www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Цитат
"Ако съдбата ти затваря вратата, влез през прозореца!"
--

Още цитати...

за България : Местни избори - 2015
Публикувано от anti666 на 26.10.15 (950 прочита)

Хаосът в „Арена Армеец” става все по-голям. След като вратите на столичната зала бяха заключени дълго време, медиите все пак бяха допуснати да влязат. Чакащите с часове вътре хора вече са силно разгневени и отчаяни. „Хора плачат. Видях връстниците си да припадат. Аз съм диабетик, не мога да си изпия хапчетата”, оплака се възрастна жена пред Канал 3. „Видяхте сандвичите - повръща ми се, няма да ги ям. За кафе се чака час и половина”, добави тя.
Побесняла и отчаяна жена влезе в кадър и се разкрещя: „Може ли 8 протокола да се разпечатват 2 часа? Такива принтери ни дадохте”.
Стотиците хора започнаха да крещят „Оставка” и „Убийци”.

„Как разбраха резултатите от изборите, като бюлетините са при нас. ЦИК не работи. Резултатите още не са вкарани в ЦИК, те не ни допускат”, разказа младеж.

„Свършихме едни от първите, дойдоха да ни вземат от последните. Нямаше никаква организация”, добави той.
От множеството се чуха гласове „Трима души умряха”.
Мария Мусурлиева, заместник-председател на ЦИК, заяви в изказване извън залата: „Не останах с впечатление, че има чак такива ексцесии, за които се говори”. „Не видях хвърчащи линейки, не видях припаднали хора. Видяла съм спящи хора”, добави тя.
Както БЛИЦ съобщи, информацията за починали хора в залата беше официално отречена. Няколко души са припаднали и са приети в билница.
Млад мъж, обаче заяви, че е видял с очите си починали хора. „Имаше хора, чиито роднини починаха, други припадаха. Два смъртни случая имаше. Два съм видял лично с очите си. За трети съм чул. Мога да си дам ЕГН и имена, да застана пред съд”, беше категоричен той.
Друг потвърди, че жена е припаднала, получила е гърч и след това е починала. Около тях хора показаха снимки на припаднали хора и пристигнали с носилки лекари. По всичко личи, че хората, които повече от 24 часа не могат да се приберат по домовете си, не могат повече да издържат на напрежението и умората.

Оценка: 0.00 (0 гласа) - Оцени -


Други новини
1.11.23 - СКАНДАЛНИЯТ ПРЕЗИДЕНТСКИ СЪВЕТНИК УЗУНОВ НА СПА-ХОТЕЛ С РУСКИЯ ПОСЛАНИК
6.10.23 - Тенгриянският шаман Габишев затворен в лудница
10.09.23 - Кан Угедей за преложението да приеме исляма
9.09.23 - Регистрациите в сайта
2.09.23 - Главсека на МВР уволнен заради теч на информация към убиеца на Трактора

Вход
Потребителско име:

Парола:

Запомни името
Анонимно

Защитен вход
Забравена парола?

Регистрирайте се!

Подкрепeте ни!
ЦКБ АД-клон СЛИВЕН BIC: CECBBGSF; IBAN : BG56CECB979010C6607000 Георги Йорданов Георгиев. Валута:ЛЕВ
за повече информация...