, „чуждестранни бойци“.
Планът предвижда създаване на специален закон срещу „изказвания и послания, подбуждащи към омраза по интернет и в Средствата за масова информация“. Под лупа ще бъдат следени всички сайтове, „съдържащи екстремистка пропаганда и открити призиви за насилствени действия“, пише още „Епицентър“.

НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ, ЧЕ ПОКРАЙ „ЕКСТРЕМИСТКАТА ПРОПАГАНДА“, ВСИЧКИ, КОИТО НАПИШАТ НЕЩО ОСТРО СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОКО И СИЕ, ЩЕ БЪДАТ СМАЗАНИ?!
ЕТО ВИ Я ДИКТАТУРАТА! ПРИВИДНО ЗАМАСКИРАНА УЖ, ЗАРАДИ „ТЕРОРИЗМА“.
Следващата крачка е да ни затварят по стадионите, защото Борисов вече посочи да коладим „всеки подозрителен“.

АФЕРА вече я зисилиха по тоя път – чрез всякакви дела и глоби, инициирани и подклаждани от мафията, която управлява държавата, уж замаскирани като „граждански дела“. Сега „маскировката“ ще бъде УЖ против тероризма. Вместо тази ДЪРЖАВА НА МАФИЯТА да си види ПРОБИТИТЕ, НЕКАДЪРНИ СЛУЖБИ И ПРОДАЖНОТО УПРАВЛЕНИЕ В ПОЛЗА НА ЧУЖДИ СПЕЦСЛУЖБИ, СЕГА ЩЕ ГОНИ „ПОД ЛУПА“ „НЕПРАВИЛНИТЕ“ САЙТОВЕ.
Afera.bg
В Републиката на Тиквите останаха няколко свободни сайта - afera.bg, bivol.bg и Воини на Тангра. Срещу първите два се водят поголовни съдебни дела, а срещу нашия направо се опитват да убиват. Създателят му, Елтимир вече го умъртвиха от глад. Но Небето вижда!

Оценка: 10.00 (2 гласа) - Оцени -


Други новини
1.11.23 - СКАНДАЛНИЯТ ПРЕЗИДЕНТСКИ СЪВЕТНИК УЗУНОВ НА СПА-ХОТЕЛ С РУСКИЯ ПОСЛАНИК
6.10.23 - Тенгриянският шаман Габишев затворен в лудница
10.09.23 - Кан Угедей за преложението да приеме исляма
9.09.23 - Регистрациите в сайта
2.09.23 - Главсека на МВР уволнен заради теч на информация към убиеца на Трактора
26.02.23 - Сюрен - Сирница
12.04.22 - ЖП гара Крематорск , 08.04.2022
23.12.21 - Годината Бури Барс- година Трета
5.12.21 - Как шеф на Мосад направи коалицията в България
23.11.21 - Насилствена ваксинация


Изпращач Коментар
Йордан_13
Публикуван на: 18/11/2015 21:06  Обновен на: 18/11/2015 21:06
Администратор
Регистиран: 10/8/2006
От:
Публикации: 16031
 Отг.: Ето ви я Боко-диктатурата! ГРОБ ще следи под лупа сай...
Впрочем срещу нас не водят съдебни дела, защото това значи да ни рекламират и репрезантират в общественото пространство. На мене само съдебни пледоарии ми дай;))) Там къф секс ще падне с членове, алинеи;))) и лекционна артилерийска подготовка, не е истина. Тиквата през слиповете, че го чукаме в дивия. Значи остава политическото убийство, маскирано като случаен инцидент. Но и това не всякога може да сработи...

Изпращач Коментар
Йордан_13
Публикуван на: 18/11/2015 20:57  Обновен на: 18/11/2015 20:57
Администратор
Регистиран: 10/8/2006
От:
Публикации: 16031
 Отг.: Ето ви я Боко-диктатурата! ГРОБ ще следи под лупа сай...
Няма лошо, тогава само ще славославяме Партията Майка и нейните чеда-избиратели! Само се страхуваме, че ще настане масово лесбийство и педерастия. Щото, ако ние не им ебем путките майни, дето можем, тогава кой? На повечето в правителството, самолета има нужда от сериозен ремонт, за да може поне да пика на шумка и да дрънка, не говорим, че един ден може и да полети. Тиква, ти и сега си имаш член 108-ми, какво като ни следиш? Сигурен ли си, че Цацаров, може да ни "опраска"? Той нещо на Янева се назлъндисва, па на нас тръгнал да го забелва;))) ? То едно е забелен и мек, друго е забелен, прав и корав;)))
Вход
Потребителско име:

Парола:

Запомни името
Анонимно

Защитен вход
Забравена парола?

Регистрирайте се!

Подкрепeте ни!
ЦКБ АД-клон СЛИВЕН BIC: CECBBGSF; IBAN : BG56CECB979010C6607000 Георги Йорданов Георгиев. Валута:ЛЕВ
за повече информация...